Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar topiğimizin geçmişinde çok güzel bilgiler var haberiniz olsun

ay yazıyorum yazıyorum çıkmıyor,
kızlaaar topiğin geçmişinde güzel bilgiler var haberiniz olsun.

ellerine sağlık kuzucum.taze kana ihtiyacımız var.ii katılım olsunda sorun deil.bizim fazlalıklarımız herkeslere yeter.
hoşgeldin tatlım zeynep ben.
aynen tatlım.hergün menü spor ve suyunu paylaşıyorsun.
en az 5 arkadaşının menülerine yorum yapıyosun.cuma günleride öğle 12 ye kadar kilonu paylaşıyorsun.

Zeynepcim estentenen gecen hafta 67,2 bugün ise 66,6 olduğunu söyledi,sanırım yanlışlık var.
tatlım yeni gördm daha.öğlen kızımla uğraşmaktan giremedim.düzeltiriz hatamızı sorun deil tatlım.bi yoklayım bakalım.
inşallah tatlım.spor yapmanda cok güzel.kararlı ve azimli bi yüe dahaaaa
çook teşekkür ederim canım iddaayı kazanmk için 6 günüm ve 1 buçuk kilom kaldı. bu diyet ve sizler olmasa kesinlikle başaramazdım. ama artık tavuk görmek istemiyorum resmennnnnn öğğğ
bende dukanda öle olmuştum:)haticeye deil neticeye bakalım.1,5 kaldı.sonra devam edecen demi?
sabah:
salata ve tuzsuz haşlanmuş 1 yumurta

öğlen
1 kase cacık
ve zorla yenilen bir kaç ufak parça yağsız tuzsuz tavuk göğsu buhulaması

akşam:
yok.
çok az olmuş tatlım ya.sabah az başlıyorum ben akşama kadar oşuyorum
Kızlar topiğimizin geçmişinde çok güzel bilgiler var tavsiye ederim
ellerine sağlık bebişim

canlarım menüceğizim:
sabah:2 peynirli yumurta
ara:1 kase patlıcan yemeği
öğle:1 tabak makarna yoğurtlu,salata
ara:1 avuc ceviz,4 bisküvi
akşam:4 kaşık mantar sote,1 kase corba
ara:4 dilim karpuz
ara:kızımın artan2 kaşık yoğurtlu makarnası.

Menümü unutmuşum ya o kadarda çene yaptım bide:)
kahvaltıda canım bişey istemedi sadece karpuz yedim o yüzden bi öğle yemeği ihtiyacım oldu bugün.
Öğlen
3köfte,1 dilim ekmek,domates,azıcık turşu ve bi bardak fantaaa:|
akşamds sebzeli yoğurtlu makarna
daha sonra çay içerken biraz çekirdek yedim.
2gündür spor yapamıyorum,şu temizlik günü belimi mahvetti.
Evde bi alet var onu çalıştırıp duruyorum ağrısı hafifliyor biraz.
Ayrıca hava çok sıcak ya,adana sıcağında haziran temmuzda spor yapmak kalp krizine davetiye oluyor herhalde:)

çok doğrular bence,dolaba eski hallerimi yapıitırmalıyım ben

kızlar hepinize günaydın allahım nasıl sıcak var sormayın fena ya...

öncelikle hepinizi tebrik ediyorum... galanthus verdiğin kilolarla yine süpersin ama geçmişte gözüme çarptı tekrar dönüp bakıcamda yedijklerinde gerekli besinleri al istersen yine azalt ama bence alman gerekenleri yeterli miktarlarda al olur mu?

menümü yazmak istemiyorum ama haftaya bende platese başlıycam bilginize spor kulübüne değil ama evde yapcam videolarla tlefonuma yüklerim artık..

menümü yazıyım ben
sabah
peynir.zeytin (3),1,5 dilim ekmek açık çay

öğlen
taze fasülye yarım porsiyon,makarna yanına koydum az yemek için(2kşk)

ara
şeftali

ara
soda

akşam
bulgur pilavı tam 3(kşk), bide tavuk ama tavuğu sıfır yağsız bulgur pilavınıniçinde pişirmişler harika olmus bi tane kanat yedim sadece

spor yapmadım yapmış kadar oldum çocuklarla oynadım

sabah:
salata ve tuzsuz haşlanmuş 1 yumurta

öğlen
1 kase cacık
ve zorla yenilen bir kaç ufak parça yağsız tuzsuz tavuk göğsu buhulaması

akşam:
yok.

canım yediklerin sanki azcık az olmuş gibi miğdem bulanıyodur almıyordur fakat yediklerine dikkat et zaten hava sıcak iyi kötü olma

Kızlar kilo çizelgesi yaptım ama 46ya kadar inebiliyormuş Benim hedefim 44-45 haberiniz olsun

sen yine bi çizelge yapabilmişsin malesef ki ben onuda yapamadım

akşam kızının makarnasıda süper olmuş yemedi anlaşılan cimcime bal peteği nasıl güzeldir o şimdi allah bizede nasip etsin inşallah... herhalde yaşabilinecek en nasir duygulardan biridir.menünde bnce gayet güzel az ama bi çok şeyden yemişsin besinlerin hepsinden almışsın ne güzel

ben adanaya geçtiğimiz ekim ayında geldim o zaman bile cayır cayırdı mahvolmuştuk yarışmaya hazırlanırken 3 vantilatörle hazırlandık anca... dikkat et temizlik yüzünden hepimiz sakata çıkıcaz yok perdesi yok duvarı camı dolabın altı gitti kollar bacaklar bel menün güzelde arada bi fantamı gördüm ne yok yok bi bardak ve her zaman yapmıyosun ya yanlış görmüşüm ben

Günaydın desem öğle oldu ama neyse canım günaydın hepimize

Kızlar kilo çizelgesi yaptım ama 46ya kadar inebiliyormuş Benim hedefim 44-45 haberiniz olsun

Ben onu bi türlü beceremedim:) bravo

Guardedlie Tebrik ederim canım Kuzusununzuzusu gibi ben de bir türlü beceremedim. Yaptığım tüm çizelgelerde aynı sorun oldu ne zaman siteye koyacak olsam uygun formatta değil dedi

Ay kızlaaar bende hata verip duruyordu ama aynı mesaj bikaö defa çıkmış,görüntü kirliliği için kusura bakmayın.
Önemli değil canım geri dönüp okuyup paylaştıkların için çok teşekkürler.

Canım normal bir insanın yemesi gereken bir menü gibi geldi bana güzel olmuş hem dengeli duruyor hem de orada gördüğüm bisküviyle bu tip atıştırmalıklara olan ihtiyacını gidermişsin. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Fanta zaralı şey biliyorsun asitli boyalı şekerli su diyorum kendisine ama insanın canı çekiyor. Bilirsin o kaçamaklar bende var. ama bu hafta çok kararlıyım :)
Hakikaten çok sıcak canım. Bir kaç hafta sonra İzmir'e gideceğim orada ölürüm artık sıcaktan. Platesin şimdiden hayırlı olsun, menün de güzel duruyor meyveni sebzeni etini karbonhidratını yemişsin afiyet olsun. :)

ay canım çok saol plates topu bulabilseydim dayanıklı ve güzel vcd veya dvd de lazım tabi bide bakalım yürüyüş artı plates bide ip atladın mı tamamdır.

Zeynep'cim (Zeynep2009, ismin zeynep galiba) istediğin düzeltmeyi yaptım canım.

Bende asitlilerden uzak duruyorum aslında ama çok sıcak ya masada görünce buz gibi dayanamadım bende:)
Sen ne yarışmasına geldin canım buraya?

çizelge için linki yapıştırdığımız yer değişmiş ama ben bulamıyorum orayı:)
yapanlardan yardım alırız artık.
Bugün bigisayarı formatlıcam inşallah,daha sık girer istediklerimi rahat rahat paylaşırım.

haklısın tatlım.geliyorum bende temmuzda o sıcağa
menün güzel olmuş .fanta yerine şalgam cok daha ii bence.
gayet hafif bi menüü.benm önüme sürekli yiyecek geliyor.fazla gezmemem lazım sanırım her gittiğim yerde yiyecek koyuylar önüme.

valla kızım yüzünden kilo alıyorum zaten.aman allah canını sağ etsin de ben tombiş olym.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.en nadir ve en güzel duygu.her hareketi tatlı herşeyi güzel geliyor.
Zeynep'cim (Zeynep2009, ismin zeynep galiba) istediğin düzeltmeyi yaptım canım.

evet ebrucum zeynep ben.çok teşekkr ederim ellerine sağlık.

halk oyunları yarışmasına geldim. orada turızm otelcılık okulunda kaldık...

halk oyunları yarışmasına geldim. orada turızm otelcılık okulunda kaldık...
Hadi yaa ne güzel bende hep halk oyunlarını istemiştim ama hiç kısmet olmadı,kolumu kaldırmayı bilmem:)
gel canım gel,aldığımızı eritsin bu sıcaklar:)yandığımız bi işe yarasın:)

Hepinize merhaba hatunlar. Biraz geç girebildim farkındayım ama uyandığımdan beri karın ağrısıyla boğuşuyorum.

Zeynepece kaptanımız sensin sanırım. Ben su içemiyorum fazla onun yerine içtiğim bitki çaylarımı yazsam olur mu ?

5 kişinin menüsüne yaparım yorum sizde bana yazın bi program yaptım listem için.

Bende akşama doğru menümü paylaşırım. Bol kilo kayıplı günler bizim olsun aminnn :)
Buarada Miraç kandiliniz de mübarek olsun :)

Hadi yaa ne güzel bende hep halk oyunlarını istemiştim ama hiç kısmet olmadı,kolumu kaldırmayı bilmem:)

gel canım gel,aldığımızı eritsin bu sıcaklar:)yandığımız bi işe yarasın:)

15 yıldır oynuyorum ben ama şuan işim dolayısıyla malesef ki saatleri uymuyor gidemiyorum. öle işte

Teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun.
Plates gerçekten zevkli,hazır başlamışken bırakma

15 yıldır oynuyorum ben ama şuan işim dolayısıyla malesef ki saatleri uymuyor gidemiyorum. öle işte

Ne güzel ya düğününde ekipten arkadaşlarınla oynarsın süper olur
ben hep öyle istemiştim,kursa gidip oynamayı bilen insanlardan arkadaş mı edinsem acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…