- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
canm hedefin 65 mişydi 70 miydi
canım benim çok çok çok geçmiş olsun ne olursa olsun ilk önce sağlık sende dikkat et kendine.... umarım kötü bişi yoktur her iki taraf içinde.
bu tartı çıldırmış olmalı
Önümüzdeki ay kesin değiştireceğim bu operatörü 8-9 senedir bunu kullanıyorum yetti artık. :)sende mi benim gibi yoğurt düşkünüsün bende çokkk severim afiyet olsun ben senin menülerini beğeniyorum canım o zaman sana kocaman bravo
kuşum öğlen naptın lavaş felan umarım sporun faydalı olmuştur ee ne diyelim o zaman afiyet olsunnnnn....
akşam sanki azcık birazcık fazla mı olmuş ki o fındıklardan banada at yolla yolla hemen
canım küçük ve faydalı bilgileri bizimlede paylaş olmaz mııııı?
dün ben diş doktoruna gittim haber vermeyide unutmuşum işin kötüsü çok özür dilerim ya
valla bravo diş bulguruna gitmişsin ama ölçünü kaçırmamışsın tatlım
yedklerin çok güzel sporunda gayet başarılı ama sanki muz rahatsızlık verir gibi geldi ne dersin?
canım kalk sende gel hemen bence biz nişanda düğünde gelinlerimizle ekip kurup halkoyunları oynayacağız güzel bi roman gider valla
canım sanki ol bu hatlar delirtecek benide.
Selam kızlar 2 gündür sabahtan akşama kadar hep hastanedeydim.
çarşamba annem rahatsızdı,akşama kadar bi oraya bi buraya yolladılar,sabaha kadarda uyumadım başında bekledim.
Perşembe kalkıp adanaya gittim,erkek arkadaşımın babası akciğer ameliyatı oldu. Dün akşamda ordan geç geldim,çok yorgunum
Yediklerimi düşünüp düşünüp yazarım:)
bugün kilom 73,tam 1kg gitmiş.
teşekkür ederim canım,azıcık değişiklik var ama acaip huzursuzum. regl oldum bide:26::26::26:
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi mi annen?Neyi var?
Kızlar tartıldım resmen geçen haftakiyle aynı şeyi gösteriyordu. 66.6 ya tartı bozuldu diyeceğim ya da kilo veremedim. :) Bence ikisi de değil. Kilo verememişim gibi gözüküyor ama bu hafta incelmişim biraz. Ben regl dönemine bağlayarak yüzsüzlük yapayım iyisi
süper yyaaa incecik bi gelin oolacan millet küçük dilini yutacak:)
kızlar ben bşi diycem size yaben şimdi nişanlım ve arkadaşlarımla kaçamak yapıp boluya yada eskişehire fln gitmek istiyoruz ama babama ne diycem hafta sonu cumartesi gidip pazar dönücez bişi diyin aranızda vardır elbet böle bi kaçamak yapan ya bişi söyleyin bi bahane
Valla ben öğrenciliğin ilk yıllarında grafiker olduğum için tasarım yapıp sertifika programı hazırlıyordum. Seminerler zorunlu olduğu falanYiyorlardı gidiyordum ankaraya falan
bizde şey düşündük nişanlım eti de çalışıyo eskişehirde fabrikası var ona hem tanıtıma hem toplantıya çağırıyolar yemek varmış diyelim dedik ama tabi inanırlar mı bilemiyorum aklına gelen bişi var mı yoksa direk biz arkadaşlarla pikniğe mi gidicez desek ya offfff
Güzel fikir.Eşlerle katılma zorunluluğu varmış tek gitmek istemiyoruda eklerseniz gayet iş için havasına girer olay
peki ben mi söyliyim nişanlım mı söylesin
Nişanlın söylesin sende onayla bence daha etkili olur ailen üzerinde
o pek beceremez aslında onun için sormuştum puff ya
Kızlaaaaar yine birinciyiiiiiiiiz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Takım Dereceleri
1.) 4. Takım %1,34
2.) 8. Takım %1,27
3.) 13. Takım %1,16
Bireysel Dereceler
1.) 8. Takımdan '' Brnkya'' %4,85
2.) 4. Takımdan '' senerr'' %4,28
3.) 13. Takımdan "pia '' %3,57
Senerr bireysel derecenden dolayı tebrik ederim canım,ben aslında birinci olmanı bekliyordum ama azıcık farkla geçen olmuş.
Birdahaya artık,maşallah sana.
kızlar ben bşi diycem size yaben şimdi nişanlım ve arkadaşlarımla kaçamak yapıp boluya yada eskişehire fln gitmek istiyoruz ama babama ne diycem hafta sonu cumartesi gidip pazar dönücez bişi diyin aranızda vardır elbet böle bi kaçamak yapan ya bişi söyleyin bi bahane
slm arkadaslar uzun bir aradan sonra kararlı bir şekilde yanınızdayım,,,
dün
sabah :
yarım domates , 1 acı biber , soğan ve küçük bi dilim sucukla menemen 1yumurta ile , 1 dilim çardar ekmeği
öğlen:1 dilim karpuz (kahvaltıyı biraz gec yaptım)
ara : bol acılı pul biberli yoğurtlama ( yogurt ve közlenmiş patlıcan ) 1 dilim cavdar
akşam : kendi suyunda pişmiş tavuk (1 göğüs) , 1 kase salata
21:00 gibi nesfit :S
ayrıca her sabah bir acı kahve ve bunu uyguluyorum (evin içinde)
SÜRE:35 dakika
YAKILAN KALORİ: 425
Bu egzersiz vücudunuzu, uzun periyotlarda daha yoğun çalışabilmeye alıştırıyor. Zamandan tasarruf etmek isteyenler de koşuyu diğer antrenmanlara göre tercih ediyorlar. Kalp sorunları yaşayanlar ise bu egzersizi hızlı yürüyüş şeklinde uygulayabilirler. Yani kendinizi zorlamayın.
0-5 DAKİKA: Isınma amaçlı jogging ile başlayın.
5-9 DAKİKA: Yavaş yavaş hızlanın.
9-9:30 DAKİKA: Hızla kısa mesafe koşun .
9.30-11 DAKİKA: Daha yavaş koşarak devam edin.
11-23 DAKİKA: Her otuz saniyede bir kısa mesafe hızlı koşun, sonra yavaşlayın
23-27 DAKİKA: Hızınızı azaltın, birer dakikalık sürelerle önce dizlerinizi yukarı çekerek, sonra da topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışarak devam edin.
27-32 DAKİKA: Normal hızınızda koşmaya devam edin.
32-35 DAKİKA: Yavaşlayın, artık durabilirsiniz.
ayrıca 40 mekik,,
cok istekli ve kararlıyım işllh bu sefer olur,,
kilo:71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?