Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amannnn bebişim ben yediklermi yazsam sen bana kızarsın Sen yine de kızdım say olur mu

Ben bu hafta bi garibim valla havlarda çok ısındı canım hiçbi şey yapmak istemiyor yemek istiyorum boyuna insan sıcakta yiyemez ama ben anormal olduğum için her daim yemek yemek yemekOppsss tamam hemen diyet moduna dönüyorum bugünden itibaren
kızlar kimse yok bi sıkıntı sorun mu var ben anlamadım ya offff :18:

Ah canım yaa ben kızdan fırsat bulduğum gibi geliyorum buraya ama bu sıralar pek bi huysuz yapışık ikiz gibi olduk

canım benim kimse yok iyice sıkılmaya başaladım ben şimdi hafif hafif acıktım ne yiycem burda iş yerinde bi top kek yesem ımmmmmm

canım benim kimse yok iyice sıkılmaya başaladım ben şimdi hafif hafif acıktım ne yiycem burda iş yerinde bi top kek yesem ımmmmmm

Ara mı yapacaksın ?Ara ise top kek mop kek olmaz Sen iyisi mi meyve varsa yi yoksa yanına sen bu diyet bisküvilerden al yarısını yersin ara öğünlerde.Şimdi hemen koca bir bardak su iç bakayım

Ara mı yapacaksın ?Ara ise top kek mop kek olmaz Sen iyisi mi meyve varsa yi yoksa yanına sen bu diyet bisküvilerden al yarısını yersin ara öğünlerde.Şimdi hemen koca bir bardak su iç bakayım

canım yarım litre su içtim ama yok saat 12de yedim acıktım azcık napım şimdi burda form büsküvi alacağım bi yerde yok

şimdi benim bugün yediklerim toplam 1,272 kalori yapıyo
ama 1saat yürüyüş 296 kaloriyi alıyo üstüne azcık mekik ve egzersiz yapsam geriye 850 kalori kalıyo nasıl ?

kızlar neredesiniz yahu ? neden bugun kimse yok menüler yok galanthus neredesin en azından sen burda oluyodun hani yoksunnnnnnn

kızlar neredesiniz yahu ? neden bugun kimse yok menüler yok galanthus neredesin en azından sen burda oluyodun hani yoksunnnnnnn

canım burdayım oda temizliği yaptım bugun sildim süpürdüm annem gelecek temiz görsün diye birazdan da onu almaya gitcem :)

şimdi benim bugün yediklerim toplam 1,272 kalori yapıyo
ama 1saat yürüyüş 296 kaloriyi alıyo üstüne azcık mekik ve egzersiz yapsam geriye 850 kalori kalıyo nasıl ?

Çok iyi o zaman noproblem tatlım benim kız sabah yediden beri ayaktaydı şimdi uyudu ben de hemen sporumu yapıcam.Menüm

Sabah eynir zeytin yumurta domates salatalık

Öğlen: Taze fasulye çorba

Ara :Karpuz

Akşam :Çorba yoğurt

su:Henüz 1 lt yatana kadar 3 olur
Spor:20 dk yürüyüş 1 saat kadar daha spor yapıcam bugün haftasonunun izlerini silmek için

sabah:
1 haş yumurta
1 domates
2 dilim form etimek
1 kibrit kutusu beyaz peynir

ara:
2 kuru incir, 1 kuru kayısı

öğlen: yarım kase çorba,
yarım kase yoğurt
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek

öğlen yemegini 2 de yedim şuan aç hissediyorum birazcık belki bi salata ya da çorba yerimm

çok teşekkür ederim iyim işimdi düğün tarihim allahizin verirse 1 hazirazda yani seneye o zamana kadar 50 kilo veririm herhalde

hayırlısı tatlım,belki aynı zamanlarda düğün yaparız:)
önce bi kilo verelimde diğer hazırlıklardada yardımlaşırız,benim işim rayına bi otursunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…