- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
04.06.2012
kahvaltı
1domates,yarım salatalık 2dilim peynir
öğle
dondurma:)
akşam üzeri
yine kahvaltı tarzı domates,salatalık,peynir,yeşillik falan yedim.
Karataya uyayım diyorum ama onların menüleri dolu dolu,ben yiyemiyorum buara,özellikle kahvaltıda hiç yiyemiyorum midem almıyor.
Eliptiklede 3km yaptım o kadar,yavaş yavaş artırcam inşallah.
04.06.2012
kahvaltı
öğle
akşam üzeri
Karataya uyayım diyorum ama onların menüleri dolu dolu,ben yiyemiyorum buara,özellikle kahvaltıda hiç yiyemiyorum midem almıyor.
04.06.2012
kahvaltı
öğle
akşam üzeri
Menün gayet güzel doyduysan ne ala:)04.06.2012
kahvaltı
öğle
akşam üzeri
kızlar ii geceler.benm karstan misafirlerim geldi yatılı.carşamba günü aranıza dönüyorum.takım sana emanet esram:)
canlarımmmm aklım hep sizde ama değil kk wc ye gitmeye vaktim olmuyor artık işyerindehepinizi öpüyorum
buara canım bişey istemiyor canım,doyuyorum dolayısıyla. Yemeden şişiyorum ben:)Menün gayet güzel doyduysan ne ala:)
teşekkür ederim canım:)canım bence menün gayet güzel ve hafif bravo
canlarımmmm aklım hep sizde ama değil kk wc ye gitmeye vaktim olmuyor artık işyerindehepinizi öpüyorum
Menün güzel canım.Bakalım bu cuma ne çıkacak kilolarkızlar yine kimsecikler yok neden ki ya ne menüler paylaşılıyo ne konuşuluyo ben anlamadım neyse ben menümü yazıyım...
dun sabah
1tane poğaça açık çay
öğlen saat 12:00
yarım porsiyondan az pilav sebzeli orman kebabı oda yarım porsiyondan az... ve cacık
ara
1 tane top kek meyveli açık çay
ara
soda
akşam
çok çok çok azcık oda bi yerim şişmesin siye iki kaşık fln makarna salatası öle kuzenımın tabagından bi kaşık attım ağzıma
1tane kayısı 1 şeftali yedim
misafir vardı yine spor yapamadım ama azcık mekik cektim ve çocuklar vardı onlarla oynarken baya efor sarf ettim
poaça ve top kek biraz fena olmuş sanki,inan yemeğin dozunu kaçırsan daha az zararlı olur.kızlar yine kimsecikler yok neden ki ya ne menüler paylaşılıyo ne konuşuluyo ben anlamadım neyse ben menümü yazıyım...
dun sabah
1tane poğaça açık çay
öğlen saat 12:00
yarım porsiyondan az pilav sebzeli orman kebabı oda yarım porsiyondan az... ve cacık
ara
1 tane top kek meyveli açık çay
ara
soda
akşam
çok çok çok azcık oda bi yerim şişmesin siye iki kaşık fln makarna salatası öle kuzenımın tabagından bi kaşık attım ağzıma
1tane kayısı 1 şeftali yedim
misafir vardı yine spor yapamadım ama azcık mekik cektim ve çocuklar vardı onlarla oynarken baya efor sarf ettim
menün güzelmişMenün güzel canım.Bakalım bu cuma ne çıkacak kilolar
Ben bugün kaçamak yaptım yine koca bir cornetto yidim :26: Ama 1,5 saat spor yaptım o yüzden pişman değilim
Sabahomates salatalık peynir zeytin 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen :Kabak salatası yoğurt dondurma
Ara :Kiraz
Akşam :Çorba karpuz
Su :2 lt yatana kadar 3 lt olur
Spor 50 dk eliptik 30 dk tempolu yürüyüş 10 dk egzersiz
50 dk ama 25+25 canım ben düz 50 dk yazıyorum :) Sabah aç karnına bi 25 dk çalışıyorum eliptikte bir de akşam yemeğinden sonra 25 dk çalışıyorum.8 kademeli benimkisi genelde 6 da çalışıyorumpoaça ve top kek biraz fena olmuş sanki,inan yemeğin dozunu kaçırsan daha az zararlı olur.
Kek yerine makarna salatasını fazla yemen daha doyurucu ve daha az kalorili olurdu sanırım. Ama böyle şeylerede ihtiyacımız var galiba,insanın cips kek jelibon çikolata vs yiyeside geliyor:)
menün güzelmiş
canım eliptikte 50 dk nasıl çalışıyosun,çok yoruyır beni.
Hız ayarını napıyosun canım kaçıncı kademede çalışıyosun böyle? Maşallah:)
05 06 2012
kahvaltı
domates salatalık,peynir zeytİn
öğle
3-4bardak şalgam:)
akşam
menemen,1dilim ekmek,yeşillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?