Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar noldu ya neredesiniz neden kimcecikler yok artık? dağıldık diyetlerimi bıraktık naptık neredesiniz hani menüler yorumlar paylaşımlar

neyse bazen çok konuşuyorum böyle yapıncada üzülüyorum kendime kızıyorum sen boşver diye biz ekibiz biz beraber zyıflıyoruz hadi ama nerdesniz YA

menümü yazıyım ben
sabah
çorbiş saha sonra açık çay

ÖĞLEN
çorba ve patates yemeği azcık bişi soğan yedim

ara
yarım simit açık çay

akşam
2 kaşık makarna salatası 1tane haşlama but

1tanede kayısı yedim

misafirler vardı gidemedim spora ama 2lt su içtim

Bir kuzu bir sen bir de ben geliyoruz.Zeynep misafirlerden prenseste işlerden dolayı gelemiyor malesef. Ama diğerleri nerede?Buraya 15 dk gelip menü paylaşıp yprum yapmak çok zor olmasa gerek

Patates makarna simit aynı gün olmamış canım.Su güzel.Bir de spora başla artık sopa atçam yoksa hee

ya canım heç sorma ya bu kızlar nerede bende yazmıycam bak cuma günü acillik oldum kilo bildirilmedi yazıldı ki bidaha yaparsam diskalifiye olurmuşum ben anlamadım eğer kural varsa hiç yoktan ben neden uyarı alıyorum inana hem üzüldüm hem bozuldum. ki ben hergün gelen biriyim....

aaaaaaaaaaaaa sopa geliyoooooooo

ya kızlar kimse yok onun için çıkıyorum gün boyu kaç girip kızlar ne yemiş diye bakıyorum ama kimse yok bende paylaşmıycam tek ben kaldım ya bide sad_but_true bide kzu geliyo oysaki bizde kalabalık bi ekibiz hani neredesiniz?

Kızlar kusura bakmayın bir kaç gündür nete giremiyorum bile baya yoğundum eve döneceğim diye sürekli arkadaşlarımlaydım. Eylül sonuna kadar bir daha görüşemeyeceğiz çünkü. Yarın akşam eve döneceğim sonraki günler akşamları gireri sanırım da bu hafta listeye alınmasam olur mu? Önceki sayfaları okuyamadım evde işlerim yoğun toparlanma temizlik falan. Ne vaziyettesiniz nasılsınız?

kızlar özür dilerim bir kaç gündür giremiyorum hem annem burda hemde en önemli final sınavlarım var cuma bitiyorlar. diyete pek uyduğumu söyleyemiyeceğim spoır da yapamadım zaten bugün yediklerim
sabah
3 yemek kaşıgi menemen
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir

öğlen 1 porsiyon salata bardan karışık salata
karışık meyve suyu

akşam yemeği yemiyeceğim
ama toplamı 250 kalorilik bir dondurma yedim

tekrar özür dilerim cicişler umarım kilo almamışımdır :s

6.kademe bana çok ağır geliyor canım ya ben 4te kalıyorum en fazla,belimde fıtık var dikkat etmeye çalışıyorum. Aslında doktor kesinlikle hiçbişey yapma dedi ama ben aldım başımı gidiyorum,mecburum.

canım simit özellikle susamından dolayı baya bi kalorili.
Bende bayılıryorum ayranla gidiyor şalgamla gidiyor çayla gidiyor,özledim simiti:)

Kızlar deneme süresi bu yüzden var,mazeretsiz şekilde katılımda bulunmayan diskalifiye olur zaten rahat olun siz kimseye haksızlık yapılmaz.
Biz burda hergün muhabbet eden bi takımız ama eski üyelerin hepsi ciddi mazeretleri yüzünden şimdilik katılamıyorlar ama izinliler.
Yeni üyelerin deneme süreçlerini takip edemedim ama zamanı geldiğinde gerekiyorsa giden gider yeniler gelir,orda takım bekleyen birsürü insan var neticede.
Siz öyle başkalarına bakıpta bende yazmıcam demeyin,netice herkesin katılım durumu kendini etkileyecek.
Hem biz bi takımız kızlar,şuan arkadaşlarımız uygun değilse onları idare ederiz,tabi idare edilmesi gerekenleri:)
giden gider kalan sağlar bizimdir:)
Arkadaşlar dönene kadar ha gayret,burası cıvıl cıvıl bi takım olacak yine.

çok iyi menün hayatım :) ben de artık böyle sağlıklı şeyler yemek istiyoruummm

06 06 2012
kahvaltı
hastanede olduğumdan sandviç ve çay
öğle
2 kaşık fırında kıymalı patates,
1dilimcik pide
ara
1 bardak çay
akşam
makarna salatası ve ayran

tabikide biz bi takımız zaten benim isyanım buna mazereti olan arkadaşlarımıza boynumuz kıldan ince ama mazereti olan arkadaşlarımız bildirim yapıyo bende yazmıycam dıyorum cunku yazdıgımda cvp alamıyorum

Çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum ben yaaaa adet oldum sanırım leke gelmiş ay amannnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn.8,5 aydır adet olamamak ne kötüymüş yaaaaa.Ama çok şişim tartıda 1,5 kilo artıda çıktım

canm yediklerin baya artmış bünyen şaşırdı galiba.ilk gün öğlen pizza olmamış.ertesi günde dolmanın yanında 2 dilim ekmek.tüm yediklerin aynı grup olmuş.hiç sebze yok meyve yok doğal böle olması arada sadece salata yemişsin?
:)))))))))))süpermiş sporun erim erim eritir bu insanı:)menüde süper tek eksiğin sennde sebze.
ip her yerini çalıştırıyor.10 dakika atlasan 100 kalori yakıyorsun.yürüyüerek 20 dakkada ancak o kaloriyi harcıyorsun ve kalp atışın inanılmaz hızlanıyor:)
yavrummm bizde seni cok özledik.esprilerini helede:)))
tabiki vereceksin onlar yağ değilki su.vücudun ödemli.çok daha kolay vereceksin.
prenses diyetini toparlayınca geri gelicem diyordu.kansızlıktan dolayı ilaç kullanacak.ay sonuna gelir heralde.
bizde memişler sarkmasın die destekli takarız:)))))))

öğlen misafirlikte olmana rağmen gayet ii gtmiş bence en azından 2.leri almamışsın.sadece koladan uzak durabilirdin o olmamış.fazla kalori almamışsındır.

Çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum ben yaaaa adet oldum sanırım leke gelmiş ay amannnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn.8,5 aydır adet olamamak ne kötüymüş yaaaaa.Ama çok şişim tartıda 1,5 kilo artıda çıktım
boşver şişliği o bikaç güne gider.sen regl oldun ya daha ne istiyon.:))))))süper canm ya bi damla bile cok rahatlatıyor insanı:)))

boşver şişliği o bikaç güne gider.sen regl oldun ya daha ne istiyon.:))))))süper canm ya bi damla bile cok rahatlatıyor insanı:)))

Sorma tatlım yaa bi daha hiç olamıcam hissine kapılmıştım artık hiç sevmezdim ben regl olmayı aslında kadınlar için ne büyük nimetmiş kaybedince anladım Çok şükür geri geldi.Özledik bebişim gitti mi misafirlerin?

ay canım gerçekten tebrik ederim ne güzel rahatlamışsındır şişliğinde gitsin inş 1 kaç güne ki gider zaten

kızlar günaydın dün gittim kendime bir sürü oje aldım ayyyy süperler ya pastelin bi ojesi çıkmış sür kurut ve kokla çeşitleri seçiyosunuz rengini sürüyosunuz kuruduğunda portakal , hindistan cevizi,ananas,çikolata vs gibi kokuyo süper bugun sürdüm pembiş ojelerimi yarın turuncu sonra sarı surcem yaz geldi yuppi

sebebi belli oldu tatlım:)bende regl olmak üzereyim o yüzden inanılmaz saldırıyorum yemeklere.bugün biraz daha tutuyorum.sporda yapmaya başlıyacam.dün gittti misafirler.artıkın kimse tutamaz beni:)
benm kızda ben bebek oyunu oynycam diyerekten bilgisayarı bana vermiyor.bende sabah o uyurken veya gecelerş geliyorum.
şimdi benim bugün yediklerim toplam 1,272 kalori yapıyo
ama 1saat yürüyüş 296 kaloriyi alıyo üstüne azcık mekik ve egzersiz yapsam geriye 850 kalori kalıyo nasıl ?
kalori hesabı güzell
bence güzel olmuş tabi bulgur pilavınn yanında ekmek olmasa süper olurmuş
canım burdayım oda temizliği yaptım bugun sildim süpürdüm annem gelecek temiz görsün diye birazdan da onu almaya gitcem :)
gözün aydın tatlım.katılımda bulunamayacağın zamanları bildirirsen sevnrm.
canlarımmmm aklım hep sizde ama değil kk wc ye gitmeye vaktim olmuyor artık işyerinde hepinizi öpüyorum
allah kolay getirsin tatlıım..sınavların umarım ii geçmiştir???
evet tatlım bu karatay olmamış.kilona baktın mı kuzucum?
Ay uzun zamandır içmiyordum,3-4 bardak şalgam içtim valla:)
kalorisi yoktur demi:)
benm evdekilere baktımda yok denecek kadar az onların kalorileri:)adanaya mı uğradın kız?

ovv hemde kornetto küçük olanından yeseydin barim esram.nazaramı geldinn kuzu.neyse bika güne toparlarsın.
gel tatlım bekleriz bol katılımda bulunurm diosan koşa koşa gel özelllikle
05 06 2012
kahvaltı
domates salatalık,peynir zeytİn

öğle
3-4bardak şalgam:)

akşam
menemen,1dilim ekmek,yeşillik
bak biraz artmış en azından bi dilim ekmek yemişsin.

kurallar yeri ve zamanı geldiğinde uygulanır serracım merak etme.burda olmadığım için uygulanmamışter.onları söleyen benm ve buraya ait kurallarıda biliyorum tatlım hatırlatayım hatta sizlerede tekrar.unutan arkadaşlarda tekrar bakar.sende görmüş olursun.cuma günleri ben sizin kilo bildirmenizi bekliyorum ve bu yüzdende son anda listeyi paylaşıyorum.kurallar sana değil sadece herkse geçerli.
tatlım uğrayamayacağın zaman önceden bildirmen lazım,4 günlük geçmiş okudum hiç bişey yazmamışsın.işlerimiz olabilir elbet ama bunu bana bildirmen lazım.ilk haftan ve ilk uyarın.geçen hafta listedeydin zaten.ne zaman aramıza döneceksin arkadaşım ona göre karar verelim?

saol kuzum yokluğumu aratmamışsın:)))
06 06 2012
kahvaltı
hastanede olduğumdan sandviç ve çay
öğle
2 kaşık fırında kıymalı patates,
1dilimcik pide
ara
1 bardak çay
akşam
makarna salatası ve ayran
bak bugün daha bi artmış.güzel olmuş.sebzeyi unutma?

mazareti olan arkadaşın bi ben varım.ben bildirm yapmamaya deil 3 gün misafrim olduğu içiin yazmamak için müsade istemiştim zaten.ayrıca herkes kendi yaptıklarından sorumludur.koyun sürüsü değiliz heralde birimiz bişe yaptığında hepimiz aynı şeyi yapacaz.ayrıca sende deseydinki yarın mazaretim var ki bunu bildirecek durumda değilmiştin bizde senin kilonu aynı yazardık.ama mazaretini bilmediğim için öle yazdım.sonra dönüp tekrar düzeltme şansım yok üzgünüm.kafana göre takıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…