Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şekerim bütün etabın sonuçlarına baktım tek tek,biz yine takım olarak birinciyiz ama listede hatamız olmasa 3.takımdan bi arkadaş 2,43le bireyselde 3. Bende 2,41le 4.yüm:) burun farkıyla kaçırmışım:)
Öyle ya da böyle ilk üçe girdin ya canım buda sna gaz olsun:) haftaya dereceye gir:)
kızlar haftaya ilk üçün hepsi bizim takımdan çıksın yaa,eğer bunun için uğraşırssak hepimiz süpppeer sonuçlar alırız.
Mükemmel diye bişey varsa biz neden o biz olmayalım ki:)
Eskiden istediğin kilodayken fotoğrafın varsa onuda paylaşabilirsin canım.
Aynada yeterince ayrıntı göremiyoruz ama 2fotoğraf arasındaki fark herşeyi gösteriyor.
Bide içine giremediğimiz kıyafetlere tekrar kavuşmak var tabi:)insan çabalarının boşa çıkmadığını anlıyor

Son düzenleme:

Tamam ilk üçü biz çıkartıyoruz :)

Hazır yazıyorken de bugünkü menümü de aradan çıkartayım :)
Sabah: biber salatalık domates zeytinyağıyla pişmiş biber(1 kaşık) 2 dilim ekmek
ara: bir parça karpuz
öğle: közlenmiş biber salatası
ara:haşlanmış mısır
akşam üç kaşık pirinç lapası 4 kaşık yoğurt
ara daha yapmadım ama biraz meyve yerim sanırım.
suya gelirsek yarım litre içtim sadece ama bir litre falan daha içerim bir buçuğa ulaşırım. spora dair birşey yapmadım ama temizlik yaptım ama birazdan leslienin bir iki videosu vardı onlarla takılacağım. :)

o kadar vır vır konuştum alakasız olacak ama bir fıkra paylaşayım az önce aklıma geldi aa dedim bunu neden paylaşmıyorum biraz gülelim değil mi :) Sizler için aradım ve buldum buyrun fıkra;

Adamın biri bir gün yolda giderken bir kurbağa görür ve kurbağa dile gelir
- Ben aslında bir insanım, eğer beni bir kere öpersen çok güzel bir prenses haline gelirim"
Adam kurbağayı eline alır ve cebine koyar. Kurbağa tekrar dile gelir
- Eğer beni öpersen çok güzel bir prenses olacağım, ve seninle 1 hafta kalmaya razıyım.
Adam kurbağayı cebinden çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek yeniden cebine koyar.
Kurbağa yalvarmaya başlar
- Eğer beni öper ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin her şeyi yaparım
Adam tekrar kurbağayı çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek cebine koyar
Sonunda kurbağa dayanamaz
- Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalıp istediğin her şeyi yapacağımı söyledim. Neden beni öpmüyorsun?
Sonunda adam konuşur
- Bak, ben bir mühendisim. Kızlarla uğraşacak vaktim yok, fakat konuşan bir kurbağa çok ilginç geliyor.

Kurbağa herhalde dumura uğramıştır öyle prensesim havaları falan

hoşş geldin şekerim hep birlikte eriyeceğizz heheh tam erimeliik bir şeyim zaten tereyağı gibiyim

tekrar birinci olmuşuzz bebişler harikasınız siz olmasaydınız ben hiç kilo veremezdim hepinizi çoookk seviyorummm

Eski fotolarım silindi bende zaten o halime tekrar kavuşup kendime gelmek istiyorum haftasonu çekerim bi kaç foto şuanki normal halimdende eklerim bi kaç kare..

Akıllı adamın hali başka dicemde biz kızlarda pek bi zilliyiz hemen güzeliz havası kurbağada bile kendimizi belli ediyoruz

çook teşekkür ederim canım iddaayı kazanmk için 6 günüm ve 1 buçuk kilom kaldı. bu diyet ve sizler olmasa kesinlikle başaramazdım. ama artık tavuk görmek istemiyorum resmennnnnn öğğğ

Reddedilmekk doğamızda yok galiba:)
Ama kadın olsunda ne olursa olsun deyip dişi sineği bile affetmeyen erkekler kazandırmış bize bu alışkanlığı,seçen ve iradesi olan erkek görünce şaşırıyoruz:)
çook teşekkür ederim canım iddaayı kazanmk için 6 günüm ve 1 buçuk kilom kaldı. bu diyet ve sizler olmasa kesinlikle başaramazdım. ama artık tavuk görmek istemiyorum resmennnnnn öğğğ

ay hayatıııım o zaman haftaya yine senden yana süperiz desene:)
ne yapar ne eder verirsin o 1,5 kiloyu ve yine takımımıza süper katkı sağlarsın.
Bu tavuk diyetine 7günden sonra biraz ara vermek gerekiyormuş galiba,aman dikkat et kendine.
Başarından dolayı tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

tamam tatlım ne zaman istersen yaparsın
Değişimi kanıtlayıp,fotoğraflarımza yapılan "nasıl zayıfladın öyleee" yorumlarını okuduğumuz günler hemen gelir inşallah:)

sabah:
salata ve tuzsuz haşlanmuş 1 yumurta

öğlen
1 kase cacık
ve zorla yenilen bir kaç ufak parça yağsız tuzsuz tavuk göğsu buhulaması

akşam:
yok.

teşekkür ederim kuzum, pazar gününe kadar devam etcem pazartesi günü tek yapacağım ekleme meyve olacak tatlıya aşırı ihtiyacım var bi de hala reglim uzun sürdu bu kez :S

Çok az tatlım nasıl doyuyorsun böyle .s

midem küçüldü ve yiyecek çeşitlerim çok sınırlı oldugundan artık bıktım midem bulanıyor son 2 gün daha sabretmem gerek sonra tavuk yerine sebe yemekleri ve meyve falan yiyeceğim hayatım.. ama bu diyet sayesinde 5 günde 3 kilodan çok verdim

Kızlar topiğimizin geçmişinde çok güzel bilgiler var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…