Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla bu sefer yap hakettim ben bu çingeneliği bana dün bişiler oldu ya ne yesem doymadım valla sürekli aklımda yemek yemek yemek yani gece bile bişiler atıştırmak istedim ,, şekerli çay içtim kessin diye o bile fayda etmedi ,,yok canım düşmedim sporumu öylece yazdım yediklerimin kalorisini

bu callen teyzemin başka videosu yokmu bide şey diycem leslie 3 mil videosu link yollarmısnız? bide callen teyze ile 10 gün yaptıktan sonra napıcaz peki devam mı edicez? lütfen bu üç sorunun cevabını alabilirmiyim?

verirsin tatlım cokta hareketlisin halbuki ama panik yapma bence bi iki hafta daha bekle olmadı bi sağlık kontrolünden geç yeni doğum yaptın kansızlık felan olabilir.

evt cnm ya cok hareketliyim inan cocuklari 8 de uyutup 10 -11 e kadarda etrafi topluyorum banyo wc temizliyorum sabah isim cok olmasin diye sabah kalkiyorum cocuklar 5 dk da eski haline getiriyor yani yorgunluktan artik kendimi yataga zor atiyorum.

tskrlr desteginiz icin yavasada raziyim ama sanki aliyom gibi geldi ama dün alisverise gittim 38 beden oluyor yine eskisi gibi hatta haftaya dügün var diye bi elbise aldim 34 beden di son kalmisti o bile oldu :)) tabi üstten giydim alttan olmadi benim üst zayif basenler biraz var yani üstten olursa oluyor :))
terapi amacli kendime ciciler aldim iyi geldi adamin cüzdanini bosaltmak :))

Kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,nane,1dilim ekmek

ara
türk kahvesi

17:00
3kaşık bulgur pilavı,1kaşık nohutlu bamya-yoğurt
ve fanta :)
güzel bebeğim şu araya karatay teyzenin dediği gibi fındık ceviz kuru meyve atsan cok daha ii olur:)
off çok moralim bozuldu ya ağla ağla bir hal oldum... hayal kırıklıgından daha kötü ne var bu dünyada...
bebğim hayırlısı.geç gelsin güç gelmesin.
canım özgün benim çok hoşuma gider , öykü isminide severim ama en sevdiğim isim ezgi'm
:)))delü kızım:)) öyküyü bende sevyrm ama arkadaşım kızının adını öykü hayat koydu:)
sütt bu ara canm istemiyo ama akşam deniycem yine içmeyi:)
güzel bu ara farkediyorum akşam yemeklerin baya azldı genelde kahvaltı yapıyorsun süper
ben makarna yiyince neden bana böle söylemiyorsunuz canlar??benimde almam gerekenn vitaminler var ,, emziriyorum hıhhhh,,,illa hamilemi kalıyım ??
:)))bebeğim sende abartıyorsun 2 güne bi makarna yapıosun:)) kal hamile sanada servest makarna:)
şu köy peynirlerini amma cok yiyon yavrum:)yaptılcan yemeği ne?patlıcan mı bilmediğim bi yemek mi?
efferim bebeğim antakyada teyzoşa uyup yemede böle kal inşallah.bu arada sölüyüm bende yarım kilo kadar vermişim:))

evt cnm ya cok hareketliyim inan cocuklari 8 de uyutup 10 -11 e kadarda etrafi topluyorum banyo wc temizliyorum sabah isim cok olmasin diye sabah kalkiyorum cocuklar 5 dk da eski haline getiriyor yani yorgunluktan artik kendimi yataga zor atiyorum.
anlıyorum seni hayatım bende o tempoya girecem.ALlah yardımcın olsun tatlım.

süperrrrrrr canm benm gözle görülür farketmek süper oluyor.34 beden oluyosan daha ne zayıflamak istiyonnn canıcım sen:))

off çok moralim bozuldu ya ağla ağla bir hal oldum... hayal kırıklıgından daha kötü ne var bu dünyada...
Hayırdır canım ya ne oldu ?

Kız benim yediklerim artıyor sen azalıyor diyosun,valla düzeltiyorum :))

Sporuna maşallah,şu kahvaltı olayına süper çeki düzen verdin

Sağol canım sanada hayırlı ramazanlar

ben makarna yiyince neden bana böle söylemiyorsunuz canlar??benimde almam gerekenn vitaminler var ,, emziriyorum hıhhhh,,,illa hamilemi kalıyım ??
Sende yapıyosun bol salçalı makarnaları,ohhh :)

Ne güzel yaa,hedefin kaçtı canım senin?
Asıl istediğin neyse onu hedef belirle zaten,duraklar koyma araya :)

Evet başka videosu var,süper falan bişeler diyolardı,10 gün yapıp farkı görün diyor ama 21 gün devam ediyorsun. Sadece 10gün farketmeye başlarsınız diyor.
Diğer soru hakkında fikrim yok :)

Ya ne güzel oluyor alışverişten mutlu dönmek :)
Bende farklılık görüyorum,etraftakilerde söylüyor. Rahmetli erkek arkadaşım gördü geçen gün,çok zayıflamışsın dedi,aşk acısı sanıyordur salak :) neyse
Bayrama kadar az daha verirsem valla kendime çocuk gibi gidip bayramlık alacam :)

Kızlar yarın sonuç listelerini paylaşma sırası bizde,erkenden kendi listemizi hazırlayalımki vaktimiz kalsın.
Kilo bildirimimizi erkeeenden yapalım oldu mu :)

Zeynep canım yarın gelecek misin?

Kızlar eternoenmi geliyorda ben mi görmüyorum :) Sanırım bikaç defa yazdı,onunla hiç konuşamadık doğru düzgün,anlatamadık tabi bizimde hatamız.
Şimdi yazarsam tüm geçmişi okumadığında arada kaynar gider muhtemelen,geldiğini gören yakalayan olursa kurallarımızdan bahsediverin olur mu :)

kuzucuk eğer yarımcı olabılırsek bende yardımcı olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…