- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
Güzel menü canım
Ama kahvaltıda 1000 kalori çok değil mi?
Ben pek bilmiyorum bu kalori hesabını ama bu ara yediğimin içtiğim üstüne bakıyorum çoksa almıyorum:) Malum bu sıcakta bişeler içmeden yolsa gezilmiyor:)
Paylaştığın için teşekkür ederim canım,ilgiyle okudum bi solukta.
Ben bu ara bağırsaklarımdan çok çekiyorum,kurudu resmen. Ama boşu boşuna çektiğim sonuçsuz bir sancıda var.Bildiğim tüm yöntemleri denedim ama hiç sonuç alamadım.
Kuruyup kalacaklar içimde
.
Kız Artvinli misin sen? Benim çok yakın bir arkdaşım da artvinli. Onu da çok özledim hani.Onun yerine sana öpücükler sevgiler yolluyorum.
Azimlisin caım çok tebrik ederim seni inşallah en tez zamanda sağlıkla hedefine ulaşırsın.
canımm bagırsak sorunu için doktora git benmde çocuklugumdan beri öyle bir sorunum vardı 4-5 günde bir anca tuvalete gidebiliyordum bir ilaç verdi doktor ilaç sayesinde bugun tam 3 kere gittim kanamam da olmuyor artık ama yarın ben ne olur ne olmaz diye trabzona kolon grafisi çektirmeye gitcem umarım önemli bir şeyim yoktur :/
Zeynebim biz kaç kişiyiz?
burdakiler,izinliler,bide deneme süresinde olup listeye girmeyi bekleyenler kimler:)
Daha fazla takım arkadaşına ihtiyacımız var mı?Eğer varsa bikaç etli butlu hatun kaçırdıkda:)
:) hoşgeldin tekrardan armıza arkadaşım.zeynep ben.takımın kaptanıyım.benmde 3 yaşında bi kızım var.istanbuldayım ve öğretmenim.kızım gündüzleri pek fırsat vermediği için geceleri genelde burdayım:)kızların da dediği gibi kilon cok kolay gidecek.hep beraber birbirmize destek olacaz.ben faydasını cok gördm takım ruhunun umarım sende faydasını görürsün.beni araniza kabul ettiginiz icin cok tessekkürler.kisaca kendimi tanitim.
ben evli,iki cocuk sahibi tonbul bir anneyim.almanyada yasiyorum.25 yasindayim.
23 gün önce dogum yaptim ve emziriyorum.yediklerime dikkat ediyorum ve evde spor yapiyorum.
84 kiloyum,hedefim ilk basta 65 e inmek.
güzel olmuş menün canmcım.spor yarın yaparsın.su durumun ne alemde?Merhaba kızlar. Bol motiveli az kalorili günler diliyorum.
Bugün babalar günü ufak bi hediye almaya çıktım dışarısı çok sıcak. Şu klimada olmasa ah ah
Menümü gireyim bugün. Spor yapamıcam bugün haberiniz olsun.
Sabah: yarım dilim normal ekmek
2 çatal peynir
yarım domates
1 salatalık
1 siyah zeytin
Öğle: 1 fincan nescafe
Akşam: Izgara et ve tavuk
1 kase salata az yağlı
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran
aslında 1650 kalori cok deil ama yediklerin biraz ağır olmuş gibi.ama bugün pazar oda var.her gün bruncha gitmiyoruz ya?Arkadaşlar sizler hangi diyeti yapıyorsunuz bilmiyorum ama kalori hesabı yapıyorum, yani her şeyden ölçü dahilinde yemeye çalışıyorum.
Bugün geç kalktım, kahvaltıyı dışarıda yaptık. Kahvaltı tabağındaki her şeyi yemedim, kontrollü olmaya çalıştım ama yine de tabağımdaki tam hesabını yapamadım o yüzden tahmini olarak 1000 kalori dedim kahvaltı tabağıma.
1 dilim tam yağlı peynir
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim örgü peynir
1 dilim eski kaşar
2-3 çay kaşığı bal
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
1 dilim salam
yarım salatalık
2 cherry domates
2 büyük bardak çay (her biri tek şekerli)
2 dilim ekmek (ekmeklerin her biri 60 gr ve 160 kalori)
Tek şekerli kahve
1 kandil simidi
1 kase yoğurt
1650 kalori
Kandil simidi normalde 80 kalori ama 120 kalori olarak hesap ettim bu defa çünkü baya tombik bir kandil simidiydi :)
Akşamı da yoğurtla geçiştirmeye çalışıyorum.
Kahvaltı sonrası keyif yürüyüşü yaptım, akşam hava biraz serinleyince 1 saat yürüyüşümü de yapıcam.
Kızlar bir kitap okudum tüm beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim desem reklam gibi oluyor değil mi?Ama çok ciddiyim hatta çok çok çok ciddiyim. O kadar fazla. Kajudan turşudan vazgeçmek olsa bile. Bir süre önce bir kitap görmüş merak etmiş sonra da unutmuşum. Anneme o vakitlerde bahsetmiştim. Annem de daha sonra kitapçıda görünce bana sordu ben de almasını istedim. Kitap kan gruplarına göre beslenme ile ilgili. Bu kitabı aldığı dönemde ben evde değildim tam da vize zamanıydı unuttum gitti derken dün aklıma geldi bir kitaba bakayım dedim. Kitabın içinde kan gruplarına göre faydalı zararlı şeylerin listesinin olduğu bir tablo var. Önce ona baktım bu ne böyle tüm sevdiklerim (turşu, kaju, portakal, kırmızı et gibi) zararlı ıyyy dedim ve kitabı üstüne su sıçrayan kedinin sudan, vampirin sarımsaktan kaçması gibi fırlattım. Bu kitapla olan ilk iletişimim ilk bölümümüzdü.
Geldik ikinci bölüme. Bu sene sindirim konusunda sorun çekiyorum. Böyle midemde yanmaydı, karnımda şişlikti böyle sinir bozucu şeyler var. Bu sabah da nasıl ağrı çekiyordum tahmin edemezsiniz. Karnım bir ağrıyor bir ağrıyor. Kitap gözüme ilişti kahvaltıdan sonra. Aldım elime kitabı bir okuyuşta bitirdim desem. O kadar kitaptan tiksinmişken onu okumak…Normalde kitap okumayı çok severim ama dedim ya sevdiğim şeylerin zararlı olması konusu çok korkutmuştu beni. Sanırım kitaba tekrar başlama sebebim muhabbet konusu olsun diyeydi. Hani böyle bazen olur konuşma tıkanır o arada kurtarıcı konular vardır Havalar, burçlar, fal gibi Kan grubuna göre beslenmek de ilginç bir konu hani. Ama okurken ne kadar yanlış beslendiğimi, bu çektiğim sorunların hep bu beslenme bozukluğundan kaynaklandığını anladım. Her enzim herkeste aynı miktarda salgılanmıyor sonuçta. Bu durum da kan gruplarıyla ilgiliymiş. Tabi her insanın bünyesi aynı değil aynı kan grubunda olsa bile ama genelleme işte. Bunlara ek olarak da karışık beslenme olarak geçen durumun aslında zarar verdiğini okudum ve açıkçası okuduklarım mantıklı geldi. Bu anlattıklarım hikaye kısımdı, kitapla olan hikayemdi. Bu çok uzun oldu. Bir sonraki mesajda kitaptan okuduklarımı kısaca özetleyeceğim. Umarım sıkmamışımdır sizi.
bende a grubuyum daha önce diyetisyenimde bana kan grubna göre diyet vermişti.3 ayda15 kilo vermiştim.ama şimdi listelerimi bulamıyorumKızlar önceki mesajda dediğim gibi her vücutta salgılanan enzimler farklı. Mesela A kan grubunda kırmızı eti sindirmek için gerekli olan enzim az salgılanıyor ama B kan grubu içinse tam tersi. Eğer bir yiyecek grubu için salgılanan enzim miktarı yetersizse vücut bunu sindirirken zorlanıyor ve tam sindiremiyor. Karışık yeme konusuna gelirsek proteinlerle karbonhidratları birlikte yemek gibi. Bunu örnek vererek anlatayım mesela et yerken yanında ayran gibi süt ürünlerini tüketmek ya da yine et yerken yanında ekmek yemek gibi şeyler zararlı. Her besin grubu için gereken enzim, enzim miktarı farklı olduğu için haliyle böyle farklı gruplardan daha doğrusu birbiri ile uyumsuz gruplardan karışık beslendiğimizde yiyecekler sindirilmiyor da peki ne oluyor? Diyelim ki et ile ekmek yedik. Etin sindirim süresi daha uzun olduğu için enzimler ona göre salgılanıyor. Ama bu durumda ekmek sindirilmiyor, çürütülüyor, atık haline geliyor. Bu atıklar ise ne yazık ki atılamıyor ve bağırsakta birikiyor bunun sonucunda ise bağırsak tembelleşiyor görevini yerine getiremez oluyor. kabızlık, karında şişme (ki çoğu insan göbek zannetse de bu birikimden kaynaklanıyomuş) oluyor. Bu arada midede, vücutta, en sonunda da kanda asit seviyesi de yükseliyor. Karaciğer bu kana karışan atıklar vücüttan uzaklaştırılamadığı için depo edebildiği ölçüde depo ediyor ki kanda bulunmasınlar. Ama genellikle 35 yaş civarı bu depolar dolduğu için bu atıklar kanda birikmeye başlıyor ve bunun sonucunda diyabet, kalp rahatsızlıkları gibi şeyler ortaya çıkıyormuş. işte bu nedenle yediğimiz içtiğimiz birşeyin sindirimi bitmeden diğerini yemek doğru değilmiş. Mesela su içtikten 15-20 dk sonra birşeyler yemek, yemek yedikten sonra ise en erken 2-2,5 saat sonra su içmek gerekiyormuş. Bu bağırsakta biriken atıkları temizlemek için bir tarif verilmiş papatya ve ısırgan ile çay gibi demlenip içine zeytinyağı eklenip içiliyor. Bugün onu içtim şimdilik işe yarıyor gibi. Ama yarın sabah da aç karına yapmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak?
ve bide tabiki bide bol su tabiki:)inekler konusuna katılıyorum.pekmezden bişey olmaz kase kase yemediğin sürece tatlım.Arkadaslar ben tam anlamda bir diyet yapamam.Ama kilo yapan bir cok seyi kestim, mesela cikolata kolikken artik cikolata,seker, dondurma yemiyorum.Simdiki kararimda caylarimi artik sekersiz icicem.Sadece tatli olarak helva 1 kasik günde ve pekmez.Pekmez kilo yaparmi bilmiyorum.Bazi büyükler tatli seyler ye süt yapar,ne bilim seker ye v.b gibi ögütler versede inanmiyorum onlara.Inekler sanki tatli yiyerekmi süt yapiyorlar :))))))))))bol bol yesillik yiyerek ve rezene cayida ayni islemi yapar.
karatay olmuş bugünkahvaltıda midem bulanıyordu bişe yemek istemedim
yulaf+süt
saat 3 gibi
tavuk şiş,salata ve ayran
sonra zaman zaman
nescafe ice(66kalori)
cocacola zero
şekersiz çay
ben gecen sene 3 ay yüzdüm ama döndğmde cok acıkıyordum.yediğimden dolayı hiç vermedim.ama takımda değildim.Arkadaşlar aranızda spor ve kilo verme amaçlı düzenli olarak yüzen var mı?
sorma o çatlaklar bendede tonla.ama geçen hamamda bikinimi giydim altına mini şort giymiştim beli biraz yüksekti.kızlar farketmediler.sanırım biz dikkat ediyoruz die cok gözümüze batıyolar.evet herkez öyle diyor.emzirirken daha cok kilo veriliyormus.birde saglikli beslenmeye baslasam daha cabuk veririm insallah.ekimde tatil icin türkiyeye gelicez o zamana kadar insallah hedef kiloma ulasirim.göbegimdeki catlaklar sayesinde bikini giyemesemde mayonun icinde bari güzel görüntü olusturum :)))
oo süper 5 li diosun:)simdi birde cizelgemi yapim sabah tam anlamiyla aranizda olum.yani istek,hedef,spor ve saglikli beslenme birde cizelge :)))
evet tatlım cumaları tartılıyoruz.sporunu suyunu ve menünü yazıyosun.günün sonunda yada ertesi gün.2 haftada deneme süreniz var.bol katılım bekliyoruz öle cok katı kurallar yok.İyi akşamlar herkese, 35 yaşındayım ve 8 yaşında bir oğlum var. (Utanıyorum bunu yazarken, 8 aylık bir bebeğim var diye yazsaydım doğum sonrası kilo kategorisine girecektim ama malesef hiç bir gerekçem yok, yedim yedim ve yedim ve kocaman bir göbeğim var. Evet ben o yiyince doğrudan göbek bölgesine kilo alan bahtsızlardanım. Aaaaaa bebek mi bekliyorsun diye soranlara, ki haklılar, ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şakaya vuruyorum ama derdim başkaları değil aslında, sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Ailemde diabet var ve doktor kilo almaya devam edersem şeker hastalığına aday olduğumu söyledi ve ben utanmadan 7 kilo daha aldım bu söylemin üzerine. yani yeterince zaman kaybettim. Ve bir an önce U dönüşü yapmazsam sonum kötü) Başlangıç kilom 70 ve hedefim 51. Yolum uzun ve malesef bir çikolatakoliğimUmarım bu grupla başarılı olurum. Çünkü fazla kilolarımı taşımaktan bıktım. Şimdi bana biraz yardımcı olur musunuz? Öncelikle kilo çizelgemi bir türlü ekleyemedim. Tickerfactory'de yaptım. URL yi kopyala yapıştır yaptım ama format uygun değil mesajını alıyorum. İkinci sorum ise grup içinde nasıl ilerlemeliyim, yani her gün neler yediğimizi ve spor aktivitelerimizi mi yazıyoruz? Cuma sabahları mı tartılıyoruz? Özelden mesajlara cevap yazamıyorum çünkü malesef henüz 100 mesaja ulaşmadım.
çok teşekkür ederim canım :) çok zor olsa da bir haftayı tamamladım ama tavuk görmek istemiyorum artık o derece bu gün son gündü bitti sonunda ama değdi... :) bu sabah 71.8 dim tam 1 kilom kaldı iddayı kazanmama ve 3 günüm kaldı yarın kendimi baskülde en az 71.0 olark görmek istiyorum inşallah :) sende dene bence kesinlikle işe yarıyor
İyi akşamlar herkese.
Bugün spor yapmıcam dedim ama yarım saat pilates yaptım.
Ya bende merak ediyorum grupta kaç kişiyiz liste varmı böyle. Ayrıca bizim bi deneme süremiz mi var?
süpersinnnn
tatlım takımda 5 kişi kaldık şimdi 4 kişi deneme sürecinde.2 hafta süreniz var.ama aktif olurasanız bu haftada alabiliriz.bol katılımmmm tikkat bide menülere
kızlar ben bugün gündeydim ordan bi öğrencim sünnet olmuştu onun mevlüdü vardı geçmiş olsuna uğradım.orda deil ama günde cok yedim.yarından itibaren galathus diyetindeyim:)ekmek meyve ve kuru gıda yok 10 gün.sebze salata ve tavuk yapacam bende:)
sporum:40 dakka tempolu yürüdüm.200 ip atladım.
sporuma geri dönüyorum ve benm hedefim 15 günde 4 kilo vermek.çok evet ama başarıcam cünkü 5 ine trabzona düğüne gidecem ve yaz tatlim başlıyor kaç hafta oldu 2 kilo aldım onlar gitmeli.rahatsız ediyor beni.günde 1 saat yürüyüşle bu işi hallederim gibime geliyor.
sizce kızlarrrrr?
yavaş yavaş3 litreye cıkarmaya calış.gerçekten cok faydası oluyor.Teşekkür ederim bilgi için
Yarından itibaren aktif olcam söz veriyorum. Su bugün gezdim dolaştım eve gelince toplamda 4 büyük bardak içtim. Bardaklar büyüktü baya.
Sporda yaptım bakalım sonuç ne olcak cuma merak içindeyim :44:
süper olmuş.3 güne kadar göreceksin 70,800 ü.evet son gün menümü yazayım herzamnki gibi yine :
sabah
kk beyaz peynir
domates-salatalık
öğlen:
1 domates bir bir çatal beyaz peynir ve bir yumurtalı yağzız tuzsuz omlet
akşam:
1 bardak ayran
tavada yagsız tuzsuz kızartıgım tavuk göğsü parçası
ve 1 adet salatalık.
kahvaltıdan sonra 45 dk yürüyüş 15 dkk twist ve 10 dk bisiklet ve 15 diğer spor aletleriyle çalıştım bugün yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum 2- 2bucuk litre su içebildim ancak.
canım sabahları tavuk yerine diyet beyaz peynir yada bir adet haş. yumurta yiyebilirsin. çok sıkıldıgında bir tavaya ufak uafak domates kes bir kaç parç abeyaz peynri at ve bir yumurta kır üstüne bence çok güzel oluyor ama sakın unutma salata dışında hiç bir şeye tuz ve yağ atmak yok. bir de yoğurt ayran serbest canım hadi kolay gelsin :)
İyi akşamlar herkese, 35 yaşındayım ve 8 yaşında bir oğlum var. (Utanıyorum bunu yazarken, 8 aylık bir bebeğim var diye yazsaydım doğum sonrası kilo kategorisine girecektim ama malesef hiç bir gerekçem yok, yedim yedim ve yedim ve kocaman bir göbeğim var. Evet ben o yiyince doğrudan göbek bölgesine kilo alan bahtsızlardanım. Aaaaaa bebek mi bekliyorsun diye soranlara, ki haklılar, ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şakaya vuruyorum ama derdim başkaları değil aslında, sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Ailemde diabet var ve doktor kilo almaya devam edersem şeker hastalığına aday olduğumu söyledi ve ben utanmadan 7 kilo daha aldım bu söylemin üzerine. yani yeterince zaman kaybettim. Ve bir an önce U dönüşü yapmazsam sonum kötü) Başlangıç kilom 70 ve hedefim 51. Yolum uzun ve malesef bir çikolatakoliğimUmarım bu grupla başarılı olurum. Çünkü fazla kilolarımı taşımaktan bıktım. Şimdi bana biraz yardımcı olur musunuz? Öncelikle kilo çizelgemi bir türlü ekleyemedim. Tickerfactory'de yaptım. URL yi kopyala yapıştır yaptım ama format uygun değil mesajını alıyorum. İkinci sorum ise grup içinde nasıl ilerlemeliyim, yani her gün neler yediğimizi ve spor aktivitelerimizi mi yazıyoruz? Cuma sabahları mı tartılıyoruz? Özelden mesajlara cevap yazamıyorum çünkü malesef henüz 100 mesaja ulaşmadım.
Teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun.
Plates gerçekten zevkli,hazır başlamışken bırakma
Ne güzel ya düğününde ekipten arkadaşlarınla oynarsın süper olur
ben hep öyle istemiştim,kursa gidip oynamayı bilen insanlardan arkadaş mı edinsem acaba:)
Zeyneeeep deryaa diye bi arkadaş çağırdım,84 kg ve 20kg vermek istiyomuş
kahvaltı
kırmızı biberli soğanlı yumurta 1bardak çay,domates ve yeşil soğan
arada türk kahvesi ve daha sonrasında bi süt mısırı
akşam üzeri
çiğköfte marul domates,bol yeşillik ve sonrasında çayın yanında tahinli çöreğin tadına baktım,napim dayanamadım:))
kızlar menümüde yazayım:
sabah.:1 dilim ekmekle yaptığım tost
ara:ceviz
öğle:4 kaşık mantar,1 kase corba
ara:yoğurt
ara:2 kaşık makarna
akşam:kızımın doğum günüydü üzgünüm:2 kaşık kısır,ince bi dilim yaş pasta,1 puaca,1 küçük parca börek,1 caatal un helvası,2 kaşık makarna salatası,1 kurabiye
Tüm gruba merhabalar ve iyi geceler :)
4. takıma davet edildim ve hemen geldim. Diyet gruplarına yabancı değilim aslında, daha önce 8. takımda yer aldım. Güzel de kilo verdim ama maalesef bu kiloyu koruyamadım. Şimdi tekrar, üstelik eskisinden daha da büyük bir başarı için, çabalıyorum.
Takımın kuralları varsa öğrenmek isterim, kurallara riayet ederim :)
Katılım ve haftalık kilo bildirimi konusunda sorunlu biri değilim. Takımlarda genel bir sıkıntıdır ama bu konuda sıkıntı çıkarmam arkadaşlar
Haftalık kilo bildirim zamanımızı da öğrenmek isterim şimdiden. Takımlar için kilo bildirim günü cuma olsa da bazı takımlarda kaptana kolaylık sağlamak için gün veya saat değişiklikleri yapılabiliyor, şayet böyle bir durum varsa ve beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Hepimize kolay gelsin
hangi yöre oynuyorsun ben artvinliyim artvin ekibinde oynadım 2 yıl :)
iyi geceler kızlar yoğunluktan anca bu saatte girebildim 3 dersten kalmışım sınavlara çalışıyorum büte gircem
yediklerim herzamnkinden farksız
sabah
haş tuzsuz 1 yumurta bir kaç dilim domates salatalık
öğlen: buharda tuzsuz domatesli tavuk ( 1 kasık kadar üstüne konserve mısır koydum yenilecek gibi değildi)
akşam dışardaydık :
yagsız tuzsuz tavuk ızgara ve salata, 1 bardak ayran
midem küçüldü yada tavuktan bıktım bilmiyorum hiç bir şey yiyesim gelmiyor. bugün annemler sıcak ekmeğin içine tereyağı koyup gözümün önünde yediler ama ben yemedim ki asla hayır diyemediğim bir şeydir. umarım çabalarım boşa çıkmaz bugün sevdiceğimlede aram bozuk moralim de pek iyi değil bakalım hayırlısı.
Herkes menü yazmış ben geçmi kaldımmm
Neyse yazayım pek menü olmadı bgn ama olsun
sabah: 1 kaşık kadar yağsız menemen
2 dilim salatalık
1 dilim normal ekmek
1 fincan kayısı çayı şekersiz
Öğle yok
akşam 2 kaşık pilav
1 kase etli haşlanmış kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
bugün kandil diye 1 kaşık irmik helvası yarım kandil simidi 1 fincanda nescafe hüplettim :) ikramdı kızlar kızmayın sakın :)
beni araniza kabul ettiginiz icin cok tessekkürler.kisaca kendimi tanitim.
ben evli,iki cocuk sahibi tonbul bir anneyim.almanyada yasiyorum.25 yasindayim.
23 gün önce dogum yaptim ve emziriyorum.yediklerime dikkat ediyorum ve evde spor yapiyorum.
84 kiloyum,hedefim ilk basta 65 e inmek.
Merhaba kızlar. Bol motiveli az kalorili günler diliyorum.
Bugün babalar günü ufak bi hediye almaya çıktım dışarısı çok sıcak. Şu klimada olmasa ah ah
Menümü gireyim bugün. Spor yapamıcam bugün haberiniz olsun.
Sabah: yarım dilim normal ekmek
2 çatal peynir
yarım domates
1 salatalık
1 siyah zeytin
Öğle: 1 fincan nescafe
Akşam: Izgara et ve tavuk
1 kase salata az yağlı
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran
Arkadaslar ben tam anlamda bir diyet yapamam.Ama kilo yapan bir cok seyi kestim, mesela cikolata kolikken artik cikolata,seker, dondurma yemiyorum.Simdiki kararimda caylarimi artik sekersiz icicem.Sadece tatli olarak helva 1 kasik günde ve pekmez.Pekmez kilo yaparmi bilmiyorum.Bazi büyükler tatli seyler ye süt yapar,ne bilim seker ye v.b gibi ögütler versede inanmiyorum onlara.Inekler sanki tatli yiyerekmi süt yapiyorlar :))))))))))bol bol yesillik yiyerek ve rezene cayida ayni islemi yapar.
kahvaltıda midem bulanıyordu bişe yemek istemedim
yulaf+süt
saat 3 gibi
tavuk şiş,salata ve ayran
sonra zaman zaman
nescafe ice(66kalori)
cocacola zero
şekersiz çay
Çizelge 74,8 den başlamıyormuş bende 75 yaptım,200g fazladan başlasın
Buarada ben az önce bi küçük paket light yoğurda 1 çay kaşığı keten tohumu atıp yedim menüme ekleyeyim:))
evet son gün menümü yazayım herzamnki gibi yine :
sabah
kk beyaz peynir
domates-salatalık
öğlen:
1 domates bir bir çatal beyaz peynir ve bir yumurtalı yağzız tuzsuz omlet
akşam:
1 bardak ayran
tavada yagsız tuzsuz kızartıgım tavuk göğsü parçası
ve 1 adet salatalık.
kahvaltıdan sonra 45 dk yürüyüş 15 dkk twist ve 10 dk bisiklet ve 15 diğer spor aletleriyle çalıştım bugün yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum 2- 2bucuk litre su içebildim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?