2. AMA 1.si zaten cok erken olmuştu.24ümde anne oldum.ilk atandığım sene hem hamile hem annemden babamdan şehrimden ayrıldım.hem işe başladım.yeni bir hayata uyum sağla derken cocuk da girdi hemen.baya afallamıştım.şimdi 2.si benm istediğim zamanda olsun istiyorum.ve daha 9 kilo fazlalığım var.hayatım ne güzel bebişin olur :) tabi kilo verebilmek acısından iyi olmasa da :) kaç çocuğun var ki_?
yarar inşallah tatlım.ama yapanlar genelde memmnun eminim sende cok güzel sonuclar alırsın.evet tam 10 günüm kaldı ve tam 4 kilo vermem gereliyorrrumarım bu protein diyet işe yarar tam da adet olacak zamnı buldum bir an önce bitse ya
Bizde iddialaştık,benim isteğimle tabi.
Oda çok kilo aldı vermeye çalışıyor bende,bi ay sonra tartılıp kim daha çok vermiş diye bakıcaz.
Dünde beraber batiğe gittim ne güzel elbiseler indirime girmiş ama kabinden mutsuz çıktım
ne denediysem olmadı,içine girdiklerimde iğrenç durdu. eskiden bişeyi beğenir ve alırdım ya çok zoruma gidiyor böyle.
Kabinden çıkıpta gösterecek bişe olmadı hiç.
Hele bacaklarımdan nefret ettim ya hem dolma gibi hemde yukardan bakınca dalga dalga duruyor.
Akşam eve gelir gelmez açtım videomu hemen 1saat callanetics yaptım üstüne eliptik çalıştım,bacağıma vücut fırçasıyla ve sonra kabak lifiyle masaj yaptım,uzun sürede elimle masaj yaptım sıcak soğuk şok falan işte bildiğim ne varsa denedim
sabah kalkıncada yataktan hemen eliptiğe geçtim:))
bundan sonra hem sabah hem akşam spor yapacam ve callanı 21 gün denicem bakalım cidden toparlıyor mu.
belimde ağrıyıp duruyor bi yandan ama annem kızacak diye sesimide çıkaramıyorum
bebeğim cok zorlama sende kendini sonra sağlığından oluyorsun bak.dozunda yavaş gitsin öz gitsin.
estenten ve superego yoksunuz kızlar ortalarda..
kızlar dünki menümü utancımdan dolayı yazmak istemiyorum affedin ama bugun ki menümü bayıla bayıla yazıcam gayet sağlıklı olduğuna inanıyorum
tatlım uğrayamayacağın zaman önceden bildirmen lazım,4 günlük geçmiş okudum hiç bişey yazmamışsın.işlerimiz olabilir elbet ama bunu bana bildirmen lazım.ilk haftan ve ilk uyarın.geçen hafta listedeydin zaten.ne zaman aramıza döneceksin arkadaşım ona göre karar verelim?
estenten ve superego yoksunuz kızlar ortalarda..
Kusura bakmayın canım yıl sonları biraz sıkıntılı oluyor toparlanma eve dönmek derken. İnternet bağlantısı da kapatılmıştı internet işini ancak bugün halledebildim.
Ayyy ben hiç yapamam onuuuu:44:
bir hafta tavuk yesem öteki haftada yumurtalarımı toplar yerim artık,valla dayanamam:)
Sen başla bakalım canım,yapılabiliyor mu merak ettim:26:
Hem öğle hem akşam yemeklerinde mi tavuk yiceksiniz peki sadece akşamları mı?
başladım bugün canım..
menümü yazayım sen anla :)
sabah:
yarım yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü
domates salatalık marul soğanlı bir salata
öğlen:
1 kase cacık
akşam dışardaydım çok açtım ama dışarda yemedim eve 9 bucuktan sonra geldim
domates salatalık marul soğanlı bir salata yedim tekrardan ekstra hiç birşey yemedim ama bundan sonra
sabahları tavuk yerine haşlanmış yumurta yicem o da protein :)
Evet canım öğrenciyimhoşgeldin tatlım,öğrenci misin ?
başladım bugün canım..
menümü yazayım sen anla :)
sabah:
domates salatalık marul soğanlı bir salata
öğlen:
1 kase cacık
akşam dışardaydım çok açtım ama dışarda yemedim eve 9 bucuktan sonra geldim
domates salatalık marul soğanlı bir salata yedim tekrardan ekstra hiç birşey yemedim ama bundan sonra
sabahları tavuk yerine haşlanmış yumurta yicem o da protein :)
Evet canım öğrenciyim
Canım öğleyin o kadarcık şey yetti mi sana? Ben en çok öğleyin acıkıyorum da
bugünkü menüm sanki olmadı.
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık küçük bir parça peynir
ara: 1 hurma
öğle: 1 tabak taze fasulye yemeği 2 dilim ekmek
ara: 1 fincan türk kahvesi
akşam: bir tabak buharda pişmiş kabak ve yanında iki kaşık sarımsaklı yoğurt bir kase de turşu (bu turşuya ağartma turşu diyoruz içinde haşlanmış patlıcan biber zeytinyağı limon suyu sarımsak var kalorisi sanıyorum ki çok :26:)
ara: 1 avuç kiraz ve iki tane kestane şekeri
Kestane şekeri ve bu dediğim turşu benim zayıf noktam normalde kestane şekeri kutusunu önüme çeker tek seferde bitirirdim.
Bir de gün içinde sarma saraken çiğ olanlarından 2 tane yedim.
Bütün kötü alışkanlıklarım da bugün bir araya gelmiş ve ortaya dökülmüş gibi duruyor. :26:
kızlar dünki menüm
sabah:1 küçük dilim tost,1 salatalık
öğle:2 dilim ekmek ve yumurta,1 tabakta karpuz
ara:1 dilim kek,kapicino
ara:2 kaşık makarna,1 kaşık sulu köfte
akşam:2 kaşık fasulye,1 kaşık makarna
ara:1 küçük kase dondurma
kızlar ben dün kaynanamlarda gezmede felandım.sabahta sınvdaydım.en azıyla kurtarmaya calışıyorum ama ancak bu kadar oluyor?((
çok şiş hissediyorum kendimi.yemek beni mutlu etmiyor ama durduramaz oldum ağzımı.
kuzu merak etmiştin:legume:aldığın karbonhidratın %50 sini özümsemeden atmana yarıyan tablet:soya ve kurufazulye özleriyle yapılmış.
kromda iştah kesmeye yarıyor.bu ara en cok ihtiyacım olan şey
kızlar benm hamiş olma durumum var:)çok korkuyorum.1 hafta içinde regl olmazsam yedim naneyi
dua edin hamile felan olmayım şimdi deil zamanı
Burası yazdıklarından utanda bidaha yapma diye var canım :))
yaz sen
Buarada bende hazır elime bilgisayar geçmişken albüm yaptım. Asıl eklemek istediklerim kendi bilgisayarımda kaldı,sanırım bu hafta oda elime geçecek.
O zaman 34 saat burda mesai yapacam
11 06 2012
sabah 9:00 3km eliptik
10:30
domates,salatalık,yeşil biber,nane,peynir,zeytin,ceviz
sonrasında 2dilim karpuz
13:30
patlıcan tava,yeşil biber,ayran,1dilim kepek ekmek
arada ballı tarçın çayı
3-4kayısı
19:30
domates,salatalık,zeytin,peynir,ceviz
evet kızlar şimdik günaydın sizlere menümü paylaşıyım hemencecik
sabah...
çubuk kraker (yarısını burdakiler yedi)
açık çay
öğlen
barbunya,3kaşık pilav, 2kaşık yoğurt bi tabak salata (tatlı verdiler ama yemedim)
ara
küçük boy yoğurt almıştım oturdum yoğurt yedim
akşam
tavuk yemeği yapmışlar bi tane but azcık suyundan azcık patates
1tane dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?