Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar 4.takım aranıza katılabileceğim söylendi. Neler yapmam gerekiyor aranızda kalmak için?

öncelikle hoş geldin takım kaptanlarımız bu konuda yönlendirme yapacaktır mutlaka ama bu süre içinde dönmezlerse az çok yanlış bilgi vermeden yardımcı olmaya çalışırım olmaz mı inş.iyi bi motivasyonla kilo vermeni diliyorum....

Zeynepcim estentenen gecen hafta 67,2 bugün ise 66,6 olduğunu söyledi,sanırım yanlışlık var.

Çok teşekkür ederim ilgine... Hoşbuldum :)

21 yaşındayım. İsmim eda. Üniversite öğrencisiyim. Boyum 1.55 kilom 51.2 Aslında kilo almadım yıllardır 48-52 arasında gidip geliyorum. 45-44e düşmeyi hedefliyorum. Bir arkadaşım burda çok güzel kilo verdiğini ve dostluk ortamı olduğunu anlattı çok hoşuma gitti. Bende denemek istedim. Ama sizde biliyorsunuz ki irade motivasyonla oluyor.

Zeynepcim estentenen gecen hafta 67,2
bu hafta 66,6 çıkmış.
Sanırım bu hesepta bi yanlışlık var.

21 yaşındayım. İsmim eda. Üniversite öğrencisiyim. Boyum 1.55 kilom 51.2 Aslında kilo almadım yıllardır 48-52 arasında gidip geliyorum. 45-44e düşmeyi hedefliyorum. Bir arkadaşım burda çok güzel kilo verdiğini ve dostluk ortamı olduğunu anlattı çok hoşuma gitti. Bende denemek istedim. Ama sizde biliyorsunuz ki irade motivasyonla oluyor.

Reyhaaan daha sık gel lütfen ya,özledik seni.

Hoşbuldummm :) Çok teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Kesinlile motivasyon herşeyden önemli.
Aynı zamanda kendine inanmalı ve kararlı olmalısın.
Kilo versem iyi olur diye değil, kesinlikle bu kiloyu vermeliyim demeliyiz.
Menülerimize yorum yapmaktan ziyade görüntümüzüde takip ediyoruz artık:) çoğumuzun albümü var,umarım sonunda albümlerimize dal gibi fotoğraflarımızı ekleyerek mezun oluruz:)

Ay çok iyi olur oluşturalım en sonunda fıstık gibi olalım gerçi bedenim 38-36 ama olsun 34e kesinlikle düşmeliyim boyum yok zaten gitmelii bu kilolar. Pilates yapmaya çabalıyorum kendi çapımda. Online plates yaz kampına katıldım. Videolarla takip ediyorum. Bi yerden başlamak lazım dedim :)

Benimde plates topum kayıptı,yeni buldum:)
Bide evde eliptik bisiklet var,spor olarak ne yaparsam yapayım üstüne onda çalışıyorum.
Platesede hemen başlıcam.

Biz takımdakileri arkadaş listemize ekledik,albümlerimizi sadece biz görüyoruz.
Sende yaparsan sanada bakarız:)

ee kim kazandı şimdi

takım olarak birinci olmuşuz,
bireyseldede etap birincisisin tatlım tebrik ederim:)
estentenende bireyselde 3. Olarak görünüyor ama bence bu işte bi yanlışlık var çünkü kızcağız 600gr verdi.
Keşke paylaşım yapılmadan mesajım okunsaydı,umarım hatalı olan benimdir.

Estentenen konuyu okuduğunu görüyorum,
tatlım sen gecen hafta 67,2 bu haftada 66,6 olduğunu bildirdin değil mi?
Yoksa ben mi hata yapıyorum.
Sanırım bi hata sonucu etap 3.sü oldun:)

Zeynepcim estentenen gecen hafta 67,2 bugün ise 66,6 olduğunu söyledi,sanırım yanlışlık var.

Ben de tam bunu söyleyecektim canım. Bir yanlışlık var.

Canım listede bir hata var. Ama birazcık verdim çok şükür. Ailem benim yanlız olduğumda beslendiğimden daha iyi besleniyor ondandır kilo almamam. Bir de babam fındık fıstık çıkartıp kızım biraz ye demese daha mıutlu olacağım. Bildiğin kaçıyorum.

evet kızlar ya yanlız kaldım aynı zamanda sıkıldım neden kımse yok sorabılırmıyım?
Buralarda mısın canım. Ne oldu?

Merhabalar 4.takım aranıza katılabileceğim söylendi. Neler yapmam gerekiyor aranızda kalmak için?
Hoşgeldin Guardedlie! Hep beraber güzel paylaşımlar, kilo vermeler dileğiyle

ee kim kazandı şimdi
Meraklı seni :) Diğer gruplara gidip casusluk mu yapsak?

Aynı anda yazmışız canım:)
sanırım artık çok geç,takım olarak birinciyiz:)
bireyseldede 1. Ve 3. Bizden:)

Galanthus çok tebrik ederim canım. Kuzusununzuzusu evet hata var ama ben bunu işaret olarak alıyorum haftaya bomba gibi bir miktarla ortaya çıkacağım. Bir de kilo alıyormuşum hahaha ne komik olur tam rezillik o kadar artistlik yap haftaya süper olacak falan de olana bak

En yakın zamanda bende foto çekip ekleyeyim. Taytla çekeyim de fazlalıklarım görünsün. Yürüyüş yaptım sabah 8de yarım saat. Güneş geçsin bi yarım saat daha yürümek istiyorum. Yarından itibaren düzenli bi liste oluşturup ona uyucam.

Hoşgeldin Guardedlie! Hep beraber güzel paylaşımlar, kilo vermeler dileğiyle

Çok teşekkür ederim inş hep beraber verir mutlu oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…