günün menüsü
çok güzel tatlım ya sen akşamları nasıl sadece yoğurta durabiliyorsun.ben deli gibi ne yiyeceğimi şaşırıyorum
kızlar bende yazayım sonra gelemiyebilirim kzım bebek oyunu oynycam diyip diyip beni kaldırıyor pc başından:)
sabah:1 muz,1 bardak süt
ara:1 avuç leblebi
öğle:1 muz
ara:karpuz
ara:yarım puaca
akşam:1 kase lahana corba,10 tane kadar yabanmersini
spor:35 dakika yürüyüş,250 ip
sabahta kızımla pazara gittik.araba sürmek baya yordu beni bide 40 dakka da o.
su:2,5 litre
öğlen kaçırdın haydi cancım akşamki magnum ne dieee?sorarım sana taze gelin adayı
teşekkrler canm.aminnn.
Sağol canım liste doğru muymuş şimdi yanlışsa neresi yanlış canım haftaya daha bilgili olayım da zeynebi yormayayım.
Galanthuscum canım cumaları erkenden kilo bildirimi yapmak gerekiyor bilgin olsun tatlım unutma olur mu?
Olsun canım haftaya dahil olursun
Ne güzelll.Düğününde dal gibi olursun da gören herkes hayran kalır bu ne güzel gelin diye inşallah.Allah hayırlı güzel günler göstersin inşallah güzel mutlu bir evliliğiniz olsun canım
galanthus canım 1. olmuşsun ben de 3. olmuşum bireysel derecelerde
Kızlarrrrr 1. olmuşuzzzzzzz:118::118::119:
Tebrikler bizeeeee
Bugün neler yediğimi de yazam bari
Sabah : Omlet domates salatalık peynir zeytin 1 dilim kepek ekmeği biraccık kaşar biraccık helva(Evet kabul ediyorum çok oldu ama napiim dayanamdım)
Öğle : Kıymalı patates 3 kaşık, mercimek çorbası
Ara : Bir kase erik kiraz
Akşam :Yoğurt
su :2lt
spor : 30 dk bisiklet 15 dk egzersiz.
Olur mu canım meyvesiz.Ben dukan amcaya elveda dedim meyve olmayınca.Meyve candır cannnnnnmenün ve sporun çok iyi canım ya.Ben de bu şekilde kademeli azaltarak gidiyorum.Ama meyve şekerli diye korkuma yiyemiyorum :18:
tavuk ızgara iyi canım pilav da bi kaşıkmışLavaşı çok yediysen kötü olmuş.Öğle yemeği yemezsen böyle olur tabiiiiiiibugün şok yayamaslıklayy yaptım ben
sabah
-yarım domates
-1 kk peynir
-1 dilim ekmek
-1 haş yumurta
sonra sevdiceğime gittim öğle yemeği yok
ara: 1 meyveli soda
akşamyemeğini dışarda yedik:
1 ayran
1 porsiyon tavuk ızgaraa yanında lavaşı ve salatası vardı bir yemek kaşıgı da pilav:
Tebrikler canım sen bireyselde 1. oldun takım olarak da biz 1. oldukohahhhpardon maşallahh 1. olmuşuz hahah süper :)
düzeltme : 1. mi olmuşum süper süper harika hepinizi de tebrik ederim hatun kişilerr :)
Valla inanır mısın aynı ben de öyleydim.Midem ekşirdi ağır gelirdi akşam geç saatte yerdim.Şimdi böyle mide rahat güzel uyku ohh dünya varmışsağol canım inşallah senin de fazlalıkların gider bir an önce
ne kadar kötü besleniyormuşum konteynırdan bir farkım yokmuşbazı geceler uyuyamazdım ağır gelirdi yemek ve ben kabus görürüm öyle zamanlarda sabaha kadar uyuyamam.Açım maçım ama deliksiz uyuyorum yav
kusura bakmayın güzeller sevdiceğim hem taşınıyor hem gidiyor burdan ona yardım edeyim derken bugünün cuma olduğunu unuttumbir daha olmaz erkenden bildiririm. bu hafta bilmem ama haftaya birinci olmamız lazm
tebrik ederim canımm :) şuan nasıl mutluyum anlatamam oscar alsam bu kadar mutlu olur muydum bilemiyorum
Hadi bakalım az kaldı senin iddiayı kazanmana.
kızlar bende yazayım sonra gelemiyebilirim kzım bebek oyunu oynycam diyip diyip beni kaldırıyor pc başından:)
sabah:1 muz,1 bardak süt
öğle:1 muz
ara:karpuz
ara:yarım puaca
akşam:1 kase lahana corba,10 tane kadar yabanmersini
spor:35 dakika yürüyüş,250 ip
sabahta kızımla pazara gittik.araba sürmek baya yordu beni bide 40 dakka da o.
su:2,5 litre
Olur mu canım meyvesiz.Ben dukan amcaya elveda dedim meyve olmayınca.Meyve candır cannnnnnCanım ben spordan 1 1,5 saat önce hep meyve yiyorum enerji versin diye.Sonra sporumu yapıyorum.1 saat kadar sonra da çok hafif akşam yemeği yiyorum.Spordan sonra ağır yemek iyi değilmiş.Sindirim zor olurmuş falan filan.Bi yerlerde okumuştum aklımda kalmış.Ama en önemlisi bu kademeli azaltma ben de çok işe yaradı canım.
tavuk ızgara iyi canım pilav da bi kaşıkmışLavaşı çok yediysen kötü olmuş.Öğle yemeği yemezsen böyle olur tabiiiiiii:)
Tebrikler canım sen bireyselde 1. oldun takım olarak da biz 1. olduk
Valla inanır mısın aynı ben de öyleydim.Midem ekşirdi ağır gelirdi akşam geç saatte yerdim.Şimdi böyle mide rahat güzel uyku ohh dünya varmış
Tamam canım haftaya unutmazsın
4 kilo kadar kaldı ya inşallah yavaşlamaz kilo vermem önümüzdeki hafta regl olcam :s 70e indikten sonraki hedefim 60 cicişler bırakmıycam iddadan sonra devam etcem inşallah :)
heralde ondanda mesala okuldan sonra temizlik yapmam gerekti.yarın misafirim var akşama hemde yemekli.gündüz arkadaşla sac boyatmaya gitcez.o yüzden deli gibi temizlik yaptım ve bişeyler yemem gerekti.5-6 lokma ekmekle menemen ve kiraz yedim bide türk kahvesi.Zor oluyor canım yaaa.Hem de 6da yiyorum onu da.Acıktıkça su içiyorum.Bir de kahvaltıyı çok çok iyi yapıyorum öğle daha az akşam çok az yiyorum sabahtan aç olmadığım için de idare ediyorum bazen çok acıkırsam süt içiyorum yağsız o kadar.Bir de evdeyim çok yorulmuyorum sen okuldan yorgun argın geliyorsun karnın acıkıyor haliyle
ya bugün lahana detoksu yapacaktım da.lahana corbam çok kötü oldu döktm akşama az içip.yarın normal düzene geri dönecem mecbur.ama dediğin doğru en güzeli sabah güzel yiyip akşam en az yemek.bakalım yarın tutaakmı.Güzel menü de o kadar leblebiyle muz kabız yağmaz inşallah seni kuzum :)
haklısın yavrum ya banada öle eziyet oluyor.dün pastaneden arkadaşın kızına galeta aldık ama ben nerdeyse keklerin simitlerin içine düşüyordum:)zeynepcim şimdi şöyle oluyor, mini magnum,akşam yemeğimdi o benim daha da bişey yok sabaha kadar,o da 150 kalori falan , adet öncesi tatlıyı bulup agzıma attığım süreçler inan sonradan aklıma gelmiyor nasıl oluyor anlamıyorum otomatik oluyor1 saat daha yürüdüm dışarda şimdi canım çıktı
kimdi birisi dışarı çıkın yürüyün yemek yeme şeysini bastırır unutursunuz diyen
fırının önünden geçtim ekmek istedi canım mis gibi sıcak ekmek kokuyor haliyle
pastanenin önünden geçtim yine mis gibi,yok börekçisi yok dönercisi,pizzacısı bitmiyor kibaşımı öne eğe eğe yürüdüm hiç bir tarafa bakmadım ama kokuları aldım tabi
üstüne üstlük malum meşhur pizzacıdan ne zaman açlığım tavan yapsa,mesaj geliyor kampanya diye, ben o işleri kapadım kardeşim diye mesaj atacağım geri
galanthus serni de kutlarım canım
he ya bebişim sen bugün baya yoğunmöuşsun belli:)1.liğini bilenem yeni anlamışsın:)tebriklerrrr tekrardan.ohahhhpardon maşallahh 1. olmuşuz hahah süper :)
düzeltme : 1. mi olmuşum süper süper harika hepinizi de tebrik ederim hatun kişilerr :)
bişey olmamış gayet güzel.akşamında çok kaçmamış.bugün şok yayamaslıklayy yaptım ben
sabah
-yarım domates
-1 kk peynir
-1 dilim ekmek
-1 haş yumurta
sonra sevdiceğime gittim öğle yemeği yok
ara: 1 meyveli soda
akşamyemeğini dışarda yedik:
1 ayran
1 porsiyon tavuk ızgaraa yanında lavaşı ve salatası vardı bir yemek kaşıgı da pilav:
20 günde nasıl olsa gider nerde hareket orda bereket.koş spora.bu arada ilk hafta biraz fazla verilir.haftaya bu kadar olmasada ii vereceğine inanıyorum.bileydim hedefini60 yazardım paylaşım alanına neyse düzeltiriz.4 kilo kadar kaldı ya inşallah yavaşlamaz kilo vermem önümüzdeki hafta regl olcam :s 70e indikten sonraki hedefim 60 cicişler bırakmıycam iddadan sonra devam etcem inşallah :)
yok canımcım ya mardinin köy leblebisi var.tavsiye ederim.aktardan aldım arkadaşlar çok sevyr die bende aclığımı onla bastırdım.bi avucu 20 kalori en fazla 150 kalori almışımdır:)çorumdan biri mi geldi canımay benm de canım çekti şimdi bak
:))))benmkide öle oldu iki lokma bişey yesem bikaç gün üstüste hemen stok yapıyo.gerçi benm birazım kıtlıktan cıkmışcasında,boşanda semerini ye cinsinden oluyor ya o ayrı:)Ayneen canım rahat rahat uyuyorum mışıl mışıl :) Eskisi kadar karnım da guruldamıyor mırıldıyor sadece
Dukanı şubatta yaptım tam 1 ay,harfiyen uymama rağmen hiç kilo veremedim bana gelmedi yani proteine karşı vücudumun bişeyi mi var anlamadım.o yulaf kepeklerinden ekmek yapıp yiyordum ben yayumurta peynir süt füme etler,hiç dışına da çıkmadım üstelik ama gel gör ki veremedim. her duyduğum diyeti rejimi yaptım vücudum artık direnç kazandı diyete. ''haha bu salak gene diyet yapıyor lan yemeyelim bu sefer '' diyordur kesin vücudumdaki her hücre
eğer bpğazımı tutar çok sevdiğim bisküvi ve çekirdekten vazgeçersem bir de üstüne spor yaparsam anca zayıflıyorum ben.Bakalım 1 ay var daha Samsuna gideceğim perşembe günü evimi kuracağım o telaştan da veririm üçtür beştir
kendi kendime konuşuyorum son halim de bu haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?