Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımm bagırsak sorunu için doktora git benmde çocuklugumdan beri öyle bir sorunum vardı 4-5 günde bir anca tuvalete gidebiliyordum bir ilaç verdi doktor ilaç sayesinde bugun tam 3 kere gittim kanamam da olmuyor artık ama yarın ben ne olur ne olmaz diye trabzona kolon grafisi çektirmeye gitcem umarım önemli bir şeyim yoktur :/

sağol kuzusununzuzusu. Kilo çizelgesi konusunda : Tickerfactory içinde bbcode yazan bölümün altında ilk değil ikinci htttp'den png'ye kadar kopyalayıp yapıştırınca oluyor canım. Yani ben o şekilde halledebildim. Bir dene istersen :) Desteğin için teşekkür ederim.

selam uruz, bir diyetim var aslında, daha önce diyetisyene gitmiştim ve belki ufak değişikliklerle onu uygulayacağım. Yarın sabah itibari ile yediklerimi yazmaya başlayınca netleşir. Hiç su içmiyorum, bu alışkanlığı edinmem lazım bir şekilde. Günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışacağım inşallah.

İnşallah birbirimizden alacağımız olumlu enerji sabrımızı ve gücümüzü arttırır

evet artvinliyimm :) benden de sana kocamaannn öpücükler canım

azmimin en büyük nedeni erkek arkadaşım.. çok seviyorum galiba onu tekrar beni gördüğünde gözlerine inanamasın büyülensin istiyorum ve en zor zamanlarda da bunu düşünerek düşmanlarımdan kaçınıyorum düşmanlar : yağ, şeker vs

Ay artık benmde bir çizelgem var

Umarım bişey yoktur canım,geçmiş olsun.
Bendede kanama olur,çocukluğumdan beri hep sorunlu.
Şimdi böyle bi sorun yok ama çok kötüyüm.
10günü geçti kurudum,hep sancılıyım sürekli gitmem gerek gibi hissediyorum. Dışarda rahat edemiyorum ama boş tabi

Çizelge 74,8 den başlamıyormuş bende 75 yaptım,200g fazladan başlasın

Buarada ben az önce bi küçük paket light yoğurda 1 çay kaşığı keten tohumu atıp yedim menüme ekleyeyim:))

Zeynebim biz kaç kişiyiz?
burdakiler,izinliler,bide deneme süresinde olup listeye girmeyi bekleyenler kimler:)
Daha fazla takım arkadaşına ihtiyacımız var mı?Eğer varsa bikaç etli butlu hatun kaçırdıkda:)

tatlım 5 üye kaldık.denemede 4 kişi oldu.daha çağırabiliriz.11 kişiye kadar yolu var.göz at arada bizim gibi etli butlu bikaç daha cağırabiliriz:)

İyi akşamlar herkese.

Bugün spor yapmıcam dedim ama yarım saat pilates yaptım.

Ya bende merak ediyorum grupta kaç kişiyiz liste varmı böyle. Ayrıca bizim bi deneme süremiz mi var?

:) hoşgeldin tekrardan armıza arkadaşım.zeynep ben.takımın kaptanıyım.benmde 3 yaşında bi kızım var.istanbuldayım ve öğretmenim.kızım gündüzleri pek fırsat vermediği için geceleri genelde burdayım:)kızların da dediği gibi kilon cok kolay gidecek.hep beraber birbirmize destek olacaz.ben faydasını cok gördm takım ruhunun umarım sende faydasını görürsün.
güzel olmuş menün canmcım.spor yarın yaparsın.su durumun ne alemde?
aslında 1650 kalori cok deil ama yediklerin biraz ağır olmuş gibi.ama bugün pazar oda var.her gün bruncha gitmiyoruz ya?

bende a grubuyum daha önce diyetisyenimde bana kan grubna göre diyet vermişti.3 ayda15 kilo vermiştim.ama şimdi listelerimi bulamıyorumpaylaştığın bilgiler için cok teşekkr ederiz:) ellerine gözlerine sağlık:)
ve bide tabiki bide bol su tabiki:)inekler konusuna katılıyorum.pekmezden bişey olmaz kase kase yemediğin sürece tatlım.
kahvaltıda midem bulanıyordu bişe yemek istemedim
yulaf+süt

saat 3 gibi
tavuk şiş,salata ve ayran

sonra zaman zaman
nescafe ice(66kalori)
cocacola zero
şekersiz çay
karatay olmuş bugün
Arkadaşlar aranızda spor ve kilo verme amaçlı düzenli olarak yüzen var mı?
ben gecen sene 3 ay yüzdüm ama döndğmde cok acıkıyordum.yediğimden dolayı hiç vermedim.ama takımda değildim.
sorma o çatlaklar bendede tonla.ama geçen hamamda bikinimi giydim altına mini şort giymiştim beli biraz yüksekti.kızlar farketmediler.sanırım biz dikkat ediyoruz die cok gözümüze batıyolar.
simdi birde cizelgemi yapim sabah tam anlamiyla aranizda olum.yani istek,hedef,spor ve saglikli beslenme birde cizelge :)))
oo süper 5 li diosun:)

evet tatlım cumaları tartılıyoruz.sporunu suyunu ve menünü yazıyosun.günün sonunda yada ertesi gün.2 haftada deneme süreniz var.bol katılım bekliyoruz öle cok katı kurallar yok.

valla tatlım yaırn bende başlıyorum.umarım beceririm.

İyi akşamlar herkese.

Bugün spor yapmıcam dedim ama yarım saat pilates yaptım.

Ya bende merak ediyorum grupta kaç kişiyiz liste varmı böyle. Ayrıca bizim bi deneme süremiz mi var?

süpersinnnn
tatlım takımda 5 kişi kaldık şimdi 4 kişi deneme sürecinde.2 hafta süreniz var.ama aktif olurasanız bu haftada alabiliriz.bol katılımmmm tikkat bide menülere

kızlar ben bugün gündeydim ordan bi öğrencim sünnet olmuştu onun mevlüdü vardı geçmiş olsuna uğradım.orda deil ama günde cok yedim.yarından itibaren galathus diyetindeyim:)ekmek meyve ve kuru gıda yok 10 gün.sebze salata ve tavuk yapacam bende:)
sporum:40 dakka tempolu yürüdüm.200 ip atladım.
sporuma geri dönüyorum ve benm hedefim 15 günde 4 kilo vermek.çok evet ama başarıcam cünkü 5 ine trabzona düğüne gidecem ve yaz tatlim başlıyor kaç hafta oldu 2 kilo aldım onlar gitmeli.rahatsız ediyor beni.günde 1 saat yürüyüşle bu işi hallederim gibime geliyor.
sizce kızlarrrrr?

süpersinnnn
tatlım takımda 5 kişi kaldık şimdi 4 kişi deneme sürecinde.2 hafta süreniz var.ama aktif olurasanız bu haftada alabiliriz.bol katılımmmm tikkat bide menülere

Teşekkür ederim bilgi için
Yarından itibaren aktif olcam söz veriyorum. Su bugün gezdim dolaştım eve gelince toplamda 4 büyük bardak içtim. Bardaklar büyüktü baya.

Sporda yaptım bakalım sonuç ne olcak cuma merak içindeyim :44:

canım sabahları tavuk yerine diyet beyaz peynir yada bir adet haş. yumurta yiyebilirsin. çok sıkıldıgında bir tavaya ufak uafak domates kes bir kaç parç abeyaz peynri at ve bir yumurta kır üstüne bence çok güzel oluyor ama sakın unutma salata dışında hiç bir şeye tuz ve yağ atmak yok. bir de yoğurt ayran serbest canım hadi kolay gelsin :)

evet son gün menümü yazayım herzamnki gibi yine :
sabah
kk beyaz peynir
domates-salatalık

öğlen:
1 domates bir bir çatal beyaz peynir ve bir yumurtalı yağzız tuzsuz omlet

akşam:
1 bardak ayran
tavada yagsız tuzsuz kızartıgım tavuk göğsü parçası
ve 1 adet salatalık.

kahvaltıdan sonra 45 dk yürüyüş 15 dkk twist ve 10 dk bisiklet ve 15 diğer spor aletleriyle çalıştım bugün yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum 2- 2bucuk litre su içebildim ancak.

Son düzenleyen: Moderatör:
yavaş yavaş3 litreye cıkarmaya calış.gerçekten cok faydası oluyor.
süper olmuş.3 güne kadar göreceksin 70,800 ü.

Bu nasıl bi diyet bu kadar çabuk verdiriyor?

Hoş geldin gruba :) Bende yeni üyeyim bakalım bol motiveyle verebilirmiyiz kilo hep birlikte görcez

canım ekip arkadaşlarımla roman hazırlmayı planlıyorum inşallah istersen seninde yanına geliriz...

Zeyneeeep deryaa diye bi arkadaş çağırdım,84 kg ve 20kg vermek istiyomuş

hoş gelmiş sefa getirmiş gelsinler çıtırlar,hatunlar

tahinli çörek süt mısır felan hayırlı uğurlu olsun tadı nasıldı bari ama yinede günün hafif zaten canım güzel menü

akşamı oku oku oku bitmedi ohhhh afiyet olsun tatlım da naptın sen neyse biz bu günlere ödül günü diyoruz kızınında yaşı hayırlı uğurlu olsun allah daha sağlıklı güzel günler göstersin hayırlı bi birey olmasını nasip etsin

hoş geldın canım kusura bakma evde net olmadığı için ben pazar günleri giremiyorum onun dışında hep burdayım bol bol konuşuruz geçmişe dönmek çok uzun sürdü.

hangi yöre oynuyorsun ben artvinliyim artvin ekibinde oynadım 2 yıl :)

antep trabzon kırıklareli kars hakkari urfa ankara malatya izmir burdur antlya bilecik artvin giresun rize vs vs vs daha bir sürü

inan kavga etmek bir sürü şeyi öğretiyo insana bazı konularda ders veriyo sıkma canını diycem ama inanıyorum ki düzelmiştir aranız çünkü ben azcık geç döndüm geçmişe...

bende hiç ara yapmıyodum burdaki kızlar öğretti çünkü ara yapmadığım zaman bi sonraki menümü daha fazla yiyorum malesef ara yapmaya çalış bnce

bebişin ismiyle güzel güzel yaşasın canım benim allah uzun sağlıklı ve güzel bi hayat nasip etsin ona maşallah ona sende hoş geldin canım benim inşallah sağlıklı kilo verirsin...

bence gayet sade ve güzel bi menü afiyet olsun canım benim

kahvaltıda midem bulanıyordu bişe yemek istemedim
yulaf+süt

saat 3 gibi
tavuk şiş,salata ve ayran

sonra zaman zaman
nescafe ice(66kalori)
cocacola zero
şekersiz çay

aman kola orda ne işi var şekerim benim nescafe ıce bi alışamadım ya tadına afiyet olsun kola hariç bayıldım

Çizelge 74,8 den başlamıyormuş bende 75 yaptım,200g fazladan başlasın

Buarada ben az önce bi küçük paket light yoğurda 1 çay kaşığı keten tohumu atıp yedim menüme ekleyeyim:))

ya bi ben kaldım galiba çizelgesi olmayan beceriksizmiyim neyim ben yaaaa

tebrik ederim gayet sade bol sporlu bi gün geçirmişsin canım bravo

bugun çok işim var sık sık gelemem ama menümü yazıyım ben

sabah kahvaltısını evin yakınındaki parkta yaptık temiz hava iştahı açtırıyor ama çocuklarla voleybol saklambaç derken çok koşturdum
1 k.k beyaz peynir,5 zeytin,semiz otu,1 haş.yumurta,1 kaşıktanda az pataes salatası ,domates,açık 1 bardak çay

öğlen
ızgara köfte,salata,ice tea

ara
karpuz 3 dilim...

ara
dondurma

o kadar çok yürüdüm ki anlatamam aaa bide akşam 5tane yaprak sarma açık çay onu unuttum

Herkese tünaydın :)
Her gün tartılma hastalığımdan bir türlü vazgeçemiyorum :26: 2 gündür 88.0 görüyordum, bugün 87.7'yi gördüm. Böyle sonuçlar alırken her gün tartılmak moral motivasyon oluyor da duraklama dönemlerinde sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…