Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Soğuk yeşil çayı önerebilirim, bu sıcaklarda kalorisiz ve serinletici bir alternatif :)
Yine buz gibi elma suyu da yapabilirsin, içine de bir iki dilim limon ve bir kabuk tarçın attın mı, ohh mis gibi

Ama ben çok sıcak olduğunda ayrana sarılıyorum, az tuzlu ayran bana hayat gibi geliyor

kızlar yemek yerine bol bol karpuz yiyorum çok kalorisi var mı?

Bende az önce karpuz ve bikaç dilim peynir yedim,bu sıcakta hafif oluyor.

Annem bugün limonata,ayran,çilek suyu falan hazırladık:) hazır içeceklere sarılırsak fena oluyor,en iyisi taze taze evde yapmak herhalde.
Elma suyunu o kadar çok içtimki midem bulandı valla,hemde tarçınla çok severim ama ara vermeliyim ona biraz yoksa ömür boyu görmek istemicem:)

kızlar yemek yerine bol bol karpuz yiyorum çok kalorisi var mı?

Bende az önce karpuz ve bikaç dilim peynir yedim,bu sıcakta hafif oluyor.

Annemle bugün limonata,ayran,çilek suyu falan hazırladık:) hazır içeceklere sarılırsak fena oluyor,en iyisi taze taze evde yapmak herhalde.
Elma suyunu o kadar çok içtimki midem bulandı valla,hemde tarçınla çok severim ama ara vermeliyim ona biraz yoksa ömür boyu görmek istemicem:)

Son düzenleme:
6 ceviz
1 salatalık
Yarım kase bebek maması
1 kase yoğurt
60 gr çekirdek
1 tabak haşlanmış kabak (yarım kaşık zeytinyağı ile)
5 kaşık yoğurt
3 dilim karpuz
tek şekerli kahve
10 salatalık

1435 kalori

1 saat yürüyüş ve 1.5 lt su.

sabah aynı yulaf üzüm ceviz tarçın süt karışımı
sabah ara öğünü unuttum bugün
öğle : ton balığı, 1 dilim kepek ekmek, salata
ara : 3 kayısı, 4-5 fındık,1 yulaflı bisküvi
ara : 1 dilim kepek ekmek üzeri ince kaşar
akşam : 5 kaşık kuru fasulye 1 bardak ayran (akşamı çok erken yedim, umarım gece acıkmam)

bugün hiç fiziksel aktivite yapmadım ama şimdi koşu bandında 45 dk yürümek istiyorum. Egzersiz yapanları okudukça heveslendim yoksa çok tembelim bu konuda. Yeşil çay içmek istiyorum ama tadı çok keyifsiz geliyor. Nasıl cazip hale getirebilirim, tavsiyesi olan var mı? Şimdi hemen koşu bandınaaaa

GALANTHUS çok geçmiş olsun bu arada.

Hanımlar nerelerdesiniz? :26:

Ben 1 saat daha yürüyüş yapıp geldim.

Baş ağrısıyla boğuşuyorum gitmedi bi yapıştı.

Sabah: 1 dilim kepek ekmek + 2 light karper peynir
yarım domates + yarım salatalık + 2 çay kaşığı reçel + 3 siyah zeytin

Öğle: Karpuz

Akşam: 2 kaşık pilav + 3 kaşık patates yemeği + 2 kaşık haşlanmış taze fasülye

Su : 6 bardak + Spor: 1 saat yürüyüş+ 10 dakika egzersiz

Son düzenleme:

valla bravo çok hafif olmuş şekerim tebrikler

süper yap yap hatta sabah akşam yap ben sabah 5,30 6,30 gibi kalkıyorum basenim gittin diye canım yana yana spor yapıyorummm... menünde gayet sade ve güzel olmuş

sporunda suyunda ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi baş ağrısı sıcaklardandır canım mümkün oldukça ilaç içmemeye özen göster ama çok ağrıyosa ve imkanın varsa bi kaç saat dinlendir kendini

Diyet listelerine bağlı kalabiliyorsan yapabilirsin. Bence sağlıklı ve uygulanabilir bir diyet, her besin grubundan gereken miktarda var. Sen şu an herhangi bir diyet uyguluyor musun yoksa sadece yediklerine dikkat mi ediyorsun?

şok diyetlerden ben korkuyorum ama bi tane buldum bugün başlıycam umarım zararı olmaz

kızlarrrrr günaydın hepinize dün yidiklerimi sayıyım....

sabah
küçük bir kase yoğurt,yarım demet maydonoz...

öğlen
mercimek çorba limonlu ve acılı,patates yemeği yarım porsiyon

ara
yoğurt bide baklava ama minicik bir tane yedim

akşam
ekmeksiz tatsız tuzsuz çeyrek balık

Sıkı bir karına sahip olabilmek için bu önerileri dikkate alarak uygularsanız kısa bir sürede farkı görebilirsiniz…

Canınız tatlı çektiğinde bir şeyler çiğneyin. Çünkü ağızdaki boşluk hissi çoğu zaman tatlı isteğini pekiştiriyor. Bu isteğinizden kurtulmanız için size sakız çiğnemenizi öneriyoruz. Tabii sağlığınız ve dişlerinizi de düşünerek tatsız olanları tercih edin.

Yedikleriniz çoğu zaman karnınızın şişmesine yol açar. Bunu önlemek için pirinç, kek gibi unlu gıdalarla, et ürünleri ve tuz tüketirken fazla abartmamaya dikkat edin. Çünkü bu tür besinler vücutta, özellikle de karın bölgesinde su tutulmasına neden oluyor. Bunların yerine domates, biber, mısır, ıspanak gibi taze sebzeleri tercih edin. Et, balık, makarna ve pilav çeşitlerini taze bitkilerle tatlandırın. Özellikle maydanoz, dereotu, fesleğen, defne gibi bitkiler mide ve bağırsakların rahatlamasını sağlar.

Sabahları uyanır uyanmaz bir bardak bitki ya da meyve çayı için. Çay yiyeceklerin daha hızlı ve daha kolay yakılmasını sağlıyor. Bu da karnın düzleşmesinde en önemli bir etken. Gereksiz bir şişlik hissetmek istemiyorsanız, gaz yapma özelliği olan çay ve kahveden uzak durun.

Çoğu zaman yağ tabakasından dolayı karındaki kan dolaşımı yavaşlıyor. Bunun sonucunda da deri sarkıyor ve kırışık bir görüntü oluşuyor. Dolaşımınızı hızlandırmak için buzdan yaralanabilirsiniz. Yatmadan önce beze koyduğunuz buzları kuru cildinizin üzerinde gezdirin.

Sabahları karın bölgesine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırabilir ve dokularınızı sıkılaştırabilirsiniz. Karnınıza, bir avuç deniz tuzu ve 10 ml. limon yağını karıştırarak elde edeceğiniz karışımla, saat yönünde yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Özellikle de duş sırasında.

Şu suyu benimde okadara çıkartmam lazım galiba Menün çok güzel...

Menün çok güzel cnm. Yeşilçayı eskiden sevmezdim içine ince limon dilimi ve yarım kırıp kabuk tarçın at hem şekerini dengeliyor hemde tadını düzeltiyor.

Diyet listelerine bağlı kalabiliyorsan yapabilirsin. Bence sağlıklı ve uygulanabilir bir diyet, her besin grubundan gereken miktarda var. Sen şu an herhangi bir diyet uyguluyor musun yoksa sadece yediklerine dikkat mi ediyorsun?

Ben kuralcı biriyim normal olarakda bu hafta bağlı kalamadım listeye. Ama yinede tartım güzel bi rakam gösterdi yediklerime gerçekten dikkat ediyorum. Birde wc sorunu yaşıyordum annemin aldığı doğadan kayısılı çayla onuda çözdüm sabah kahvaltısında 1 bardak içiyorum...

Sabah nasıl maydanoz yiyebiliyosunnn ben yemeklerin içinde zor yiyorum helal olsun Menün çok güzelmiş. Baklavayı görmedim duymadım bilmiyorum

ne baklavamı aaa kim yemiş ki baklavayı ayıp denilen bişi varrrrr ya ben bide spor yaptım yarım saat evde

ne baklavamı aaa kim yemiş ki baklavayı ayıp denilen bişi varrrrr ya ben bide spor yaptım yarım saat evde

kızlar ben yarım saat spor yaptım evde onu demeyi unutmuşum yaaaa

Yarım saat yürüyeyim dedim mide bulantım izin vermedi sabah... Yemeğimi yiyeyimde hazır esiyorken bi yarım saat yürüyeyim.

Baklavamı ne baklavası biri baklavamı dedi aaaa

Yarım saat yürüyeyim dedim mide bulantım izin vermedi sabah... Yemeğimi yiyeyimde hazır esiyorken bi yarım saat yürüyeyim.

Baklavamı ne baklavası biri baklavamı dedi aaaa

biri ikram etmiş ve yemek zorunda mı kalmışım ne aman ya pişmanım yine olsa yine yaparımmmm

Son düzenleme:
off çok teleşlıyım napcam ben kızlarrr... şuan kahvaltı yapıyorum
1 kase karpuz 40 gr beyaz peynir birazcık mısır ekmeğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…