çok iyi menün hayatım :) ben de artık böyle sağlıklı şeyler yemek istiyoruummm
Sorma tatlım yaa bi daha hiç olamıcam hissine kapılmıştım artık hiç sevmezdim ben regl olmayı aslında kadınlar için ne büyük nimetmiş kaybedince anladımÇok şükür geri geldi.Özledik bebişim gitti mi misafirlerin?
teşekkür ederim canım bu aralar gelemiyosun bi problem yok dimi? merak ediyorum artık sizleri
geçmişi sanırım okumadın tatlım.annesi varmiş.
bizle idare ediver canım:) yapacak bişe yoktabikide biz bi takımız zaten benim isyanım buna mazereti olan arkadaşlarımıza boynumuz kıldan ince ama mazereti olan arkadaşlarımız bildirim yapıyo bende yazmıycam dıyorum cunku yazdıgımda cvp alamıyorum
gözün aydın canım:)Çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum ben yaaaa adet oldum sanırım leke gelmiş ay amannnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn.8,5 aydır adet olamamak ne kötüymüş yaaaaa.Ama çok şişim tartıda 1,5 kilo artıda çıktım
ah bide pc deki arıza düzelsede tam dönebilsem zeynepçim,fotoğraf paylaşamıyorum burdan:)canm yediklerin baya artmış bünyen şaşırdı galiba.ilk gün öğlen pizza olmamış.ertesi günde dolmanın yanında 2 dilim ekmek.tüm yediklerin aynı grup olmuş.hiç sebze yok meyve yok doğal böle olması arada sadece salata yemişsin?
:)))))))))))süpermiş sporun erim erim eritir bu insanı:)menüde süper tek eksiğin sennde sebze.
ip her yerini çalıştırıyor.10 dakika atlasan 100 kalori yakıyorsun.yürüyüerek 20 dakkada ancak o kaloriyi harcıyorsun ve kalp atışın inanılmaz hızlanıyor:)
yavrummm bizde seni cok özledik.esprilerini helede:)))
tabiki vereceksin onlar yağ değilki su.vücudun ödemli.çok daha kolay vereceksin.
prenses diyetini toparlayınca geri gelicem diyordu.kansızlıktan dolayı ilaç kullanacak.ay sonuna gelir heralde.
bizde memişler sarkmasın die destekli takarız:)))))))
öğlen misafirlikte olmana rağmen gayet ii gtmiş bence en azından 2.leri almamışsın.sadece koladan uzak durabilirdin o olmamış.fazla kalori almamışsındır.
bende öjemi aldım yanıma yazınca sürcem nar çiçeklerini,çok seviyorum renkli renkli ama kırmızı başkakızlar günaydın dün gittim kendime bir sürü oje aldım ayyyy süperler ya pastelin bi ojesi çıkmış sür kurut ve kokla çeşitleri seçiyosunuz rengini sürüyosunuz kuruduğunda portakal , hindistan cevizi,ananas,çikolata vs gibi kokuyo süper bugun sürdüm pembiş ojelerimi yarın turuncu sonra sarı surcem yaz geldi yuppi
prenseeees kolay gelsin canım,işlerini hafiflette gel aramıza,diyette olsanda olmasanda farketmez muhabbete gel,özledim:)selam kızlar nasılsınız?
zeynepçiğim soracagın bir şey varmı bana?çok gelemiyorummüdürümüzün değişmesiyle herşey değişti.kaptanlıgı sana devretmeseymişim zaten kaptanlık yapamayacakmısım nefes alacak vaktim olmuyor
özelden bana mailini yazarmısın sana bir tablo atacagım
sebebi belli oldu tatlım:)bende regl olmak üzereyim o yüzden inanılmaz saldırıyorum yemeklere.bugün biraz daha tutuyorum.sporda yapmaya başlıyacam.dün gittti misafirler.artıkın kimse tutamaz beni:)
benm kızda ben bebek oyunu oynycam diyerekten bilgisayarı bana vermiyor.bende sabah o uyurken veya gecelerş geliyorum.
kalori hesabı güzell
bence güzel olmuş tabi bulgur pilavınn yanında ekmek olmasa süper olurmuş
gözün aydın tatlım.katılımda bulunamayacağın zamanları bildirirsen sevnrm.
allah kolay getirsin tatlıım..sınavların umarım ii geçmiştir???
evet tatlım bu karatay olmamış.kilona baktın mı kuzucum?
benm evdekilere baktımda yok denecek kadar az onların kalorileri:)adanaya mı uğradın kız?
ovv hemde kornetto küçük olanından yeseydin barim esram.nazaramı geldinn kuzu.neyse bika güne toparlarsın.
gel tatlım bekleriz bol katılımda bulunurm diosan koşa koşa gel özelllikle
bak biraz artmış en azından bi dilim ekmek yemişsin.
kurallar yeri ve zamanı geldiğinde uygulanır serracım merak etme.burda olmadığım için uygulanmamışter.onları söleyen benm ve buraya ait kurallarıda biliyorum tatlım hatırlatayım hatta sizlerede tekrar.unutan arkadaşlarda tekrar bakar.sende görmüş olursun.cuma günleri ben sizin kilo bildirmenizi bekliyorum ve bu yüzdende son anda listeyi paylaşıyorum.kurallar sana değil sadece herkse geçerli.
tatlım uğrayamayacağın zaman önceden bildirmen lazım,4 günlük geçmiş okudum hiç bişey yazmamışsın.işlerimiz olabilir elbet ama bunu bana bildirmen lazım.ilk haftan ve ilk uyarın.geçen hafta listedeydin zaten.ne zaman aramıza döneceksin arkadaşım ona göre karar verelim?
saol kuzum yokluğumu aratmamışsın:)))
bak bugün daha bi artmış.güzel olmuş.sebzeyi unutma?
mazareti olan arkadaşın bi ben varım.ben bildirm yapmamaya deil 3 gün misafrim olduğu içiin yazmamak için müsade istemiştim zaten.ayrıca herkes kendi yaptıklarından sorumludur.koyun sürüsü değiliz heralde birimiz bişe yaptığında hepimiz aynı şeyi yapacaz.ayrıca sende deseydinki yarın mazaretim var ki bunu bildirecek durumda değilmiştin bizde senin kilonu aynı yazardık.ama mazaretini bilmediğim için öle yazdım.sonra dönüp tekrar düzeltme şansım yok üzgünüm.kafana göre takıl....
teşekkür ederim canım bu aralar gelemiyosun bi problem yok dimi? merak ediyorum artık sizleri
adanada okuyorum ya canım sık sık gidiyorum,zaten aramız 45dkcık:)hem mersindede mis gibi şalgamlar var:)
kiloma pazar günü baktım canım çok moralimi bozmuştu 74.800 çıktı ama bugün sabah 72,700 çıktı,demekki geldiği gibi çabuk gidiyor:) haklısın anlaşılan,vücudum su toplamıştır,ödem yapmıştır,balon gibi şiştim balon gibi sönerim inşallah:)
poaçalardan uzak dur canım, çok şişiriyor çok.ben hemencecik bi menümü yazıyım
sabah
meyve suyu mınık poğaça sandviç (kaşar peynir iki dilim domates 1uzun inc dilim salata)
öğlen
but haşlama bulgur pilavı(yarım porsyn.) hoşaf(1kase)
ara
menemen yapıyolarsı iş yerinde yemedimde domates soğan ve bireri kavururken hafif çiğ halde çok çok çok ekmek ucuyla aldım
ara
sade soda içtim
akşam
yoğurt,makarna (5 kaşık)
bol bol da su içtim....
öncelikle geçmiş olsun canım,bende o sorun yıllardır var. İlerlediği durumlarda ila. Kullanıyorum ve jelleri var,iyi geliyor. Umarım önemsiz ve tedaviyle halledilebilir bişeydir.canım bir kaç günüdr hastanedeyim ciiddi bir bağırsak problemim var. afedersiniz tuvalete çıktığımda makattan yoğun bir kanama oluyor kolay kolayda durmuyor utanıyordum ama doktora gitmeye karar verdim annem de gelmişken gittik. doktor test verdi ama o testte kanamam olmadı o yüzden bişey anlayamadı. kolonoskopi vercekti korktum ben onun yerine kolon grafisi diye bir şey verdi 19unda yaptırcam iddaadan 2 gün önce umarım kötü bir şey değildir
bu gün de dışardaydım :/ daha doğrusu okulda
sabah 1 kk beyaz peynir
1 kır pidesi
öğlen 1 lahmacun
1 kutu ayran
akşam henüz yemedim ama acıkırsam dünden kalan 3 sıkmalık çiğ köfteden yicem zaten param da bitti son paramı ilaçlara verdim 50 lira :/
ay canım iddia için hırpalama kendini,kaç kilo olman gerekiyor 14gün sonra?inşallah canım ben de öğrenciyim kilomuz yakın birbirine :) gerçi daha 72leri göremedim ama umarım yakında olur iddanın bitmesine 14 gün kaldı :s
Oyşş kıyamam sana paran mı bitti? Menün güzel lahmacun da bu sıcaktA nasıl yidin kızcanım bir kaç günüdr hastanedeyim ciiddi bir bağırsak problemim var. afedersiniz tuvalete çıktığımda makattan yoğun bir kanama oluyor kolay kolayda durmuyor utanıyordum ama doktora gitmeye karar verdim annem de gelmişken gittik. doktor test verdi ama o testte kanamam olmadı o yüzden bişey anlayamadı. kolonoskopi vercekti korktum ben onun yerine kolon grafisi diye bir şey verdi 19unda yaptırcam iddaadan 2 gün önce umarım kötü bir şey değildir
sabah 1 kk beyaz peynir
1 kır pidesi
öğlen 1 lahmacun
1 kutu ayran
akşam henüz yemedim ama acıkırsam dünden kalan 3 sıkmalık çiğ köfteden yicem zaten param da bitti son paramı ilaçlara verdim 50 lira :/
Bu aralar senin menülerde bol bol makarna pilavlar görüyorum eylül kızıcam ona göre:)ben hemencecik bi menümü yazıyım
sabah
meyve suyu mınık poğaça sandviç (kaşar peynir iki dilim domates 1uzun inc dilim salata)
öğlen
but haşlama bulgur pilavı(yarım porsyn.) hoşaf(1kase)
ara
menemen yapıyolarsı iş yerinde yemedimde domates soğan ve bireri kavururken hafif çiğ halde çok çok çok ekmek ucuyla aldım
ara
sade soda içtim
akşam
yoğurt,makarna (5 kaşık)
bol bol da su içtim....
OHH ne güzel demek ki sadece şişmiş onlar.Geldiklerinden daha kısa zamanda gitsinlerrrrrradanada okuyorum ya canım sık sık gidiyorum,zaten aramız 45dkcık:)hem mersindede mis gibi şalgamlar var:)
kiloma pazar günü baktım canım çok moralimi bozmuştu 74.800 çıktı ama bugün sabah 72,700 çıktı,demekki geldiği gibi çabuk gidiyor:) haklısın anlaşılan,vücudum su toplamıştır,ödem yapmıştır,balon gibi şiştim balon gibi sönerim inşallah:)
bizle idare ediver canım:) yapacak bişe yok
gözün aydın canım:)
ben bikaç ay yaşamamıştım sadece o bile çok sıktı,harbiden çok önemliymiş.
Senin bebeğin vardı demi?
ah bide pc deki arıza düzelsede tam dönebilsem zeynepçim,fotoğraf paylaşamıyorum burdan:)
umarım prenseste bian önce döner.
Fereme ne oldu canım? Döndüğünden haberim varda nereye kayboldu sonra anlayamadım.
Beste,pelis,şule,celide gelsede çekişsek yine:)
bende öjemi aldım yanıma yazınca sürcem nar çiçeklerini,çok seviyorum renkli renkli ama kırmızı başka
kokulu öjeyide yeni duyuyorum,bakayım bi bende.
prenseeees kolay gelsin canım,işlerini hafiflette gel aramıza,diyette olsanda olmasanda farketmez muhabbete gel,özledim:)
poaçalardan uzak dur canım, çok şişiriyor çok.
öncelikle geçmiş olsun canım,bende o sorun yıllardır var. İlerlediği durumlarda ila. Kullanıyorum ve jelleri var,iyi geliyor. Umarım önemsiz ve tedaviyle halledilebilir bişeydir.
Menünde pide ve lahmacun var,bence ikiside felaket:) hemde aynı gün,ne kadar küçük olursa olsun dozar valla bak benden demesi:)
ay canım iddia için hırpalama kendini,kaç kilo olman gerekiyor 14gün sonra?
Allah bağışlasın canım,inşallah istediğin kiloya düşer çıtır anne olursun. Çok özeniyorum elinde bebekle genç kız gibi dolaşanlara:)Oyşş kıyamam sana paran mı bitti? Menün güzel lahmacun da bu sıcaktA nasıl yidin kızBu arada keşke kolonoskopi çektirsen daha iyi.Ben çektirdim uyutup yaoıyorlar bi şey anlamıyorsun ama hazırlık evresi zor iki gün boyunca tuvaletten çıkamamıştım.Ama sonuçta en iyi yöntem.Bağırsak ihmale gelmez canım çok dikkat et kendine inş bi şey de çıkmıcak zaten
Bu aralar senin menülerde bol bol makarna pilavlar görüyorum eylül kızıcam ona göre:)
OHH ne güzel demek ki sadece şişmiş onlar.Geldiklerinden daha kısa zamanda gitsinlerrrrrr
Evet canım bebeğim var 8,5 aylık albümde resimleri var:)
70.8 olmama gerekiyor canım :/
Oyşş kıyamam sana paran mı bitti? Menün güzel lahmacun da bu sıcaktA nasıl yidin kızBu arada keşke kolonoskopi çektirsen daha iyi.Ben çektirdim uyutup yaoıyorlar bi şey anlamıyorsun ama hazırlık evresi zor iki gün boyunca tuvaletten çıkamamıştım.Ama sonuçta en iyi yöntem.Bağırsak ihmale gelmez canım çok dikkat et kendine inş bi şey de çıkmıcak zaten
Allah bağışlasın canım,inşallah istediğin kiloya düşer çıtır anne olursun. Çok özeniyorum elinde bebekle genç kız gibi dolaşanlara:)
verilmeyecek gibi değilmiş,sıkı tutarsan verirsin canım. Spor yapıyor musun?
oyşş kıyamam sana paran mı bitti? Menün güzel lahmacun da bu sıcakta nasıl yidin kızbu arada keşke kolonoskopi çektirsen daha iyi.ben çektirdim uyutup yaoıyorlar bi şey anlamıyorsun ama hazırlık evresi zor iki gün boyunca tuvaletten çıkamamıştım.ama sonuçta en iyi yöntem.bağırsak ihmale gelmez canım çok dikkat et kendine inş bi şey de çıkmıcak zaten
Bu aralar senin menülerde bol bol makarna pilavlar görüyorum eylül kızıcam ona göre:)
ohh ne güzel demek ki sadece şişmiş onlar.geldiklerinden daha kısa zamanda gitsinlerrrrrr
evet canım bebeğim var 8,5 aylık albümde resimleri var:)
canım bir kaç günüdr hastanedeyim ciiddi bir bağırsak problemim var. afedersiniz tuvalete çıktığımda makattan yoğun bir kanama oluyor kolay kolayda durmuyor utanıyordum ama doktora gitmeye karar verdim annem de gelmişken gittik. doktor test verdi ama o testte kanamam olmadı o yüzden bişey anlayamadı. kolonoskopi vercekti korktum ben onun yerine kolon grafisi diye bir şey verdi 19unda yaptırcam iddaadan 2 gün önce umarım kötü bir şey değildir
sabah 1 kk beyaz peynir
1 kır pidesi
öğlen 1 lahmacun
1 kutu ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?