Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayatım ne güzel bebişin olur :) tabi kilo verebilmek acısından iyi olmasa da :) kaç çocuğun var ki_?
2. AMA 1.si zaten cok erken olmuştu.24ümde anne oldum.ilk atandığım sene hem hamile hem annemden babamdan şehrimden ayrıldım.hem işe başladım.yeni bir hayata uyum sağla derken cocuk da girdi hemen.baya afallamıştım.şimdi 2.si benm istediğim zamanda olsun istiyorum.ve daha 9 kilo fazlalığım var.
evet tam 10 günüm kaldı ve tam 4 kilo vermem gereliyorrr umarım bu protein diyet işe yarar tam da adet olacak zamnı buldum bir an önce bitse ya
yarar inşallah tatlım.ama yapanlar genelde memmnun eminim sende cok güzel sonuclar alırsın.

bebeğim cok zorlama sende kendini sonra sağlığından oluyorsun bak.dozunda yavaş gitsin öz gitsin.

kızlar dünki menümü utancımdan dolayı yazmak istemiyorum affedin ama bugun ki menümü bayıla bayıla yazıcam gayet sağlıklı olduğuna inanıyorum

Kusura bakmayın canım yıl sonları biraz sıkıntılı oluyor toparlanma eve dönmek derken. İnternet bağlantısı da kapatılmıştı internet işini ancak bugün halledebildim.

Daha önce paylaştığım şeyler ama şuan bunları gören bi zeynep var:) yeni arkadaşlarada fikir olur belki.
Diyetteyken ne yesem ne yapsam derdi oluyor,hafif alternatifler aklınızda bulunsun...
ben bide bunların tek tek tarifini yazmıştım yahu:))
cevizli salata

cevizli kereviz salatası

börülce salatası

yoğurtlu patlıcan salatası

yoğurtlu közlenmiş biber salatası

yoğurtlu közlenmiş biber ve közlenmiş patlıcan salatası

yoğurtlu havuç salatası

yoğurtlu cev,zl, bulgur salatası

fasülyeli salata
Eki Görüntüle 442134
fırında patates

sebzeli omlet
Eki Görüntüle 442136
makarna salatası

Son düzenleme:

başladım bugün canım..

menümü yazayım sen anla :)
sabah:
yarım yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü
domates salatalık marul soğanlı bir salata

öğlen:
1 kase cacık

akşam dışardaydım çok açtım ama dışarda yemedim eve 9 bucuktan sonra geldim
yarım yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü
domates salatalık marul soğanlı bir salata yedim tekrardan ekstra hiç birşey yemedim ama bundan sonra

sabahları tavuk yerine haşlanmış yumurta yicem o da protein :)

Maşallah:) kız sabah akşam tabuk yenir mi hiiiiç bolca sabır diliyorum sana,umarım sonunu getirirsin ve emeklerin boşa gitmez.
haydi başarılar

hoşgeldin tatlım,öğrenci misin ?
Evet canım öğrenciyim

Canım öğleyin o kadarcık şey yetti mi sana? Ben en çok öğleyin acıkıyorum da

bugünkü menüm sanki olmadı.

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık küçük bir parça peynir

ara: 1 hurma

öğle: 1 tabak taze fasulye yemeği 2 dilim ekmek

ara: 1 fincan türk kahvesi

akşam: bir tabak buharda pişmiş kabak ve yanında iki kaşık sarımsaklı yoğurt bir kase de turşu (bu turşuya ağartma turşu diyoruz içinde haşlanmış patlıcan biber zeytinyağı limon suyu sarımsak var kalorisi sanıyorum ki çok :26:)

ara: 1 avuç kiraz ve iki tane kestane şekeri
Kestane şekeri ve bu dediğim turşu benim zayıf noktam normalde kestane şekeri kutusunu önüme çeker tek seferde bitirirdim.
Bir de gün içinde sarma saraken çiğ olanlarından 2 tane yedim.
Bütün kötü alışkanlıklarım da bugün bir araya gelmiş ve ortaya dökülmüş gibi duruyor. :26:

dediğin gibi turşu ve kestne şekeri var sadece,yemeğide bi tabak doldurup yemesen daha iyi olur sanki:))
Ama böyle hiç vagçemediğimiz şeyleri tamamen yasaklarsak dahada tatlanır toptan diyeti bozarız zaten.
Sen yine ye arasıra şekerini turşunu,hergün alışkanlık haline getirme yeter:)

Buarada bende hazır elime bilgisayar geçmişken albüm yaptım. Asıl eklemek istediklerim kendi bilgisayarımda kaldı,sanırım bu hafta oda elime geçecek.
O zaman 34 saat burda mesai yapacam

estentenen canım ben albüm yaptımda bakar mısın bi görebiliyor musun?
arkadaş listem görsün sadece diye ayarladımda olmuş mu acaba:26:

11 06 2012
sabah 9:00 3km eliptik
10:30
domates,salatalık,yeşil biber,nane,peynir,zeytin,ceviz
sonrasında 2dilim karpuz

13:30
patlıcan tava,yeşil biber,ayran,1dilim kepek ekmek

arada ballı tarçın çayı
3-4kayısı

19:30
domates,salatalık,zeytin,peynir,ceviz

ara zamanlarda vucudumuz ihtiyacı olan besini almaya çalışıyo bazen farkında olmadan kısıtlama yapıyoruz ne yerseniz yiyin o besini almadan doyma hissine ulaşamıyoruz nefsinizi köreltmek adına kızlar arada sıra ölçüsünde yiyin olur mu?

kızlar benm hamiş olma durumum var:)çok korkuyorum.1 hafta içinde regl olmazsam yedim naneyi
dua edin hamile felan olmayım şimdi deil zamanı

ay ne güzel bi bebişin olur mis mis kokar mışıl mışıl uyur ama tabi önemli olan senin düşüncen

Burası yazdıklarından utanda bidaha yapma diye var canım :))
yaz sen

çok korkuyorum yazamam ki

Buarada bende hazır elime bilgisayar geçmişken albüm yaptım. Asıl eklemek istediklerim kendi bilgisayarımda kaldı,sanırım bu hafta oda elime geçecek.
O zaman 34 saat burda mesai yapacam

bende albüm yaptım baktınız mı bakimmmm

yemin ederim böle yeşil bi menü görmedim ayakta alkışlıyorum seni bravo bayıldım

evet kızlar şimdik günaydın sizlere menümü paylaşıyım hemencecik

sabah...
çubuk kraker (yarısını burdakiler yedi)
açık çay

öğlen
barbunya,3kaşık pilav, 2kaşık yoğurt bi tabak salata (tatlı verdiler ama yemedim)

ara
küçük boy yoğurt almıştım oturdum yoğurt yedim

akşam
tavuk yemeği yapmışlar bi tane but azcık suyundan azcık patates

1tane dondurma

HUUU kızlarrrr ben geldim eşim iyileşti bayağı çok şükür.Artık gelebilirim rahatlıkla:)
Ben hala adet oluyorum hem de nasıl bitecek gibi görünmüyor valla Doğumdan sonra adet süreleri uzar diye duymuştum demek doğruymuş.Dolayısıyla şişm hala ama yine de çok değil.Cuma 81,2 idim bu sabah 80,5 çıktım.Yavaş yavaş inecek şişim demek ki.Eeeee 1,5 senedir regl olmuyorum kolay kolay inmez onun şişi

Dün yediklerimi de yazayım

Sabah :müsli 1 bardak yağsız süt

Ara: 3 hurma

Öğlen : Taze fasulye

Ara : Kiraz

Akşam : Çorba yoğurt

Su :3 lt

Spor: Malesef elpitiği kırdım kızlar Eşim tam iyileşşsin yaptırmaya götürecek.

Sen adamakıllı kahvaltı yapabilsen aslında öğlen ve akşam daha hafif geçirirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…