Sen adamakıllı kahvaltı yapabilsen aslında öğlen ve akşam daha hafif geçirirsin canım.
Maşallah:) kız sabah akşam tavuk yenir mi hiiiiçbolca sabır diliyorum sana,umarım sonunu getirirsin ve emeklerin boşa gitmez.
haydi başarılar
estentenen canım ben albüm yaptımda bakar mısın bi görebiliyor musun?
arkadaş listem görsün sadece diye ayarladımda olmuş mu acaba:26:
11 06 2012
sabah 9:00 3km eliptik
10:30
domates,salatalık,yeşil biber,nane,peynir,zeytin,ceviz
sonrasında 2dilim karpuz
13:30
patlıcan tava,yeşil biber,ayran,1dilim kepek ekmek
arada ballı tarçın çayı
3-4kayısı
19:30
domates,salatalık,zeytin,peynir,ceviz
kızzlar nerdesiniz bugün hiç kimse yok buralarda :/
baktımda yorum bile yaptımara zamanlarda vucudumuz ihtiyacı olan besini almaya çalışıyo bazen farkında olmadan kısıtlama yapıyoruz ne yerseniz yiyin o besini almadan doyma hissine ulaşamıyoruz nefsinizi köreltmek adına kızlar arada sıra ölçüsünde yiyin olur mu?
ay ne güzel bi bebişin olur mis mis kokar mışıl mışıl uyur ama tabi önemli olan senin düşüncen
çok korkuyorum yazamam ki
bende albüm yaptım baktınız mı bakimmmm
yemin ederim böle yeşil bi menü görmedim ayakta alkışlıyorum seni bravo bayıldım
tatlım senin kahvaltıda sorunun var bi.evet kızlar şimdik günaydın sizlere menümü paylaşıyım hemencecik
sabah...
çubuk kraker (yarısını burdakiler yedi)
açık çay
öğlen
barbunya,3kaşık pilav, 2kaşık yoğurt bi tabak salata (tatlı verdiler ama yemedim)
ara
küçük boy yoğurt almıştım oturdum yoğurt yedim
akşam
tavuk yemeği yapmışlar bi tane but azcık suyundan azcık patates
1tane dondurma
senin spor azmine alet bile dayanamamış canım:)HUUU kızlarrrr ben geldim eşim iyileşti bayağı çok şükür.Artık gelebilirim rahatlıkla:)
Ben hala adet oluyorum hem de nasıl bitecek gibi görünmüyor vallaDoğumdan sonra adet süreleri uzar diye duymuştum demek doğruymuş.Dolayısıyla şişm hala ama yine de çok değil.Cuma 81,2 idim bu sabah 80,5 çıktım.Yavaş yavaş inecek şişim demek ki.Eeeee 1,5 senedir regl olmuyorum kolay kolay inmez onun şişi
Dün yediklerimi de yazayım
Sabah :müsli 1 bardak yağsız süt
Ara: 3 hurma
Öğlen : Taze fasulye
Ara : Kiraz
Akşam : Çorba yoğurt
Su :3 lt
Spor: Malesef elpitiği kırdım kızlarEşim tam iyileşşsin yaptırmaya götürecek.
kız o kadar yapamam edemem dedim başlarsam komik olurum:)yiyorum canım diyete dün sabah başladım tam kahvaltıdan önce tartldım 74.8 dim bu sabah tartıldım 73.9 çıktım :)) nerdeyse bir günde 1 kilo verdim regl olmama rağmmen :)
bence deneyin sizde 73leri ne zaman göreceğimi merak ediyodum...
bugün de devam ettim
sabah
salata ile tuzsuz bir haş. yumurta
şuan öğlen :
1 kase salatalıklı dereotlu yoğurt
Ben mi güzel gelin olmuşum:)ben görüyorum canım çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah :) darısı benim başımaa
eliptik bisitletin üşenerek yazılmış hali. Leslie de evde yüryüş programı,netten bakıver videolarına belki yaparsın sende.süper bir menü canım yalnız ben bu spor aletlerininin ve hareketlerin isminden falan hiç anlamıyorum:S şu leslie eliptik faln ne yaçok cahilim
kızlar bugun ki menümüde yazıyım hemencik sizlere
sabah işe gelirken erik ve kayısı aldım ve güzelce yıkayıp onu yedim...
bu arada sürekli su içtimmmmm
öğlen
et haşalama, 1patatesin yarısı.bulgur pilavı 5 kaşık
ara
hoşaf suyu
ara
su
akşam
çeyrek simit azcık peynir
1tane dondurma
akşamda spor yaparım gerçi çok sıcak hava ve başım felaket ağrıyo
Ay sabah 7de temizliğe başladık akşam 9da bitti,sadece atıştırırken oturdum ya.
Sabah ayaküstü karpuz peynir yedim:)
öğle
(mecburdum)karışık kızartma ve sarımsaklı yoğurt,bolcada salata
akşam etsiz çiğköfte ve ayran
Kızlar kusura bakmayın alıntı yapıp cevap veremiyorum. İnternet bugün bir yavaş bir yavaş. Ev interneti yerine telefon hattı üzerinden internete girince zaten çeksin diye takla atıp amuda kalkmadığım kaldı. :) Eve bir tane cellocan bağlayıp koyacağımYine saçma sapan bir saatte girdim kimse yok ortalıkta.
Su içememe problemime çok şükür çözüm buldum. İki gündür günde 1.5 litre su içiyorum. Eğer benim gibi bu konuda sorun çeken varsa deneyin derim. Suyun içine taze nane limon kabuğu falan atıyorum bir kokusu aroması oluyor.
Menüm de şöyle:
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık biber küçücük mini minnacık peynir devasa da bir zeytin :) hatta zeytin normal 3-4 zeytinin birleşimi kadarSütlü çay
ara: 2 kayısı 4 erik
ara:elma
öğle: 1 tane kızarmış biberiki kaşık yoğurt 3 kaşık kabak yemeği
ara: 1 avuç kiraz
akşam: 1 tabak bezelye yemeği 1 dilim ekmek
Az önce evde pilatesle ilgili bir kitap buldum yarın onu inceleyeceğim. Güzel bir şeyler varsa paylaşırım.
Kızlar ben adet olmamışım bugün doktora gittim.Doktor hamilesin dedi yaklaşık da 6 haftalıkNe yapıcam ne edicem bilmiyorum.Emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu ki zaten artık kankayız derdik kızım yüzünden başbaşa kalamıyorduk sadece bi kaç kere olmuştu doğumdan beri nasıl denk geldi nasıl hamile kaldım ne yaparım iki küçük bebekle.Ayrıca bu kanama da düşük tehlikesi yüzündenmiş.Spor falan yaptığım için oldu herhalde. Hem istemiyorum hem istiyorum ben zaten çok çocuk severim ama ikisi de çok küçük olacak kızıma üzülüyorum bebekliğini yeterince yaşayamıcam diye.Ama ona da yazık karnımdakine offf offfff.Eşim havalara uçtu nolcak bakarız gerekirse bakıcı tutarız diyor düşünün ben yatıyorum o hasta haliyle bana hizmet ediyor doktor istirahat verdi.Zaten ben anlamıştım da kondurmuyordum ağzımda demir tadı vardı resmen bir de iştahım çok açılmıştı.Kısmet böyleymiş diyorum ve hepinize üzülerek veda ediyorum en azından biraz kilo verdim ve de daha dikkat edicem hamileliğimde Kendinize çok iyi bakın.Güzel güzel çabucak kilolarınızı verirsiniz inşallah.Öpüyorum hepinizi
güzel menü canım.
Bende dün temizlikte kayıp plates topumu buldum,başlarım artık bende
Kızlar ben adet olmamışım bugün doktora gittim.Doktor hamilesin dedi yaklaşık da 6 haftalıkNe yapıcam ne edicem bilmiyorum.Emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu ki zaten artık kankayız derdik kızım yüzünden başbaşa kalamıyorduk sadece bi kaç kere olmuştu doğumdan beri nasıl denk geldi nasıl hamile kaldım ne yaparım iki küçük bebekle.Ayrıca bu kanama da düşük tehlikesi yüzündenmiş.Spor falan yaptığım için oldu herhalde. Hem istemiyorum hem istiyorum ben zaten çok çocuk severim ama ikisi de çok küçük olacak kızıma üzülüyorum bebekliğini yeterince yaşayamıcam diye.Ama ona da yazık karnımdakine offf offfff.Eşim havalara uçtu nolcak bakarız gerekirse bakıcı tutarız diyor düşünün ben yatıyorum o hasta haliyle bana hizmet ediyor doktor istirahat verdi.Zaten ben anlamıştım da kondurmuyordum ağzımda demir tadı vardı resmen bir de iştahım çok açılmıştı.Kısmet böyleymiş diyorum ve hepinize üzülerek veda ediyorum en azından biraz kilo verdim ve de daha dikkat edicem hamileliğimde Kendinize çok iyi bakın.Güzel güzel çabucak kilolarınızı verirsiniz inşallah.Öpüyorum hepinizi
kızlar :)geçmişi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.kızım hasta peşimi bırakmıyor.dünden beri hastanelerdeyiz.orta kulak iltihabı olmuş.ateşler içinde yavrum.
bu arada ben pazartesi size yazdıktan sonra regl oldum:)) çok şükür.
esram bebiş geliyomuş sana anlıyorum seni ama ömrü varmış artık.hoşgelmiş sefalar getirmiş..Allah yardımcın olsun.öptm cok.
kızlar :)geçmişi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.kızım hasta peşimi bırakmıyor.dünden beri hastanelerdeyiz.orta kulak iltihabı olmuş.ateşler içinde yavrum.
bu arada ben pazartesi size yazdıktan sonra regl oldum:)) çok şükür.
esram bebiş geliyomuş sana anlıyorum seni ama ömrü varmış artık.hoşgelmiş sefalar getirmiş..Allah yardımcın olsun.öptm cok.
kız o kadar yapamam edemem dedim başlarsam komik olurum:)
hadi sen bi hafta dene bakim bizede örnek ol:)
Ben mi güzel gelin olmuşum:)
tatlım kimle karıştırdın bilmem ama darısı benimde başıma:)
eliptik bisitletin üşenerek yazılmış hali. Leslie de evde yüryüş programı,netten bakıver videolarına belki yaparsın sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?