- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Hosbulduk,saglikli zayiflamak icin saglikli beslenmek lazim.ben hic saglikli beslenmiyorum.Sabah kahvaltisi ve öglen yemegi bir ögün oluyor benim icin.Sali günü oglum anaokuluna basliyor sabah 7:30 da.artik erken kalkip 3 ögün saglikli bir sekilde beslenecegim.
Kahvaltıdan çok brunch oldu, kahvaltı ve öğle yemeği bir arada :)
Paylaş canım paylaş,onuda deneyim yoksa iflas edecem.!0gübü aştı böyleyim,sürekli başımda dönüyor,olmadı bi doktora gideyim diyorum.okuduğun için teşekkür ederim canım. :) Ben yarın bir kez daha deneyeceğim eğer işe yaradığına emin oluram yarın tarifi paylaşırım oldu mu :)
Söz verdiğim gibi 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
Arkadaslar ben tam anlamda bir diyet yapamam.Ama kilo yapan bir cok seyi kestim, mesela cikolata kolikken artik cikolata,seker, dondurma yemiyorum.Simdiki kararimda caylarimi artik sekersiz icicem.Sadece tatli olarak helva 1 kasik günde ve pekmez.Pekmez kilo yaparmi bilmiyorum.Bazi büyükler tatli seyler ye süt yapar,ne bilim seker ye v.b gibi ögütler versede inanmiyorum onlara.Inekler sanki tatli yiyerekmi süt yapiyorlar :))))))))))bol bol yesillik yiyerek ve rezene cayida ayni islemi yapar.
Arkadaslar ben tam anlamda bir diyet yapamam.Ama kilo yapan bir cok seyi kestim, mesela cikolata kolikken artik cikolata,seker, dondurma yemiyorum.Simdiki kararimda caylarimi artik sekersiz icicem.Sadece tatli olarak helva 1 kasik günde ve pekmez.Pekmez kilo yaparmi bilmiyorum.Bazi büyükler tatli seyler ye süt yapar,ne bilim seker ye v.b gibi ögütler versede inanmiyorum onlara.Inekler sanki tatli yiyerekmi süt yapiyorlar :))))))))))bol bol yesillik yiyerek ve rezene cayida ayni islemi yapar.
Emziren anneler çok şanslı, çok daha kolay kilo veriyorlar çünkü. Tabi o da kilo yapıyor bu da kilo yapıyor diyerek her şeye saldırmazlarsa :) Bir anne sadece emzirerek ekstradan 500 kalori harcıyor. Bu dönemde kalori sınırı dahilinde, kalorisi az ama besleyici değeri yüksek ve süt yapan şeyler tüketirsen kilo vermemen imkansız :)
Allah aşkına şu çizelgenin linkini nereye yapıştıdırdınız,lanet olasıca olmadı gitti.
Allah aşkına şu çizelgenin linkini nereye yapıştıdırdınız,lanet olasıca olmadı gitti.
Canım ben bile sonunda yaptım :) http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Profil bilgilerinde mi ne çizelge diye bir kısım var oraya canım.
Emziren anneler çok şanslı, çok daha kolay kilo veriyorlar çünkü. Tabi o da kilo yapıyor bu da kilo yapıyor diyerek her şeye saldırmazlarsa :) Bir anne sadece emzirerek ekstradan 500 kalori harcıyor. Bu dönemde kalori sınırı dahilinde, kalorisi az ama besleyici değeri yüksek ve süt yapan şeyler tüketirsen kilo vermemen imkansız :)
evet herkez öyle diyor.emzirirken daha cok kilo veriliyormus.birde saglikli beslenmeye baslasam daha cabuk veririm insallah.ekimde tatil icin türkiyeye gelicez o zamana kadar insallah hedef kiloma ulasirim.göbegimdeki catlaklar sayesinde bikini giyemesemde mayonun icinde bari güzel görüntü olusturum :)))Aklımı kilo ile bozmuşum, süt yapıyor diye dicektim, kilo yapıyor diye demişim
cizelge konusunda yardim lütfen.herseyi yaptim kopyalayip cizelge bölümüne yapistiriyorum ama olmuyor bir türlü
Ama ben oraya kopyalıyorum ve olmuyorKullanıcı kontrol panelinde çizelge diye bir kısım var, oraya. Biraz aşağılarda.
Ay çıldırıciiiim,aynı şeyleri yapıyorum ama format uygun değil diyor.Canım ben bile sonunda yaptım :) http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Profil bilgilerinde mi ne çizelge diye bir kısım var oraya canım.
İyi akşamlar herkese, 35 yaşındayım ve 8 yaşında bir oğlum var. (Utanıyorum bunu yazarken, 8 aylık bir bebeğim var diye yazsaydım doğum sonrası kilo kategorisine girecektim ama malesef hiç bir gerekçem yok, yedim yedim ve yedim ve kocaman bir göbeğim var. Evet ben o yiyince doğrudan göbek bölgesine kilo alan bahtsızlardanım. Aaaaaa bebek mi bekliyorsun diye soranlara, ki haklılar, ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şakaya vuruyorum ama derdim başkaları değil aslında, sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Ailemde diabet var ve doktor kilo almaya devam edersem şeker hastalığına aday olduğumu söyledi ve ben utanmadan 7 kilo daha aldım bu söylemin üzerine. yani yeterince zaman kaybettim. Ve bir an önce U dönüşü yapmazsam sonum kötü) Başlangıç kilom 70 ve hedefim 51. Yolum uzun ve malesef bir çikolatakoliğimUmarım bu grupla başarılı olurum. Çünkü fazla kilolarımı taşımaktan bıktım. Şimdi bana biraz yardımcı olur musunuz? Öncelikle kilo çizelgemi bir türlü ekleyemedim. Tickerfactory'de yaptım. URL yi kopyala yapıştır yaptım ama format uygun değil mesajını alıyorum. İkinci sorum ise grup içinde nasıl ilerlemeliyim, yani her gün neler yediğimizi ve spor aktivitelerimizi mi yazıyoruz? Cuma sabahları mı tartılıyoruz? Özelden mesajlara cevap yazamıyorum çünkü malesef henüz 100 mesaja ulaşmadım.
İyi akşamlar herkese, 35 yaşındayım ve 8 yaşında bir oğlum var. (Utanıyorum bunu yazarken, 8 aylık bir bebeğim var diye yazsaydım doğum sonrası kilo kategorisine girecektim ama malesef hiç bir gerekçem yok, yedim yedim ve yedim ve kocaman bir göbeğim var. Evet ben o yiyince doğrudan göbek bölgesine kilo alan bahtsızlardanım. Aaaaaa bebek mi bekliyorsun diye soranlara, ki haklılar, ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şakaya vuruyorum ama derdim başkaları değil aslında, sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Ailemde diabet var ve doktor kilo almaya devam edersem şeker hastalığına aday olduğumu söyledi ve ben utanmadan 7 kilo daha aldım bu söylemin üzerine. yani yeterince zaman kaybettim. Ve bir an önce U dönüşü yapmazsam sonum kötü) Başlangıç kilom 70 ve hedefim 51. Yolum uzun ve malesef bir çikolatakoliğimUmarım bu grupla başarılı olurum. Çünkü fazla kilolarımı taşımaktan bıktım. Şimdi bana biraz yardımcı olur musunuz? Öncelikle kilo çizelgemi bir türlü ekleyemedim. Tickerfactory'de yaptım. URL yi kopyala yapıştır yaptım ama format uygun değil mesajını alıyorum. İkinci sorum ise grup içinde nasıl ilerlemeliyim, yani her gün neler yediğimizi ve spor aktivitelerimizi mi yazıyoruz? Cuma sabahları mı tartılıyoruz? Özelden mesajlara cevap yazamıyorum çünkü malesef henüz 100 mesaja ulaşmadım.
aferin sana ya mükemmelsin azmettin ve bırakmıyorsun işin ucunu.bende istiyorum o azimden.bugün gün var yine dünki gibi yersem bugünde kesin yarım kilo artıda cıkarım.bugün tartıldım aynıyım.yarından itibaren senn usulden 4 gün yapmalıyım ki 68 i tekrar göreyim.yoksa motivasyon sıfır bu aralar.amwaydn siparişimide vermedim daha.salıya ancak veririm.bakalım nezaman geleccek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?