Şu sıcakta soğuk bişeyler içmek zorundayım valla alternatif lazım gerçekten:))
Ama asıl nedenim başka:) açken acılı acılı içiyorum normalde çok fena midemi bozar ama tık yok:26: içim kurudu ya denemediğim bişey kalmadı
kızlar yemek yerine bol bol karpuz yiyorum çok kalorisi var mı?
Soğuk yeşil çayı önerebilirim, bu sıcaklarda kalorisiz ve serinletici bir alternatif :)
Yine buz gibi elma suyu da yapabilirsin, içine de bir iki dilim limon ve bir kabuk tarçın attın mı, ohh mis gibi
Ama ben çok sıcak olduğunda ayrana sarılıyorum, az tuzlu ayran bana hayat gibi geliyor
Soğuk yeşil çayı önerebilirim, bu sıcaklarda kalorisiz ve serinletici bir alternatif :)
Yine buz gibi elma suyu da yapabilirsin, içine de bir iki dilim limon ve bir kabuk tarçın attın mı, ohh mis gibi
Ama ben çok sıcak olduğunda ayrana sarılıyorum, az tuzlu ayran bana hayat gibi geliyor
Söylediğim diyetin videosunuda ekliyorum bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum.
Dr. Murat Topoğlu "2 Haftada 4 Kilo Verdiren Diyet Listesi" - YouTube
6 ceviz
1 salatalık
Yarım kase bebek maması
1 kase yoğurt
60 gr çekirdek
1 tabak haşlanmış kabak (yarım kaşık zeytinyağı ile)
5 kaşık yoğurt
3 dilim karpuz
tek şekerli kahve
10 salatalık
1435 kalori
1 saat yürüyüş ve 1.5 lt su.
sabah aynı yulaf üzüm ceviz tarçın süt karışımı
sabah ara öğünü unuttum bugün
öğle : ton balığı, 1 dilim kepek ekmek, salata
ara : 3 kayısı, 4-5 fındık,1 yulaflı bisküvi
ara : 1 dilim kepek ekmek üzeri ince kaşar
akşam : 5 kaşık kuru fasulye 1 bardak ayran (akşamı çok erken yedim, umarım gece acıkmam)
bugün hiç fiziksel aktivite yapmadım ama şimdi koşu bandında 45 dk yürümek istiyorum. Egzersiz yapanları okudukça heveslendim yoksa çok tembelim bu konuda. Yeşil çay içmek istiyorum ama tadı çok keyifsiz geliyor. Nasıl cazip hale getirebilirim, tavsiyesi olan var mı? Şimdi hemen koşu bandınaaaa
GALANTHUS çok geçmiş olsun bu arada.
Baş ağrısıyla boğuşuyorum gitmedi bi yapıştı.
Sabah: 1 dilim kepek ekmek + 2 light karper peynir
yarım domates + yarım salatalık + 2 çay kaşığı reçel + 3 siyah zeytin
Öğle: Karpuz
Akşam: 2 kaşık pilav + 3 kaşık patates yemeği + 2 kaşık haşlanmış taze fasülye
Su : 6 bardak + Spor: 1 saat yürüyüş+ 10 dakika egzersiz
Diyet listelerine bağlı kalabiliyorsan yapabilirsin. Bence sağlıklı ve uygulanabilir bir diyet, her besin grubundan gereken miktarda var. Sen şu an herhangi bir diyet uyguluyor musun yoksa sadece yediklerine dikkat mi ediyorsun?
6 ceviz
1 salatalık
Yarım kase bebek maması
1 kase yoğurt
60 gr çekirdek
1 tabak haşlanmış kabak (yarım kaşık zeytinyağı ile)
5 kaşık yoğurt
3 dilim karpuz
tek şekerli kahve
10 salatalık
1435 kalori
1 saat yürüyüş ve 1.5 lt su.
sabah aynı yulaf üzüm ceviz tarçın süt karışımı
sabah ara öğünü unuttum bugün
öğle : ton balığı, 1 dilim kepek ekmek, salata
ara : 3 kayısı, 4-5 fındık,1 yulaflı bisküvi
ara : 1 dilim kepek ekmek üzeri ince kaşar
akşam : 5 kaşık kuru fasulye 1 bardak ayran (akşamı çok erken yedim, umarım gece acıkmam)
bugün hiç fiziksel aktivite yapmadım ama şimdi koşu bandında 45 dk yürümek istiyorum. Egzersiz yapanları okudukça heveslendim yoksa çok tembelim bu konuda. Yeşil çay içmek istiyorum ama tadı çok keyifsiz geliyor. Nasıl cazip hale getirebilirim, tavsiyesi olan var mı? Şimdi hemen koşu bandınaaaa
GALANTHUS çok geçmiş olsun bu arada.
Diyet listelerine bağlı kalabiliyorsan yapabilirsin. Bence sağlıklı ve uygulanabilir bir diyet, her besin grubundan gereken miktarda var. Sen şu an herhangi bir diyet uyguluyor musun yoksa sadece yediklerine dikkat mi ediyorsun?
kızlarrrrr günaydın hepinize dün yidiklerimi sayıyım....
sabah
küçük bir kase yoğurt,yarım demet maydonoz...
öğlen
mercimek çorba limonlu ve acılı,patates yemeği yarım porsiyon
ara
yoğurt bide baklava ama minicik bir tane yedim
akşam
ekmeksiz tatsız tuzsuz çeyrek balık
Şu suyu benimde okadara çıkartmam lazım galibaMenün çok güzel...
Menün çok güzel cnm. Yeşilçayı eskiden sevmezdim içine ince limon dilimi ve yarım kırıp kabuk tarçın at hem şekerini dengeliyor hemde tadını düzeltiyor.
Ben kuralcı biriyim normal olarakda bu hafta bağlı kalamadım listeye. Ama yinede tartım güzel bi rakam gösterdi yediklerime gerçekten dikkat ediyorum. Birde wc sorunu yaşıyordum annemin aldığı doğadan kayısılı çayla onuda çözdüm sabah kahvaltısında 1 bardak içiyorum...
Sabah nasıl maydanoz yiyebiliyosunnn ben yemeklerin içinde zor yiyorum helal olsunMenün çok güzelmiş. Baklavayı görmedim duymadım bilmiyorum
ne baklavamı aaa kim yemiş ki baklavayı ayıp denilen bişi varrrrrya ben bide spor yaptım yarım saat evde
kızlar ben yarım saat spor yaptım evde onu demeyi unutmuşum yaaaa
Yarım saat yürüyeyim dedim mide bulantım izin vermedi sabah... Yemeğimi yiyeyimde hazır esiyorken bi yarım saat yürüyeyim.
Baklavamı ne baklavası biri baklavamı dedi aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?