Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gittiler canm.ya aslında onların eşyaları ve yatakları pc odasında olmasa girecemde.onlar o odadaydılar yemek cay gezdirme derken finişooo.
çok büyük bi nimet bende 2,5 sene olmadım hamileliğimle birlkte.çok fena oluyor şişşşşşş.

selam kızlar nasılsınız?

zeynepçiğim soracagın bir şey varmı bana?çok gelemiyorum müdürümüzün değişmesiyle herşey değişti.kaptanlıgı sana devretmeseymişim zaten kaptanlık yapamayacakmısım nefes alacak vaktim olmuyor

özelden bana mailini yazarmısın sana bir tablo atacagım

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

zeynepçiğim takım kurallarını ekliyorum masaüstüne kaydet yeni üye geldiğinde takıma eklemen gerekebilir

bizle idare ediver canım:) yapacak bişe yok
Çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum ben yaaaa adet oldum sanırım leke gelmiş ay amannnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn.8,5 aydır adet olamamak ne kötüymüş yaaaaa.Ama çok şişim tartıda 1,5 kilo artıda çıktım
gözün aydın canım:)
ben bikaç ay yaşamamıştım sadece o bile çok sıktı,harbiden çok önemliymiş.
Senin bebeğin vardı demi?
ah bide pc deki arıza düzelsede tam dönebilsem zeynepçim,fotoğraf paylaşamıyorum burdan:)
umarım prenseste bian önce döner.
Fereme ne oldu canım? Döndüğünden haberim varda nereye kayboldu sonra anlayamadım.
Beste,pelis,şule,celide gelsede çekişsek yine:)
bende öjemi aldım yanıma yazınca sürcem nar çiçeklerini,çok seviyorum renkli renkli ama kırmızı başka
kokulu öjeyide yeni duyuyorum,bakayım bi bende.
prenseeees kolay gelsin canım,işlerini hafiflette gel aramıza,diyette olsanda olmasanda farketmez muhabbete gel,özledim:)

adanada okuyorum ya canım sık sık gidiyorum,zaten aramız 45dkcık:)hem mersindede mis gibi şalgamlar var:)
kiloma pazar günü baktım canım çok moralimi bozmuştu 74.800 çıktı ama bugün sabah 72,700 çıktı,demekki geldiği gibi çabuk gidiyor:) haklısın anlaşılan,vücudum su toplamıştır,ödem yapmıştır,balon gibi şiştim balon gibi sönerim inşallah:)

ben hemencecik bi menümü yazıyım

sabah
meyve suyu mınık poğaça sandviç (kaşar peynir iki dilim domates 1uzun inc dilim salata)

öğlen
but haşlama bulgur pilavı(yarım porsyn.) hoşaf(1kase)

ara
menemen yapıyolarsı iş yerinde yemedimde domates soğan ve bireri kavururken hafif çiğ halde çok çok çok ekmek ucuyla aldım

ara
sade soda içtim

akşam
yoğurt,makarna (5 kaşık)
bol bol da su içtim....

teşekkür ederim canım bu aralar gelemiyosun bi problem yok dimi? merak ediyorum artık sizleri

canım bir kaç günüdr hastanedeyim ciiddi bir bağırsak problemim var. afedersiniz tuvalete çıktığımda makattan yoğun bir kanama oluyor kolay kolayda durmuyor utanıyordum ama doktora gitmeye karar verdim annem de gelmişken gittik. doktor test verdi ama o testte kanamam olmadı o yüzden bişey anlayamadı. kolonoskopi vercekti korktum ben onun yerine kolon grafisi diye bir şey verdi 19unda yaptırcam iddaadan 2 gün önce umarım kötü bir şey değildir

bu gün de dışardaydım :/ daha doğrusu okulda

sabah 1 kk beyaz peynir
1 kır pidesi

öğlen 1 lahmacun
1 kutu ayran

akşam henüz yemedim ama acıkırsam dünden kalan 3 sıkmalık çiğ köfteden yicem zaten param da bitti son paramı ilaçlara verdim 50 lira :/

inşallah canım ben de öğrenciyim kilomuz yakın birbirine :) gerçi daha 72leri göremedim ama umarım yakında olur iddanın bitmesine 14 gün kaldı :s

poaçalardan uzak dur canım, çok şişiriyor çok.
öncelikle geçmiş olsun canım,bende o sorun yıllardır var. İlerlediği durumlarda ila. Kullanıyorum ve jelleri var,iyi geliyor. Umarım önemsiz ve tedaviyle halledilebilir bişeydir.
Menünde pide ve lahmacun var,bence ikiside felaket:) hemde aynı gün,ne kadar küçük olursa olsun dozar valla bak benden demesi:)
inşallah canım ben de öğrenciyim kilomuz yakın birbirine :) gerçi daha 72leri göremedim ama umarım yakında olur iddanın bitmesine 14 gün kaldı :s
ay canım iddia için hırpalama kendini,kaç kilo olman gerekiyor 14gün sonra?

Oyşş kıyamam sana paran mı bitti? Menün güzel lahmacun da bu sıcaktA nasıl yidin kız Bu arada keşke kolonoskopi çektirsen daha iyi.Ben çektirdim uyutup yaoıyorlar bi şey anlamıyorsun ama hazırlık evresi zor iki gün boyunca tuvaletten çıkamamıştım.Ama sonuçta en iyi yöntem.Bağırsak ihmale gelmez canım çok dikkat et kendine inş bi şey de çıkmıcak zaten
Bu aralar senin menülerde bol bol makarna pilavlar görüyorum eylül kızıcam ona göre:)
OHH ne güzel demek ki sadece şişmiş onlar.Geldiklerinden daha kısa zamanda gitsinlerrrrrr

Evet canım bebeğim var 8,5 aylık albümde resimleri var:)

70.8 olmama gerekiyor canım :/

Allah bağışlasın canım,inşallah istediğin kiloya düşer çıtır anne olursun. Çok özeniyorum elinde bebekle genç kız gibi dolaşanlara:)
70.8 olmama gerekiyor canım :/

verilmeyecek gibi değilmiş,sıkı tutarsan verirsin canım. Spor yapıyor musun?

trabzon çok soğuk ya ne sıcağı :) şuan iki battaniyenin altından yazıyorum size:) yarın son sınavım sonra rahatım inş :) kolon grafisinin de hazırlık evresi aynı canım ama daha az riskli kolonoskopide bağırsak denlinmesi olabiliyormuş o yüzden istemedim :/
teşekkür ederim şeker :)

normalde yapıyordum ama son 3 4 gür hem sınavlar hem annem hemde hastalıklarla çok meşgulum cumartesi tekrar herşeye baştan başlarmış gibi devam etcem :)

Az önce tv de Canan Karatay'ı dinledim. 2 öğün yenilmesi gerektiğinde çok ısrarcı,ara öğünlere kesinlikle gerek yok diyor.
Yağ yakmaya başlamak için 3,5-4 saat ara vermek gerekli diyor.

Ben bundan sonra harbiden bozmadan 2 öğünde devam edecem:)

ya evet canım haklısın ama malesef ki iş yerinde çıkan menü bu evde yapıp gtırsemde olmuyo.

annenin geldiğini bunun için gelemediğini düşünmüştüm aslında ama daha sonradan bişi olduğunu düşündüm ki öle de olmuş çok geçmiş olsun tatlım aynı sıkıntı bendede vardı ve malesef ki yediklerimden dolayı öle olduğunu öğrendim doğadan form kayısılı çayı içtim ilk başta çok fena etki etti sonra onunda etkisi geçti şimdi akşamları yatmadan önce tek bi tane normal kuru değil taze kayısı yiyorum ve bol bol su içiyorum üç kere lavaboya gidiyorum çok rahatladım umarım en yakın zamanda sen de kurtulur ve rahatlarsın canım tekrar geçmiş olsun....

bu arada senin menülerin hep hafif olurdu ama bu sefer sabah ve öğlen aynı günde çakışmış galiba öğrenci olmak zor allah kolaylık versinnnn üzüldüm ya o biraz sıkıntılı bi durum ama tedirgin olma lavaboya çıkamıyosan ve zorlanıyosan çatlak oluşuyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…