- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
yavaş yavaş3 litreye cıkarmaya calış.gerçekten cok faydası oluyor.
süper olmuş.3 güne kadar göreceksin 70,800 ü.
Bu nasıl bi diyet bu kadar çabuk verdiriyor?
Peki canım bakarım aklıma geldikçetatlım 5 üye kaldık.denemede 4 kişi oldu.daha çağırabiliriz.11 kişiye kadar yolu var.göz at arada bizim gibi etli butlu bikaç daha cağırabiliriz:)
Yaparım deyip yapamamaya alışığız aslında,süpersinİyi akşamlar herkese.
Bugün spor yapmıcam dedim ama yarım saat pilates yaptım.
Ya bende merak ediyorum grupta kaç kişiyiz liste varmı böyle. Ayrıca bizim bi deneme süremiz mi var?
Çok güzel menü canım,sporunda güzelevet son gün menümü yazayım herzamnki gibi yine :
sabah
kk beyaz peynir
domates-salatalık
öğlen:
1 domates bir bir çatal beyaz peynir ve bir yumurtalı yağzız tuzsuz omlet
akşam:
1 bardak ayran
tavada yagsız tuzsuz kızartıgım tavuk göğsü parçası
ve 1 adet salatalık.
kahvaltıdan sonra 45 dk yürüyüş 15 dkk twist ve 10 dk bisiklet ve 15 diğer spor aletleriyle çalıştım bugün yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum 2- 2bucuk litre su içebildim ancak.
canım ekip arkadaşlarımla roman hazırlmayı planlıyorum inşallah istersen seninde yanına geliriz...
tahinli çörek süt mısır felan hayırlı uğurlu olsun tadı nasıldı bariama yinede günün hafif zaten canım güzel menü
aman kola orda ne işi var şekerim benim nescafe ıce bi alışamadım ya tadına afiyet olsun kola hariç bayıldım
ya bi ben kaldım galiba çizelgesi olmayan beceriksizmiyim neyim ben yaaaa
Güzel menü olmuş canım,sende benim gibi dondurmacısın :))bugun çok işim var sık sık gelemem ama menümü yazıyım ben
sabah kahvaltısını evin yakınındaki parkta yaptık temiz hava iştahı açtırıyor ama çocuklarla voleybol saklambaç derken çok koşturdum
1 k.k beyaz peynir,5 zeytin,semiz otu,1 haş.yumurta,1 kaşıktanda az pataes salatası ,domates,açık 1 bardak çay
öğlen
ızgara köfte,salata,ice tea
ara
karpuz 3 dilim...
ara
dondurma
o kadar çok yürüdüm ki anlatamam aaa bide akşam 5tane yaprak sarma açık çay onu unuttum
Canım tartılma hergün,en fazla haftada bir tartıl oda zaten bildirim için mecbur:) daha fazlası moral bozmaktan başka bişeye yaramaz. Günlük su alış verişi,açlık tokluk vs derken dengesiz sonuçlar alıp canını sıkarsın.Herkese tünaydın :)
Her gün tartılma hastalığımdan bir türlü vazgeçemiyorum :26: 2 gündür 88.0 görüyordum, bugün 87.7'yi gördüm. Böyle sonuçlar alırken her gün tartılmak moral motivasyon oluyor da duraklama dönemlerinde sinir bozucu
Son gün su içme:) tartılmaya yakın egzersiz yap terle terle terle duş al tartıl:)off çok moralim bozuldu dün hiç kilo verememişim hatta 100 gram almışım :S:S:S 71,900 cıktım 3 günde nasıl vercem ben 1 kiloyuu kızlar yardım ediinnn
Nerden bu kandil simitleri böyle:))3 kandil simidi
Tek şekerli kahve
4-5 haşlanmış ve ezilmiş kabak (üzerine 1 kaşık zeytinyağı gezdirdim, az tuzlu)
1 kase yoğurt
Tek şekerli kahve
200 gr ızgara tavuk eti (az yağlı ve bol baharatlı sosla)
5 adet salatalık
1 Külah sade dondurma (bu akşam arkadaşlarımla gezicem, eminim herkes bir şey yer, ben de kendime 1 külah dondurma hakkı tanıdım)
1275 kalori
2.5 lt su içtim, birkaç gündür çok az su içiyordum. 2 saat yürüyüş yaptım.
Eki Görüntüle 446907
Merhaba kızlar güne gülerek başlayalım istedim. Bugün kimsecikler yok. Bende temizlik yaptım arada bi gelip gittim kimse yoktu yazmak istemedim. Şimdide yaprak sarcam anneme yardım
Su içemedim ben daha şu saat oldu tık yok
Nerden bu kandil simitleri böyle:))
peki canım bakarım aklıma geldikçe
Yaparım deyip yapamamaya alışığız aslında,süpersin
çok güzel menü canım,sporunda güzel
gel gel gel,istemez miyiiiim
Mısırı midemi bozsun diye yedim açken ama olmadı:)tadıda güzeldi
kola zero:) sözde zararsız ama mecbur kaldım hayatım ya,dışarda illa soğuk bişeyler ikram ediliyor felaket sıcaaak
Güzel menü olmuş canım,sende benim gibi dondurmacısın :))
canım tartılma hergün,en fazla haftada bir tartıl oda zaten bildirim için mecbur:) daha fazlası moral bozmaktan başka bişeye yaramaz. Günlük su alış verişi,açlık tokluk vs derken dengesiz sonuçlar alıp canını sıkarsın.
Uzun süredeki değişimi dikkate al sadece derim ben
Son gün su içme:) tartılmaya yakın egzersiz yap terle terle terle duş al tartıl:)
nerden bu kandil simitleri böyle:))
çok güzelmiş canım ya sağol paylaştığın için.
Kolay gelsin sana şimdiden afiyet olsun,fazla kaçırma sarmaları:)
senin eğer öle bi planın varsa sadece haber ver hemen toplar gelirim ekibi akşama doğru gelir gösterimizi yapar geri döneriz
3 kandil simidi
Tek şekerli kahve
4-5 haşlanmış ve ezilmiş kabak (üzerine 1 kaşık zeytinyağı gezdirdim, az tuzlu)
1 kase yoğurt
Tek şekerli kahve
200 gr ızgara tavuk eti (az yağlı ve bol baharatlı sosla)
5 adet salatalık
1 Külah sade dondurma (bu akşam arkadaşlarımla gezicem, eminim herkes bir şey yer, ben de kendime 1 külah dondurma hakkı tanıdım)
1275 kalori
2.5 lt su içtim, birkaç gündür çok az su içiyordum. 2 saat yürüyüş yaptım.
Protein diyeti gibi bir şey canım sadece tavuk salata yiyorsun sana pek tavsiye etmem zaten pek sağlıklı da değil benim çok acil kilo vermem lazım o yüzden yaptım
Yaparım deyip yapamamaya alışığız aslında,süpersin
Çok güzelmiş canım ya sağol paylaştığın için.
Kolay gelsin sana şimdiden afiyet olsun,fazla kaçırma sarmaları:)
Son gün su içme:) tartılmaya yakın egzersiz yap terle terle terle duş al tartıl:)
/QUOTE]
annem de son gün su içme demişti perşembe en geç cuma sabahı tartılıp video çekip sevgilime göndermem lazım...
başka bir şeyler önerebilecek olan var mı 3 günde 1 kiloyu nasıl vercem ben(
/QUOTE]
annem de son gün su içme demişti perşembe en geç cuma sabahı tartılıp video çekip sevgilime göndermem lazım...
3 gün için dukanın başlangıç evresini dene kuzenim öyle vermişti. 3 günde 2 kilo
3 gün için dukanın başlangıç evresini dene kuzenim öyle vermişti. 3 günde 2 kilo
İyi akşamlar , beni gruba kabul eden ve hoşgeldin diyen herkese teşekkürler. Gelelim bugün ne yedik ne kadarını nasıl yaktık bölümüne :
sabah : aç karna bir kayısı ve 2 km tempolu yürüyüş
4 kaşık yulaf +6 siyah kuru üzüm +1 çay kaşığı tarçın+ parçalanmış iki cevizi 1 çay bardağından azcık fazla sütle karıştırdım.
ara: 1 kayısı, 4 erik, 5-6 fındık
öğle : 4 ızgara köfte, 2 kaşık bulgur pilavı, yeşillik, 1 bardak ayran
ara : 1 şeftali
2. ara : 1 çay bardağından az fazla süt+nescafe (şekersiz) + 1 adet diyet yulaflı bisküvi
akşam : 1 kase domates çorbası + 2 etli dolmanın sadece yeşil biber kısmı + salata (malesef yağlıydı)+ 2 dilim tam tahıllı ekmek
Kahvaltıyı diyetisyenim önermişti bana, haftada 5 gün bu kahvaltı diğer günler yine diyete uygun farklı şeyler tüketebiliyoruz. Benim için ideal oluyor bu çünkü zeytin peynir domatese bir daldım mı ekmeği çok kaçırıyorum. öğleden sonra 2 ara öğün yapmayı planlıyorum, bu da onuntavsiyesi idi. Bu sayede akşam sofraya çok aç oturmamış oluyorum ve kendimi kaybetmiyorum. Su içmeye başladım yeniden. Şu ana kadar 7 bardak oldu. Dolabımın üstüne su çizelgemi yapıştırdım, bu şekilde takip etmem kolay oluyor. Belki ilgilenen olabilir, buraya eklemeye çalışacağım, internetten bulmuştum. Bilmem yorumunuz nedir, ben kalori hesabı olayını beceremiyorum ama bugün iyiydi sanırım. Yatmadan bir ara öğün olarak yulaflı bisküvi yerim sanırım ya da belki meyve.Eki Görüntüle 447048
Yulaf ezmesi canım, burda marka paylaşımı yapılabiliyor mu bilmiyorum ama lifal... benimki. Aslında diyetisyen 1 su bardağı süte yapmamı söylemişti ama dediğin gibi bulandıracağını düşünerek daha az sütle yapıyorum ben. Yoğurt ve kaysıyla yapmak da iyi fikir, bir deneyeyim ben de. Sorma ben suyu zorla içiyorum, yoksa su aklıma gelmez.
Menümü yazayım bende
uyanır uyanmaz kayısılı form çay
kahvaltıda
yulaf+süt ceviz,kuru kayısı,kuru erik
3gibide
patates salatası,domates,salatalık,3-4 zeytin,şekersiz çay
kocaman bardak limonata
1-2 saat sonrasında
koca bi bardak bol acılı şalgam,sırf midemi bozsun diye içtim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?