Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaparız yaparız hop bir ki üç yandan hop hop hop aşağıdan oldu bil biraz yorucam seni ama olsun bak nasıl güzel olur

bende her gün tartılıyorum.kilo verince ii oluyorda alınca kötü oluyor
dahada alasın geliyor.nasıl olsa veremiyorum demekten

amannnnn kızlar umutsuzluk denizine girmişte haberimiz yok ya kiloda alsak vermsini biliriz bi ineriz bi çıkarız bakmışsın 3 çıkmışsın 1 inmişsin bi daha bakmışsın 5 çıkmışsın 9 inmişsin zaman zaman olacak vucudunuzada hak verin napsın yedık yedık yedık hadi ben artık yemiyorum sen aç kal demek kolay mı oda şaşırıyo

kızlar dün bütün günüm kuaför okul ve trafikte geçti.5 saat araba kullandım.boğaz köprüsü saolsun
ama tartıda 600 gr ekside görmeme yardımcı oldu sanrım:)
dün sabah:1 haş yumuırta
ara:yarım salatalık
öğle:1 tabağa yoğurt ve mantar koydum
ara:1 avuç çerez.trafikte sıkıntıdan
akşam:1 tabak dolusu ton balıklı salata
ara:kızımn artan yarım puacası 3 lokmalıktı

yaparız yaparız hop bir ki üç yandan hop hop hop aşağıdan oldu bil biraz yorucam seni ama olsun bak nasıl güzel olur

Keşke aynı yerde olsaydık ya hm öğrenirdim hem zayıflardık:)))

Güzel olmuş canım

aman benimde var ya artık çizelgem gördünüz mü kuzusununzuzu valla saol canım benimmmmmmmmm

Son düzenleme:
ay canım yolun düşerse beklerim ben seni yada benim yolum düşerse hemencecik ararım ben seni ben öğretirim sna hep beraber öğreniriz

Yolum düşüyor aslında ama hemencecik öğrenir miyim ki:)
Sende ne zaman gelirsen beklerim,buralar yazlık arkadaşım yolunuz düşsün bak mevsimi geldi:))
aman benimde var ya artık çizelgem gördünüz mü kuzusununzuzu valla saol canım benimmmmmmmmm
Önemli değil canımcım,hızla değiştirirsin rakamları inşallah

Merhabalar herkese... Çok güzel bi kahvaltı yaptım ama hiç spor yapasım yok. 2 litre su içme bugün kü hedefim. 3 bardak oldu daha ama geceye kadar olur sanırım :44:

Merhabalar herkese... Çok güzel bi kahvaltı yaptım ama hiç spor yapasım yok. 2 litre su içme bugün kü hedefim. 3 bardak oldu daha ama geceye kadar olur sanırım :44:

Ay bende hiç kahvaltı yapamadım,1 bardak çay 1dilim beyaz peynir ve o peynire yetecek kadar tam tahıllı ekmek:)
sabah aç karnına içtiğim bol acılı şalgam var bide:)

Ay bende hiç kahvaltı yapamadım,1 bardak çay 1dilim beyaz peynir ve o peynire yetecek kadar tam tahıllı ekmek:)

Şalgam hem besleyici hem de kalorisi düşük, diyet yaparken çok güzel bir alternatif :)

Yağ yakımı esnasında vücutta oluşan toksinlerin atılması için su çok önemli. Ben de su içmeyi seven bir insan değilim ama şimdi mecburen 2 litreyi geçiyorum :26:

Sabah sabah şalgammı .s

Şalgam hem besleyici hem de kalorisi düşük, diyet yaparken çok güzel bir alternatif :)

Şu sıcakta soğuk bişeyler içmek zorundayım valla alternatif lazım gerçekten:))
Ama asıl nedenim başka:) açken acılı acılı içiyorum normalde çok fena midemi bozar ama tık yok:26: içim kurudu ya denemediğim bişey kalmadı

çok kötü bir gün geçirdim. gece lavman şurubu içtim o yüzden karnım çok ağrıdı 2 saatte bir wcye uyandım sabah 2 saat içinde de 4 kez wcye gittim içimde bişey kalmadı resmen.. zaten doktor gece 5ten sonra bişey yeme kolon grafisi çekcez dediği için yaptım bunları. bütün günüm hastanede geçti çok ağrılı bir işlemdi saat 4 te bitti işlemler.sonuç ne: 0 hiç birşey çıkmamış dedi doktor. o zaman niye kanamam var dedim bilemiyoruz çıkmamış falan dedi tekrar olursa kesinlikle kolonoskopi yaptırın dedi yolladı... off

ve saat 4 e kadar hastanede oldugum için
öğlende hastane kantininde bişeyler yemek zorunda kaldım
bir ayran ve bir tavuk dürüm aldım ekmekli yerlerini mümkün oldugunca yemedim..

akşamı meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum ama galiba iddaayı kaybedeceğim kızlar kendimi çok halsiz ve güçsüz hissediyorum spor yapabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…