Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah:) kız sabah akşam tavuk yenir mi hiiiiç bolca sabır diliyorum sana,umarım sonunu getirirsin ve emeklerin boşa gitmez.
haydi başarılar

yiyorum canım diyete dün sabah başladım tam kahvaltıdan önce tartldım 74.8 dim bu sabah tartıldım 73.9 çıktım :)) nerdeyse bir günde 1 kilo verdim regl olmama rağmmen :)
bence deneyin sizde 73leri ne zaman göreceğimi merak ediyodum...
bugün de devam ettim
sabah
salata ile tuzsuz bir haş. yumurta
şuan öğlen :
1 kase salatalıklı dereotlu yoğurt

süper bir menü canım yalnız ben bu spor aletlerininin ve hareketlerin isminden falan hiç anlamıyorum:S şu leslie eliptik faln ne ya çok cahilim

kızlar bugun ki menümüde yazıyım hemencik sizlere

sabah işe gelirken erik ve kayısı aldım ve güzelce yıkayıp onu yedim...
bu arada sürekli su içtimmmmm

öğlen
et haşalama, 1patatesin yarısı.bulgur pilavı 5 kaşık

ara
hoşaf suyu

ara
su

akşam
çeyrek simit azcık peynir

1tane dondurma

akşamda spor yaparım gerçi çok sıcak hava ve başım felaket ağrıyo

Slm ben 7. takımdayım kardeş takımım nasılsınız bakalım tatil döneminde tam gaz diyete devam.Bizimkilerden bugün ses seda yok bakalım sizler neler yapıyorsunuz

Kızlar kusura bakmayın alıntı yapıp cevap veremiyorum. İnternet bugün bir yavaş bir yavaş. Ev interneti yerine telefon hattı üzerinden internete girince zaten çeksin diye takla atıp amuda kalkmadığım kaldı. :) Eve bir tane cellocan bağlayıp koyacağım Yine saçma sapan bir saatte girdim kimse yok ortalıkta.
Su içememe problemime çok şükür çözüm buldum. İki gündür günde 1.5 litre su içiyorum. Eğer benim gibi bu konuda sorun çeken varsa deneyin derim. Suyun içine taze nane limon kabuğu falan atıyorum bir kokusu aroması oluyor.

Menüm de şöyle:
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık biber küçücük mini minnacık peynir devasa da bir zeytin :) hatta zeytin normal 3-4 zeytinin birleşimi kadar Sütlü çay
ara: 2 kayısı 4 erik
ara:elma
öğle: 1 tane kızarmış biber iki kaşık yoğurt 3 kaşık kabak yemeği
ara: 1 avuç kiraz
akşam: 1 tabak bezelye yemeği 1 dilim ekmek

Az önce evde pilatesle ilgili bir kitap buldum yarın onu inceleyeceğim. Güzel bir şeyler varsa paylaşırım.

baktımda yorum bile yaptım
yeşil menülerin darısı başına:)
tatlım senin kahvaltıda sorunun var bi.
Yulaf falan denesen sütle,ceviz kuru kayısı kuru erik. Gayette tok tutuyor. K fleks,nesfit gibi.
senin spor azmine alet bile dayanamamış canım:)
kız o kadar yapamam edemem dedim başlarsam komik olurum:)
hadi sen bi hafta dene bakim bizede örnek ol:)
ben görüyorum canım çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah :) darısı benim başımaa
Ben mi güzel gelin olmuşum:)
tatlım kimle karıştırdın bilmem ama darısı benimde başıma:)
süper bir menü canım yalnız ben bu spor aletlerininin ve hareketlerin isminden falan hiç anlamıyorum:S şu leslie eliptik faln ne ya çok cahilim
eliptik bisitletin üşenerek yazılmış hali. Leslie de evde yüryüş programı,netten bakıver videolarına belki yaparsın sende.

bak işte yine simit,sen susamlar ne yapıyor biliyor musuuun:)

Ay sabah 7de temizliğe başladık akşam 9da bitti,sadece atıştırırken oturdum ya.
Sabah ayaküstü karpuz peynir yedim:)
öğle
(mecburdum)karışık kızartma ve sarımsaklı yoğurt,bolcada salata

akşam etsiz çiğköfte ve ayran

olsun olsun o temizlikler kalori yakımında iyi Ne diyelim o zaman ellerine sağlık şimdi uyuyor, dinleniyorsundur sanırım, iyi geceler

güzel menü canım.
Bende dün temizlikte kayıp plates topumu buldum,başlarım artık bende

Kızlar ben adet olmamışım bugün doktora gittim.Doktor hamilesin dedi yaklaşık da 6 haftalık Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum.Emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu ki zaten artık kankayız derdik kızım yüzünden başbaşa kalamıyorduk sadece bi kaç kere olmuştu doğumdan beri nasıl denk geldi nasıl hamile kaldım ne yaparım iki küçük bebekle.Ayrıca bu kanama da düşük tehlikesi yüzündenmiş.Spor falan yaptığım için oldu herhalde. Hem istemiyorum hem istiyorum ben zaten çok çocuk severim ama ikisi de çok küçük olacak kızıma üzülüyorum bebekliğini yeterince yaşayamıcam diye.Ama ona da yazık karnımdakine offf offfff.Eşim havalara uçtu nolcak bakarız gerekirse bakıcı tutarız diyor düşünün ben yatıyorum o hasta haliyle bana hizmet ediyor doktor istirahat verdi.Zaten ben anlamıştım da kondurmuyordum ağzımda demir tadı vardı resmen bir de iştahım çok açılmıştı.Kısmet böyleymiş diyorum ve hepinize üzülerek veda ediyorum en azından biraz kilo verdim ve de daha dikkat edicem hamileliğimde Kendinize çok iyi bakın.Güzel güzel çabucak kilolarınızı verirsiniz inşallah.Öpüyorum hepinizi

Canım yaa iki bebek arası bu kadar kısa süre olması benim hayalim:)
çok süper aslında ama dediğin gibi zordur mutlaka.
Hem elinde bi bebekle hamilelik yaşamak hemde doğumdan sonra ikisine birden bakmak çok zor olur.
Ama bak 2 bebek demek diyetsiz kilo vermek demek:) 24saat fırfır döndürürler artık seni.
Sen biraz buruk sevinsende ben senin adına çok sevindim, allah hayırlısını nasip etsin canım.
Hem bak eşinde istiyormuş,o sana destek olursa hiçbişe olmaz.
Çocuk büyütmek zor ama sen bi taşla 2kuş vurmuş olursun,2hamileliğin kilosunu birden verirsin,bikaç yıl zorlanırsın ama 2bebek birden büyümüş olur.
Çok heyecanladım bak:)
takımdan ayrılman bizi bırakman anlamınada gelmiyor tatlım,gel paylaşım yap bizi bilgilendir ben merak ederim.
Hem hamileliğinde beslenmene dikkat eder istersen yine menülerini paylaşırsın,blue diye bi arkadaşımız var oda hamile araısa gelir yazar bize durumunu.
Kızına bayılmıştım zaten canım maşallah,en az onun kadar tatlı sağlıklı hayırlı bi bebeğin daha olur inşallah.
Tebrik ederim canım,öpüyorum.

güzel menü canım.
Bende dün temizlikte kayıp plates topumu buldum,başlarım artık bende

Başla başla güzel şeymiş şu pilates en azından kitap baya inandırdı beni :)

Canım benim hayırlı olsun. İki çocuk elbet zor olacak ama eşinin istiyor olması güzel bir şey, destek olur sana. Hem yaşlarının yakın olmasının avantajları da var ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine ömür boyunca :) benim ablalarımın arası da bir buçuk yaş, çok güzel oluyor. Hep özenmişimdir kendi yaşlarımda kardeşim olsa diye. :) canım veda etmişsin ama arada gel nasılsın neler yapıyorsun bir anlat.

kızlar :)geçmişi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.kızım hasta peşimi bırakmıyor.dünden beri hastanelerdeyiz.orta kulak iltihabı olmuş.ateşler içinde yavrum.
bu arada ben pazartesi size yazdıktan sonra regl oldum:)) çok şükür.
esram bebiş geliyomuş sana anlıyorum seni ama ömrü varmış artık.hoşgelmiş sefalar getirmiş..Allah yardımcın olsun.öptm cok.

Çok geçmiş olsun canım.

zordur o canım ya Allah kolaylık versin,inşallah en yakın zamanda iyileşir.
Küçücük yavrunun çektiği şeye bak,denge problemi falan yapıyor o bide baş dönmesi vs. Umarım o aşamaya gelmeden iyileşiverir.
Allah şifa versin canım,sen kızınla ilgilen düşünme bizi.

bence başlayın ya her sabah ayrı şok yaşıyorum normalde adet döneminde kilo veremem ama bu sabahta 500 gr ekside çıktım kızlar :) yarını merak ediyorumm :))

albüm paylaşan sen değil miydin canım evinin resimleri falan da vardı :S yalnışlık oldu galiba :)

bende ne bisiklet var ne de koşu bandı sadece ab shaper diye bir alet var onu pek kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…