- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
kızlar geçen hafta 74.5 tim bu hafta 75.1 imoff off neden bozdum bbu diyeti ya.. bi de adet dönemim inş 70.8 e düşebilirim 21ine kadar
canım çok çok çok geçmiş olsun sakın sıkma canını oluyo işte arasıra böyle direncimiz düşüyo tatlım merak etme sen ona güzelce bakarsın iki güne hemen toparlanır.... bebşinle eşin sana emanet tekarr geçmiş olsun sen üzme kendini tmm mı bekliyoruz seni bu arada sende yediklerine dikkat etki sende güçsüz düşme cnm benim bye bye
kuzusununkuzusu nasıl 10 kilo almış yaaaaaaaaa. Ben anlamadım bu durumu?
canım astımım ağırlaştı,yoğun kortizon tedavisi aldım,resmen elim ayağım yüzüm balon gibi şiş ama su toplamış gibi. Doktor zaten böyle olacağını söylemişti ama geldiği gibi gider dedi,umarım öyle olur
bildiğin su topu gibiyim.
canm benm ya biliyorum üzülüyorsun bu duruma ama cok şükür ki derdinin caresi var geçici bi şişlik.bikaç aya kalmaz balon gibi sönersin.ALLah çaresiz dert vermesin.
geçen sene eşimin kuzenini kaybetmiştik.pankreas kanseriydi 40 yaşındaydı.öle su topluyorduki vücudu doktorlar durmadan su alıyolarddı şırıngayla vücudundan.ve ölüm anına kadar hep şunu dedi:ALLAHIM NOLUR BANA SON Bİ ŞANS DAHA VER
tatlım ya ben ölümü hatırlatmak icin demedimdiçok üzüldüm zeynepcim başınız sağolsun,Allah ailesine sabır versin.
Geçenlerde bi hocamın 25 yaşındaki oğlu vefat etti astımdan,hastanedekiler astım krizini anlamamış bişe yok deyi yollamışlar,sabah arkadaşları kalk sınava gecikiyoruz diyorlar ama cansız
başka bi tanıdığımız yine astım krizinde öldü bikaç ay önce,çok tırsıyorum aslında. Bi derdin kilomu sanki neye yakınıyorsun diyorum. Ama ona odaklanarakta ömür geçmiyor,nasıl olsa hepimizin bi sebebi olacak ama ha geldi ha gelecek diye hayatı ertelemeninde bi anlamı yok.
Antidepresanları kullanıp şişmemde bu yüzden,korku:)
bugün psikiyatristimle görüştüm,dozunu yarıya indirmişti ya şimdi çeyrek yaptı yavaş yavaş oda çıkacak hayatımdan.
Şu dünya gözüyle kendimi normal halimde bi göreydim:)
bebeğim ya kafam dağınıktı sorry:)Zeyneeeep ben bugün tam 74 çıkmıştım, 74,8 pazar günkü kilomdu
neyse artık bugün ortalamaya verdiğimiz zararı haftaya 74,8den düşerek gideririz :)
kızlar bu da benm menüm
sabah:1 dilim ekmek ve krem peynir,4 zeytin
ara:1 hurma ve az ceviz
ara:2 ısırık kızımn kalan çikolu gofretinden
öğle:1 kase makarna
ara:2 hurma,2 ceviz
akşam:5 kaşık makarna,1 kase sulu köfte,salata
ara:dondurma
spor yok.ama yarından itibaren yapıyorum artık:)
kuzuucummm zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler die bi topik var ya arada oraya uğrarmısın tatlım.bnede uğryrm ama bugün evde olmadığım vakit iki etli butlu hatun kaçırdım.sende gözatki üye sayımızı artıralım.acil taze kana ihtiyacımız var:)
bu arada ben amwayden legume kompleks ve krom almaya karar verdim haftaya bu zaman başlamış olacam.bakalım faydası olacakmı.duyan eden varmı?
kızlar cimcimeler hepinize günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum dünkü menüm huzurunuzda
sabah...
dere otlu peynirli bardağının ağzı büyüklüğünde poaça açık çay
öğlen
mercimek çorba iki adet kabak dolma ve 1kase yoğurt
ara
elma
ara
soda
ara
yarımdan daha az simit açık çay
akşam
3kaşık pilav 1 kaşık oda suyu için kuru fasülye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?