Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar geçen hafta 74.5 tim bu hafta 75.1 im off off neden bozdum bbu diyeti ya.. bi de adet dönemim inş 70.8 e düşebilirim 21ine kadar

kızlar geçen hafta 74.5 tim bu hafta 75.1 im off off neden bozdum bbu diyeti ya.. bi de adet dönemim inş 70.8 e düşebilirim 21ine kadar

sıkma canını tatlım oluyo işte bu dönemlerde bide bi anda kilo verince bi dönem duraksama oluyo çok normal sakın takma kafana çünkü geri sürekli almaya başalarsın sen kendşine inan bu dönem geçer dert etme sen

Sağol canım eşim kızımdan daha bebek ,uyuyo şimdi de uyanık olsa asla pcye girmeme izin vermez bi sürü duygu sömürüsü yapar.Ben yine girmeye çalışırım kızlar hepinizi öpüyorummmm

***7. TAKIM 260. ETAP***

SAPHIRA (85.4/85.1/0.4/%0.47)
Shopaholic (78.1/)geri dönmek üzere ayrıldı
Saliss (100/101/-1/%-1)
Pasam3405 (88/85/3/%3.4)
gerbera1987 (90.8(86,7) yeni alınan tartının tartı farkı
senarist (112,9/112.9/0%0)
Ecemavi (72.9/72.5/%0.54)
xeyrocan (79.8/77.7/2.1/%2.6)
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.53) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %0.4

Kızlar listemizi kontrol edermisiniz

**4.takım 260. ETAP **

zeynepece2009 (68,4/69,4/-1,0/-%1,46)
suleoz(64,2/64,2/0/%0)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(80,3/81,2/-0,9/-%1,12)
tfneyll(59,9/61/-1,1/-1,83)
estentenen(68,3/68,3/0/%0)
galanthus (74,5/75,1/-0,6/-%0,80)
kuzusununkuzusu(64,8/74,8/-10,0/-15,4)18 mayısta geri dönmek üzere ayrılmış.bu hafta geri döndü.
4.Takim ortalaması:-2,94

Son düzenleme:
kuzusununkuzusu nasıl 10 kilo almış yaaaaaaaaa. Ben anlamadım bu durumu?

kuzusununkuzusu nasıl 10 kilo almış yaaaaaaaaa. Ben anlamadım bu durumu?

canım astımım ağırlaştı,yoğun kortizon tedavisi aldım,resmen elim ayağım yüzüm balon gibi şiş ama su toplamış gibi. Doktor zaten böyle olacağını söylemişti ama geldiği gibi gider dedi,umarım öyle olur
bildiğin su topu gibiyim.

canm benm ya biliyorum üzülüyorsun bu duruma ama cok şükür ki derdinin caresi var geçici bi şişlik.bikaç aya kalmaz balon gibi sönersin.ALLah çaresiz dert vermesin.
geçen sene eşimin kuzenini kaybetmiştik.pankreas kanseriydi 40 yaşındaydı.öle su topluyorduki vücudu doktorlar durmadan su alıyolarddı şırıngayla vücudundan.ve ölüm anına kadar hep şunu dedi:ALLAHIM NOLUR BANA SON Bİ ŞANS DAHA VER

çok üzüldüm zeynepcim başınız sağolsun,Allah ailesine sabır versin.
Geçenlerde bi hocamın 25 yaşındaki oğlu vefat etti astımdan,hastanedekiler astım krizini anlamamış bişe yok deyi yollamışlar,sabah arkadaşları kalk sınava gecikiyoruz diyorlar ama cansız
başka bi tanıdığımız yine astım krizinde öldü bikaç ay önce,çok tırsıyorum aslında. Bi derdin kilomu sanki neye yakınıyorsun diyorum. Ama ona odaklanarakta ömür geçmiyor,nasıl olsa hepimizin bi sebebi olacak ama ha geldi ha gelecek diye hayatı ertelemeninde bi anlamı yok.
Antidepresanları kullanıp şişmemde bu yüzden,korku:)
bugün psikiyatristimle görüştüm,dozunu yarıya indirmişti ya şimdi çeyrek yaptı yavaş yavaş oda çıkacak hayatımdan.
Şu dünya gözüyle kendimi normal halimde bi göreydim:)

Zeyneeeep ben bugün tam 74 çıkmıştım, 74,8 pazar günkü kilomdu
neyse artık bugün ortalamaya verdiğimiz zararı haftaya 74,8den düşerek gideririz :)

tatlım ya ben ölümü hatırlatmak icin demedimdi
hepimiz elbetteki ölecez ama caresiz dert değil haline şükür anlamında.bu arada kiloya odaklanmak bana ii geliyor en azından diğer sorunlarım fazla aklıma gelmiyor kafam meşgul oluyor.gerçi 2 kilo oldu alıyom.ne güzel 67,5 olmuştum.
Zeyneeeep ben bugün tam 74 çıkmıştım, 74,8 pazar günkü kilomdu
neyse artık bugün ortalamaya verdiğimiz zararı haftaya 74,8den düşerek gideririz :)
bebeğim ya kafam dağınıktı sorry:)
haftya dediğin gibi daha fazla ekside olursun.bende eksilirim inşallah azcık:)

kuzuucummm zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler die bi topik var ya arada oraya uğrarmısın tatlım.bnede uğryrm ama bugün evde olmadığım vakit iki etli butlu hatun kaçırdım.sende gözatki üye sayımızı artıralım.acil taze kana ihtiyacımız var:)

kızlar bu da benm menüm
sabah:1 dilim ekmek ve krem peynir,4 zeytin
ara:1 hurma ve az ceviz
ara:2 ısırık kızımn kalan çikolu gofretinden
öğle:1 kase makarna
ara:2 hurma,2 ceviz
akşam:5 kaşık makarna,1 kase sulu köfte,salata
ara:dondurma

spor yok.ama yarından itibaren yapıyorum artık:)

kızlar cimcimeler hepinize günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum dünkü menüm huzurunuzda

sabah...
dere otlu peynirli bardağının ağzı büyüklüğünde poaça açık çay

öğlen
mercimek çorba iki adet kabak dolma ve 1kase yoğurt

ara
elma

ara
soda

ara
yarımdan daha az simit açık çay

akşam
3kaşık pilav 1 kaşık oda suyu için kuru fasülye...

ben beğendim bu ara bende spor yapmıyorum ama azcık kaldı yapıcammm

etli butlu hatun mu:) ay zeynep ne güldüm buna:)
birazdan çıkıyorum bende hastanede annemin ve babamın randevuları var,öğlene gelirsem takip ederim canım.
Hatta bekleme aşamalarında göz atarım arasıra

08. 06.2012
kahvaltı
domates salatalık zeytin nane ve ekmek yerine ceviz:)
akşam yoğurtlu patlıcam yemeği vardı bi patlıcan aldım,ekmek yok.
Daha sonra bi küçük sütlaçım vee yatmadan bi şeftalim var

Kızlar 11. Olmuşuz,bu kötü derecedeki katkım için özür dilerim ama bu haftadan sonra olumlu katkılarım olacağına söz veriyorum:)

bu arada ben amwayden legume kompleks ve krom almaya karar verdim haftaya bu zaman başlamış olacam.bakalım faydası olacakmı.duyan eden varmı?

menülerinde hep simit poaça gibi şeyler oluyır canım,onların zararı boylarından büyük aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…