- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
şekerim bütün etabın sonuçlarına baktım tek tek,biz yine takım olarak birinciyiz ama listede hatamız olmasa 3.takımdan bi arkadaş 2,43le bireyselde 3. Bende 2,41le 4.yüm:) burun farkıyla kaçırmışım:)Galanthus çok tebrik ederim canım. Kuzusununzuzusu evet hata var ama ben bunu işaret olarak alıyorum haftaya bomba gibi bir miktarla ortaya çıkacağım.Bir de kilo alıyormuşum hahaha ne komik olur tam rezillik o kadar artistlik yap haftaya süper olacak falan de olana bak
Eskiden istediğin kilodayken fotoğrafın varsa onuda paylaşabilirsin canım.En yakın zamanda bende foto çekip ekleyeyim. Taytla çekeyim de fazlalıklarım görünsün. Yürüyüş yaptım sabah 8de yarım saat. Güneş geçsin bi yarım saat daha yürümek istiyorum. Yarından itibaren düzenli bi liste oluşturup ona uyucam.
Çok teşekkür ederim inş hep beraber verir mutlu oluruz :)
şekerim bütün etabın sonuçlarına baktım tek tek,biz yine takım olarak birinciyiz ama listede hatamız olmasa 3.takımdan bi arkadaş 2,43le bireyselde 3. Bende 2,41le 4.yüm:) burun farkıyla kaçırmışım:)
Öyle ya da böyle ilk üçe girdin ya canım buda sna gaz olsun:) haftaya dereceye gir:)
kızlar haftaya ilk üçün hepsi bizim takımdan çıksın yaa,eğer bunun için uğraşırssak hepimiz süpppeer sonuçlar alırız.
Mükemmel diye bişey varsa biz neden o biz olmayalım ki:)
Eskiden istediğin kilodayken fotoğrafın varsa onuda paylaşabilirsin canım.
Aynada yeterince ayrıntı göremiyoruz ama 2fotoğraf arasındaki fark herşeyi gösteriyor.
Bide içine giremediğimiz kıyafetlere tekrar kavuşmak var tabi:)insan çabalarının boşa çıkmadığını anlıyor
En yakın zamanda bende foto çekip ekleyeyim. Taytla çekeyim de fazlalıklarım görünsün. Yürüyüş yaptım sabah 8de yarım saat. Güneş geçsin bi yarım saat daha yürümek istiyorum. Yarından itibaren düzenli bi liste oluşturup ona uyucam.
Çok teşekkür ederim inş hep beraber verir mutlu oluruz :)
Eskiden istediğin kilodayken fotoğrafın varsa onuda paylaşabilirsin canım.
Aynada yeterince ayrıntı göremiyoruz ama 2fotoğraf arasındaki fark herşeyi gösteriyor.
Bide içine giremediğimiz kıyafetlere tekrar kavuşmak var tabi:)insan çabalarının boşa çıkmadığını anlıyor
o kadar vır vır konuştum alakasız olacak ama bir fıkra paylaşayım az önce aklıma geldi aa dedim bunu neden paylaşmıyorum biraz gülelim değil mi :) Sizler için aradım ve buldum buyrun fıkra;
Adamın biri bir gün yolda giderken bir kurbağa görür ve kurbağa dile gelir
- Ben aslında bir insanım, eğer beni bir kere öpersen çok güzel bir prenses haline gelirim"
Adam kurbağayı eline alır ve cebine koyar. Kurbağa tekrar dile gelir
- Eğer beni öpersen çok güzel bir prenses olacağım, ve seninle 1 hafta kalmaya razıyım.
Adam kurbağayı cebinden çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek yeniden cebine koyar.
Kurbağa yalvarmaya başlar
- Eğer beni öper ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin her şeyi yaparım
Adam tekrar kurbağayı çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek cebine koyar
Sonunda kurbağa dayanamaz
- Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalıp istediğin her şeyi yapacağımı söyledim. Neden beni öpmüyorsun?
Sonunda adam konuşur
- Bak, ben bir mühendisim. Kızlarla uğraşacak vaktim yok, fakat konuşan bir kurbağa çok ilginç geliyor.
Kurbağa herhalde dumura uğramıştır öyle prensesim havaları falan
hoşş geldin şekerim hep birlikte eriyeceğizz hehehtam erimeliik bir şeyim zaten tereyağı gibiyim
Galanthus çok tebrik ederim canım. Kuzusununzuzusu evet hata var ama ben bunu işaret olarak alıyorum haftaya bomba gibi bir miktarla ortaya çıkacağım.Bir de kilo alıyormuşum hahaha ne komik olur tam rezillik o kadar artistlik yap haftaya süper olacak falan de olana bak
Reddedilmekk doğamızda yok galiba:)Tamam ilk üçü biz çıkartıyoruz :)
Hazır yazıyorken de bugünkü menümü de aradan çıkartayım :)
Sabah: biber salatalık domates zeytinyağıyla pişmiş biber(1 kaşık) 2 dilim ekmek
ara: bir parça karpuz
öğle: közlenmiş biber salatası
ara:haşlanmış mısır
akşam üç kaşık pirinç lapası 4 kaşık yoğurt
ara daha yapmadım ama biraz meyve yerim sanırım.
suya gelirsek yarım litre içtim sadeceama bir litre falan daha içerim bir buçuğa ulaşırım. spora dair birşey yapmadım ama temizlik yaptım ama birazdan leslienin bir iki videosu vardı onlarla takılacağım. :)
o kadar vır vır konuştum alakasız olacak ama bir fıkra paylaşayım az önce aklıma geldi aa dedim bunu neden paylaşmıyorum biraz gülelim değil mi :) Sizler için aradım ve buldum buyrun fıkra;
Adamın biri bir gün yolda giderken bir kurbağa görür ve kurbağa dile gelir
- Ben aslında bir insanım, eğer beni bir kere öpersen çok güzel bir prenses haline gelirim"
Adam kurbağayı eline alır ve cebine koyar. Kurbağa tekrar dile gelir
- Eğer beni öpersen çok güzel bir prenses olacağım, ve seninle 1 hafta kalmaya razıyım.
Adam kurbağayı cebinden çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek yeniden cebine koyar.
Kurbağa yalvarmaya başlar
- Eğer beni öper ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin her şeyi yaparım
Adam tekrar kurbağayı çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek cebine koyar
Sonunda kurbağa dayanamaz
- Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalıp istediğin her şeyi yapacağımı söyledim. Neden beni öpmüyorsun?
Sonunda adam konuşur
- Bak, ben bir mühendisim. Kızlarla uğraşacak vaktim yok, fakat konuşan bir kurbağa çok ilginç geliyor.
Kurbağa herhalde dumura uğramıştır öyle prensesim havaları falan
çook teşekkür ederim canım iddaayı kazanmk için 6 günüm ve 1 buçuk kilom kaldı. bu diyet ve sizler olmasa kesinlikle başaramazdım. ama artık tavuk görmek istemiyorum resmennnnnn öğğğ
Eski fotolarım silindi bende zaten o halime tekrar kavuşup kendime gelmek istiyorum haftasonu çekerim bi kaç foto şuanki normal halimdende eklerim bi kaç kare..
Akıllı adamın hali başka dicemde biz kızlarda pek bi zilliyiz hemen güzeliz havası kurbağada bile kendimizi belli ediyoruz
ay hayatıııım o zaman haftaya yine senden yana süperiz desene:)
ne yapar ne eder verirsin o 1,5 kiloyu ve yine takımımıza süper katkı sağlarsın.
Bu tavuk diyetine 7günden sonra biraz ara vermek gerekiyormuş galiba,aman dikkat et kendine.
Başarından dolayı tebrik ediyorum.
sabah:
salata ve tuzsuz haşlanmuş 1 yumurta
öğlen
1 kase cacık
ve zorla yenilen bir kaç ufak parça yağsız tuzsuz tavuk göğsu buhulaması
akşam:
yok.
Çok az tatlım nasıl doyuyorsun böyle .s
çook teşekkür ederim canım iddaayı kazanmk için 6 günüm ve 1 buçuk kilom kaldı. bu diyet ve sizler olmasa kesinlikle başaramazdım. ama artık tavuk görmek istemiyorum resmennnnnn öğğğ
İyi sabrettin canım ama çok az yemiyor musun bu kadarı da sağlıksız olmaz mı ki?
evet pek sağlıklı değil ama bugün misafir gelcek diye yemek yapayım temizlik yapayım derken yemeye zamnım olmadı bu saatten sonra da yemesem iyi olur bence
Kızlar kilo çizelgesi yaptım ama 46ya kadar inebiliyormuşBenim hedefim 44-45 haberiniz olsun
Ben onu bi türlü beceremedim:) bravo
Özlem Sarıoğlu
Yağ yakmak amacıyla yapılan ve fazla kiloları verdirdiğine inanılan yöntemlerin çoğu yanlış. Bu yöntemler ile sadece kendinizi yakarsınız, yağlarınızı değil!
İş stresi ve yoğunluk yüzünden hareketsiz geçen yaşantımız, birçok fizyolojik rahatsızlığa sebep olmaktadır. Bunların başında gelen şişmanlık ise fiziksel olduğu kadar sosyal hayatımızı da etkilemektedir.
Kilo vermek için onlarca farklı yöntem uygulanmakta ama bunları çoğu yanlış bilgilere dayanmakta ve kilo verdirmekten başka her şeye yaramaktadırlar. Şişmanlıktan kurtulmak için uygulanan yöntemler kilo vermeye yönelik olmamalıdır; yağ kitlesini azaltıp kas kitlesini artırmaya yönelik olmalıdır.
Yağ yakmak için kime sorsak herkes bir şey söyleyecektir; sabah aç karna ılık suya limon sıkıp içmek, maydonoz suyu içmek, masaj yaptırmak, 3-5 günlük şok diyetler... Bunların işe yaradığını düşünseniz bile hiçbiri yağ yakmaz. İşte şu yöntemler yağ yakmaya yaramıyor...
Sauna: Vücuttaki su kaybını sağlayan yöntemlerdendir. Vücut suyunu azalttıkça, yağ yakmak daha zor olacaktır.
Diüretik ilaç ve çaylar: Diüretik maddeler veya çaylar, vücutta yağ yakmamızı sağlamaz; sadece vücut suyunun idrar yoluyla vücudun dışına atılmasını sağlar.
Aç kalmak: Gerekli gıda maddelerini almadan uygulayacağınız yöntemler, vücudunuzdaki kas kütlesinin azalmasına sebep olurken, yağ kitlesinde bir değişim görülmeyecektir. Kaslar vücudunuzda yağ yakan fabrikalar olduğuna göre, yağ yakmak için kas kitlemizi kaybetmemiz gerekmektedir.
Masaj: Dolaşım sistemini ve kaslardaki gerilmeleri rahatlatmak için uygulanan manipulasyonlar, vücudumuzdaki yağı yakmayacağı gibi, vücut yağını bir yerden bir yere de taşımaz.
Karbonhidratsı z beslenme: Karbonhidrat insanların mutluluk kaynağı olmasının yanında, vücut için önemli bir besin maddesidir. Karbonhidratlar vücudumuzda su tuttuğu için, şişman insanlar yememektedir. Önemli olan kilo kaybı değil yağ kaybı olduğuna göre, karbonhidratsı z vücudun yağ yakmayacağı bilinmelidir.
Yüksek tempolu egzersizler: Yüksek tempolu egzersizlerle vücudumuzda daha fazla karbonhidrat, daha az yağ yakılacağı unutulmamalıdı r.
Ağırlık çalışmaları: Ağırlık çalışmaları yağ yakmamızı sağlamaz, ama kas kitlesini reaksiyona geçireceği için yağ yakmada destekleyici bir faktör oluşturacaktır.
Kısa süreli diyetler: Kısa süreli diyetlerle vücudumuzda yağ yakamadığımız gibi, diyeti bıraktığımızda vücudumuzdaki yağ artışı hızlanacaktır. Kısacası tüm bu yöntemlerle vücudumuzda biriken istenmeyen yağlardan kurtulmamız mümkün değildir. Vücudumuzun sağlıklı olarak yağ yakabilmesi için egzersizin ve doğru beslenme alışkanlıklarının kazanılması ve hayat boyu devamı gereklidir.
Kalıcı zayıflamanın en ideal ve doğru yöntemi, doğru kalori yöntemidir. Kısa dönemde bin kalorilik bir kısıtlamadan ziyade uzun dönemli, kalıcı günlük 300 kalorilik bir kısıtlamanın sonuçları çok daha başarılı ve kalıcıdır. Bu 300 kalorilik gizli ancak etkili kısıtlama için tamamen öğünler dışında tükettiğiniz şekerli içecek, bisküvi, kek vb. ürünleri hedef alabilirsiniz. Bir bardak şekerli içeçek, bir paket bisküvi ve ortalama bir dilim kek en az 300 kalori içerir. Günlük 300 kalorilik kalıcı bir kısıtlama ayda net bir kilogram yağ (bir kilo vücut yağı yaklaşık 8500 kaloridir) demektir.
Egzersiz ile desteklenmeyen kilo kayıpları vücutta yağ dokusundan çok kas dokusunun azalmasına neden olur. Uzun dönemde geri alınan kilolar ise genellikle yağ şeklindedir. Fiziksel olarak aktif olmak kalori harcamanın ve dolayısı ile sağlıklı kilo vermenin önemli bir yoludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?