güzel ya normal menülerime dönmeyi özledim.spor yok yemek cok ne yapacam bilmiyom.kızlar cimcimeler hepinize günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum dünkü menüm huzurunuzda
sabah...
dere otlu peynirli bardağının ağzı büyüklüğünde poaça açık çay
öğlen
mercimek çorba iki adet kabak dolma ve 1kase yoğurt
ara
elma
ara
soda
ara
yarımdan daha az simit açık çay
akşam
3kaşık pilav 1 kaşık oda suyu için kuru fasülye...
:))))bizim gibi hatunlara öle deniyor bebişim.ok tatlım bakarsan cok sevnrm.etli butlu hatun mu:) ay zeynep ne güldüm buna:)
birazdan çıkıyorum bende hastanede annemin ve babamın randevuları var,öğlene gelirsem takip ederim canım.
Hatta bekleme aşamalarında göz atarım arasıra
bebişim bence cok şanslısın cünkü hepimizin birden kilo aldığı bi haftaya denk geldin:)Kızlar 11. Olmuşuz,bu kötü derecedeki katkım için özür dilerim ama bu haftadan sonra olumlu katkılarım olacağına söz veriyorum:)
çok güzel olmuş canm08. 06.2012
kahvaltı
domates salatalık zeytin nane ve ekmek yerine ceviz:)
akşam yoğurtlu patlıcam yemeği vardı bi patlıcan aldım,ekmek yok.
Daha sonra bi küçük sütlaçım vee yatmadan bi şeftalim var
Sırf protein olmuş bacımkızlar bugün yidiklerim
sabah:2 kaşık yumurta salatası,1 kaşık sosisli yumurta,1 kaşık sosis,1 dilim peynir,2 dilim ekmek
ara:1 tadınca fındıklı
öğle:çeyrek kokoreç
akşam,1 tabak sulu köfte
bütün gün dışardaydım.akşam 9,30 da geldm.
Öğle akşam makarnalar çok olmuş tatlım.Onun dışında problem yokkızlar bu da benm menüm
sabah:1 dilim ekmek ve krem peynir,4 zeytin
ara:1 hurma ve az ceviz
ara:2 ısırık kızımn kalan çikolu gofretinden
öğle:1 kase makarna
ara:2 hurma,2 ceviz
akşam:5 kaşık makarna,1 kase sulu köfte,salata
ara:dondurma
spor yok.ama yarından itibaren yapıyorum artık:)
Canım simit poaça falan hiç olmasa dAHA iyi pilav da çok görüyorum menülerinde.Bern haftada bir en fazla iki kez pialv ya da makarna yiyorumkızlar cimcimeler hepinize günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum dünkü menüm huzurunuzda
sabah...
dere otlu peynirli bardağının ağzı büyüklüğünde poaça açık çay
öğlen
mercimek çorba iki adet kabak dolma ve 1kase yoğurt
ara
elma
ara
soda
ara
yarımdan daha az simit açık çay
akşam
3kaşık pilav 1 kaşık oda suyu için kuru fasülye...
08. 06.2012
kahvaltı
domates salatalık zeytin nane ve ekmek yerine ceviz:)
akşam yoğurtlu patlıcam yemeği vardı bi patlıcan aldım,ekmek yok.
Daha sonra bi küçük sütlaçım vee yatmadan bi şeftalim var
canım ben 2 öğün yemeye çalışıyorum,kahvaltım geç oluyor zaten 10-11 gibi akşam üzeride yemek yiyorum 4-5 en geç 6 civarı. Canan teyzemi dinlemeye çalışıyorum artık ne kadar tutturabilirsek:)Sırf protein olmuş bacımSosisler yumurtalar kokoreçlerr oooooo.
Öğle akşam makarnalar çok olmuş tatlım.Onun dışında problem yok
Canım simit poaça falan hiç olmasa dAHA iyi pilav da çok görüyorum menülerinde.Bern haftada bir en fazla iki kez pialv ya da makarna yiyorum
Sütlaçı görmezsek gayet güzel de canım öğle nerede:26:
gözün aydın canım,insanın evi gibi yok:)kızlarr sonunda evime geldim bugün hazırlık faln yaoayım derken foruma giremedim kahvalltımı da taa 3 te yaptım neler yediğimi hiç söylemeyeyim zaten...bana kızmayın ne olur artık emin ellerdeyim :)annemle birlikte diyet ve sporu ağlatcazznasılsınız bakalım özledim sizi
çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah.Kızlar kocişim hasta sık gelemiyorum kusuruma bakmayın lütfennn
biraz kötü bi gün olmuş sanki zeynebim, cumadaki başarımızın ardından gelen bi kutlama bu demi:)kızlar bugün yidiklerim
sabah:2 kaşık yumurta salatası,1 kaşık sosisli yumurta,1 kaşık sosis,1 dilim peynir,2 dilim ekmek
ara:1 tadınca fındıklı
öğle:çeyrek kokoreç
akşam,1 tabak sulu köfte
bütün gün dışardaydım.akşam 9,30 da geldm.
arada kaynadım yani:)güzel ya normal menülerime dönmeyi özledim.spor yok yemek cok ne yapacam bilmiyom.
takımdada ruh kalmadı.diğer takımlara göz attım onlarda pek farklı değiller.
:))))bizim gibi hatunlara öle deniyor bebişim.ok tatlım bakarsan cok sevnrm.
bebişim bence cok şanslısın cünkü hepimizin birden kilo aldığı bi haftaya denk geldin:)
çok güzel olmuş canm
benimde bi tedavim var ama hep bi süpriz kriz ihtimalide vartatlım ya ben ölümü hatırlatmak icin demedimdi
hepimiz elbetteki ölecez ama caresiz dert değil haline şükür anlamında.bu arada kiloya odaklanmak bana ii geliyor en azından diğer sorunlarım fazla aklıma gelmiyor kafam meşgul oluyor.gerçi 2 kilo oldu alıyom.ne güzel 67,5 olmuştum.
bebeğim ya kafam dağınıktı sorry:)
haftya dediğin gibi daha fazla ekside olursun.bende eksilirim inşallah azcık:)
bu arada ben amwayden legume kompleks ve krom almaya karar verdim haftaya bu zaman başlamış olacam.bakalım faydası olacakmı.duyan eden varmı?
gözün aydın canım,insanın evi gibi yok:)
dediğin gibi evde menünde sporunda daha düzenli olur ama anneye söyle sen yeni geldin diye sana özel yemekler yapmasın ayıp olur diye yemek zorunda kalma:)
uzaktan gelince sevdiğin yemekler sıralanır hep günlerce,aman dikkat:)
teşekkürler canım benm annem öyle biri değildir zaten genelde evdeyken yemekleri ben yapıyorumyarın annemle tavuk- salata dyetine başlayacağız
10.06.2012
10.00
yulaf+süt,ceviz,kuru erik,kuru kayısı
15.00
tavuş şi,salata,ayran,2küçük dilim lavaş ekmek
daha sonra avm de çilekli milkshake(çok kalorili değildir umarım bunlar)
19.00
karpuuuz:)
22.00
bi büyük bardak ayran
1saat callanetics ve eliptikle 3km yaptım.
ben bundan sonra saatleriyle yazmayı düşünüyorum,geç kalkıyorum ve 2 öğün yapmaya çalışıyorum karışık oluyor.
Ben aslında akşam değil ikindide yiyorum genelde.
Annen çalışıyor galiba.
Tavuk salata diyeti nasıl canım, hergün tavuk yemiceksiniz demi:)
eçmiş olsun tekrardan cnm.umarım önemli bişeyi yoktur.erkekler kadınlara derler ama bizden cok daha nazlıdırlar.Allah yardımcın olsun.Kızlar kocişim hasta sık gelemiyorum kusuruma bakmayın lütfennn
hadi fıstığım bak az kaldı iddaa gününün dolmasına.kaybedecen sevdiceğine istediğin zamanda göremiyecen.kızlarr sonunda evime geldim bugün hazırlık faln yaoayım derken foruma giremedim kahvalltımı da taa 3 te yaptım neler yediğimi hiç söylemeyeyim zaten...bana kızmayın ne olur artık emin ellerdeyim :)annemle birlikte diyet ve sporu ağlatcazznasılsınız bakalım özledim sizi
sorma tatlım cok kötü günler geçiriyorum(çok şükür sadece yemek bakımından)canım ben 2 öğün yemeye çalışıyorum,kahvaltım geç oluyor zaten 10-11 gibi akşam üzeride yemek yiyorum 4-5 en geç 6 civarı. Canan teyzemi dinlemeye çalışıyorum artık ne kadar tutturabilirsek:)
gözün aydın canım,insanın evi gibi yok:)
dediğin gibi evde menünde sporunda daha düzenli olur ama anneye söyle sen yeni geldin diye sana özel yemekler yapmasın ayıp olur diye yemek zorunda kalma:)
uzaktan gelince sevdiğin yemekler sıralanır hep günlerce,aman dikkat:)
çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah.
biraz kötü bi gün olmuş sanki zeynebim, cumadaki başarımızın ardından gelen bi kutlama bu demi:)
arada kaynadım yani:)
neyse canım artık önümüze bakalım hepimizin kilo verdiği haftalar görelim,ilk üçten hiç düşmesin takımımız:)
benimde bi tedavim var ama hep bi süpriz kriz ihtimalide var
her krizde korku basıyor ve olacağından daha zor geçiyor bu yüzden.
Amaaan neyse,olacağı varsa olur nasıl olsa değiştiremem bari tadını çıkarayım iyiyken:) (nasılda kendimi teselli ederim)
o ne canım? Ben hiç duymadım.
cidden faydalı olmuş.kola light demi tatlım?Dünki menümü hiç beğenmedim,hastane hastane gezdik ve dışarda olmanın faydaları işte
kahvaltı
yulaf+süt
öğle
patlıcan yemeğinden bi patlıcan aldım
akşam(saat4 5 gibiydi)
3köfte,2 dilim ekmek 1bardak kola
akşam evde meyve yedim bide
bugünde cok güzel olmuş.10.06.2012
10.00
yulaf+süt,ceviz,kuru erik,kuru kayısı
15.00
tavuş şi,salata,ayran,2küçük dilim lavaş ekmek
daha sonra avm de çilekli milkshake(çok kalorili değildir umarım bunlar)
19.00
karpuuuz:)
22.00
bi büyük bardak ayran
1saat callanetics ve eliptikle 3km yaptım.
ben bundan sonra saatleriyle yazmayı düşünüyorum,geç kalkıyorum ve 2 öğün yapmaya çalışıyorum karışık oluyor.
Ben aslında akşam değil ikindide yiyorum genelde.
kızlar günaydın yorumlara baktım ki simir poğaça yada makarna pilav yemem konusunda uyarılarınız vr ama iş yerinde çıkan yemekler yüzünden böyle oluyo ee onu yeme bunu yeme bu sefer akşam evde saldırıyorum pilav makarna yediğimede bakmayın ciddi anlamda ya iki kaşık ya 3 kaşık fln başkada yemem zaten bu açıklamayıda kırıldığım kızdığım bozulduğumu düşünüp yazdığımı sanmayın sakın sonuçta burda yanlış yapılanları uyarıcaz birbirinize yardımcı olucaz bnm ki sadece bahaneler ve açıklamaları....
cumartesi günü spor yapıyım dedim bi bayanla karşılıklı spor yaparken bayanın zayıf olduğunu neden spor yaptığını sordum normalde 45 kiloymuş fakat kilo almış ve 52 olmuş ayyyyy şimdi bayılcam dedim siz ona kilomu diyosunuz bence eve gidin oturun çayınızı için dedim 1 ayda 13 kilo vermiş nasıl yaptınız dedım ekmek yemedım tatlı hiç ağzıma sürmedim yediklerime dikkat ettim ama en önemlisi günde 200 ve ya 300 mekik çektim dedi...
bu arada konuşurken kadın alışmış şu parktaki spor aletlerini kullanmaya ona hırslandım bende yapıyım dedım kadın gitti ama bnde ki hırsı görün yap yap yap artık alet ağlamaya başladı innnnn üstümden diyoduama bırakmadım sonuç indiğimde bacak araları mahvolmuş hareket edemiyodum dünya kadar yürüyorum ama o konuda hamlamışım mahvoldum....
kızlar benm hamiş olma durumum var:)çok korkuyorum.1 hafta içinde regl olmazsam yedim naneyi
dua edin hamile felan olmayım şimdi deil zamanı
hadi fıstığım bak az kaldı iddaa gününün dolmasına.kaybedecen sevdiceğine istediğin zamanda göremiyecen.
annem çalışmıyor canım ama ben yemek yapmayı da yemek kadar seviyorum hemde benim öğrenmem iöin bana yaptırıyor
malesef 1 hafta boyunca hergün tavuk yicez kadınlar kulubunden öğrendiğim bir diyet bu isterseniz topiğin likini atabilirimmm
eçmiş olsun tekrardan cnm.umarım önemli bişeyi yoktur.erkekler kadınlara derler ama bizden cok daha nazlıdırlar.Allah yardımcın olsun.
hadi fıstığım bak az kaldı iddaa gününün dolmasına.kaybedecen sevdiceğine istediğin zamanda göremiyecen.
sorma tatlım cok kötü günler geçiriyorum(çok şükür sadece yemek bakımından)
inşallah görürüz o güzel günleride
yok tatlım yaşa hayatını.insanlar pat die kalp krizindende gidebiliyolar.Allaha emanetiz. özlem tekinin bi şarkısıydı sanırım:korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin.
cidden faydalı olmuş.kola light demi tatlım?
bugünde cok güzel olmuş.
bazı vücutlar ok cabuk veriyor.ben de ters gruptayım cok cabuk ve en bolundan alanlardanım:)
canım öyle ahım şahım bi kaytarma yok,bi kek var oda haftasonu ödülün olsun. yoğun bi hafta bizi bekliyor çünkü,bu hafta hepimiz ekside olucaaaazkızlar dünki menüm
sabah:1 küçük dilim tost,1 salatalık
öğle:2 dilim ekmek ve yumurta,1 tabakta karpuz
ara:1 dilim kek,kapicino
ara:2 kaşık makarna,1 kaşık sulu köfte
akşam:2 kaşık fasulye,1 kaşık makarna
ara:1 küçük kase dondurma
kızlar ben dün kaynanamlarda gezmede felandım.sabahta sınvdaydım.en azıyla kurtarmaya calışıyorum ama ancak bu kadar oluyor?((
çok şiş hissediyorum kendimi.yemek beni mutlu etmiyor ama durduramaz oldum ağzımı.
kuzu merak etmiştin:legume:aldığın karbonhidratın %50 sini özümsemeden atmana yarıyan tablet:soya ve kurufazulye özleriyle yapılmış.
kromda iştah kesmeye yarıyor.bu ara en cok ihtiyacım olan şey
Eğer istemiyorsan değilsindir inşallah canım,herşey zamanında güzel.kızlar benm hamiş olma durumum var:)çok korkuyorum.1 hafta içinde regl olmazsam yedim naneyi
dua edin hamile felan olmayım şimdi deil zamanı
hayatım ne güzel bebişin olur :) tabi kilo verebilmek acısından iyi olmasa da :) kaç çocuğun var ki_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?