Şuan çoktan nişanlı olmam gerekiyorduda aman neyse uzun hikaye:)
okul başlamadan temmuz ya da ağustos nişan nisanda düğün planı var bakalım,hayırlısı.
Sen nerdesin canım,ben Mersindeyim:))
kızlarrrrr günaydınn hepinize ayyyyy bi uykum var bi uykum var o halimle sabah kalktım ojemi sildim gözüm açılsın diye gittim turuncu portakal kokulu ojelerimi sürdümmmportakal ağacı gibi mi oldum sanki ne
menümü paylaşıyım hemencecik
sabah
1kase yoğurt
ara
eti form yulaflı kepeklinin içinden sadece 3 tanesi
öğlen
bamya yedim bol limonlu.y.pors. pilav ve yoğurt yedim
ara
soda ve 2tane kepekli bisküvi
akşam
1kaseden az yoğurt çorbası ve 5tane yaprak sarma
spor:3 km yürüdüm evde dün paylaştığım spordan 20dk yaptım
su : 2lt su
SElamlarrr kizlar yeni kaptan kim bilmiyorum ama ben gruptan ayrilmak siyorum tatilden dondum ama hiç yazasim yok valla. islerimde çok. Ben bu grup sayesinde 10 kg verdim. Suan 61,5 bucugum ama olsun 6 kg da kendim veririm insaallah. hadi herkese kolay gelsin. nasil zayifladigimi blogumda yazmistim okumak isteyenler bakabilir. Sevgiler...
Fransalı Gelin: Diyet Güncem
günaydınnn3 km artı 20 dk ekstra spor süpersin valla. Allah azmini arttırsın, inşallah benim de artar öyle zor geliyor ki yürüyüşe gitmek bile, sonrasında iyi hissediyorum ama mesele yola çıkabilmek
valla utandım kendimden yarın ben de arttırıyorum km'yi, bir de hergün mü yürüyorsun? Ben her gün yürümeye çalışıp sonra pes ediyorum, acaba bir gün arayla mı yürüsem? Bence streç olayını bırak canım, zayıflıcam derken ortamda imajı zedelemeyelimcanım normalde bana kalsa 5km felan yürüyodum hep ama sreç film terletip altıma yapmışım gibi görüntü verince bıraktım yoksa ben deli gibi yürüyorum normalde banada zor geliyo gitmek ama gidene kadar sonra geri dönesim gelmiyo
herkeze tünaydin.dün hic giremedim.bütün gün disardaydik.bugün oglumun alismasi icin anaokulunda ilk günüydü.artik cok erken kalkip güne erken basliyorum.nerdeyse 1 km yürüdüm oglumu götürürken.artik her sabah böyle 1 km yürüyüs.birde almaya giderken 1 km yürüyüs.evdede müzigi acicam birazdan yarim saat kurtlarimi dökücem.bugünkü menüme gelince:
sabah+öglen 2 sandwich ince kesilmis kasarli
araögün:1 elma
aksam:1 bardak ayran,1 tabak bulgur pilavi,az yagli salata
sabah canim bisey istemiyordu o yüzden sabah öglen bir yiyorum.
valla utandım kendimden yarın ben de arttırıyorum km'yi, bir de hergün mü yürüyorsun? Ben her gün yürümeye çalışıp sonra pes ediyorum, acaba bir gün arayla mı yürüsem? Bence streç olayını bırak canım, zayıflıcam derken ortamda imajı zedelemeyelim
tekrar hosbulduk canim.cok su icmeye calisiyorum.gözümün önünde olunca cok iciyorum degilse unutuyorum icmeyi.:) hoşgeldin tekrardan armıza arkadaşım.zeynep ben.takımın kaptanıyım.benmde 3 yaşında bi kızım var.istanbuldayım ve öğretmenim.kızım gündüzleri pek fırsat vermediği için geceleri genelde burdayım:)kızların da dediği gibi kilon cok kolay gidecek.hep beraber birbirmize destek olacaz.ben faydasını cok gördm takım ruhunun umarım sende faydasını görürsün.
ve bide tabiki bide bol su tabiki:)inekler konusuna katılıyorum.pekmezden bişey olmaz kase kase yemediğin sürece tatlım.
sorma o çatlaklar bendede tonla.ama geçen hamamda bikinimi giydim altına mini şort giymiştim beli biraz yüksekti.kızlar farketmediler.sanırım biz dikkat ediyoruz die cok gözümüze batıyolar.
oo süper 5 li diosun:)
cok tesekkür canim güzel niyetlerin icin.bebişin ismiyle güzel güzel yaşasın canım benim allah uzun sağlıklı ve güzel bi hayat nasip etsin ona maşallah onasende hoş geldin canım benim inşallah sağlıklı kilo verirsin...
bendede var o hastalik.günü birak sabah aksam tartilasim var.tartilinca moralim bozuluyor o yüzden aklima gelince hemen unutmaya bakiyorum baska seyler düsünmeye calisiyorum.Herkese tünaydın :)
Her gün tartılma hastalığımdan bir türlü vazgeçemiyorum :26: 2 gündür 88.0 görüyordum, bugün 87.7'yi gördüm. Böyle sonuçlar alırken her gün tartılmak moral motivasyon oluyor da duraklama dönemlerinde sinir bozucu
hayırlı olsun, çocuklar için erken kalkmak insanın hayatını düzene sokuyor. Ben de oğlumu yürüyerek götürüyorum okula (gerçi şimdi tatile girdi), o olmasa çıkmaya üşenirim ama hem bırakırken hem alırken hareket etmiş oluyorum her gün.
bende birtürlü yapamadim su cizelgeyi.cok sinir bozucu.denen herseyi yapip sonunda olmamasi.ya kızlar gözünüzü seviyim allah rızası için biri bana çizelge yasın yoksa bilgisayarı atıcam imdik yere
bende birtürlü yapamadim su cizelgeyi.cok sinir bozucu.denen herseyi yapip sonunda olmamasi.
Bende yazdığını görünce sevinmiştim saf saf.SElamlarrr kizlar yeni kaptan kim bilmiyorum ama ben gruptan ayrilmak siyorum tatilden dondum ama hiç yazasim yok valla. islerimde çok. Ben bu grup sayesinde 10 kg verdim. Suan 61,5 bucugum ama olsun 6 kg da kendim veririm insaallah. hadi herkese kolay gelsin. nasil zayifladigimi blogumda yazmistim okumak isteyenler bakabilir. Sevgiler...
Fransalı Gelin: Diyet Güncem
bize farketmiyo ki tatlım bende ankaradayım yine burada olrsak ve allah nasip ederse mersine gelmeyide çok isterimmmmmm valla isterim bak gerçekten isterim çağır çağır sanada öğretelim sende oyna olmaz mı
Sporunda menünde çok güzel olmuş tatlım.kızlarrrrr günaydınn hepinize ayyyyy bi uykum var bi uykum var o halimle sabah kalktım ojemi sildim gözüm açılsın diye gittim turuncu portakal kokulu ojelerimi sürdümmmportakal ağacı gibi mi oldum sanki ne
menümü paylaşıyım hemencecik
sabah
1kase yoğurt
ara
eti form yulaflı kepeklinin içinden sadece 3 tanesi
öğlen
bamya yedim bol limonlu.y.pors. pilav ve yoğurt yedim
ara
soda ve 2tane kepekli bisküvi
akşam
1kaseden az yoğurt çorbası ve 5tane yaprak sarma
spor:3 km yürüdüm evde dün paylaştığım spordan 20dk yaptım
su : 2lt su
Bulgur pilavı bile olsa 1 tabak çok değil mi:26:herkeze tünaydin.dün hic giremedim.bütün gün disardaydik.bugün oglumun alismasi icin anaokulunda ilk günüydü.artik cok erken kalkip güne erken basliyorum.nerdeyse 1 km yürüdüm oglumu götürürken.artik her sabah böyle 1 km yürüyüs.birde almaya giderken 1 km yürüyüs.evdede müzigi acicam birazdan yarim saat kurtlarimi dökücem.bugünkü menüme gelince:
sabah+öglen 2 sandwich ince kesilmis kasarli
araögün:1 elma
aksam:1 bardak ayran,1 tabak bulgur pilavi,az yagli salata
sabah canim bisey istemiyordu o yüzden sabah öglen bir yiyorum.
ya kızlar gözünüzü seviyim allah rızası için biri bana çizelge yasın yoksa bilgisayarı atıcam imdik yere
Bende yazdığını görünce sevinmiştim saf saf.
Sen bilirsin celicim yazasın yoksa yazma tabi ne güzel bir üslupla açıklamışsın durumunu.
Kendi kendine veriyosun zaten kiloları,takım olamadıktan sonra takımda olmanın bi anlamı yok.Sana başarılar.
Ya bn öğrnmeyi çok isterimdeee nasıl olacak o:26: Heveslendirdin beni ha:))
Sporunda menünde çok güzel olmuş tatlım.
Bulgur pilavı bile olsa 1 tabak çok değil mi:26:
Ver sen bana bilgilerini ben yapayım sana. Başladığında kaç kiloydun,şimdi kaçsın,hedefin kaç,boyun kaç:)
Herkese tünaydın :)
Her gün tartılma hastalığımdan bir türlü vazgeçemiyorum :26: 2 gündür 88.0 görüyordum, bugün 87.7'yi gördüm. Böyle sonuçlar alırken her gün tartılmak moral motivasyon oluyor da duraklama dönemlerinde sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?