Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sende mi benim gibi yoğurt düşkünüsün bende çokkk severim afiyet olsun ben senin menülerini beğeniyorum canım o zaman sana kocaman bravo

kuşum öğlen naptın lavaş felan umarım sporun faydalı olmuştur ee ne diyelim o zaman afiyet olsunnnnn....

akşam sanki azcık birazcık fazla mı olmuş ki o fındıklardan banada at yolla yolla hemen

1 saate yakın yürüyüş yaptım yine

Bugün Karatay diyeti kitabını aldım ve okumaya başladım. Çok sardı, içinde çok güzel bilgiler var. Kaldığım yerden devam edeyim :)

canım küçük ve faydalı bilgileri bizimlede paylaş olmaz mııııı?

Bugün grup ne kadar sessiz. Herkes nerde hatunlaaaar

dün ben diş doktoruna gittim haber vermeyide unutmuşum işin kötüsü çok özür dilerim ya

valla bravo diş bulguruna gitmişsin ama ölçünü kaçırmamışsın tatlım

1 adet muz
1 çay bardağı yaş fındık
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 kase çorba
1 kase yoğurt
Domates, salatalık, maydanozdan salata

2 saat normal tempo yürüyüş

yedklerin çok güzel sporunda gayet başarılı ama sanki muz rahatsızlık verir gibi geldi ne dersin?

Bir yerlere çağırmalar gitmeler heeey ne oluyor :)

canım kalk sende gel hemen bence biz nişanda düğünde gelinlerimizle ekip kurup halkoyunları oynayacağız güzel bi roman gider valla

canım sanki ol bu hatlar delirtecek benide.

Son düzenleme:
kızlar dün diş doktoruna gittiğim için ben size hemen iki günlük menümü yazıyım 20,06,2012
sabah
tek şekerli nescafe

öğlen
evde yaptığım kıvırcık soğan ve salata
üstüne yağsız kızarttığım sütlü,bol baharatlı julyen doğradığım gögüs etti

akşam kayınvalideme gittim
yarım kase şehriye çorba
5 adet yaprak sarma
2 kaşık şakşuka

evde
45 dk spor

2lt su

dün yediklerim

sabah doktora gittiğim için bişi yemedim

öğlen
kuzenimle pizza yiyelim dedik ama hiç ağzımın tadı yoktu bir dilim yedim sadece yarım bardakta kola içtim desem yalan olur

ara
armut,kivi,muz,portakal ve buzlu taze meyve suyu içtim

akşam
iceberg soğan salatalık ve ton balıklı salata
3 kaşık makarna

bi tanede dondurma 1,5 litre su

kuzenimle terleyene kadar canımız çıkana kadar voleybol oynadık

kızlar bütüm var eşya da topluyorum taşıncam hiç zamanım yok giremedim k. bakmayın..

iddayı kaybettim ve artık ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum aksine alıyorum...

sevgilime iddayı sen kazandın kutlamalara başla dedim, sen kaybetmişsen ben kazanamamışım demektir dedi bir kez daha aşık oldum

geçen hafta cuma:72.2 olan kilom bu hafta :72.6

hedefimi 65e indirmek istiyorum

napcam ben kızlar ya doğru düzgün bi şey yemememe rağmen alıyorum :/

günaydın bence vücudun su toplamıştır..kilo aldığını sanmıyorum..dün bir karışım denedik bir istersen bugün bir dene işe yarayacağına eminim...1 tatlı kaşığı karanfil,1 tatlı kaşığı tane karabiber,1 tatlı kaşığı kekik...bunları bir su bardağına koy üzerine sıcak su koyarak 5 dk demle sonra süzüp içerisine yarım limon sıkarak iç...sabah ve akşam olmak üzere 2 kere içersen .. ertesi gün gerçek kilon ortaya çıkar...vücut su tutmuş ise çok etkili canım...umarım işine yarar....

bu akşam eve geri dönücem deneyeceğim

saçma sapan mesajlar yazmışım bi elim işte bir elim pcde olunca böyl eoluyor işte :) bu arada teşekkür ederim antisibel

Son düzenleyen: Moderatör:
off içim hiç huzurlu değil ya birden kaloriyi çok düşürdüm diye mi oldu ne güzel veriyordum off

günaydin arkadaslar.dün herkez tatildeymis )
benimde misafirim geldi.zaman bulup yazamadim ama ara ara girip bir göz attim kimsecikler yoktu.
biraz önce tartildim veeeeeeeeee
gruba geldigim kilo:84,6
bugünkü kilom:83,3
sonuc:1 kilo 300 gramcik

slm arkadaslar uzun bir aradan sonra kararlı bir şekilde yanınızdayım,,,

dün

sabah :

yarım domates , 1 acı biber , soğan ve küçük bi dilim sucukla menemen 1yumurta ile , 1 dilim çardar ekmeği

öğlen:1 dilim karpuz (kahvaltıyı biraz gec yaptım)

ara : bol acılı pul biberli yoğurtlama ( yogurt ve közlenmiş patlıcan ) 1 dilim cavdar

akşam : kendi suyunda pişmiş tavuk (1 göğüs) , 1 kase salata

21:00 gibi nesfit :S

ayrıca her sabah bir acı kahve ve bunu uyguluyorum (evin içinde)
SÜRE:35 dakika
YAKILAN KALORİ: 425
Bu egzersiz vücudunuzu, uzun periyotlarda daha yoğun çalışabilmeye alıştırıyor. Zamandan tasarruf etmek isteyenler de koşuyu diğer antrenmanlara göre tercih ediyorlar. Kalp sorunları yaşayanlar ise bu egzersizi hızlı yürüyüş şeklinde uygulayabilirler. Yani kendinizi zorlamayın.

0-5 DAKİKA: Isınma amaçlı jogging ile başlayın.
5-9 DAKİKA: Yavaş yavaş hızlanın.
9-9:30 DAKİKA: Hızla kısa mesafe koşun .
9.30-11 DAKİKA: Daha yavaş koşarak devam edin.
11-23 DAKİKA: Her otuz saniyede bir kısa mesafe hızlı koşun, sonra yavaşlayın
23-27 DAKİKA: Hızınızı azaltın, birer dakikalık sürelerle önce dizlerinizi yukarı çekerek, sonra da topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışarak devam edin.
27-32 DAKİKA: Normal hızınızda koşmaya devam edin.
32-35 DAKİKA: Yavaşlayın, artık durabilirsiniz.

ayrıca 40 mekik,,

cok istekli ve kararlıyım işllh bu sefer olur,,

kilo:71

Selam kızlar 2 gündür sabahtan akşama kadar hep hastanedeydim.
çarşamba annem rahatsızdı,akşama kadar bi oraya bi buraya yolladılar,sabaha kadarda uyumadım başında bekledim.
Perşembe kalkıp adanaya gittim,erkek arkadaşımın babası akciğer ameliyatı oldu. Dün akşamda ordan geç geldim,çok yorgunum
Yediklerimi düşünüp düşünüp yazarım:)

bugün kilom 73,tam 1kg gitmiş.

Canım senin epey de olmuş doktora gitsen iyi olur. Tarif şöyle 1 tutam papatya 1 tutam ısırgan 800 gram suda çay gibi demliyorsun bunu soğumaya bırakıyorsun ılıyınca 100 gr zeytinyagı ekleyip içiyorsun

teşekkür ederim canım,azıcık değişiklik var ama acaip huzursuzum. regl oldum bide:26::26::26:

canım benim çok çok çok geçmiş olsun ne olursa olsun ilk önce sağlık sende dikkat et kendine.... umarım kötü bişi yoktur her iki taraf içinde.

canm sen geçen haftada 73 kiloymuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…