Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltı
kırmızı biberli soğanlı yumurta 1bardak çay,domates ve yeşil soğan

arada türk kahvesi ve daha sonrasında bi süt mısırı
akşam üzeri
çiğköfte marul domates,bol yeşillik ve sonrasında çayın yanında tahinli çöreğin tadına baktım,napim dayanamadım:))

ay canım çok saol plates topu bulabilseydim dayanıklı ve güzel vcd veya dvd de lazım tabi bide bakalım yürüyüş artı plates bide ip atladın mı tamamdır.
Plates toplarının çoğu fena değil diye biliyorum canım öyle kolay kolay patlamıyorlarmış diye duydu.

O zaman yardım çağrısı yapıyoruz buradan. Yardııım... Yardıııım...
Tamam canım bakarım birazdan.

Duana amiiin amiin. :) Senin de kandilin mübarek olsun. Su içememe konusuna gelirsek normalde ben de içemiyorum canım ama son bir iki gündür bir çüzüm buldum gibi. Suyun içine limon kabuğu ya da taze nane atıyorum dene istersen.

Afiyet olsun canım. Süt mısırını ve çiğköfteyi gördüüüm orada canım çekti :) sanırım mısır öğle yemeği yerine geçmiş afiyet olsun canım.

Bugün sabah her zamanki gibi domates salatalık biber 2 dilim ekmek küçük bir parça peynir
Ara yapmadığım için öğle yemeği kötü oldu
Öğle yemeğinde 5 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 hurma 3 kaju (günlerdir o kajular için ölüp bitiyorum 59 a düştüğüm gün bir kase yiyeceğim hayalim bu )
akşam da 5 kaşık yoğurtlu makarna
ara bir avuç kiraz

Bugün su içme rekorumu kırdım tamı tamına 2,5 litre su içtim

kızlar menümüde yazayım:
sabah.:1 dilim ekmekle yaptığım tost
ara:ceviz
öğle:4 kaşık mantar,1 kase corba
ara:yoğurt
ara:2 kaşık makarna
akşam:kızımın doğum günüydü üzgünüm:2 kaşık kısır,ince bi dilim yaş pasta,1 puaca,1 küçük parca börek,1 caatal un helvası,2 kaşık makarna salatası,1 kurabiye

evet tatlım kaptan benm.
su için geçen biri şöle bişey önermişti:1 parca taze nane ve limon sıkıyormuş öle cok rahat içiyormuş?
bi dene istersen?

Tüm gruba merhabalar ve iyi geceler :)

4. takıma davet edildim ve hemen geldim. Diyet gruplarına yabancı değilim aslında, daha önce 8. takımda yer aldım. Güzel de kilo verdim ama maalesef bu kiloyu koruyamadım. Şimdi tekrar, üstelik eskisinden daha da büyük bir başarı için, çabalıyorum.

Takımın kuralları varsa öğrenmek isterim, kurallara riayet ederim :)

Katılım ve haftalık kilo bildirimi konusunda sorunlu biri değilim. Takımlarda genel bir sıkıntıdır ama bu konuda sıkıntı çıkarmam arkadaşlar

Haftalık kilo bildirim zamanımızı da öğrenmek isterim şimdiden. Takımlar için kilo bildirim günü cuma olsa da bazı takımlarda kaptana kolaylık sağlamak için gün veya saat değişiklikleri yapılabiliyor, şayet böyle bir durum varsa ve beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Hepimize kolay gelsin

ooo süpermiş gelsin bakalım bende bi arkadaşı bekliyorum umarım gelir.kanlanıp canlanır azcık daha takım:)saol tatlım.
Umarım canım,ben bilgisayarıma kavuştum sonunda. 24 saat burda mesai yapacam
Arızalıydı uzun zamandır telefondan takip ediyordum ve zor oluyordu,şükür büyük ekranla buluşturana
Canııım kızını öp yerime,Allah sağlıklı,hayırlı uzun bi ömür nasip etsin sevdikleriyle. doğum günüde ne güzel bi güne denk gelmiş,kandilinizde mübarek olsun

Hoşgeldin canım.
Takım kurallarını zeynep paylaşır. Biz genel olarak diyet ve takımı ihmal etmemeyi ve bol paylaşımı hedefliyoruz.Sanırım en büyük kurallar bunlar:)
Kilo bildirimini cuma öğleye kadar yapıyoruz,cuma giremeyecek olanlar perşembe akşamından bildiriyor.
Diğer ayrıntılar için Zeynep seni bilgilendirir

Sen bize kendinden bahseder misin?
Kilo alma sürecin,nedenlerin,boyun,kilon vs...

Hoşbuldum, tekrar merhabalar :)

Başlangım kilom, şu anki kilom ve hedefim çizelgemdeki gibi. Kolay kilo alıp veren biriyim, verirken de alırken de zorlanmıyorum

Duygusal problemlerimi çözmeyi denemktense, onlardan kaçarak kendimi yemeye vuruyorum. Sanırım en büyük kilo alma sebebim bu :)

1 hafta önce tekrar diyete başladım, şimdilik 4 kg verdim. Bu defa bitiş çizgisini görmeden bırakmak istemiyorum.

Son düzenleme:
bende dukanda öle olmuştum:)haticeye deil neticeye bakalım.1,5 kaldı.sonra devam edecen demi?

çok az olmuş tatlım ya.sabah az başlıyorum ben akşama kadar coşuyorum

tabiki devam etcem canım 70den sonraki hedefim 65 bu yaz sonunda eylülün 27sinde( doğum günüm) 60 kilo olmak istiyorum..
bu diyet yarın bitiyor ama artık ekmek tüketmek kesinlikle yok yağ da mümkün oldugunca az tatlı olarak ta sadece meyveye izin verdim kendime dukandan sonraki ilk 2 hafta için sonrasında haftada 1 ufak dondurma kaçamağı yapabilirm

iyi geceler kızlar yoğunluktan anca bu saatte girebildim 3 dersten kalmışım sınavlara çalışıyorum büte gircem

yediklerim herzamnkinden farksız

sabah
haş tuzsuz 1 yumurta bir kaç dilim domates salatalık

öğlen: buharda tuzsuz domatesli tavuk ( 1 kasık kadar üstüne konserve mısır koydum yenilecek gibi değildi)

akşam dışardaydık :
yagsız tuzsuz tavuk ızgara ve salata, 1 bardak ayran

midem küçüldü yada tavuktan bıktım bilmiyorum hiç bir şey yiyesim gelmiyor. bugün annemler sıcak ekmeğin içine tereyağı koyup gözümün önünde yediler ama ben yemedim ki asla hayır diyemediğim bir şeydir. umarım çabalarım boşa çıkmaz bugün sevdiceğimlede aram bozuk moralim de pek iyi değil bakalım hayırlısı.

Herkes menü yazmış ben geçmi kaldımmm

Neyse yazayım pek menü olmadı bgn ama olsun

sabah: 1 kaşık kadar yağsız menemen
2 dilim salatalık
1 dilim normal ekmek
1 fincan kayısı çayı şekersiz

Öğle yok

akşam 2 kaşık pilav
1 kase etli haşlanmış kuru fasülye
2 kaşık yoğurt

bugün kandil diye 1 kaşık irmik helvası yarım kandil simidi 1 fincanda nescafe hüplettim :) ikramdı kızlar kızmayın sakın :)

Teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun.
Plates gerçekten zevkli,hazır başlamışken bırakma

Bırakmayı düşünmüyorum sporsuz olmayacagını biliyorum ufakta olsa olmaz inş sarkma bende

Tadına bakman hiç sorun değil nefsin köreliyor tadımlık aldığında 1 tane yemek seni şişmanlatır ama tadına bakmak hem onu yeme isteğini azaltır hemde kalori alımı fazlalığını :)

O rekordan bende istiyorum :) Ekmekler normal mi? Kepek yada çavdarsa sorun yokta böyle fazla gibi geldi bana .s

Suyu öyle denedim cnm olmuyor. Hatta bi ara evin heryerine ufak yapışkanlı kağıtlarla su iç yazdım biraz öyle içyordum sonra oda fyda etmedi :)

Akşam hariç menün çok güzel :)

Hoşgeldin bende yeniyim alışmaya çabalıyorum. Sen yine iyisin bilyormuşsun kuralları ben yanlış yaparsam uyarırsınız beni :)

Son düzenleme:

Hedeflerimizi yakınmış canım,bende 62 olmak istiyorum ama şuan 73üm. bi çizelge yapamadığım için göremiyorsunuz tabi:))
Bende neden sürekli formata uygu değil diyor anlamıyorumki:26:

Kıııız haftada bi dondurma olur mu,ben hiç dayanamıyorum:) çok canım istiyor çok,bi öğünle onu dğeiştirmeye razıyım yani o derece

Canım menülerimizi akşam yeme faslı bittiğinde ya da ertesi gün paylaşıyoruz,geç kalmazsın merak etme
Kandil faslını saymazsak menün gayet güzel Spor yapıyor muydun?

günaydın tatlım benm adım zeynep ve takımın kaptanıyım hoşgeldin.bizim de tam olaraktan öle katılımda sorun olmayacak arkadaşlara ihtiyacımız var:)cok memnun olduk.cumaları 12 ye kadar normalde bildiriyorduk.ben okula gitmeden önce yapayım die şimdi okul tatl seminere sabahları gidiyorum.öğlen eve geldiğimde listeyi yapıyorum.ama yinede öğlenden önce yazarsan öğlen geldiğimde beklemem yaparım listeyi.çünkü ayrıca uğraşşmam gereken afacan bi kızım var.uyku saatlerini kolluyorum neti acmak icin.
her gün suyunu sporunu ve menünü yazıyorsun.en az 5 mesajın olmalı gün içinde.çok katı kurallarımz yok yani anlıaycğn.gelmiyeceğin zamanda haber verirsen sevinirim.bugün tartıldınmı bide başlangıc kilonu alalım.almamışsan yarın sabah ac tartılmayı unutma tatlım.başarılar

aaa bende 26 eylüllüyüm:)))aynı burctanız.süper kendi yolunu çizmen cok güzel bence

aferin sana ya mükemmelsin azmettin ve bırakmıyorsun işin ucunu.bende istiyorum o azimden.bugün gün var yine dünki gibi yersem bugünde kesin yarım kilo artıda cıkarım.bugün tartıldım aynıyım.yarından itibaren senn usulden 4 gün yapmalıyım ki 68 i tekrar göreyim.yoksa motivasyon sıfır bu aralar.amwaydn siparişimide vermedim daha.salıya ancak veririm.bakalım nezaman geleccek.
yok bebğim gece giren gece yazıyor.ertesi günde yazabiliyorsun.akşam kacamağında az az olmuş.ben artık okadarla kurtarmayı süper ötesi kabul ediyorum.kuzucumda öle 1 lokma börekle yırtmış ben ama tabağımdakini bitirene kadar cabaladım.cok pişman oluyorum ama yinede yiyorum
teşekkr ederiz teyzesi:)hepimizin kandili mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin.

süper hızlı verebiliyro olmanda çok güzel.bende bu ara bırakma modundayım ama biliyorumki takımdan koparsam kilo alacam ayrılamıyroum.yazın napcaz bakalım

Günaydın kardeş takımın çıtır hatunları. Güzel ve kaçamaksız bir pazar diliyorum size

Zeynep'cim dün iki düzeltmeyide yaptım canım. İkincisi tamamen gözümden kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…