merhabaa ben geldim :) davetin için çook teşekkür ederim kuzusununzuzusu :) sen kaptansın galiba ?
yok arya olmaz
arya deyince aklıma seranad geldi orda maya vardı?maya?nasıl
hoş geldin sefa getirdin canım sağlıklı kilo vermeler
delüüüüüüüyaş maya mı? kuru maya ?
çağan güzel ama bu ara cok kullanan oldu o ismizeynep erkek için çağan nasıl ?
kız içinde yenisu
:)))))sansın sansın salak :)))Hayırdır canım ya ne oldu ?
Kız benim yediklerim artıyor sen azalıyor diyosun,valla düzeltiyorum :))
Sporuna maşallah,şu kahvaltı olayına süper çeki düzen verdin
Sağol canım sanada hayırlı ramazanlar
Sende yapıyosun bol salçalı makarnaları,ohhh :)
Ne güzel yaa,hedefin kaçtı canım senin?
Asıl istediğin neyse onu hedef belirle zaten,duraklar koyma araya :)
Evet başka videosu var,süper falan bişeler diyolardı,10 gün yapıp farkı görün diyor ama 21 gün devam ediyorsun. Sadece 10gün farketmeye başlarsınız diyor.
Diğer soru hakkında fikrim yok :)
Ya ne güzel oluyor alışverişten mutlu dönmek :)
Bende farklılık görüyorum,etraftakilerde söylüyor. Rahmetli erkek arkadaşım gördü geçen gün,çok zayıflamışsın dedi,aşk acısı sanıyordur salak :) neyse
Bayrama kadar az daha verirsem valla kendime çocuk gibi gidip bayramlık alacam :)
ivet nirden bildin:))) yenilerini bekliyorum eylülüm kzuummmmZeynep isimlerimin hiçbirini beğenmedin demi :)
burdayım canm benm .yarın yardımcı olurum.bende ilk defa görücem takımların ortalamasını bişiy yok gerçi hepsini toplayıp takım sayısına bölecez.en cok kilo verenin yüzdesini hesaplıycaz.rastgele bi takım secip onun sonuçlarını doğrumu die kontrol edecez.yine bi karar defterine bakarız.Kızlar yarın sonuç listelerini paylaşma sırası bizde,erkenden kendi listemizi hazırlayalımki vaktimiz kalsın.
Kilo bildirimimizi erkeeenden yapalım oldu mu :)
Zeynep canım yarın gelecek misin?
canm o geldi bi ara şehir dışından misafirleri gelmiş o yüzden uğrayamamış sonra tekrar gelecekmiş aramıza.ben yakaldım onu:)Kızlar eternoenmi geliyorda ben mi görmüyorum :) Sanırım bikaç defa yazdı,onunla hiç konuşamadık doğru düzgün,anlatamadık tabi bizimde hatamız.
Şimdi yazarsam tüm geçmişi okumadığında arada kaynar gider muhtemelen,geldiğini gören yakalayan olursa kurallarımızdan bahsediverin olur mu :)
yezda da cık.şey gibi oldu bu: hani anneler sandığında sevdiği bi eşyayıı takıyı saklar:yıllar sonra cıkarır sanaymış kısmet der ya onun gibi oldu:)arya cok hos bencede kiz ne mayasi :)) yezda nasil ben cok severim iki kizimdada koymak istedim olmadi bak kismet sanymis :))))
Merhabaa ben geldim :) Davetin için çook teşekkür ederim kuzusununzuzusu :) Sen kaptansın galiba ?
kuzucuk eğer yarımcı olabılırsek bende yardımcı olabılırım
Hoşgeldin canım,sağlıklı kilo vermeler :)Merhabaa ben geldim :) Davetin için çook teşekkür ederim kuzusununzuzusu :) Sen kaptansın galiba ?
:)))))sansın sansın salak :)))
yavrum benm gibi başucunada koy.
ivet nirden bildin:))) yenilerini bekliyorum eylülüm kzuummmm
burdayım canm benm .yarın yardımcı olurum.bende ilk defa görücem takımların ortalamasını bişiy yok gerçi hepsini toplayıp takım sayısına bölecez.en cok kilo verenin yüzdesini hesaplıycaz.rastgele bi takım secip onun sonuçlarını doğrumu die kontrol edecez.yine bi karar defterine bakarız.
canm o geldi bi ara şehir dışından misafirleri gelmiş o yüzden uğrayamamış sonra tekrar gelecekmiş aramıza.ben yakaldım onu:)
:)))canm kaynanamın adı ZENNURE:))) kadın kendi adımı koydum die sinir olmuştu:)Kendi aramızda kontrol yaparız en azından canım burda olursan,çok sağol.
Zeynep yarın burdaymış zaten.sonuç listesini zeynebin kontrolünde yaparız :)
Hoşgeldin canım,sağlıklı kilo vermeler :)
Peki canım bakarız yarın beraber
Kız o kadar isim bulduk hiç beğenmiyon,en iyisi ne yap biliyor musun,
kaynananın adını koyherkes mutlu olur :))
Dün sana isim bakmak için forumu gezdim,bu konudan ne kadar dertli herkes,insana kendi doğurduğu bebeğe isim koymayı bile çok görüyorlar ya.
Buarada benim adım aslında emina,nufüs memuru sağolsun kendi bildiği gibi yazmış,hep değiştircem dedim ama baktım kimse sallamıyor hep emoş hep emoş :)
Orda yazanı değiştirsemde değiştirmesemde herkes bildiğini okuyor,pes ettim :)
19.07.2012
kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,yarım dilim ekmek,çay
ara
yeşil çay demleyip içine kayısılı form çay attım,başka türlü gitmiyor bu yeşil çay:)
öğle
3kaşık bulgur pilavı,2kaşık nohut,yoğurt
akşam
medine hurması ve yoğurt
Kendi aramızda kontrol yaparız en azından canım burda olursan,çok sağol.
Zeynep yarın burdaymış zaten.sonuç listesini zeynebin kontrolünde yaparız :)
Hoşgeldin canım,sağlıklı kilo vermeler :)
Peki canım bakarız yarın beraber
Kız o kadar isim bulduk hiç beğenmiyon,en iyisi ne yap biliyor musun,
kaynananın adını koyherkes mutlu olur :))
Dün sana isim bakmak için forumu gezdim,bu konudan ne kadar dertli herkes,insana kendi doğurduğu bebeğe isim koymayı bile çok görüyorlar ya.
Buarada benim adım aslında emina,nufüs memuru sağolsun kendi bildiği gibi yazmış,hep değiştircem dedim ama baktım kimse sallamıyor hep emoş hep emoş :)
Orda yazanı değiştirsemde değiştirmesemde herkes bildiğini okuyor,pes ettim :)
Kızlar eternoenmi geliyorda ben mi görmüyorum :) Sanırım bikaç defa yazdı,onunla hiç konuşamadık doğru düzgün,anlatamadık tabi bizimde hatamız.
Şimdi yazarsam tüm geçmişi okumadığında arada kaynar gider muhtemelen,geldiğini gören yakalayan olursa kurallarımızdan bahsediverin olur mu :)
Kural derken? Uzun zamandır gelemiyordum affedin :)
Kural derken? Uzun zamandır gelemiyordum affedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?