Hoşgeldin canım,sağlıklı kilo vermeler :)
hoşgeldin canm benm.takım kaptanı şu an benm ama hamilelik sebeyle takımda olucam ama yarışmada olmuyacam.yarından itibaren kuzu kaptan.
bilet bulamadığından dolayı gelemiyormu sevgilin???ağlama canım öyle vardır bunda da bi hayır ,, şimdi olmazsa yarın gelir ,sıkma canını hayatım
yok gelecekti ama çok geç gelecekti 1 saat falan görüşebilecektik ama ben aradım sabah 5te kalkan bir otobüs buldum onunkini iptal ettik 12de buradaydı mükemmel bir gündü :) ikimizinde buna ihtiyacı vardı cidden... :)
gözün aydin cnm.:))
slm kizlar
zeynep zennureye cok güldüm kiz kadinda hakli simdi kendi adini koyarken cocuk kücük olmuyoda zennure derkenmi zor oluyo :)) ay sen cok yasa emi bunada kiz olursa annenin erken olursa babanin adini koy o zaman ne eder bilemem.
dila,yade,asrin bunlar aklima geldi erkek olursada abdülrezzak :))))
yok gelecekti ama çok geç gelecekti 1 saat falan görüşebilecektik ama ben aradım sabah 5te kalkan bir otobüs buldum onunkini iptal ettik 12de buradaydı mükemmel bir gündü :) ikimizinde buna ihtiyacı vardı cidden... :)
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (58,9/ 58,3 / 0,6 / %1,01 )
estentenen(65,7/ )
galanthus (71,9/ 71,3 / 0,6 / % 0,83 )
kuzusununkuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ / / % )
pegasus07 ( 64,2 / / /% )
Kızlar 69,999 gibi bişe görcem dedim ama 70 den bi g aşağıya inmiyor :) Aslında o kadar fazlasına kızıyorum biliyorsunuz bu sadece geçen haftaki şok içindi:) 1,9 vermişim
Birdaha 1 kilodan fazla gitsin istemem,sırasını bilsin demi:) her hafta 1 kilo :)
Diyetteki anneyi göre göre yavrucakta alışmış galetaya:) ne biliyor zilli o yaşta, ya,ısırasım geldi bak şimdi zaten çocuk sevesim var :))menümüde yazayım:
sabah:1 dilim çökelekli ekmek,1 dilim normal ekmek,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 lokma reçel,2 zeytin,salata
ara:türk kahvesi
ara:1 şeftali,1 kayısı
ara:1 çay bardağı kadar fındık ceviz ve hurma karışımı
öğle:yarım tabak makarna,yarım tabak patlıcan yoğurtlama,salata
ara:kızımdan 2 tanecik rondo tırtıkladım
akşam:2 galeta,1 kase çorba,1 kaşık makarna tırtıkladım
1600 kalori civarı yine kızlar
aslında öğleyi 5 te yedim yemiytcektim bi daha ama corbayı kendi elimle yaptım.kızımda galeta almış gelmiş marketten dayanamadım:)
8 defa gelmiş canım ,maşallah :)kuzu kuzu özelden mesaj yazdım kestane kebab acele cvb
Kural derken? Uzun zamandır gelemiyordum affedin :)
hg enternoenmi ne isim ya yazarken yoruldum :))
kurallar her hafta cuma sabah erkenden kilo bildirimi yapmalisin cuma sabahi yapamiyorsan persembe aksamindan yapacaksin,2 hafta deneme süresi var 2. hafta listeye alinacaksin ve hepsinden öncede simdi kac kilosun ve hedef kilon nedir onu yazacaksin
saglikli kilo vermeler cnm
bide her gün gelip menünü yazacaksin ne yedin ne ictin spor yaptinmi yaptiysan kac dk bunlarida yazarsan seviniriz
Güzelmiş canım maşallahbu arada menüm
sabah
1 fincan yesil cay
1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates
ögle
1 kase corba
ara 2 seftali
aksam
avuc ici kadar haslanmis tavuk
salata
ince ve kücük bir dilim karpuz
spor
ögle 45 dk yürüyüs
30 dk basen egzersizi
aksamda mekik
Kızlar merhaba farkındayım bir haftadıryokum İnternet'e giremiyorum sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum düşündüm taşındım sanırım takımdan çıkmam en iyisi ama kabul ederseniz bir buçuk ay sonra geri doneyim olur mü?
Canım sen çok güzel gidiyordun aslında,herkeste böyle günler oluyor zaman zaman,sen toparlarsın bence. Örnek menüler gösteriyordun bize,dönersin o haline:))kızlar çok utanıyorum..kaç gündür diyeti miyeti unuttum.... abimin bebeği oldu, ramazan için kayınvalideme yardıma gittim falan derken olan oldu.. gece sahurdan önce tartılıp yazarım:26::26::26::26: çok şişkinlik de var bakalım nolacak
Hoşbuldum, çok teşekkürler :)
Bana kurallarınızdan bahsederseniz çok sevinirim :) Böylece yapmam gerekenleri öğrenirim.
Gözün aydın canım,kilonla ilgili bi yorum yaptı mıyok gelecekti ama çok geç gelecekti 1 saat falan görüşebilecektik ama ben aradım sabah 5te kalkan bir otobüs buldum onunkini iptal ettik 12de buradaydı mükemmel bir gündü :) ikimizinde buna ihtiyacı vardı cidden... :)
Kız olur mu öyle şeeeey,millet paylaşım olsun diye ölüyor bizim kızda kota koyduracak:))amannnnn ne kadar çok şey yazmışsnız öyle anamm gözlerim yoruldu okumaktan ,, ben size kısaca cevap veriyim yazdıklarıınıza hepinizin menüsü güzel ,kaçamaklara dikkat ,, kuzu sen kesin az yiyosunduröptum
sabah bi giriyorum bi ben yazzıyorum akşam bi geliyom 5 sayfa ilerlemişmesaja bi kota koyalım bence ,, olmicak böle ben diyim
bu arada hedeflediğim kilo 65 ti ,, şimdi ise 60 ın altını görmek ,, kızlar ben 70 altını görmeyeli 3 sene oldu bu benim için mucize yani!!!
gelen yeni arkadaşlara da hoşgeldin diyorum ,,sahurumu yapmaya gdiyrum
çok işim var bugun gelemıycem ama hemen yazıyım cıkıyım kıloyu 58,300
tebrik ederiim kuzu cok güzel vermissin
bende 63.7 yagmasada gürlemis :)))
oglusumu doyurim kahvalti hazirlicam sonra bakarim kacinci olmusuz heralde derece almamiz lazim bu hafta :))
Tatlım cuma öğleye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,hergün menümüzü paylaşıyoruz,ne yedin ne kadar su içtin,nasıl-ne kadar spor yaptın vs.
En önemlisi bol bol paylaşım,diyetle ilgili bildiklerini,araştırıp öğrendiklerini paylaşırsan seviniriz.
Biz burda ordan burdan sohbette ediyoruz,mesela bu ara Zeynepece'nin bebeğine isim arıyoruz bak sende bul hadi bişeyler :)
estentenen(65,7/ )
kuzusununzuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ / / % )
pegasus07 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,77 )
Tamam anladım :) peki diğer gruplarda olduğu gibi günde şu kadar mesaj zorunluluğu var mı ? mesajları sayıyormusunuz?
Bu arada birine yazmışsınız ben de unuttun herhalde :) Şu anki kilom 64.1 ve hedefim 55 gerçi tickerım var ama olsun uğraştırmayayım seni.
özellikle seni 1.9 dan dolayı ve diğer tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı başıma
geçen hafta 83.2 bu hafta 84.5 sahura kalkmamın etkisi de var tabii.. sahurdan önce de 84.0 idi...o da akşam yemeğindendir değil mi??? biz şimdi iftardan hemen önce mi tartılacağız acaba
estentenen(65,7/ )
kuzusununkuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ / / % )
pegasus07 ( 64,2 / / /% )
Kızlar 69,999 gibi bişe görcem dedim ama 70 den bi g aşağıya inmiyor :) Aslında o kadar fazlasına kızıyorum biliyorsunuz bu sadece geçen haftaki şok içindi:) 1,9 vermişim
Birdaha 1 kilodan fazla gitsin istemem,sırasını bilsin demi:) her hafta 1 kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?