Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bulgur pilavı bile olsa 1 tabak çok değil mi:26:

Ver sen bana bilgilerini ben yapayım sana. Başladığında kaç kiloydun,şimdi kaçsın,hedefin kaç,boyun kaç:)
bulgur pilavi süt yaparmis o yüzden yedim 1 tabak.ama abarttim galiba
canim cok iyi olur.basladigimda 85 tim,simdi 84,6 hedefim ise 65 insallah.boyum 1,65
cok gecmis olsun canim
ben sevgilimle iddaya girdim bir ay önce ayda 8 kilo vermesine 7 kilosu gitti bir kilo yapıştı kaldı gitmiyorrr... off napcam ben ya yarın da son gün tartılıp video çekip göndercem ona

yarin hicbirsey yemeden cek videonu canim belkim de yarina kadar gercekten gider 1 kilo

ben sevgilimle iddaya girdim bir ay önce ayda 8 kilo vermesine 7 kilosu gitti bir kilo yapıştı kaldı gitmiyorrr... off napcam ben ya yarın da son gün tartılıp video çekip göndercem ona
tatlım sebze meyve deil bugün sadece protein ye ve hiç tuz alma bol bol da su iç bence sabaha kadar baya bi şişlik artrır.bide mısır püskülü ve kiraz sapıda var onlarıda kaynat için.bol bol da marul yiyip bol suyla boşaltım yapabilirsin sabaha?:)))))
kıvır kıvır aşağıdan yukarıdan oohhhhhhh kıvır kıvır salla salla ohhhhh
sıkıldınmıııııı kuzucummmmmm:)

hemde nasıl sıkıldım enerji içimde patlıyo valla hadi kızlar oturmayamı geldik haydi eller havaya kalçaya önce öne doğru sonra arkaya ayaklar sağa sola kollar yana öne yürü sallaya sallaya

10 adet çubuk kraker
1 kase yoğurt
1,5 tabak kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
10 adet badem
2 adet salatalık
tek şekerli kahve
1 kase yoğurt
1 kase patates çorbası
10 çubuk kraker
1 kase yoğurt

1 saat yürüyüş ve 2. lt su.

Bugün patlayana kadar yedim üstüne spor şart oldu...

sabah: 1 dilim kepek ekmeğine yağsız tost yarım dilim
3 dilim salatalık+ 3 dilim domates
1 çatal yumurtalı salam

Ara: 5 kaju +5 kabak çekirdeği + 5 çamfıstığı

Öğle: 2 sıkım çiğköfte 1 lavaş...
1 kase yağsız salata
1 buçuk bardak kola

Ara: 1 nescafe + 2 form bisküvi

Akşam: 2 kaşık semiz otu yağsız haşlama
1 kaşık yoğurt...

canlarım menüceğizim:
sabah:1 bardak süt
öğle:1 bardak ayran,1 salatalık
ara:şekersiz türk kahvesi
öğle:1 haş yumurta,1 dukan krep,labne,maydonoz,domates
ara:yarım haşlama mısır
akşam:1 biber dolma.1 kaşık patates,yarım kase corba,2 baget,1 kase salata
ara:1 türk kahvesi,7 tane fındık(ama dışı çiko kaplı)
3 saat pazarda kzıımı kucakta taşıdım.belim ağırdı baya spor oldu bu heralde..

Son düzenleme:

öğlenki kacamağını akşam telafi etmişsin
hiç te patlıyana kadar olmamış.ama kolayı light içmeye calış bence,

Patlayana kadar yemen bu kadar mı? O zaman sen beni hiç görme

Valla mideme kramp girdi fazla yedim şimdi parktan geliyorum ufak yeğeni çıkartmıştım top falan oynadık baya yaktım kalori

Sabahları neden okdr aç kalıyorsun? bence asıl sabah ye akşam yediklerin kalıyor :44:

öğlenki kacamağını akşam telafi etmişsin
hiç te patlıyana kadar olmamış.ama kolayı light içmeye calış bence,

Kola sevmem normaldede içecek bi o bide su vardı suyu tercih etmedim

hemde nasıl sıkıldım enerji içimde patlıyo valla hadi kızlar oturmayamı geldik haydi eller havaya kalçaya önce öne doğru sonra arkaya ayaklar sağa sola kollar yana öne yürü sallaya sallaya
ohhhh yavyum ALlah mutluluğunu daim etsin.hade bakem bende hazır kaynım varken kocişin yanında spora kaçıyım:)

kalori toplamı kaç olmuş canımcım?güzel kaçamaksız geçmiş.şu kahvelerininde şekeri gitse süper olacak.

bebşm ben hergün yemiycem bugün die kalkıyorum.sabah öğle gayet ii ssonra coşuyorum.bu arda öğle yemeğim okadar deil dur şimdi tekrar düzeltecem.

Liste bence güzel. Sabah kahvaltısı güçlü ve akşam yemeği hafif olsa daha da güzel olacak :)

1 saate yakın yürüyüş yaptım yine

Bugün Karatay diyeti kitabını aldım ve okumaya başladım. Çok sardı, içinde çok güzel bilgiler var. Kaldığım yerden devam edeyim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…