kızlar ben hedeflediğim kiloya ulaşmak üzereyimkendime yeni bir hedef belirlemem lazım bu hafta çok fazla kaçamağım olmasına rağmen kendimi zayıflamış hissediyorum ki hissetmekle kalmadım bu sabah tartıl ve gördüğüm sonuç kaçamaklarıma rağmen hoşuma gitti sporuma çok yüklendim ,,yüklenmeye de devam etcem işallah 60 larıda görürüm yarabbbbb
şimdi sana çingenelik yapıyım mı? patates kızartması? ara akşam patlıcan yemeği ?ekmek? balık kraker ? hıhı kızdım sanaçok kzdım dimi olsun canım aldığın kaloriden yaptığın sporu düştün mü ?
verirsin tatlım cokta hareketlisin halbuki ama panik yapma bence bi iki hafta daha bekle olmadı bi sağlık kontrolünden geç yeni doğum yaptın kansızlık felan olabilir.
Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)
Sen sağlıklı beslenip sporunu yaptıktan sonra bırak yavaş yavaş gitsin kilolar.Sıkma sakın canını.
güzel bebeğim şu araya karatay teyzenin dediği gibi fındık ceviz kuru meyve atsan cok daha ii olur:)Kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,nane,1dilim ekmek
ara
türk kahvesi
17:00
3kaşık bulgur pilavı,1kaşık nohutlu bamya-yoğurt
ve fanta :)
bebğim hayırlısı.geç gelsin güç gelmesin.off çok moralim bozuldu ya ağla ağla bir hal oldum... hayal kırıklıgından daha kötü ne var bu dünyada...
:)))delü kızım:)) öyküyü bende sevyrm ama arkadaşım kızının adını öykü hayat koydu:)canım özgün benim çok hoşuma gider , öykü isminide severim ama en sevdiğim isim ezgi'm
sütt bu ara canm istemiyo ama akşam deniycem yine içmeyi:)sakın süt içmeyi bırakma gayette güzel olmuş makarna olmadı diycem ama ondanda alman gereken besinler var gayet güzel olmuş:)
kız:defne,duru,nil... (balım da güzel ama herkes kıza balım mı diye bağırıcak? )
erkek:utku veya kayra çok hoş özellikle kayra
bide kuzucuk mina demiş çok güzel isim.
cansında çok hoş oytun da....
kızıcam ama sana yediklerin bak azalıyo iyice alla alla.....
güzel bu ara farkediyorum akşam yemeklerin baya azldı genelde kahvaltı yapıyorsun süperkızlar günaydın hepinize
sabah
4 kayısı , 2 kuru incir , 1kase yoğurt
ara
ya burda abla kek yapmış zorla yedirdi....
öğlen
etli güveç
2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt
ara
yine kek getirdi ama yarısınında azını yedim oda o gidene kadar arkadaşa verdim
akşam
7 adet zeytin oda bağırsaklarım çalışsın diye zeytin yagıyla yedim
3 çatal peynir
callen teyzeyle 50dk spor yapıyım dedım mahvoldumhelal olsun kadına alkışlıyorum onu
sabah kalktım düz mekik sağ ve sola mekik ve leslie yaptım işe geldim...
:)))bebeğim sende abartıyorsun 2 güne bi makarna yapıosun:)) kal hamile sanada servest makarna:)ben makarna yiyince neden bana böle söylemiyorsunuz canlar??benimde almam gerekenn vitaminler var ,, emziriyorum hıhhhh,,,illa hamilemi kalıyım ??
şu köy peynirlerini amma cok yiyon yavrum:)yaptılcan yemeği ne?patlıcan mı bilmediğim bi yemek mi?dün ;
sabah : 3 tane salatalık , 5dilim köy peyniri
öğle : 1 tane patates kızartması ,1 dilim karpuz , 2 dilim köy peyniri
ara : 1 kase yaptılcan yemeği , 1 samandağ biberi , 1 dilim çavdar , yarım kase yoğurt
akşam : 1 tabak patlıcan yemeği , 1 samandağ biberi , 1 dilim ekmek , 1 kase cacık
ara : 2 bardak tel şekerli çay , 4 tane balıkkraker
leslie 3mil , callan bolca da suuu
diyete başladığımdan beri en fazla kaloriyi bu menüyle aldım tam 1358 kalori
kızlar ben hedeflediğim kiloya ulaşmak üzereyimkendime yeni bir hedef belirlemem lazım bu hafta çok fazla kaçamağım olmasına rağmen kendimi zayıflamış hissediyorum ki hissetmekle kalmadım bu sabah tartıl ve gördüğüm sonuç kaçamaklarıma rağmen hoşuma gitti sporuma çok yüklendim ,,yüklenmeye de devam etcem işallah 60 larıda görürüm yarabbbbb
anlıyorum seni hayatım bende o tempoya girecem.ALlah yardımcın olsun tatlım.evt cnm ya cok hareketliyim inan cocuklari 8 de uyutup 10 -11 e kadarda etrafi topluyorum banyo wc temizliyorum sabah isim cok olmasin diye sabah kalkiyorum cocuklar 5 dk da eski haline getiriyor yani yorgunluktan artik kendimi yataga zor atiyorum.
tskrlr desteginiz icin yavasada raziyim ama sanki aliyom gibi geldi ama dün alisverise gittim 38 beden oluyor yine eskisi gibi hatta haftaya dügün var diye bi elbise aldim 34 beden di son kalmisti o bile oldu :)) tabi üstten giydim alttan olmadi benim üst zayif basenler biraz var yani üstten olursa oluyor :))
terapi amacli kendime ciciler aldim iyi geldi adamin cüzdanini bosaltmak :))
zeyneeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppp yada ada ismide güzel
ada da güzelde kızımda düşünmüştüm ya kızımla ağda die dalga geçerlerse die vazgeçmiştim:)))
zeyyyyyyyynnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeppppppp arya nasıl isim
yok arya olmaz
arya deyince aklıma seranad geldi orda maya vardı?maya?nasıl
Hayırdır canım ya ne oldu ?off çok moralim bozuldu ya ağla ağla bir hal oldum... hayal kırıklıgından daha kötü ne var bu dünyada...
Kız benim yediklerim artıyor sen azalıyor diyosun,valla düzeltiyorum :))sakın süt içmeyi bırakma gayette güzel olmuş makarna olmadı diycem ama ondanda alman gereken besinler var gayet güzel olmuş:)
kız:defne,duru,nil... (balım da güzel ama herkes kıza balım mı diye bağırıcak? )
erkek:utku veya kayra çok hoş özellikle kayra
bide kuzucuk mina demiş çok güzel isim.
cansında çok hoş oytun da....
kızıcam ama sana yediklerin bak azalıyo iyice alla alla.....
Sporuna maşallah,şu kahvaltı olayına süper çeki düzen verdinkızlar günaydın hepinize
sabah
4 kayısı , 2 kuru incir , 1kase yoğurt
ara
ya burda abla kek yapmış zorla yedirdi....
öğlen
etli güveç
2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt
ara
yine kek getirdi ama yarısınında azını yedim oda o gidene kadar arkadaşa verdim
akşam
7 adet zeytin oda bağırsaklarım çalışsın diye zeytin yagıyla yedim
3 çatal peynir
callen teyzeyle 50dk spor yapıyım dedım mahvoldumhelal olsun kadına alkışlıyorum onu
sabah kalktım düz mekik sağ ve sola mekik ve leslie yaptım işe geldim...
günaydıınnn
Sende yapıyosun bol salçalı makarnaları,ohhh :)ben makarna yiyince neden bana böle söylemiyorsunuz canlar??benimde almam gerekenn vitaminler var ,, emziriyorum hıhhhh,,,illa hamilemi kalıyım ??
Ne güzel yaa,hedefin kaçtı canım senin?kızlar ben hedeflediğim kiloya ulaşmak üzereyimkendime yeni bir hedef belirlemem lazım bu hafta çok fazla kaçamağım olmasına rağmen kendimi zayıflamış hissediyorum ki hissetmekle kalmadım bu sabah tartıl ve gördüğüm sonuç kaçamaklarıma rağmen hoşuma gitti sporuma çok yüklendim ,,yüklenmeye de devam etcem işallah 60 larıda görürüm yarabbbbb
Evet başka videosu var,süper falan bişeler diyolardı,10 gün yapıp farkı görün diyor ama 21 gün devam ediyorsun. Sadece 10gün farketmeye başlarsınız diyor.bu callen teyzemin başka videosu yokmu bide şey diycem leslie 3 mil videosu link yollarmısnız? bide callen teyze ile 10 gün yaptıktan sonra napıcaz peki devam mı edicez? lütfen bu üç sorunun cevabını alabilirmiyim?
Ya ne güzel oluyor alışverişten mutlu dönmek :)tskrlr desteginiz icin yavasada raziyim ama sanki aliyom gibi geldi ama dün alisverise gittim 38 beden oluyor yine eskisi gibi hatta haftaya dügün var diye bi elbise aldim 34 beden di son kalmisti o bile oldu :)) tabi üstten giydim alttan olmadi benim üst zayif basenler biraz var yani üstten olursa oluyor :))
terapi amacli kendime ciciler aldim iyi geldi adamin cüzdanini bosaltmak :))
Kızlar eternoenmi geliyorda ben mi görmüyorum :) Sanırım bikaç defa yazdı,onunla hiç konuşamadık doğru düzgün,anlatamadık tabi bizimde hatamız.
Şimdi yazarsam tüm geçmişi okumadığında arada kaynar gider muhtemelen,geldiğini gören yakalayan olursa kurallarımızdan bahsediverin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?