Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benm menü
sabah:1 dilim ekmek,krem peynir,salata,7 zeytin,salata,1 haş yumurta
ara:1 şeftali
ara:2 ceviz
öğle:1 kase cacık,1 dilim ekmek,1 biber,50 gr haş tavuk
ara:3 sarma,3 petibör bisküvi
akşam:4 sarma,1 dilim börek,1 karnıyarık,1 kase corba ve salata
ara:irmikli muhallebi
spor:yarım saat yürüyüş,250 ip atlama
kızlar misafire hazırlarken habire yedim.ne pis boğazım ya:18:

irmikli muhallebiyle börek haftasonu kaçamağın olsun:)
bende karatay uyup 2öğün yemek istiyorum ama buara karataydaki yoğun kahvaltıları yapamıcam galiba,midem bulanıyor hep.
Domatesli salatalıklı,yeşillikli falan çok güzel kahvaltı hazırladım ama tadına bakmadım,yulaf ve süte döndüm. Zaten az önce yaptım daha kahvaltıyı,buara uykularım dengesiz saatlerimde dengesiz. Ama iki öğünden vazgeçmiceeem
şimdi spor yapmaya gidiyorum,şu plates topumuda bi bulsaydım,kaybetmişim odada ya:)

sorma ya bugünde misafirim var .pilav,tavuk ve corba yapacam.bakalım bugün nasıl olacak.canın nasıl çekiyosa öle ya.sen daha öncede cok ii yapıodun bu işi.
benmde pompası kayıp:)

dün ve bugün ordudaydım dolayısıyla misafirdim dün yediklerim
sabah 1 puğaça 1 küçük ayran
ara: külah dondurma
öğlen orta boy pizza, bir bardak ayran
akşam: küçük kase yogurt azcık salata

bugün yediklerim

sabah: yarım haş yumurta, yarım kibrit kutusu beyaz peynir bi kaç lokma ekmek

öğleneynirli domatesli tost ayran

akşam:yarım kase çorba, 2 küçük biber dolması 2 dilim ekmek
doğru düzgün su içemedim en falz günde 1-1 buçuk litre içmişimdir ama bol bol gezdim

4 gündür kabızlık çekiyorum kızlar az önce tartıldım 2 gün öncesine göre 2 kilo fazla çıktım neler oluyor bana böyle endişelenmeye başladım :s
haftaya adet olcam onun etkisi oluyor mu of napcam ben ya

Zeynepcimmm cumartesi günü spor yapamadım bakırköy pazarındaydım o yetti yani pestilim çıktı tabiki spor yerine geçmez o ayrı konu.
haftanın 3 günü spor salonundayım 600 kaloriye kadar çıkıyorum minumum diğer günler akşamları 1 saat tempolu yürüyorum, bugün sabah 7 de kalktım mesela,70 dk ya yakın yürüdüm diyebilirim.akşam üstü de çıktım yine,1 saatten fazla yine yürüdüm,son halim şuydu abartmıyorum bak

merhaba kuzucuklaırm bugünkü menüm:
sabahkargalar botlarını giymeden önceki zaman) 2 bardak su,70 dk yürüyüş
yürüyüşten 2 saat sonra:yarım paket eti form (80 kalori yapıyor yaklaşık hesapladım),menemen,5-6 zeytin,karpuz (kahvaltımı sıkı yapıyorum doymazsam tüm gün aç oluyorum)
ara:2 kayısı
öğle: aa ben öğlende bişey yemedimm ha yedim yarım paket eti forma domates salçası sürüp yedim
akşam:1 kase yogurt,1 tane kayısı
yürüyüşten sonra da 1 şeftali

sabah kadar daha bişe yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben de 60 ı görmek istiyorum ama yaaaa tebrik ederim

börek, karnıcırık, Kahvaltın sıkı olmuş öğle de fena değil canım ama akşam çok olmuş bence İp atlamada kaç kalori yakılıyor ecep:26:

En çok yağ yaktıran 5 egzersizmiş kızlar bunlar:
1. Kardiyo kicboks (saatte yaklaşık 700 kalori)
2. Koşma (saatte yaklaşık 650 kalori)
3. İp atlama (saatte yaklaşık 590 kalori)
4. Karate (saatte yaklaşık 590 kalori)
5. Kayak (saatte yaklaşık 470 kalori).

ip atlıyorummm yanii bundan sonra anlaşıldıı

canım öğlen yemeğinin olmaması kötü olmuş menün zayıf kalmış biraz bu kadar az yeme bence

canım öğlen yemeğinin olmaması kötü olmuş menün zayıf kalmış biraz bu kadar az yeme bence
Yavrum yedim işte yarım paket etiforma salça sürdüm daha ne olsun,çorba yapamadım bugün üşendim nedense o yüzden böyle oldu:26: çorba büyük kurtarıcım yarın yapayım bi tencere Sen de götürmüşsün pizzaları puaçaları aman ödüllendirmiş oldun kendini boşver

nasıl boşvereyim güzelim ya 2 günde 2 kilo fazla çıktım :/

Selam kardeş takımın çıtırları ne var ne yok? Nasıl gidiyor?

Çok geçmiş olsun canım.Önemli olan sağlığın şimdi iyisindir umarım

Canım ya miden bulandığında ben yokksaaaa demiştim hatırlıyor musun? Bak şimdi demek o mide bulantıları bu yüzdenmiş.Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Moralin hamileyken kilo vermeye çalışmaktan mı bozuk onu anlamadım :26:

Kızlar iki gündür annemdeyim malum olduğu üzere diyet bayağı bozuldu ama eve gelince tartıldım almamışım çok şükür.AMa yazacak menü yok yani Yarın geçmişe bakıcam inşallah kızım izin verirse hepinizi öpüyorum

sorma ya bugünde misafirim var .pilav,tavuk ve corba yapacam.bakalım bugün nasıl olacak.canın nasıl çekiyosa öle ya.sen daha öncede cok ii yapıodun bu işi.
benmde pompası kayıp:)
aldım pilleri canım ama sabah bakıcam bi kaç kiloyum
elim yüzüm bile şişti ama çıkan rakam moralimi bozmayacak,çok kısa sürede geldi o kadar kısa sürede gidecek,değil mi zeynep:)
burada beni tanıyan bi sen varsın şuan,ne güzel 7kilo vermiştim ya.
Neyse ama şimdi hem yeme düzenim hemde sporum daha iyi olur çünkü tatildeyim çok şükür:)
artık hem sabah hemde akşam spor yapacam inşallah.
Prenses ne zaman dönecek canım belli mi?bugün ve dün sınava girdi galiba,umarım mezun oluyordur sorunsuz.
Kız ben özledim kız burayıııı:)
şu pc deki sorun halledilsinde fotoğrafta göstercem ben size.

ben 6yıl savunma sporlarında milli takımdaydım,orda siklet değiştirmek için bi haftada ne kadar kilo verirdik görsen inanamazsın. O sporlarla uğraşanlar kısa sürede çok kilo verirler ama her haltı deneyerek verirler:)
asıl dalım kickboks thaiboks,sürekli zıp zıp hareket halindesin ama zımba gibi vücut ister,sakatlanmaya birebirdir,biyerlerin ağrıyarak devam edersin sonraki günlerde çünkü hareketler hep uç noktalarda.
Şimdilerde reklam yapmak için yırtınıyor hocalar amaaaa şiddetle uzak durun derim.
Kısa sürede verilip alınan kilolarla bacaklarındaki dalgalanmalar,göğüsteki sarkmalar şurda dursun bel fıtığm ve bel düzlüğüm var.
Tabi ben sadece spor olarak yapmayıp bide maçlara çıktığm için başıma aldığım darbelerin acısını çekecem ilerde
ip atlarkende dikkat et canım,uygun beden kullanıp göğüslerini koru. Göğüs çevresinin cildi çok hassas olduğundan sarkmaya çok meyilli oluyormuş, ip atlamakda göğüs için en sarsıcı egzersizlerdenmiş. Ben bilmiyordum dikkat etmedim,sen et:)

Son düzenleme:
tatlım geçmiş olsun,umarım daha iyisindir şimdi.
Nişanlıydın demi canım,düğün tarihin belli mi?inşallah istediğin kiloya kavuşursun düğününden önce.

çok teşekkür ederim iyim işimdi düğün tarihim allahizin verirse 1 hazirazda yani seneye o zamana kadar 50 kilo veririm herhalde

sanki azcık fazlamı olmuş

ben adet olmadan bi hafta öncesinde şişmeye başlarım genelde bence sanada öle olmuştur tatlım kabızlık sorunu için doğadan kayısılı çay deneyebilirsin.

aynen hemen ip atlamaya başlıyoruz hadi bakalım hop hop hop

teşekkür ederim tatlım şimdi çok şükür iyim

Son düzenleme:
evet kızlar hemen dün yidiklerimi yaziyim sizde bana kızın

sabah
normal kahvaltı yaptım peynir zeytin 1tane yumurta 2bardak açık çay ekmek yemedim yerine yarım simit yedim

öğlen misafirliğe gittik halamlara kaynanamla beraber
ben muffin yapmıştım onun yarısını,3kaşık makarna salatası 1adet çok küçük parça kıymalı börek 1bardak kola içtim :26:

ara
kendi yaptığım kedi dilli limon pelteli tam yaz tatlısı küçük karenin yarısını yedim

ara
türk kahvesi içtim kayınvalidem fal baktı
birazcık meyve yedim çok azcık

akşam
yoğurt ve 2dilim yağsız kızartılmış hiç yağ koymadan yaptığımız mücverden yedim 2,3 ince dilim karpuz aslında yediklerim fazla gibi ama çok çeşit olduğundan dolayı ama azcık azcık yedim hepsinden artık yağmur olmadığına göre ve ayaklarım su toplanmadığına göre sporuma tekrar başlaya bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…