Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yemezdimde küserdi canım onun için yemek zorunda kaldım

kızlar günaydın hepinize dün yidiklerimi yazdıktan sonra kilomuda hemncecik bidiriyim ama yine kimsecikler yok yada ben güne çok erken başladığım için bu şekilde oluyo

sabah
maydanoz yedim yanına azcık peynircik koydum o kadarcık

ara
açık çay tek şekerli

öğlen
mantarlı tavuk sote yarımdan da az porsiyon ve makarna saydım ben toplamda 5 kaşık yedim ve yoğurt yedim

ara
yoğurt

akşam
tavada sadece yamışmasın diye çok az çay kaşığının yarısı kadar yağda yumurta

2litreden fazla su içtim ama lavabo yolunda git gel yapmaktan sporumuda tamamladım

Kimse yok...:26:
Kiraz Detoksu diye birşey varmış onu denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak? Allah'tan sadece 3 gün yoksa açlıktan ölüp kirazdan nefret ederdim.

Kızlar bir önceki liste tartımında 67.2 idim sanırım bu hafta başı tartılmadım. bugün 66.6 çıktım. Çok uğursuz.
hiç Uğursuz değil:)
artıda değilsin canım ne güzel,her hafta süper kilo vereceğiz diye bişey yok zaten,bazen daha az gidebiliyor,yeterki gitsin:)
kızlar geçen hafta cuma 75.1 dim bu hafta 72.2yim lelele sakine diye oynamak istiyorum heheh
Maşallah maşallaaah:)

**4.TAKIM 261. ETAP **

zeynepece2009 (69,4/
sad_but_true(81,2/
tfneyll(61// 60,2/ 0,8/%1,31)
estentenen(68,3/66,6/ 1,7/%2,49)
galanthus (75,1/72,2/2,9/%3,86)
kuzusununkuzusu(74,8/73,0 /1,8/ %2,41)

4.Takim ortalaması:

bu hafta şeytanın bacagını kırmıssınız maşallahh maşallahhhh 16,30 a kadar kaptan yada yardımcı gelmezse ben yine listeye destege gelirim.öpüyorum

4.TAKIM 261. ETAP **

zeynepece2009 (69,4/69,4/0/%0)
sad_but_true(81,2/81,2/0/%0) HAMİLELİK SEBEBİYLE KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI.HEDEF KİLO:70
tfneyll(61// 60,2/ 0,8/%1,31)
estentenen(68,3/66,6/ 1,7/%2,49)
galanthus (75,1/72,2/2,9/%3,86)
kuzusununkuzusu(74,8/73,0 /1,8/ %2,41)

4.Takim ortalaması:1,67

kızlar hepiniz birden süpersiniz.afedersiniz bu hafta pek faydam olmadı ama artık tam takım sizinleyim.hatta bugün sabahtan başldm.galantusss o ne ya maşşallah sana:sollycaksın bile iddaa kilonu.kuzum sanada karatay ii geldi.estenten evine dönmekte sdana ii geldi.anne yemekleri genelde kilo aldırır ama sana yaradı gitti yağcağızların:)eylülüm kalan kilolarının az olmasına rağmen kilo vermen cok güzellltek kelimeyle mükemmelsiniz hepinizde.

Zeynebim yarışmaya katılmak isteyenleri takip et demiştin ya aslında daha fazla kilolu arkadaşlar olsun diye beklemiştim ama 6kilo vermek isteyen bi arkadaşı çağırdım izninle:)
Aslında şöe hedefi büyüş 80li 90lı kilolarda bikaç arkadaş bulsak motivasyon süper olacak.
Pelis ne kadar iyi gelmişti,nerde kaldıki acaba onu çok merak ediyorum,sıkıntılı ayrılmıştı

Merhabalar 4.takım aranıza katılabileceğim söylendi. Neler yapmam gerekiyor aranızda kalmak için?

hoşgeldin canım,
takım kaptanımız zeynepece.
O sana kuralları anlatır.
En büyük beklentimiz diyetini sadık kalıp booool bol paylaşım yapman:)
Hergün menümüzü ve sporumuzu paylaşıp birbirimizin hatalarını görünce uyarıyoruz,destekliyoruz,motive ediyoruz. Günlük hayatımızıda anlatıp dedikodumuzuda yapıyoruz:)
Yani kısacası bi takımız işte:)
Sende aramıza hoşgeldin.

Bize kendini anlatır mısın,ne yaparsın ne edersin,nasıl kilo aldın,boyun kaç kilon kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…