Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

04.06.2012
kahvaltı
1domates,yarım salatalık 2dilim peynir
öğle
dondurma:)
akşam üzeri
yine kahvaltı tarzı domates,salatalık,peynir,yeşillik falan yedim.

Karataya uyayım diyorum ama onların menüleri dolu dolu,ben yiyemiyorum buara,özellikle kahvaltıda hiç yiyemiyorum midem almıyor.
Eliptiklede 3km yaptım o kadar,yavaş yavaş artırcam inşallah.

canım bence menün gayet güzel ve hafif bravo

Menün gayet güzel doyduysan ne ala:)
kızlar ii geceler.benm karstan misafirlerim geldi yatılı.carşamba günü aranıza dönüyorum.takım sana emanet esram:)

Tamam canım merak etme sen

kızlar yine kimsecikler yok neden ki ya ne menüler paylaşılıyo ne konuşuluyo ben anlamadım neyse ben menümü yazıyım...

dun sabah
1tane poğaça açık çay

öğlen saat 12:00
yarım porsiyondan az pilav sebzeli orman kebabı oda yarım porsiyondan az... ve cacık

ara
1 tane top kek meyveli açık çay

ara
soda

akşam
çok çok çok azcık oda bi yerim şişmesin siye iki kaşık fln makarna salatası öle kuzenımın tabagından bi kaşık attım ağzıma

1tane kayısı 1 şeftali yedim

misafir vardı yine spor yapamadım ama azcık mekik cektim ve çocuklar vardı onlarla oynarken baya efor sarf ettim

Menün güzel canım.Bakalım bu cuma ne çıkacak kilolar

Ben bugün kaçamak yaptım yine koca bir cornetto yidim :26: Ama 1,5 saat spor yaptım o yüzden pişman değilim

Sabah omates salatalık peynir zeytin 1 dilim kepek ekmeği

Öğlen :Kabak salatası yoğurt dondurma

Ara :Kiraz

Akşam :Çorba karpuz

Su :2 lt yatana kadar 3 lt olur

Spor 50 dk eliptik 30 dk tempolu yürüyüş 10 dk egzersiz

Bende bu takıma katılmak istiyorum

bu kış evliliğimin 6.cı yılı dolucak. evlenmeden once 56 kıloydum evlendikten sonra geldi de geldi kilolar

bende daha fazla motive olmak icin gruba girmek istiyorum

11 mayısta diyete basladım 77.8 kiloydum
simdi 72.7 yim

uyguladıgım ozel bir diyet yok ogunlerimi kendim ayarlıyorum
bol su iciyorum ve bitki çayı
hemen hemen her gun spor yapıyorum.

poaça ve top kek biraz fena olmuş sanki,inan yemeğin dozunu kaçırsan daha az zararlı olur.
Kek yerine makarna salatasını fazla yemen daha doyurucu ve daha az kalorili olurdu sanırım. Ama böyle şeylerede ihtiyacımız var galiba,insanın cips kek jelibon çikolata vs yiyeside geliyor:)
menün güzelmiş
canım eliptikte 50 dk nasıl çalışıyosun,çok yoruyır beni.
Hız ayarını napıyosun canım kaçıncı kademede çalışıyosun böyle? Maşallah:)

50 dk ama 25+25 canım ben düz 50 dk yazıyorum :) Sabah aç karnına bi 25 dk çalışıyorum eliptikte bir de akşam yemeğinden sonra 25 dk çalışıyorum.8 kademeli benimkisi genelde 6 da çalışıyorum
05 06 2012
kahvaltı
domates salatalık,peynir zeytİn

öğle
3-4bardak şalgam:)

akşam
menemen,1dilim ekmek,yeşillik

Çok çok az yemişsin canım kıskanıyorum sizi ben yaa ben yedikçe yiyorum doymuyorum hele bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…