Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hiç üzülme canım bebek bereketiyle gelir derler hem ben de çok isterdim yaşıma yakın bir kardeşim olmasını keşke olsaydı... ocukların için çok iyi olacak hayırlı bir evlat olsun inş :)

gelmişken menümü de yazayım bari :))

sabah:
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
domates marul yeşil soğanlı azcık zeytinyağlı salata

öğlen 1 küçük kase cacık

sonra çok acıkmıştım dayanamadım kardeşimin makarnasına 1 kaşık daldırdım yedim :/ hiç yağ yoktu ama makarnada

akşam:
sabahki salatanın aynısı ve
buharda domates ve soğanla pişmiş yağsız ve tuzsuz 1 tavuk göğsü.

ara:1 bardak çay yarım şekerli
1 saat yürüyüp 10 dkk dinlendim ve 1 saat daha yürüdüm

2 buçuk litre de suyum var..
kızlar o makarnanın ve çayın pişmanlığını çekiyorum hala sonuçta protein diyeti yapıyorum yememeliydim ://

kızlar hepinize sevgi dolu kocaman günaydın

sabah
yarım demet maydanoz,minicik peynir ve açık çay

öğlen
aslında şirkette yiycektim ama burda yemeği yapan bayanla tartıştık gereksiz tripleri yüzünden yemedim onun yerine kaşarlı domatesli yarım tost ve ayran

ara
soda sade

akşam
görümcek yemeğe çağırmıştı yemeğe gittik buğulama tavuk yapmış sebzeli 3 kaşıkta pilav yedim yemedim tavuguda yemedım çunku salata yedim

sonra bide açık çay aaaaaaa bide 1,5lt su içtim....

hiç üzülme canım bebek bereketiyle gelir derler hem ben de çok isterdim yaşıma yakın bir kardeşim olmasını keşke olsaydı... ocukların için çok iyi olacak hayırlı bir evlat olsun inş :)

Zeynepçim kızın için çok üzüldüm geçmiş olsun bir an evvel iyi olur inşallah.Kızlar ben de alıştım artık bebek fikrine hatta düşük tehlikem var gitmesin nolur Allahım diye sürekli dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi uğrarım buralara :)

ay hemen gitsin dayanamıyorum
Tiksindim kendimden zeynebim, her hafta gözle görülür değişiklik olsun istiyorum artık

Canım bizde deneme süresi devam eden var mı?
anlıyorum seni tatlım bu ara bende o moddayım.sporda yapmaya bi türlü azim gelmedi.kızım iileşsin geri döncem inşallah.
Kusura bakmayın canım yıl sonları biraz sıkıntılı oluyor toparlanma eve dönmek derken. İnternet bağlantısı da kapatılmıştı internet işini ancak bugün halledebildim.
ok canm benm hoşgeldin tekrardan.
gayet gğüzel yapmışsın iddaayı vermiycen sevgiline gibişme geliyor.
fazla tuzlu olmadığı sürece bişey olmaz canm turşudan.kestane şekerini de çok yeememişsen arada yemenin sakıncası olacağını sanmıyorum.
çok güzel olmuş kuzucummm
buda cok güzel olmuş.menülerinizi gördkce kendi yediklerimden utandım

çok güzel tatlım menülerin tekrar düzene girmiş.hamileyken bile uygulayabileceğin bi düzen bu bence.ilk 4 ay felanda kilo vermene bişey demiyolar.

albüm yaptım ama senin baktığın albüm değil anlaşılan:)
ne güzel bi gelin olduuum ne de evim var:)
ama tavuk sadece akşam vaaar, bu şekilde yaptığndada iyi sonuç alıyosun yani öyle mi?
Merak ettim senin 1 haftalık sonucunu tatlım ya bi bitirde bakayım bende,akşamdan akşamaysa belki yiyebilirim:)

çok saol tatlım.kızımda düşük tehlikesi olmuştu bende cok üzülüp ağlamıştım.gitmesin nolur die.karnına girdiği an insan bağlanıyor.Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah.
uğra her zaman bekliyoruz esram.

geçmiş olsun tatlım.çok güzel bu menü.

menü güzel tatlım.internetini tamamen halledince aramıza bekliyoruz seni.
kızartma cısss:)ama salata yemişsin ekmekte yok.ii olmuş.
Allah yardım eder bebeğim.ikisi birden büyür gider.sen biraz yorulcan ama allah canlarını sağ etsin.onlar ii olsunlarda.
sporda süper ötesi menüdepişmanlık cekme.1 haftada gidecek hepsi birden.
keşke tavuk yesen pilav yemeseymişin öğlende akşşamda hamur olmuş.Allahtan sabah iimiş.

kızlar yarın 2den önce kilolarınızı bildirmeyi unutmayın.

bu arada menüm
sabah:1 dilim ekmek kurusu,salata,2 peynirli yumurta yağğda
ara:1 avuç ceviz
öğle:2 kaşık etli nohut,1 kaşık pilav,salata,biber yoğurtlama,2 baget
ara:yarım dilim yaşpasta
akşam:1 hurma,5 erik

Sabah 10.30da
şekersiz çay,azıcık peynir ve ceviz yedim hiç acıkmamışım
ara ara bikaç bardak şalgam içtim
akşam 6da 3köfte 1patates ve 2dilim kepek ekmeğiyle ayran var

canim tebrik ederim çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.bende de düşük tehdidi olmuştu doktor duphaston diye bi ilaç verdi şimdi iyiyiz İnşaallah ,İnsaallah siz de iyi olursunuz

Serraaaa hoşgeldin canım.
Nasıl gidiyor,sen nasılsın neler yaptın?
Gel arasıra oldu mu,özletme kendini.
Doğumdan sonra biz hala burda sürünüyor olursak beraber veririz kiloları:)
Dikkat et kendine canım,umarım en kolay şekliyle atlatırsın hamileliğini hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

Sabah 10.30da
şekersiz çay,azıcık peynir ve ceviz yedim hiç acıkmamışım
ara ara bikaç bardak şalgam içtim
akşam 6da 3köfte 1patates ve 2dilim kepek ekmeğiyle ayran var
sen tam karatycı oldun bebkim:)akşam ekmeği olmasymış ama olsun oda bizden olsun:)
senn bebişinde hayırlı olsun canm.kilo durumları nasıl tartılıyormusun?

öğleyi akşam telafi etmişsinde o pasta ne öyleee,inşallah küçük bi dilimin yarısıdır:)

iyi geceler hatunlar :)
menüm:
sabah yağsız tuzsuz domatesli bir yumurta tavada.

öğlen 1 kase cacık bir tavuk göğsünün 3te 1 i tuzsuz.

akşam dışardaydık çokk acıktım saat 9 du yağsız tuzsuz tavuk ızgarayla salata istedim ekmek fln yemedim tabiki ama sanki ızgarada biraz tuz vardı :S salata yerine domates salatalık getirmişlerdi ondan yedim.
spor olarak bugun güneşin altında tam 1 bucuk saat tempolu yürüdüm

bence gayet güzel canım ızgaranın tuzundanda bişe olmaz artık yahu yeter bu kadar özen,miden onu görmeyiversin:)
bu diyetin topiğine bakıyorumda salataya yağ tuz serbest zaten,senin tuzda tavukta oluversin zaten aynı yerde kavuşacaklar:)

yarın anlayacağız baskülde fark edip etmediğini canım bu sabah 73.2 dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…