kızlar benm menü
sabah:1 dilim ekmek,krem peynir,salata,7 zeytin,salata,1 haş yumurta
ara:1 şeftali
ara:2 ceviz
öğle:1 kase cacık,1 dilim ekmek,1 biber,50 gr haş tavuk
ara:3 sarma,3 petibör bisküvi
akşam:4 sarma,1 dilim börek,1 karnıyarık,1 kase corba ve salata
ara:irmikli muhallebi
spor:yarım saat yürüyüş,250 ip atlama
kızlar misafire hazırlarken habire yedim.ne pis boğazım ya:18:
irmikli muhallebiyle börek haftasonu kaçamağın olsun:)
bende karatay uyup 2öğün yemek istiyorum ama buara karataydaki yoğun kahvaltıları yapamıcam galiba,midem bulanıyor hep.
Domatesli salatalıklı,yeşillikli falan çok güzel kahvaltı hazırladım ama tadına bakmadım,yulaf ve süte döndüm. Zaten az önce yaptım daha kahvaltıyı,buara uykularım dengesiz saatlerimde dengesiz. Ama iki öğünden vazgeçmiceeem
şimdi spor yapmaya gidiyorum,şu plates topumuda bi bulsaydım,kaybetmişim odada ya:)
pardon tatlım yanlış anlamışız.ben cıktığını biliyodumda geldigini görnce kafm karıştı.
hayırlısı olsun hakkına canm.kilo vermemelerinin sebebi belli oldu.yeni evliydin demi sende?
bişey olmaz tatlım sağlığına kavuşta geri verilir nasıl olsa kilolar.
ilk başta cok gibi görünsede güzel olmuş bence.bizdede mercimek corbasına mahluta denir:)
afiyet olsun.spor yapmıyormusun bu arada?
Aaaaa neden alamıyoruz ki serrayı listeye çok üzüldüm şimdi bakkk
Sağol tatlım inşallah haftaya beraber sevinicez senden 2 kilo bekliyorum ona göre
Zeynep listeye alamayız didi yaa çok üzüldüm ama senin için de çok sevindim 60ı görmüşsün bravoo yaa 2 haftada 5 kilo gitti yani canım benim çok sevindim
kızlar benm menü
Zeynepcimmm cumartesi günü spor yapamadım bakırköy pazarındaydım o yetti yani pestilim çıktıtabiki spor yerine geçmez o ayrı konu.
haftanın 3 günü spor salonundayım 600 kaloriye kadar çıkıyorum minumumdiğer günler akşamları 1 saat tempolu yürüyorum, bugün sabah 7 de kalktım mesela,70 dk ya yakın yürüdüm diyebilirim.akşam üstü de çıktım yine,1 saatten fazla yine yürüdüm,son halim şuydu abartmıyorum bak
merhaba kuzucuklaırm bugünkü menüm:
sabahkargalar botlarını giymeden önceki zaman ) 2 bardak su,70 dk yürüyüş
yürüyüşten 2 saat sonra:yarım paket eti form (80 kalori yapıyor yaklaşık hesapladım),menemen,5-6 zeytin,karpuz (kahvaltımı sıkı yapıyorum doymazsam tüm gün aç oluyorum)
ara:2 kayısı
öğle: aa ben öğlende bişey yemedimmha yedim yarım paket eti forma domates salçası sürüp yedim
akşam:1 kase yogurt,1 tane kayısı
yürüyüşten sonra da 1 şeftali
sabah kadar daha bişe yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yavrum yedim işte yarım paket etiforma salça sürdüm daha ne olsun,çorba yapamadım bugün üşendim nedense o yüzden böyle oldu:26: çorba büyük kurtarıcım yarın yapayım bi tencerecanım öğlen yemeğinin olmaması kötü olmuş menün zayıf kalmış biraz bu kadar az yeme bence
Yavrum yedim işte yarım paket etiforma salça sürdüm daha ne olsun,çorba yapamadım bugün üşendim nedense o yüzden böyle oldu:26: çorba büyük kurtarıcım yarın yapayım bi tencereSen de götürmüşsün pizzaları puaçaları aman ödüllendirmiş oldun kendini boşver
Çok geçmiş olsun canım.Önemli olan sağlığın şimdi iyisindir umarımkızlar öncelikle günaydın ve hepinizden çok özür diliyorum dün çok fena hastaydın aldığım ilacın tarihi geçtiği için zehirlendim hastanede geçirdim tüm günü dün işe gelmeyince evdede net olmayınca giremedim umarım takımı kötü etkilememişimdir. bu arada galanthus tebrik ederim canım bu şekilde sağlıklı kilo vemeni diliyorum. beni affedin kızlar zaten regl olduğum için fazla gözüken kilo var onun için yararım da olmazdı tekrar özür diliyorum çok üzüldüm dün
canim heralde anlatamadım ben kendimi,ben takıma alınmak istemiyorum zaten ayrıldıgımı söylemiştim daha önce ve takımda olmak istesem bir hafta gelmemezlik yapmam ..ama hala kilo bildirimi yapmam gerekebilir diye zayıf bir ihtimalde olsa gelip forumu okudum o sırada sen sorunca acıklama yaptım durum bundan ibaret ..zaten moralim bozuk bunu burda yazmak istemedim aslında sizinde moralinizi bozmamak adına bunca zaman kilo vermeye uğraşırken hamileymişim şimdi doktorumla düzeltmeye çalışıyorum durumu yani özetle istesem de hiç bir grupta olamam ama sizle tanıştığıma çok memnunum ve sizleri de özlemiyo değilim hepinize iyi şanslar ve bol sağlıklı günler benim gibi yapıp doktor kontrollerinizi aksatmayın sakın ..
Selam kardeş takımın çıtırları ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Selam canım hoşgeldin nolsun diyet var spor varBir ben varım kimsecikler yok.Sizlerde ne var ne yok?
aldım pilleri canım ama sabah bakıcam bi kaç kiloyumsorma ya bugünde misafirim var .pilav,tavuk ve corba yapacam.bakalım bugün nasıl olacak.canın nasıl çekiyosa öle ya.sen daha öncede cok ii yapıodun bu işi.
benmde pompası kayıp:)
ben 6yıl savunma sporlarında milli takımdaydım,orda siklet değiştirmek için bi haftada ne kadar kilo verirdik görsen inanamazsın. O sporlarla uğraşanlar kısa sürede çok kilo verirler ama her haltı deneyerek verirler:)En çok yağ yaktıran 5 egzersizmiş kızlar bunlar:
1. Kardiyo kicboks (saatte yaklaşık 700 kalori)
2. Koşma (saatte yaklaşık 650 kalori)
3. İp atlama (saatte yaklaşık 590 kalori)
4. Karate (saatte yaklaşık 590 kalori)
5. Kayak (saatte yaklaşık 470 kalori).
ip atlıyorummm yanii bundan sonra anlaşıldıı
tatlım geçmiş olsun,umarım daha iyisindir şimdi.
Nişanlıydın demi canım,düğün tarihin belli mi?inşallah istediğin kiloya kavuşursun düğününden önce.
kızlar benm menü
dün ve bugün ordudaydım dolayısıyla misafirdim dün yediklerim
sabah 1 puğaça 1 küçük ayran
ara: külah dondurma
öğlen orta boy pizza, bir bardak ayran
akşam: küçük kase yogurt azcık salata
bugün yediklerim
sabah: yarım haş yumurta, yarım kibrit kutusu beyaz peynir bi kaç lokma ekmek
öğleneynirli domatesli tost ayran
akşam:yarım kase çorba, 2 küçük biber dolması 2 dilim ekmek
doğru düzgün su içemedim en falz günde 1-1 buçuk litre içmişimdir ama bol bol gezdim
4 gündür kabızlık çekiyorum kızlar az önce tartıldım 2 gün öncesine göre 2 kilo fazla çıktım neler oluyor bana böyle endişelenmeye başladım :s
haftaya adet olcam onun etkisi oluyor muof napcam ben ya
En çok yağ yaktıran 5 egzersizmiş kızlar bunlar:
1. Kardiyo kicboks (saatte yaklaşık 700 kalori)
2. Koşma (saatte yaklaşık 650 kalori)
3. İp atlama (saatte yaklaşık 590 kalori)
4. Karate (saatte yaklaşık 590 kalori)
5. Kayak (saatte yaklaşık 470 kalori).
ip atlıyorummm yanii bundan sonra anlaşıldıı
Çok geçmiş olsun canım.Önemli olan sağlığın şimdi iyisindir umarım
Canım ya miden bulandığında ben yokksaaaa demiştim hatırlıyor musun? Bak şimdi demek o mide bulantıları bu yüzdenmiş.Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Moralin hamileyken kilo vermeye çalışmaktan mı bozuk onu anlamadım :26:
Kızlar iki gündür annemdeyim malum olduğu üzere diyet bayağı bozuldu ama eve gelince tartıldım almamışım çok şükür.AMa yazacak menü yok yaniYarın geçmişe bakıcam inşallah kızım izin verirse hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?