Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biraz gec oldu ama hoşgeldin çiğdemcim bu sadece akşam yemeğinse çok fazla canım özellikle akşam yedklerine dikat etmelisin bence

geriye hırslanmalıyım ama olmuyor aynaya bakmak istemiyorum kilo versemde basenlerim gitmiyo yanlarım erimiyo

basenlerini eritmeye yönelik hareketler yokmu , onlardan yapsan ya?? mesela benim göbeğim çok o yüzden günlük en az 40 mekik çekiyorum sende öyle hareketler yapsan ya

dün yazamadım menümü bugün ikisini birden yaziyım
dün,,,
sabah : nescafe , yarım domates , yarım haşlama yumurta ,

öğlen : yoğurt , közlenmiş patlıcan , yeşil biber , 2 dilim cavdar

ara : nesfit

akşam : 1 tabak makrna , 1 kase salata

spor : 45 dk yürüyüş , 80 mekik , 2 litre su

bugün ,,,

sabah : nescafe , halley ((((

öğle : 4 dilim köy peyniri , 2 dlim etimek

ara : 6 dilim sucuk (bu bi kaç gün cok canım istiyodu ekmeksiz tadını ala ala yedim valla ((((())

akşam :1 kase salata , 2 yemek kasıgı pilav

spor cok yapamadım sadece 30 dk yürüdüm 1,5 lt yakında su içebildim

:)))hatırladım bu halini kuzucukkk.banada böle ğın ğın ğınn yapıodun.şu anda benmde ihtiyacım var buna.çok geziyorum ve cok yiyorum.
benmde en korktuğum şey hiç vaktim kalmıyor ama yinede takımı bırakamıyorum.karar vermen güzel.sık sık bekleriz aramıza.
tüm gün ac kalırsan tabi öle olur ama zaten bi makarna yemişsin.dikkat et kendine tatlım.senn nie cann sıkkın?
okadarda abartmamışsın birer taneden bişey olmaz ama umarım bugünde yapmamışsındır aynı şeyi.
herkeste öotive düşük canm ama 5 verip 10 almak var işin içinde bırakma kendini.bu işi başaracaağıma inanıyorum her istediğim şeyi başardığım gibi de ve telkin et kendini.
kızlar biz nişanlımla yüzüklerimizi değiştirelim istiyoruz ama şey diyolar uğursuzluk getirir var mı öle bişi sizce?
hurafe hurafe fazla kimsenn fikrini almadan git değiştir.kimse farkına bile varmaz.eskişehir gezisi ne oldu?
akşam dolu olmuş gerçekten dikkat et tatlım.

güzel ama o halleyleri yok et ibonun ağzına tık o şişsin bizim cıtır olmamız lazım bebişim.

menümü yazayım da karar verin kaç gündür yazamıyorum:
sabah:2 dilim ekmek,labne ve salatalık
ara:çeyrek simit,1 dilim şeftali ve 1 kayısı
öğle:1 kızrmış biber,4 patates,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık menemen,domates salatalık,2 zeytin
ara:2 salatalık
akşam:yarım tabak fasulye,1 dilim ekmek,salata,yoğurt

tatlım 8 üye olmuştuk gecen hafta ama derya felan bu hafta hiç katılım sağlamadı.yarın kilo bildirimindede bulunmazlarsa ayıracam takımdan.bi mazaret bildirilmeden takıma günlerce uğramamak takım kurallarına aykırı.bu hafta üye sayısı yeterli gelen gidene bakalım .
bide günlük mesaj sayılarını birileri saymalı.gönüüllü olan var mı?yada sen yapabilirmisin.

ilk haftalar daha hızlı gidiyor.inşlallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırız.kolay gelsin canm şimdiden.

Sende mi gel çek kulaklarımı diyosun:) Tatile çıktın mı canım sen,Trabzon'da mısın? ona göre çemkirecem:)
Özel hayatımdaki dalgalanmalar,belirsizlikler vs vs canım,biliyosun uzun zamandır sürünüyorum:113:

simit:95:
4patates

Güzelmiş canım ben beğendim

Ben bi deneyim beceremezsem bi gönüllü bakalım:)
yarın tam listemiz belli olsun önce,sonra denemede bekleyenler.
Prenses pelis ve şule'den başka beklediğimiz var mı? Beste ve ferem mesela?

Son düzenleme:
Sabah sütlü türk kahvesi

saat 4 te bi tabağa yakın kısır ve 3 bardak ayran(sıcaktan herhalde:)

toplam 750 kalori,meğer kısır ne kadar çok kaloriliymiş

Yarından itibaren mesajlarınızı saymaya başlıyorum kızlar,günde 5 yani haftalık 35 mesaj zorunluluğunuz var unutmayın.
Haftasonu giremeyenler,evde neti olmayanlar girebildiği zaman telafi etmeye çalışsın lütfen

Evet kizlar bugün biraz daha dikkatli olmaya calistim ama su an yine acim ya

Bugünki menüm:
Sabah-öglen 2 dilip kepekli ekmek ama kücücükler avucumun ici kadar:)
bir domates
biraz salatalik
bir yarim dilim edamer peyniri
bir yarim dilim salam

ara: iki diyet krakeri, tanesinde 40 kalori varmis

aksam: bir tabak salata yaninada cok az yagda kizartilmis hindi snitzel, yarim dilim kepekli ekmek

Bu hafta izinli oldugum icin biraz gecem gündüzüme karisti:) insallah haftaya bir düzene sokabilirim..

bugünüm de hep dışarda geçtii.....

sabah kahvaltıya gittik:
1 haş. yumurta
küçük kutu krem peynir
domates-salatalık
bir çatak yaz helvası
2 dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir

ara: bir orta şekerli türk kahvesi

öğlen-akşam:
1 karışık pide(yumurtasız)
1 küçük kutu ayran

ara: 1 limonlu soda

yine abartım galiba off off spor da yapamıyorum pek bugun toplasan içtiğim su 5 bardak etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…