Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mekselina biraz yabancı isim gibi olmuşdemi?
Biz eshab-ı keyf'e olan yakınlık va vakıflıktan öyle gelmiyorda sen haklısın:) Değilik ama bide,sadece uzun:)

yediklerimin kalorisini hesapladım 1500 nerdeyse cok mu?
Canım ben diyetisyene gittiğimde 1600 kalorilik diyet verdi biliyor musun? 1900-2000miş normalde almam gerekn,1600 diyet hali:) Tabi bu boy-kilo şu bu bakılarak hesaplanıyor ama sende hamilesin,hiç sanmam fazla olduğunu.Rahat ol bence :)

kızlar beğendiğim isimleri biriktirdim:)
oylama yapalım:
kız:masal,duru,beren,balım,defne,ipek,ıtır,nil
erkek:kaan alp,utku,toprak,kayra,tuna dinç,ozan

İlerde sınıftaki erkeklerin kızına balım diye seslendiğini düşünsene,yok ben kıskanırım:))
Ben daha fazla alternatif getircem sana dur :)

demin annemle parkta konuşuyoruz :masal hanım,balım hanım sacma olur gibi geldi.duru hanım ii geldi ağza:)
yeni fikirlere her daim acığız:)

Son düzenleme:
demin annemle parkta konuşuyoruz :masal hanım,balım hanım sacma olur gibi geldi.duru hanım ii geldi ağza:)
yeni fikirlere her daim acığız:)

Özüm (favorim:)

Asya (çok beğenirdim ablam kaptı:)

Elif (çok asil gelir bana)

Mina:Liman, iskele. Gökyüzü.Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ.

ASEL :Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı.

İdil: Cennet kapılarından birinin adı diye biliyorum :)

EYŞAN :Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü.

Ömer (ben çok severim)

Eren

Koray

OYTUN: 1. Kutsal, mübarek. 2. Beğenilen, güzel yer.

Şimdilik bu kadarcık :) Bide ablamın arkadaşı Cansın koydu kızına :)

Kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,nane,1dilim ekmek

ara
türk kahvesi

17:00
3kaşık bulgur pilavı,1kaşık nohutlu bamya-yoğurt
ve fanta :)

yarıınn aşkııım geliyorrr çok heyecanlıyım kızlar ilk defa zayıflamış halimle görecek beniii :) ama otobüs bileti bulamadık ya offfffffff kütahya istanbula erken saatlerde hiç otobüs yok nasıl gelecek bilmiyorum

off çok moralim bozuldu ya ağla ağla bir hal oldum... hayal kırıklıgından daha kötü ne var bu dünyada...

sakın süt içmeyi bırakma gayette güzel olmuş makarna olmadı diycem ama ondanda alman gereken besinler var gayet güzel olmuş:)

kızlar beğendiğim isimleri biriktirdim:)
oylama yapalım:
kız:masal,duru,beren,balım,defne,ipek,ıtır,nil
erkek:kaan alp,utku,toprak,kayra,tuna dinç,ozan

kız:defne,duru,nil... (balım da güzel ama herkes kıza balım mı diye bağırıcak? )
erkek:utku veya kayra çok hoş özellikle kayra
bide kuzucuk mina demiş çok güzel isim.

cansında çok hoş oytun da....

Kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,nane,1dilim ekmek

ara
türk kahvesi

17:00
3kaşık bulgur pilavı,1kaşık nohutlu bamya-yoğurt
ve fanta :)

kızıcam ama sana yediklerin bak azalıyo iyice alla alla.....

kızlar günaydın hepinize

sabah
4 kayısı , 2 kuru incir , 1kase yoğurt

ara
ya burda abla kek yapmış zorla yedirdi....

öğlen
etli güveç
2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt

ara
yine kek getirdi ama yarısınında azını yedim oda o gidene kadar arkadaşa verdim

akşam
7 adet zeytin oda bağırsaklarım çalışsın diye zeytin yagıyla yedim
3 çatal peynir

callen teyzeyle 50dk spor yapıyım dedım mahvoldum helal olsun kadına alkışlıyorum onu

sabah kalktım düz mekik sağ ve sola mekik ve leslie yaptım işe geldim...

Son düzenleme:
sakın süt içmeyi bırakma gayette güzel olmuş makarna olmadı diycem ama ondanda alman gereken besinler var gayet güzel olmuş:)

ben makarna yiyince neden bana böle söylemiyorsunuz canlar??benimde almam gerekenn vitaminler var ,, emziriyorum hıhhhh,,,illa hamilemi kalıyım ??

güzel canım ekmek yerine kek yemişsin işte ,,callan hakikaten zor ya ben sadece karın hareketlerinde zorlanıyorum ,,bence de helal olsun kadına ,, sabah callan yaptımı bütün gün kendme gelemiyorum valla o yüzden yatmadan önce yapıyorum

dün ;
sabah : 3 tane salatalık , 5dilim köy peyniri
öğle : 1 tane patates kızartması ,1 dilim karpuz , 2 dilim köy peyniri
ara : 1 kase yaptılcan yemeği , 1 samandağ biberi , 1 dilim çavdar , yarım kase yoğurt
akşam : 1 tabak patlıcan yemeği , 1 samandağ biberi , 1 dilim ekmek , 1 kase cacık
ara : 2 bardak tel şekerli çay , 4 tane balıkkraker

leslie 3mil , callan bolca da suuu

diyete başladığımdan beri en fazla kaloriyi bu menüyle aldım tam 1358 kalori

kızlar ben hedeflediğim kiloya ulaşmak üzereyim kendime yeni bir hedef belirlemem lazım bu hafta çok fazla kaçamağım olmasına rağmen kendimi zayıflamış hissediyorum ki hissetmekle kalmadım bu sabah tartıl ve gördüğüm sonuç kaçamaklarıma rağmen hoşuma gitti sporuma çok yüklendim ,,yüklenmeye de devam etcem işallah 60 larıda görürüm yarabbbbb

şimdi sana çingenelik yapıyım mı? patates kızartması? ara akşam patlıcan yemeği ?ekmek? balık kraker ? hıhı kızdım sana çok kzdım dimi olsun canım aldığın kaloriden yaptığın sporu düştün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…