ya ben bişi merak ettim bu isimlerimizin altında nilüfer papatya gibi terimler var neye göre belirleniyor? yani bende önce papatya yazıyodu şimdi nilüfer olmuşum :18:
ya ben bişi merak ettim bu isimlerimizin altında nilüfer papatya gibi terimler var neye göre belirleniyor? yani bende önce papatya yazıyodu şimdi nilüfer olmuşum :18:
annenin geldiğini bunun için gelemediğini düşünmüştüm aslında ama daha sonradan bişi olduğunu düşündüm ki öle de olmuş çok geçmiş olsun tatlım aynı sıkıntı bendede vardı ve malesef ki yediklerimden dolayı öle olduğunu öğrendim doğadan form kayısılı çayı içtim ilk başta çok fena etki etti sonra onunda etkisi geçti şimdi akşamları yatmadan önce tek bi tane normal kuru değil taze kayısı yiyorum ve bol bol su içiyorum üç kere lavaboya gidiyorum çok rahatladım umarım en yakın zamanda sen de kurtulur ve rahatlarsın canım tekrar geçmiş olsun....
bu arada senin menülerin hep hafif olurdu ama bu sefer sabah ve öğlen aynı günde çakışmış galiba öğrenci olmak zor allah kolaylık versinnnnüzüldüm ya o biraz sıkıntılı bi durum ama tedirgin olma lavaboya çıkamıyosan ve zorlanıyosan çatlak oluşuyodur
tatlım ferem ve beste geldiler gelecez dediler ama bi daha uğramadılar.şule izinli.üye sayısından dolayı geçen haftalarda cıkaramamıştım.ama yakın zamanda oda döner.celide tatildeydi daha gelmedi heralde.bizle idare ediver canım:) yapacak bişe yok
gözün aydın canım:)
ben bikaç ay yaşamamıştım sadece o bile çok sıktı,harbiden çok önemliymiş.
Senin bebeğin vardı demi?
ah bide pc deki arıza düzelsede tam dönebilsem zeynepçim,fotoğraf paylaşamıyorum burdan:)
umarım prenseste bian önce döner.
Fereme ne oldu canım? Döndüğünden haberim varda nereye kayboldu sonra anlayamadım.
Beste,pelis,şule,celide gelsede çekişsek yine:)
bende öjemi aldım yanıma yazınca sürcem nar çiçeklerini,çok seviyorum renkli renkli ama kırmızı başka
kokulu öjeyide yeni duyuyorum,bakayım bi bende.
prenseeees kolay gelsin canım,işlerini hafiflette gel aramıza,diyette olsanda olmasanda farketmez muhabbete gel,özledim:)
güzel canmben hemencecik bi menümü yazıyım
sabah
meyve suyu mınık poğaça sandviç (kaşar peynir iki dilim domates 1uzun inc dilim salata)
öğlen
but haşlama bulgur pilavı(yarım porsyn.) hoşaf(1kase)
ara
menemen yapıyolarsı iş yerinde yemedimde domates soğan ve bireri kavururken hafif çiğ halde çok çok çok ekmek ucuyla aldım
ara
sade soda içtim
akşam
yoğurt,makarna (5 kaşık)
bol bol da su içtim....
geçmiş olsun tatlım.daha öncede sölemiştim yediklerin biraz karbonhidrat ağırlıklı ondan dolayıda kabız oluyor olabilrsin.canım bir kaç günüdr hastanedeyim ciiddi bir bağırsak problemim var. afedersiniz tuvalete çıktığımda makattan yoğun bir kanama oluyor kolay kolayda durmuyor utanıyordum ama doktora gitmeye karar verdim annem de gelmişken gittik. doktor test verdi ama o testte kanamam olmadı o yüzden bişey anlayamadı. kolonoskopi vercekti korktum ben onun yerine kolon grafisi diye bir şey verdi 19unda yaptırcam iddaadan 2 gün önce umarım kötü bir şey değildir
bu gün de dışardaydım :/ daha doğrusu okulda
sabah 1 kk beyaz peynir
1 kır pidesi
öğlen 1 lahmacun
1 kutu ayran
akşam henüz yemedim ama acıkırsam dünden kalan 3 sıkmalık çiğ köfteden yicem zaten param da bitti son paramı ilaçlara verdim 50 lira :/
canancı kuzucuk.ben nasıl durup durup dukana dönecem die tutturuyorsam sende canan teyzeyi tutturuyorsun:):84:Az önce tv de Canan Karatay'ı dinledim. 2 öğün yenilmesi gerektiğinde çok ısrarcı,ara öğünlere kesinlikle gerek yok diyor.
Yağ yakmaya başlamak için 3,5-4 saat ara vermek gerekli diyor.
Ben bundan sonra harbiden bozmadan 2 öğünde devam edecem:)
güzel olmuş bebişim.bak kilonda gitmiş çok sevndm senn adına.geri gelmemek üzere gidecek karayağların.07 06 2012
11de kahvaltı
yulaf+süt ceviz,kuru kayısı,kuru erik
ara
bi küçük paket light yoğurt
1dilim dondurma
akşam 5de
3yaprak sarması,1küçük patlıcan dolması ve ayran
ara
şekersiz çay
teşekkür ederim ilgin için şekerim. bi kaç ilaç aldım şurup falan baya etkili en azından bugun çıkabildim tuvalete az kanamalı da olsa.. tam 4 gün olmuştukuru kayısı yiyorum ama faydasını göremedim canım . çaylarla da pek aram yok zaten yurtta kattle'ımda yok su ısıtamıyorum. cumartesi eve gitcem 1 haftalığına da olsa umarım bi şeyler düzelir artık. erkek arkadaşım para göndermiş bana ya :132: çok kızdım ona ama canım benim taa oralardan beni düşünüyor. param bitti bile dememiştim. :116:
yarın düzenli beslencem öyle hapur hupur yemek yok artık :125:
bu arada hanımlar yarın cuma farkındayım fakat yurtta baskülüm yok yarın sabah 10 da sınavım var 11 buçuk ta bitcek 12 ye kadar tartılmaya çalışcam telefondan girmeye çalışıp sonucu yazarım umarım geç kalmam :18:
Kızlar telefondan giriyorum eşim rahatsız hastanedeyiz sabah tartılamadım.Dün tartıldığımda 81,2 idim adet dolayısıyla şişim çok malesef artıdayım bu yüzden.
Zeynepçim,dün sabah 72,700 dü ama bu sabah 74 çıktı. Ne alaka anlamıyorum,dün menümü gördün değil mi hepsini toplasan bu kadar etmez,gayette dikkatliydim
neyse artık yapacak bişey yok 74le giriş yapıyorum mecburen,umarım sonraki haftalarda hızla giderde hem kendime hem takıma zararım telafi olur.
canm öleden sonra eve erken gelmeye calışacam inşallah kendi listemide halledebilirim.sizinkinede bakarım,iyi geceler kızlar 7. takım kaptanıyım ben,bilmeyenleriniz olabilir.yarın misfirim geleceğinden lsteyle ilgilenemeyeceğim.Yine elimden geleni yaparım tabi ama bizim takımı,listeyi kontrol ederseniz çok sevinirim.Bir de paylaşıma ekleme durumunu da tabi kontrol etmenizi rica ediyorum.Takımdaki arkadaşlara söyledim durumu ama yine de tecrübeli arkadaşlar bir el atıversinler çok teşekkürler
geçmiş olsun tatlım benmde karnım ağırıyor yediklerimdende galiba 1 kilo artıdayım bende bu hafta sonuncuyuz galiba.Kızlar telefondan giriyorum eşim rahatsız hastanedeyiz sabah tartılamadım.Dün tartıldığımda 81,2 idim adet dolayısıyla şişim çok malesef artıdayım bu yüzden.
sudur bebişim üzülme 1 günde okadar farketmez.bana ne zaman ayrıldığını ve kaç kilo ayrıldığını yazarmısın.Zeynepçim,dün sabah 72,700 dü ama bu sabah 74 çıktı. Ne alaka anlamıyorum,dün menümü gördün değil mi hepsini toplasan bu kadar etmez,gayette dikkatliydim
neyse artık yapacak bişey yok 74le giriş yapıyorum mecburen,umarım sonraki haftalarda hızla giderde hem kendime hem takıma zararım telafi olur.
her ay hepimiz aynı anda regl oluyoruz sannırım.bir hafta 1. olursak ertesi hafta sonuncu oluyoruzkızlar günaydın kilomu üzülerek açıklıyorum hemen 61 ama neden böle bilmiyorum demiycem spor yapmadım çükü
canm öleden sonra eve erken gelmeye calışacam inşallah kendi listemide halledebilirim.sizinkinede bakarım,
geçmiş olsun tatlım benmde karnım ağırıyor yediklerimdende galiba 1 kilo artıdayım bende bu hafta sonuncuyuz galiba.
sudur bebişim üzülme 1 günde okadar farketmez.bana ne zaman ayrıldığını ve kaç kilo ayrıldığını yazarmısın.
her ay hepimiz aynı anda regl oluyoruz sannırım.bir hafta 1. olursak ertesi hafta sonuncu oluyoruz
nese bi dahaki haftya gitsin şişlikler.
canm öleden sonra eve erken gelmeye calışacam inşallah kendi listemide halledebilirim.sizinkinede bakarım,
geçmiş olsun tatlım benmde karnım ağırıyor yediklerimdende galiba 1 kilo artıdayım bende bu hafta sonuncuyuz galiba.
sudur bebişim üzülme 1 günde okadar farketmez.bana ne zaman ayrıldığını ve kaç kilo ayrıldığını yazarmısın.
her ay hepimiz aynı anda regl oluyoruz sannırım.bir hafta 1. olursak ertesi hafta sonuncu oluyoruz
nese bi dahaki haftya gitsin şişlikler.
Kızlar eşim hem zatürre olmuş hem de mideyi bozmuş bütün gece hastanedeydik eve yeni geldik.Ben bu hafta izin istiyorum zeynepçim eşimle ilgilenmem lazım nasıl bu kadar hasta oldu anlamadım zaten içim parçalandı bakamadım adamabütün hafta eşim evde olacak hem o hem kızım buraya vakit ayıramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?