Merhabalar 4.takım aranıza katılabileceğim söylendi. Neler yapmam gerekiyor aranızda kalmak için?
4.TAKIM 261. ETAP **
zeynepece2009 (69,4/69,4/0/%0)
sad_but_true(81,2/81,2/0/%0) HAMİLELİK SEBEBİYLE KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI.HEDEF KİLO:70
tfneyll(61// 60,2/ 0,8/%1,31)
estentenen(68,3/66,6/ 1,7/%2,49)
galanthus (75,1/72,2/2,9/%3,86)
kuzusununkuzusu(74,8/73,0 /1,8/ %2,41)
4.Takim ortalaması:1,67
hoşgeldin canım,
takım kaptanımız zeynepece.
O sana kuralları anlatır.
En büyük beklentimiz diyetini sadık kalıp booool bol paylaşım yapman:)
Hergün menümüzü ve sporumuzu paylaşıp birbirimizin hatalarını görünce uyarıyoruz,destekliyoruz,motive ediyoruz. Günlük hayatımızıda anlatıp dedikodumuzuda yapıyoruz:)
Yani kısacası bi takımız işte:)
Sende aramıza hoşgeldin.
Bize kendini anlatır mısın,ne yaparsın ne edersin,nasıl kilo aldın,boyun kaç kilon kaç?
4.TAKIM 261. ETAP **
sad_but_true(81,2/81,2/0/%0) HAMİLELİK SEBEBİYLE KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI.HEDEF KİLO:70
hoşgeldin canım,
Hergün menümüzü ve sporumuzu paylaşıp birbirimizin hatalarını görünce uyarıyoruz,destekliyoruz,motive ediyoruz. Günlük hayatımızıda anlatıp dedikodumuzuda yapıyoruz:)
Sende aramıza hoşgeldin.
Bize kendini anlatır mısın,ne yaparsın ne edersin,nasıl kilo aldın,boyun kaç kilon kaç?
hoşgeldin canım,
Sende aramıza hoşgeldin.
**4.TAKIM 261. ETAP **
zeynepece2009 (69,4/
sad_but_true(81,2/
4.Takim ortalaması:
bu hafta şeytanın bacagını kırmıssınız maşallahh maşallahhhh16,30 a kadar kaptan yada yardımcı gelmezse ben yine listeye destege gelirim.öpüyorum
öncelikle hoş geldin takım kaptanlarımız bu konuda yönlendirme yapacaktır mutlaka ama bu süre içinde dönmezlerse az çok yanlış bilgi vermeden yardımcı olmaya çalışırım olmaz mı inş.iyi bi motivasyonla kilo vermeni diliyorum....
hoşbuldummm :) çok teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum :)
takım kaptanlarımızdan biri zaten burda en doğru bilgiyi o verecektir.
Çok teşekkür ederim ilgine... Hoşbuldum :)
21 yaşındayım. İsmim eda. Üniversite öğrencisiyim. Boyum 1.55 kilom 51.2 Aslında kilo almadım yıllardır 48-52 arasında gidip geliyorum. 45-44e düşmeyi hedefliyorum. Bir arkadaşım burda çok güzel kilo verdiğini ve dostluk ortamı olduğunu anlattı çok hoşuma gitti. Bende denemek istedim. Ama sizde biliyorsunuz ki irade motivasyonla oluyor.
Kesinlile motivasyon herşeyden önemli.
Aynı zamanda kendine inanmalı ve kararlı olmalısın.
Kilo versem iyi olur diye değil, kesinlikle bu kiloyu vermeliyim demeliyiz.
Menülerimize yorum yapmaktan ziyade görüntümüzüde takip ediyoruz artık:) çoğumuzun albümü var,umarım sonunda albümlerimize dal gibi fotoğraflarımızı ekleyerek mezun oluruz:)
Ay çok iyi olur oluşturalım en sonunda fıstık gibi olalım gerçi bedenim 38-36 ama olsun 34e kesinlikle düşmeliyim boyum yok zaten gitmelii bu kilolar. Pilates yapmaya çabalıyorum kendi çapımda. Online plates yaz kampına katıldım. Videolarla takip ediyorum. Bi yerden başlamak lazım dedim :)
ee kim kazandı şimdi
4.TAKIM 261. ETAP **
Zeynepcim estentenen gecen hafta 67,2 bugün ise 66,6 olduğunu söyledi,sanırım yanlışlık var.
Canım listede bir hata var. Ama birazcık verdim çok şükür. Ailem benim yanlız olduğumda beslendiğimden daha iyi besleniyor ondandır kilo almamam.kızlar hepiniz birden süpersiniz.afedersiniz bu hafta pek faydam olmadı ama artık tam takım sizinleyim.hatta bugün sabahtan başldm.galantusss o ne ya maşşallah sana:sollycaksın bile iddaa kilonu.kuzum sanada karatay ii geldi.estenten evine dönmekte sdana ii geldi.anne yemekleri genelde kilo aldırır ama sana yaradı gitti yağcağızların:)eylülüm kalan kilolarının az olmasına rağmen kilo vermen cok güzellltek kelimeyle mükemmelsiniz hepinizde.
Buralarda mısın canım. Ne oldu?evet kızlar ya yanlız kaldım aynı zamanda sıkıldım neden kımse yok sorabılırmıyım?
Hoşgeldin Guardedlie! Hep beraber güzel paylaşımlar, kilo vermeler dileğiyleMerhabalar 4.takım aranıza katılabileceğim söylendi. Neler yapmam gerekiyor aranızda kalmak için?
Meraklı seni :) Diğer gruplara gidip casusluk mu yapsak?ee kim kazandı şimdi
Ben de tam bunu söyleyecektim canım. Bir yanlışlık var.
Canım listede bir hata var. Ama birazcık verdim çok şükür. Ailem benim yanlız olduğumda beslendiğimden daha iyi besleniyor ondandır kilo almamam.Bir de babam fındık fıstık çıkartıp kızım biraz ye demese daha mıutlu olacağım. Bildiğin kaçıyorum.
Buralarda mısın canım. Ne oldu?
Hoşgeldin Guardedlie! Hep beraber güzel paylaşımlar, kilo vermeler dileğiyle
Meraklı seni :) Diğer gruplara gidip casusluk mu yapsak?
Galanthus çok tebrik ederim canım. Kuzusununzuzusu evet hata var ama ben bunu işaret olarak alıyorum haftaya bomba gibi bir miktarla ortaya çıkacağım.takım olarak birinci olmuşuz,
bireyseldede etap birincisisin tatlım tebrik ederim:)
estentenende bireyselde 3. Olarak görünüyor ama bence bu işte bi yanlışlık var çünkü kızcağız 600gr verdi.
Keşke paylaşım yapılmadan mesajım okunsaydı,umarım hatalı olan benimdir.
Benimde plates topum kayıptı,yeni buldum:)
Bide evde eliptik bisiklet var,spor olarak ne yaparsam yapayım üstüne onda çalışıyorum.
Platesede hemen başlıcam.
Biz takımdakileri arkadaş listemize ekledik,albümlerimizi sadece biz görüyoruz.
Sende yaparsan sanada bakarız:)
Hoşgeldin Guardedlie! Hep beraber güzel paylaşımlar, kilo vermeler dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?