Bugün grup ne kadar sessiz. Herkes nerde hatunlaaaar
Merhaba kızlar. Amca torununun diş buğdayı vardı ona gittim. Evde durmadım bugün fazla.
Midemde öyle bi ağrı varki nasıl sinir bozucu kızlar. Umarım yarın tartıda fazla çıkmam
Ben her online olduğumda gelip bakıyorum ama kimseler olmayınca benim de canım yazmak istemiyor. Deliler gibi kendim çalıp kendim oynamiyim diyorum
Geçmiş olsun canım. Gastrit ya da ülser gibi bir sorunun var mı? Umarım bu saate kadar bu ağrıdan kurtulmuşsundur
Teşekkür ederim. Yok öyle bi sorunum çok şükür ama anlamadım
Benimde hoşuma gitmedi grup bugün tatildeeee
Yedim içtim yazıp gideyim.
Sabah: 7-8 patates kızartma
2 çatal beyaz peynir
1 fincan nescafe
Öğle: Diş buğdayındaydım
1 kase soğanlı patates salata
1 poğaça
2 çatal kek
Akşam: 1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık haşlama taze fasülye
1 parça haşlama et...
bugün maşallah diyorum kendime 8 bardak su1 saatde yürüyüşle taçlandırmaya çalışcam...
Sen de benim gibi hep buralardasın. Ben yazmasam da gelip giden var mı diye kontrol ediyorum. Saat başı uğruyorsun, görüyorum seni başlığı okuyanlar kısmında
1 adet muz
1 çay bardağı yaş fındık
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 kase çorba
1 kase yoğurt
Domates, salatalık, maydanozdan salata
2 saat normal tempo yürüyüş
Canım yediklerinin kalorisi fazla değil aslında ama birçoğu glisemik indeksi yüksek olan, insülin dengesi ile oynayan besinler. Onları biraz daha az tüketirsen daha mükemmel olacak. Afiyet olsun
Menün güzelde bu sıcakta 2 saat yürüyüş nasıl yapıyorsun :44:
Bu gün böyle oldu ama miktarları fazla olmayınca takmadım açıkçası
Bende kahvaltıyla öğle arası bişey yapıyorum,karataya uymaya çalışıyorum. 2öğün yani.
Tam karataycı olamadım maalesef bi türlü,uysam faydasını görecem belliki.
Paylaş canım paylaş,onuda deneyim yoksa iflas edecem.!0gübü aştı böyleyim,sürekli başımda dönüyor,olmadı bi doktora gideyim diyorum.
Maşallah canım
Hoşgeldin canımİyi akşamlar herkese, 35 yaşındayım ve 8 yaşında bir oğlum var. (Utanıyorum bunu yazarken, 8 aylık bir bebeğim var diye yazsaydım doğum sonrası kilo kategorisine girecektim ama malesef hiç bir gerekçem yok, yedim yedim ve yedim ve kocaman bir göbeğim var. Evet ben o yiyince doğrudan göbek bölgesine kilo alan bahtsızlardanım. Aaaaaa bebek mi bekliyorsun diye soranlara, ki haklılar, ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şakaya vuruyorum ama derdim başkaları değil aslında, sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Ailemde diabet var ve doktor kilo almaya devam edersem şeker hastalığına aday olduğumu söyledi ve ben utanmadan 7 kilo daha aldım bu söylemin üzerine. yani yeterince zaman kaybettim. Ve bir an önce U dönüşü yapmazsam sonum kötü) Başlangıç kilom 70 ve hedefim 51. Yolum uzun ve malesef bir çikolatakoliğimUmarım bu grupla başarılı olurum. Çünkü fazla kilolarımı taşımaktan bıktım. Şimdi bana biraz yardımcı olur musunuz? Öncelikle kilo çizelgemi bir türlü ekleyemedim. Tickerfactory'de yaptım. URL yi kopyala yapıştır yaptım ama format uygun değil mesajını alıyorum. İkinci sorum ise grup içinde nasıl ilerlemeliyim, yani her gün neler yediğimizi ve spor aktivitelerimizi mi yazıyoruz? Cuma sabahları mı tartılıyoruz? Özelden mesajlara cevap yazamıyorum çünkü malesef henüz 100 mesaja ulaşmadım.
Canım ne vaziyettesin kiloda?çok teşekkür ederim canım :) çok zor olsa da bir haftayı tamamladım ama tavuk görmek istemiyorum artık o derece bu gün son gündü bitti sonunda ama değdi... :) bu sabah 71.8 dim tam 1 kilom kaldı iddayı kazanmama ve 3 günüm kaldı yarın kendimi baskülde en az 71.0 olark görmek istiyorum inşallah :) sende dene bence kesinlikle işe yarıyor
Benim böyle bir teşvikim yok :) dur bir dakika ablamla girdiğim iddia var :)evet artvinliyimm :) benden de sana kocamaannn öpücükler canım
azmimin en büyük nedeni erkek arkadaşım.. çok seviyorum galiba onu tekrar beni gördüğünde gözlerine inanamasın büyülensin istiyorum ve en zor zamanlarda da bunu düşünerek düşmanlarımdan kaçınıyorumdüşmanlar : yağ, şeker vs
İyi akşamlar , beni gruba kabul eden ve hoşgeldin diyen herkese teşekkürler. Gelelim bugün ne yedik ne kadarını nasıl yaktık bölümüne :
sabah : aç karna bir kayısı ve 2 km tempolu yürüyüş
4 kaşık yulaf +6 siyah kuru üzüm +1 çay kaşığı tarçın+ parçalanmış iki cevizi 1 çay bardağından azcık fazla sütle karıştırdım.
ara: 1 kayısı, 4 erik, 5-6 fındık
öğle : 4 ızgara köfte, 2 kaşık bulgur pilavı, yeşillik, 1 bardak ayran
ara : 1 şeftali
2. ara : 1 çay bardağından az fazla süt+nescafe (şekersiz) + 1 adet diyet yulaflı bisküvi
akşam : 1 kase domates çorbası + 2 etli dolmanın sadece yeşil biber kısmı + salata (malesef yağlıydı)+ 2 dilim tam tahıllı ekmek
Kahvaltıyı diyetisyenim önermişti bana, haftada 5 gün bu kahvaltı diğer günler yine diyete uygun farklı şeyler tüketebiliyoruz. Benim için ideal oluyor bu çünkü zeytin peynir domatese bir daldım mı ekmeği çok kaçırıyorum. öğleden sonra 2 ara öğün yapmayı planlıyorum, bu da onuntavsiyesi idi. Bu sayede akşam sofraya çok aç oturmamış oluyorum ve kendimi kaybetmiyorum. Su içmeye başladım yeniden. Şu ana kadar 7 bardak oldu. Dolabımın üstüne su çizelgemi yapıştırdım, bu şekilde takip etmem kolay oluyor. Belki ilgilenen olabilir, buraya eklemeye çalışacağım, internetten bulmuştum. Bilmem yorumunuz nedir, ben kalori hesabı olayını beceremiyorum ama bugün iyiydi sanırım. Yatmadan bir ara öğün olarak yulaflı bisküvi yerim sanırım ya da belki meyve.Eki Görüntüle 447048
Bir yerlere çağırmalar gitmeler heeey ne oluyor :)bize farketmiyo ki tatlım bende ankaradayım yine burada olrsak ve allah nasip ederse mersine gelmeyide çok isterimmmmmm valla isterim bak gerçekten isterim çağır çağır sanada öğretelim sende oyna olmaz mı
Çok geçmiş olsun canım gelişmeleri haber ver olur mu? Çok zorlama kendini.çok kötü bir gün geçirdim. gece lavman şurubu içtim o yüzden karnım çok ağrıdı 2 saatte bir wcye uyandım sabah 2 saat içinde de 4 kez wcye gittim içimde bişey kalmadı resmen.. zaten doktor gece 5ten sonra bişey yeme kolon grafisi çekcez dediği için yaptım bunları. bütün günüm hastanede geçti çok ağrılı bir işlemdi saat 4 te bitti işlemler.sonuç ne: 0 hiç birşey çıkmamış dedi doktor. o zaman niye kanamam var dedim bilemiyoruz çıkmamış falan dedi tekrar olursa kesinlikle kolonoskopi yaptırın dedi yolladı... off
ve saat 4 e kadar hastanede oldugum için
öğlende hastane kantininde bişeyler yemek zorunda kaldım
bir ayran ve bir tavuk dürüm aldım ekmekli yerlerini mümkün oldugunca yemedim..
akşamı meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum ama galiba iddaayı kaybedeceğim kızlar kendimi çok halsiz ve güçsüz hissediyorum spor yapabileceğimi sanmıyorum
Ben varıııııım
ay bugün bu telefon deli etti beni yok cidden operatörümü değiştireceğim bu ne ya yine bitmiş internet paketim. Yarın acilen interneti olan bir cafe falan bulup bir çay alıp oraya çöreklenmeliyim.
Kalmak istiyorum ama internet paketim bittiği için son kontörlerimi de bu gece tüketmeyeyim. Kusura bakma canım, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?