- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
Kızlar ben adet olmamışım bugün doktora gittim.Doktor hamilesin dedi yaklaşık da 6 haftalıkNe yapıcam ne edicem bilmiyorum.Emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu ki zaten artık kankayız derdik kızım yüzünden başbaşa kalamıyorduk sadece bi kaç kere olmuştu doğumdan beri nasıl denk geldi nasıl hamile kaldım ne yaparım iki küçük bebekle.Ayrıca bu kanama da düşük tehlikesi yüzündenmiş.Spor falan yaptığım için oldu herhalde. Hem istemiyorum hem istiyorum ben zaten çok çocuk severim ama ikisi de çok küçük olacak kızıma üzülüyorum bebekliğini yeterince yaşayamıcam diye.Ama ona da yazık karnımdakine offf offfff.Eşim havalara uçtu nolcak bakarız gerekirse bakıcı tutarız diyor düşünün ben yatıyorum o hasta haliyle bana hizmet ediyor doktor istirahat verdi.Zaten ben anlamıştım da kondurmuyordum ağzımda demir tadı vardı resmen bir de iştahım çok açılmıştı.Kısmet böyleymiş diyorum ve hepinize üzülerek veda ediyorum en azından biraz kilo verdim ve de daha dikkat edicem hamileliğimde Kendinize çok iyi bakın.Güzel güzel çabucak kilolarınızı verirsiniz inşallah.Öpüyorum hepinizi
Başla başla güzel şeymiş şu pilates en azından kitap baya inandırdı beni :)
Canım benim hayırlı olsun. İki çocuk elbet zor olacak ama eşinin istiyor olması güzel bir şey, destek olur sana. Hem yaşlarının yakın olmasının avantajları da var ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine ömür boyunca :) benim ablalarımın arası da bir buçuk yaş, çok güzel oluyor. Hep özenmişimdir kendi yaşlarımda kardeşim olsa diye. :) canım veda etmişsin ama arada gel nasılsın neler yapıyorsun bir anlat.
Canım yaa iki bebek arası bu kadar kısa süre olması benim hayalim:)
çok süper aslında ama dediğin gibi zordur mutlaka.
Hem elinde bi bebekle hamilelik yaşamak hemde doğumdan sonra ikisine birden bakmak çok zor olur.
Ama bak 2 bebek demek diyetsiz kilo vermek demek:) 24saat fırfır döndürürler artık seni.
Sen biraz buruk sevinsende ben senin adına çok sevindim, allah hayırlısını nasip etsin canım.
Hem bak eşinde istiyormuş,o sana destek olursa hiçbişe olmaz.
Çocuk büyütmek zor ama sen bi taşla 2kuş vurmuş olursun,2hamileliğin kilosunu birden verirsin,bikaç yıl zorlanırsın ama 2bebek birden büyümüş olur.
Çok heyecanladım bak:)
takımdan ayrılman bizi bırakman anlamınada gelmiyor tatlım,gel paylaşım yap bizi bilgilendir ben merak ederim.
Hem hamileliğinde beslenmene dikkat eder istersen yine menülerini paylaşırsın,blue diye bi arkadaşımız var oda hamile araısa gelir yazar bize durumunu.
Kızına bayılmıştım zaten canım maşallah,en az onun kadar tatlı sağlıklı hayırlı bi bebeğin daha olur inşallah.
Tebrik ederim canım,öpüyorum.
kızlar :)geçmişi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.kızım hasta peşimi bırakmıyor.dünden beri hastanelerdeyiz.orta kulak iltihabı olmuş.ateşler içinde yavrum.
bu arada ben pazartesi size yazdıktan sonra regl oldum:)) çok şükür.
esram bebiş geliyomuş sana anlıyorum seni ama ömrü varmış artık.hoşgelmiş sefalar getirmiş..Allah yardımcın olsun.öptm cok.
hiç üzülme canım bebek bereketiyle gelir derler hem ben de çok isterdim yaşıma yakın bir kardeşim olmasını keşke olsaydı... ocukların için çok iyi olacak hayırlı bir evlat olsun inş :)
anlıyorum seni tatlım bu ara bende o moddayım.sporda yapmaya bi türlü azim gelmedi.kızım iileşsin geri döncem inşallah.ay hemen gitsin dayanamıyorum
Tiksindim kendimden zeynebim, her hafta gözle görülür değişiklik olsun istiyorum artık
Canım bizde deneme süresi devam eden var mı?
ok canm benm hoşgeldin tekrardan.Kusura bakmayın canım yıl sonları biraz sıkıntılı oluyor toparlanma eve dönmek derken. İnternet bağlantısı da kapatılmıştı internet işini ancak bugün halledebildim.
gayet gğüzel yapmışsın iddaayı vermiycen sevgiline gibişme geliyor.başladım bugün canım..
menümü yazayım sen anla :)
sabah:
yarım yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü
domates salatalık marul soğanlı bir salata
öğlen:
1 kase cacık
akşam dışardaydım çok açtım ama dışarda yemedim eve 9 bucuktan sonra geldim
yarım yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü
domates salatalık marul soğanlı bir salata yedim tekrardan ekstra hiç birşey yemedim ama bundan sonra
sabahları tavuk yerine haşlanmış yumurta yicem o da protein :)
fazla tuzlu olmadığı sürece bişey olmaz canm turşudan.kestane şekerini de çok yeememişsen arada yemenin sakıncası olacağını sanmıyorum.Evet canım öğrenciyim
Canım öğleyin o kadarcık şey yetti mi sana? Ben en çok öğleyin acıkıyorum da
bugünkü menüm sanki olmadı.
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık küçük bir parça peynir
ara: 1 hurma
öğle: 1 tabak taze fasulye yemeği 2 dilim ekmek
ara: 1 fincan türk kahvesi
akşam: bir tabak buharda pişmiş kabak ve yanında iki kaşık sarımsaklı yoğurt bir kase de turşu (bu turşuya ağartma turşu diyoruz içinde haşlanmış patlıcan biber zeytinyağı limon suyu sarımsak var kalorisi sanıyorum ki çok :26:)
ara: 1 avuç kiraz ve iki tane kestane şekeri
Kestane şekeri ve bu dediğim turşu benim zayıf noktam normalde kestane şekeri kutusunu önüme çeker tek seferde bitirirdim.
Bir de gün içinde sarma saraken çiğ olanlarından 2 tane yedim.
Bütün kötü alışkanlıklarım da bugün bir araya gelmiş ve ortaya dökülmüş gibi duruyor. :26:
çok güzel olmuş kuzucummm11 06 2012
sabah 9:00 3km eliptik
10:30
domates,salatalık,yeşil biber,nane,peynir,zeytin,ceviz
sonrasında 2dilim karpuz
13:30
patlıcan tava,yeşil biber,ayran,1dilim kepek ekmek
arada ballı tarçın çayı
3-4kayısı
19:30
domates,salatalık,zeytin,peynir,ceviz
buda cok güzel olmuş.menülerinizi gördkce kendi yediklerimden utandımevet kızlar şimdik günaydın sizlere menümü paylaşıyım hemencecik
sabah...
çubuk kraker (yarısını burdakiler yedi)
açık çay
öğlen
barbunya,3kaşık pilav, 2kaşık yoğurt bi tabak salata (tatlı verdiler ama yemedim)
ara
küçük boy yoğurt almıştım oturdum yoğurt yedim
akşam
tavuk yemeği yapmışlar bi tane but azcık suyundan azcık patates
1tane dondurma
HUUU kızlarrrr ben geldim eşim iyileşti bayağı çok şükür.Artık gelebilirim rahatlıkla:)
Ben hala adet oluyorum hem de nasıl bitecek gibi görünmüyor vallaDoğumdan sonra adet süreleri uzar diye duymuştum demek doğruymuş.Dolayısıyla şişm hala ama yine de çok değil.Cuma 81,2 idim bu sabah 80,5 çıktım.Yavaş yavaş inecek şişim demek ki.Eeeee 1,5 senedir regl olmuyorum kolay kolay inmez onun şişi
Dün yediklerimi de yazayım
Sabah :müsli 1 bardak yağsız süt
Ara: 3 hurma
Öğlen : Taze fasulye
Ara : Kiraz
Akşam : Çorba yoğurt
Su :3 lt
Spor: Malesef elpitiği kırdım kızlarEşim tam iyileşşsin yaptırmaya götürecek.
albüm yaptım ama senin baktığın albüm değil anlaşılan:)bence başlayın ya her sabah ayrı şok yaşıyorum normalde adet döneminde kilo veremem ama bu sabahta 500 gr ekside çıktım kızlar :) yarını merak ediyorumm :))
albüm paylaşan sen değil miydin canım evinin resimleri falan da vardı :S yalnışlık oldu galiba :)
bende ne bisiklet var ne de koşu bandı sadece ab shaper diye bir alet var onu pek kullanamıyorum
ama tavuk sadece akşam vaaar, bu şekilde yaptığndada iyi sonuç alıyosun yani öyle mi?gelmişken menümü de yazayım bari :))
sabah:
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
domates marul yeşil soğanlı azcık zeytinyağlı salata
öğlen 1 küçük kase cacık
sonra çok acıkmıştım dayanamadım kardeşimin makarnasına 1 kaşık daldırdım yedim :/ hiç yağ yoktu ama makarnada
akşam:
sabahki salatanın aynısı ve
buharda domates ve soğanla pişmiş yağsız ve tuzsuz 1 tavuk göğsü.
ara:1 bardak çay yarım şekerli
1 saat yürüyüp 10 dkk dinlendim ve 1 saat daha yürüdüm
2 buçuk litre de suyum var..
kızlar o makarnanın ve çayın pişmanlığını çekiyorum hala sonuçta protein diyeti yapıyorum yememeliydim ://
Zeynepçim kızın için çok üzüldüm geçmiş olsun bir an evvel iyi olur inşallah.Kızlar ben de alıştım artık bebek fikrine hatta düşük tehlikem var gitmesin nolur Allahım diye sürekli dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi uğrarım buralara :)
kızlar valla bak ağlıycam neredesiniz yahu
geçmiş olsun tatlım.çok güzel bu menü.kızlar bugun ki menümüde yazıyım hemencik sizlere
sabah işe gelirken erik ve kayısı aldım ve güzelce yıkayıp onu yedim...
bu arada sürekli su içtimmmmm
öğlen
et haşalama, 1patatesin yarısı.bulgur pilavı 5 kaşık
ara
hoşaf suyu
ara
su
akşam
çeyrek simit azcık peynir
1tane dondurma
akşamda spor yaparım gerçi çok sıcak hava ve başım felaket ağrıyo
menü güzel tatlım.internetini tamamen halledince aramıza bekliyoruz seni.Kızlar kusura bakmayın alıntı yapıp cevap veremiyorum. İnternet bugün bir yavaş bir yavaş. Ev interneti yerine telefon hattı üzerinden internete girince zaten çeksin diye takla atıp amuda kalkmadığım kaldı. :) Eve bir tane cellocan bağlayıp koyacağımYine saçma sapan bir saatte girdim kimse yok ortalıkta.
Su içememe problemime çok şükür çözüm buldum. İki gündür günde 1.5 litre su içiyorum. Eğer benim gibi bu konuda sorun çeken varsa deneyin derim. Suyun içine taze nane limon kabuğu falan atıyorum bir kokusu aroması oluyor.
Menüm de şöyle:
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık biber küçücük mini minnacık peynir devasa da bir zeytin :) hatta zeytin normal 3-4 zeytinin birleşimi kadarSütlü çay
ara: 2 kayısı 4 erik
ara:elma
öğle: 1 tane kızarmış biberiki kaşık yoğurt 3 kaşık kabak yemeği
ara: 1 avuç kiraz
akşam: 1 tabak bezelye yemeği 1 dilim ekmek
Az önce evde pilatesle ilgili bir kitap buldum yarın onu inceleyeceğim. Güzel bir şeyler varsa paylaşırım.
kızartma cısss:)ama salata yemişsin ekmekte yok.ii olmuş.Ay sabah 7de temizliğe başladık akşam 9da bitti,sadece atıştırırken oturdum ya.
Sabah ayaküstü karpuz peynir yedim:)
öğle
(mecburdum)karışık kızartma ve sarımsaklı yoğurt,bolcada salata
akşam etsiz çiğköfte ve ayran
Allah yardım eder bebeğim.ikisi birden büyür gider.sen biraz yorulcan ama allah canlarını sağ etsin.onlar ii olsunlarda.Kızlar ben adet olmamışım bugün doktora gittim.Doktor hamilesin dedi yaklaşık da 6 haftalıkNe yapıcam ne edicem bilmiyorum.Emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu ki zaten artık kankayız derdik kızım yüzünden başbaşa kalamıyorduk sadece bi kaç kere olmuştu doğumdan beri nasıl denk geldi nasıl hamile kaldım ne yaparım iki küçük bebekle.Ayrıca bu kanama da düşük tehlikesi yüzündenmiş.Spor falan yaptığım için oldu herhalde. Hem istemiyorum hem istiyorum ben zaten çok çocuk severim ama ikisi de çok küçük olacak kızıma üzülüyorum bebekliğini yeterince yaşayamıcam diye.Ama ona da yazık karnımdakine offf offfff.Eşim havalara uçtu nolcak bakarız gerekirse bakıcı tutarız diyor düşünün ben yatıyorum o hasta haliyle bana hizmet ediyor doktor istirahat verdi.Zaten ben anlamıştım da kondurmuyordum ağzımda demir tadı vardı resmen bir de iştahım çok açılmıştı.Kısmet böyleymiş diyorum ve hepinize üzülerek veda ediyorum en azından biraz kilo verdim ve de daha dikkat edicem hamileliğimde Kendinize çok iyi bakın.Güzel güzel çabucak kilolarınızı verirsiniz inşallah.Öpüyorum hepinizi
sporda süper ötesi menüdegelmişken menümü de yazayım bari :))
sabah:
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
domates marul yeşil soğanlı azcık zeytinyağlı salata
öğlen 1 küçük kase cacık
sonra çok acıkmıştım dayanamadım kardeşimin makarnasına 1 kaşık daldırdım yedim :/ hiç yağ yoktu ama makarnada
akşam:
sabahki salatanın aynısı ve
buharda domates ve soğanla pişmiş yağsız ve tuzsuz 1 tavuk göğsü.
ara:1 bardak çay yarım şekerli
1 saat yürüyüp 10 dkk dinlendim ve 1 saat daha yürüdüm
2 buçuk litre de suyum var..
kızlar o makarnanın ve çayın pişmanlığını çekiyorum hala sonuçta protein diyeti yapıyorum yememeliydim ://
keşke tavuk yesen pilav yemeseymişin öğlende akşşamda hamur olmuş.Allahtan sabah iimiş.kızlar hepinize sevgi dolu kocaman günaydın
sabah
yarım demet maydanoz,minicik peynir ve açık çay
öğlen
aslında şirkette yiycektim ama burda yemeği yapan bayanla tartıştık gereksiz tripleri yüzünden yemedim onun yerine kaşarlı domatesli yarım tost ve ayran
ara
soda sade
akşam
görümcek yemeğe çağırmıştı yemeğe gittik buğulama tavuk yapmış sebzeli 3 kaşıkta pilav yedim yemedim tavuguda yemedım çunku salata yedim
sonra bide açık çay aaaaaaa bide 1,5lt su içtim....
Zeynepçim kızın için çok üzüldüm geçmiş olsun bir an evvel iyi olur inşallah.Kızlar ben de alıştım artık bebek fikrine hatta düşük tehlikem var gitmesin nolur Allahım diye sürekli dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi uğrarım buralara :)
canim tebrik ederim çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.bende de düşük tehdidi olmuştu doktor duphaston diye bi ilaç verdi şimdi iyiyiz İnşaallah ,İnsaallah siz de iyi olursunuz
sen tam karatycı oldun bebkim:)akşam ekmeği olmasymış ama olsun oda bizden olsun:)Sabah 10.30da
şekersiz çay,azıcık peynir ve ceviz yedim hiç acıkmamışım
ara ara bikaç bardak şalgam içtim
akşam 6da 3köfte 1patates ve 2dilim kepek ekmeğiyle ayran var
senn bebişinde hayırlı olsun canm.kilo durumları nasıl tartılıyormusun?canim tebrik ederim çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.bende de düşük tehdidi olmuştu doktor duphaston diye bi ilaç verdi şimdi iyiyiz İnşaallah ,İnsaallah siz de iyi olursunuz
sen tam karatycı oldun bebkim:)akşam ekmeği olmasymış ama olsun oda bizden olsun:)
senn bebişinde hayırlı olsun canm.kilo durumları nasıl tartılıyormusun?
kızlar yarın 2den önce kilolarınızı bildirmeyi unutmayın.
bu arada menüm
sabah:1 dilim ekmek kurusu,salata,2 peynirli yumurta yağğda
ara:1 avuç ceviz
öğle:2 kaşık etli nohut,1 kaşık pilav,salata,biber yoğurtlama,2 baget
ara:yarım dilim yaşpasta
akşam:1 hurma,5 erik
iyi geceler hatunlar :)
menüm:
sabah yağsız tuzsuz domatesli bir yumurta tavada.
öğlen 1 kase cacık bir tavuk göğsünün 3te 1 i tuzsuz.
akşam dışardaydık çokk acıktım saat 9 du yağsız tuzsuz tavuk ızgarayla salata istedim ekmek fln yemedim tabiki ama sanki ızgarada biraz tuz vardı :S salata yerine domates salatalık getirmişlerdi ondan yedim.
spor olarak bugun güneşin altında tam 1 bucuk saat tempolu yürüdüm
bence gayet güzel canım ızgaranın tuzundanda bişe olmaz artık yahu yeter bu kadar özen,miden onu görmeyiversin:)
bu diyetin topiğine bakıyorumda salataya yağ tuz serbest zaten,senin tuzda tavukta oluversin zaten aynı yerde kavuşacaklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?