off çok teleşlıyım napcam ben kızlarrr... şuan kahvaltı yapıyorum
1 kase karpuz 40 gr beyaz peynir birazcık mısır ekmeğiyle
Hayırdır telaşın ne?
Afiyet olsun...
bulgur pilavi süt yaparmis o yüzden yedim 1 tabak.ama abarttim galibaBulgur pilavı bile olsa 1 tabak çok değil mi:26:
Ver sen bana bilgilerini ben yapayım sana. Başladığında kaç kiloydun,şimdi kaçsın,hedefin kaç,boyun kaç:)
cok gecmis olsun canimçok kötü bir gün geçirdim. gece lavman şurubu içtim o yüzden karnım çok ağrıdı 2 saatte bir wcye uyandım sabah 2 saat içinde de 4 kez wcye gittim içimde bişey kalmadı resmen.. zaten doktor gece 5ten sonra bişey yeme kolon grafisi çekcez dediği için yaptım bunları. bütün günüm hastanede geçti çok ağrılı bir işlemdi saat 4 te bitti işlemler.sonuç ne: 0 hiç birşey çıkmamış dedi doktor. o zaman niye kanamam var dedim bilemiyoruz çıkmamış falan dedi tekrar olursa kesinlikle kolonoskopi yaptırın dedi yolladı... off
ve saat 4 e kadar hastanede oldugum için
öğlende hastane kantininde bişeyler yemek zorunda kaldım
bir ayran ve bir tavuk dürüm aldım ekmekli yerlerini mümkün oldugunca yemedim..
akşamı meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum ama galiba iddaayı kaybedeceğim kızlar kendimi çok halsiz ve güçsüz hissediyorum spor yapabileceğimi sanmıyorum
ben sevgilimle iddaya girdim bir ay önce ayda 8 kilo vermesine 7 kilosu gitti bir kilo yapıştı kaldı gitmiyorrr... off napcam ben ya yarın da son gün tartılıp video çekip göndercem ona
ben sevgilimle iddaya girdim bir ay önce ayda 8 kilo vermesine 7 kilosu gitti bir kilo yapıştı kaldı gitmiyorrr... off napcam ben ya yarın da son gün tartılıp video çekip göndercem ona
kıvır kıvır aşağıdan yukarıdan oohhhhhhh kıvır kıvır salla salla ohhhhh
tatlım sebze meyve deil bugün sadece protein ye ve hiç tuz alma bol bol da su iç bence sabaha kadar baya bi şişlik artrır.bide mısır püskülü ve kiraz sapıda var onlarıda kaynat için.bol bol da marul yiyip bol suyla boşaltım yapabilirsin sabaha?:)))))ben sevgilimle iddaya girdim bir ay önce ayda 8 kilo vermesine 7 kilosu gitti bir kilo yapıştı kaldı gitmiyorrr... off napcam ben ya yarın da son gün tartılıp video çekip göndercem ona
sıkıldınmıııııı kuzucummmmmm:)kıvır kıvır aşağıdan yukarıdan oohhhhhhh kıvır kıvır salla salla ohhhhh
Bugün patlayana kadar yedim üstüne spor şart oldu...
Bugün patlayana kadar yedim üstüne spor şart oldu...
sabah: 1 dilim kepek ekmeğine yağsız tost yarım dilim
3 dilim salatalık+ 3 dilim domates
1 çatal yumurtalı salam
Ara: 5 kaju +5 kabak çekirdeği + 5 çamfıstığı
Öğle: 2 sıkım çiğköfte 1 lavaş...
1 kase yağsız salata
1 buçuk bardak kola
Ara: 1 nescafe + 2 form bisküvi
Akşam: 2 kaşık semiz otu yağsız haşlama
1 kaşık yoğurt...
Patlayana kadar yemen bu kadar mı? O zaman sen beni hiç görme
canlarım menüceğizim:
sabah:1 bardak süt
öğle:1 bardak ayran,1 salatalık
ara:şekersiz türk kahvesi
ara:yarım haşlama mısır
akşam:1 biber dolma.1 kaşık patates,yarım kase corba,2 baget,1 kase salata
ara:1 türk kahvesi,7 tane fındık(ama dışı çiko kaplı)
3 saat pazarda kzıımı kucakta taşıdım.belim ağırdı baya spor oldu bu heralde..
öğlenki kacamağını akşam telafi etmişsin
hiç te patlıyana kadar olmamış.ama kolayı light içmeye calış bence,
ohhhh yavyum ALlah mutluluğunu daim etsin.hade bakem bende hazır kaynım varken kocişin yanında spora kaçıyım:)hemde nasıl sıkıldım enerji içimde patlıyo valla hadi kızlar oturmayamı geldik haydi eller havaya kalçaya önce öne doğru sonra arkaya ayaklar sağa sola kollar yana öne yürü sallaya sallaya
10 adet çubuk kraker
1 kase yoğurt
1,5 tabak kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
10 adet badem
2 adet salatalık
tek şekerli kahve
1 kase yoğurt
1 kase patates çorbası
10 çubuk kraker
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş ve 2. lt su.
Valla mideme kramp girdi fazla yedim şimdi parktan geliyorum ufak yeğeni çıkartmıştım top falan oynadık baya yaktım kalori
Sabahları neden okdr aç kalıyorsun? bence asıl sabah ye akşam yediklerin kalıyor :44:
Kola sevmem normaldede içecek bi o bide su vardı suyu tercih etmedim
kalori toplamı kaç olmuş canımcım?güzel kaçamaksız geçmiş.şu kahvelerininde şekeri gitse süper olacak.
canlarım menüceğizim:
sabah:1 bardak süt
öğle:1 bardak ayran,1 salatalık
ara:şekersiz türk kahvesi
öğle:1 haş yumurta,1 dukan krep,labne,maydonoz,domates
ara:yarım haşlama mısır
akşam:1 biber dolma.1 kaşık patates,yarım kase corba,2 baget,1 kase salata
ara:1 türk kahvesi,7 tane fındık(ama dışı çiko kaplı)
3 saat pazarda kzıımı kucakta taşıdım.belim ağırdı baya spor oldu bu heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?