Bende yazdığını görünce sevinmiştim saf saf.
Sen bilirsin celicim yazasın yoksa yazma tabi ne güzel bir üslupla açıklamışsın durumunu.
Kendi kendine veriyosun zaten kiloları,takım olamadıktan sonra takımda olmanın bi anlamı yok.Sana başarılar.
Ya bn öğrnmeyi çok isterimdeee nasıl olacak o:26: Heveslendirdin beni ha:))
Sporunda menünde çok güzel olmuş tatlım.
Bulgur pilavı bile olsa 1 tabak çok değil mi:26:
Ver sen bana bilgilerini ben yapayım sana. Başladığında kaç kiloydun,şimdi kaçsın,hedefin kaç,boyun kaç:)
bende her gün tartılıyorum.kilo verince ii oluyorda alınca kötü oluyor
dahada alasın geliyor.nasıl olsa veremiyorum demekten
yaparız yaparız hop bir ki üç yandan hop hop hop aşağıdan oldu bil biraz yorucam seni ama olsun bak nasıl güzel olur
Güzel olmuş canımkızlar dün bütün günüm kuaför okul ve trafikte geçti.5 saat araba kullandım.boğaz köprüsü saolsun
ama tartıda 600 gr ekside görmeme yardımcı oldu sanrım:)
dün sabah:1 haş yumuırta
ara:yarım salatalık
öğle:1 tabağa yoğurt ve mantar koydum
ara:1 avuç çerez.trafikte sıkıntıdan
akşam:1 tabak dolusu ton balıklı salata
ara:kızımn artan yarım puacası 3 lokmalıktı
tamam yap canım bana sana zahmet bide nasıl değiştircez kiloyu sonrda onu öğret bana ben sana özel mesaj gönderiyim şimdi.
Keşke aynı yerde olsaydık ya hm öğrenirdim hem zayıflardık:)))
Güzel olmuş canım
ay canım yolun düşerse beklerim ben seni yada benim yolum düşerse hemencecik ararım ben seni ben öğretirim sna hep beraber öğreniriz
Önemli değil canımcım,hızla değiştirirsin rakamları inşallahaman benimde var ya artık çizelgem gördünüz mü kuzusununzuzu valla saol canım benimmmmmmmmm
Merhabalar herkese... Çok güzel bi kahvaltı yaptım ama hiç spor yapasım yok. 2 litre su içme bugün kü hedefim. 3 bardak oldu daha ama geceye kadar olur sanırım :44:
Ay bende hiç kahvaltı yapamadım,1 bardak çay 1dilim beyaz peynir ve o peynire yetecek kadar tam tahıllı ekmek:)
sabah aç karnına içtiğim bol acılı şalgam var bide:)
3 gün için dukanın başlangıç evresini dene kuzenim öyle vermişti. 3 günde 2 kilo
canım ben dukan diyetini yeni bitirdim(dün) şuan tekrar başlayamam çok sağlıksız
Merhabalar herkese... Çok güzel bi kahvaltı yaptım ama hiç spor yapasım yok. 2 litre su içme bugün kü hedefim. 3 bardak oldu daha ama geceye kadar olur sanırım :44:
Ay bende hiç kahvaltı yapamadım,1 bardak çay 1dilim beyaz peynir ve o peynire yetecek kadar tam tahıllı ekmek:)
sabah aç karnına içtiğim bol acılı şalgam var bide:)
canım ben dukan diyetini yeni bitirdim(dün) şuan tekrar başlayamam çok sağlıksız
Bilmiyordum cnm ama hani çabuk verceksen ancak öyle oldu tavsiyem sana...
Yağ yakımı esnasında vücutta oluşan toksinlerin atılması için su çok önemli. Ben de su içmeyi seven bir insan değilim ama şimdi mecburen 2 litreyi geçiyorum :26:
suyu seviyorum ama içmek ölüm bana
Buarada kızlar doktorum programında 2 haftada 4 kilo verdiren bi diyet var. Bir arkadşım onu yaptı. Vermiş gayet sağlıklı ben bu sabah ilk evresini gerçekleştirdim öğle kısmını atlamadım ama geciktirdim. Akşamıda uygulayım. Aç kalmadım gayet sağlıklı
Şalgam hem besleyici hem de kalorisi düşük, diyet yaparken çok güzel bir alternatif :)
Söylediğim diyetin videosunuda ekliyorum bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum.
Dr. Murat Topoğlu "2 Haftada 4 Kilo Verdiren Diyet Listesi" - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?