Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar. Amca torununun diş buğdayı vardı ona gittim. Evde durmadım bugün fazla.

Midemde öyle bi ağrı varki nasıl sinir bozucu kızlar. Umarım yarın tartıda fazla çıkmam

Bugün grup ne kadar sessiz. Herkes nerde hatunlaaaar

Ben her online olduğumda gelip bakıyorum ama kimseler olmayınca benim de canım yazmak istemiyor. Deliler gibi kendim çalıp kendim oynamiyim diyorum

Merhaba kızlar. Amca torununun diş buğdayı vardı ona gittim. Evde durmadım bugün fazla.

Midemde öyle bi ağrı varki nasıl sinir bozucu kızlar. Umarım yarın tartıda fazla çıkmam

Geçmiş olsun canım. Gastrit ya da ülser gibi bir sorunun var mı? Umarım bu saate kadar bu ağrıdan kurtulmuşsundur

Teşekkür ederim. Yok öyle bi sorunum çok şükür ama anlamadım

Benimde hoşuma gitmedi grup bugün tatildeeee

Yedim içtim yazıp gideyim.

Sabah: 7-8 patates kızartma
2 çatal beyaz peynir
1 fincan nescafe

Öğle: Diş buğdayındaydım
1 kase soğanlı patates salata
1 poğaça
2 çatal kek

Akşam: 1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık haşlama taze fasülye
1 parça haşlama et...

bugün maşallah diyorum kendime 8 bardak su 1 saatde yürüyüşle taçlandırmaya çalışcam...

Teşekkür ederim. Yok öyle bi sorunum çok şükür ama anlamadım

Benimde hoşuma gitmedi grup bugün tatildeeee

Sen de benim gibi hep buralardasın. Ben yazmasam da gelip giden var mı diye kontrol ediyorum. Saat başı uğruyorsun, görüyorum seni başlığı okuyanlar kısmında

Canım yediklerinin kalorisi fazla değil aslında ama birçoğu glisemik indeksi yüksek olan, insülin dengesi ile oynayan besinler. Onları biraz daha az tüketirsen daha mükemmel olacak. Afiyet olsun

Sen de benim gibi hep buralardasın. Ben yazmasam da gelip giden var mı diye kontrol ediyorum. Saat başı uğruyorsun, görüyorum seni başlığı okuyanlar kısmında

Bakınıyorum kim var kim yok ne yazılmış online olma zorunluluğum yok ama ben yinede bi bakıyorum bişeyler paylaşılır belki diye

1 adet muz
1 çay bardağı yaş fındık
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 kase çorba
1 kase yoğurt
Domates, salatalık, maydanozdan salata

2 saat normal tempo yürüyüş

1 adet muz
1 çay bardağı yaş fındık
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 kase çorba
1 kase yoğurt
Domates, salatalık, maydanozdan salata

2 saat normal tempo yürüyüş

Menün güzelde bu sıcakta 2 saat yürüyüş nasıl yapıyorsun :44:

Canım yediklerinin kalorisi fazla değil aslında ama birçoğu glisemik indeksi yüksek olan, insülin dengesi ile oynayan besinler. Onları biraz daha az tüketirsen daha mükemmel olacak. Afiyet olsun

Bu gün böyle oldu ama miktarları fazla olmayınca takmadım açıkçası

Menün güzelde bu sıcakta 2 saat yürüyüş nasıl yapıyorsun :44:

Bu gün böyle oldu ama miktarları fazla olmayınca takmadım açıkçası

Sabah saat 5 ile 7 arası yürüyorum ben :)

Eğer akşam vakti kendimi iyi hissedersem 8-9 dan sonra da 1 saat yürüyüşe çıkıyorum

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

Canım senin epey de olmuş doktora gitsen iyi olur. Tarif şöyle 1 tutam papatya 1 tutam ısırgan 800 gram suda çay gibi demliyorsun bunu soğumaya bırakıyorsun ılıyınca 100 gr zeytinyagı ekleyip içiyorsun

Hoşgeldin canım

Canım ne vaziyettesin kiloda?

Benim böyle bir teşvikim yok :) dur bir dakika ablamla girdiğim iddia var :)

Tatlım ben yulafı az sütle pişiriyorum öyle güzel oluyor Tabi sevmeyeni de var :)
bize farketmiyo ki tatlım bende ankaradayım yine burada olrsak ve allah nasip ederse mersine gelmeyide çok isterimmmmmm valla isterim bak gerçekten isterim çağır çağır sanada öğretelim sende oyna olmaz mı
Bir yerlere çağırmalar gitmeler heeey ne oluyor :)

Çok geçmiş olsun canım gelişmeleri haber ver olur mu? Çok zorlama kendini.

kızlar günlerdir bilgisayarı açma üşeniyorum desem yeridir. Daha önce bahsetmiştim kiraz detoksu diyeti yapacaktım ikinci gün pes edip kirazdan soğudum. Her öğün kiraz da olmuyor canım :) Yarın tartıdan çok korkuyorum. kilo aldığımı sanmıyorum çünkü geçen hafta fermuarını kapatamadığım bir pantolonumla bu sorunu aşmışız artık ama regl döneminde olduğum için endişeliyim. :26:

ay bugün bu telefon deli etti beni yok cidden operatörümü değiştireceğim bu ne ya yine bitmiş internet paketim. Yarın acilen interneti olan bir cafe falan bulup bir çay alıp oraya çöreklenmeliyim.
Kalmak istiyorum ama internet paketim bittiği için son kontörlerimi de bu gece tüketmeyeyim. Kusura bakma canım, iyi geceler

İyi geceler cnm. Bitirme ozmn :)

Günaydıııın

Dün yediklerimi yazamadım ve sohbetleri takip edemiyorum ama bu sabah tartıldım. Biliyorsunuz ben pazartesi başlamıştım diyete ve gruba katılmıştım. 70 ile başladım şu anda 67 kiloyum (ibre 68'in hemen altında, dijital tartı olsa muhtemelen 67.8 i görecektim. Gram gram tarttığı ve sinirlerimi bozduğu için uzun süre için dijital tartı ile yollarımı ayırdım. Hayatta gerçekçi olmak lazım ama gram gram her detaya girersem baş ağrısı yapabiliyor ) . Hiç su içmediğim ve bolca suya başladığım için bunun büyük bölümü su atmamdan kaynaklanıyor. Yanlız dün akşam feci yoldan çıktım. Çikolata, yemeğin yanında beyaz ekmek, zero cola... Sonra çok pişman oldum, nerdeyse oturup ağlayacaktım. Bu kriz anlarını idare etemeyi beceremiyorum ben. Önce kuru kayısı içine ceviz koyup 3 tane yedim. Ama bir türlü yeme isteğimi kesemedim. Belki başta zeroyu içseydim frenler miydi bilmem. Bunu yaşayan var mı? Bugün bu kriz anlarında okumak üzere kendime bir mektup yazacağım. Bilmiyorum ne derece etkili olur ama ne hissederek yedim ve sonrasında nasıl pişman oldum yazacağım ve kolay ulaşılır bir yerde saklayacağım. Belki abuk subuk bir düşünce ama denenecek fazla yöntem kalmadı sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…