Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaş maya mı? kuru maya ?
delüüüüüüü
mayanın birden fazla anlamı var:1. Maya, asıl ve gerekli madde. 2. Para, mal. İktidar güç. 3. Bilgi.

zeynep erkek için çağan nasıl ?

kız içinde yenisu
çağan güzel ama bu ara cok kullanan oldu o ismi yeni su değilde sadece su olabilir:)
:)))))sansın sansın salak :)))
yavrum benm gibi başucunada koy.
Zeynep isimlerimin hiçbirini beğenmedin demi :)
ivet nirden bildin:))) yenilerini bekliyorum eylülüm kzuummmm
Kızlar yarın sonuç listelerini paylaşma sırası bizde,erkenden kendi listemizi hazırlayalımki vaktimiz kalsın.
Kilo bildirimimizi erkeeenden yapalım oldu mu :)

Zeynep canım yarın gelecek misin?
burdayım canm benm .yarın yardımcı olurum.bende ilk defa görücem takımların ortalamasını bişiy yok gerçi hepsini toplayıp takım sayısına bölecez.en cok kilo verenin yüzdesini hesaplıycaz.rastgele bi takım secip onun sonuçlarını doğrumu die kontrol edecez.yine bi karar defterine bakarız.
canm o geldi bi ara şehir dışından misafirleri gelmiş o yüzden uğrayamamış sonra tekrar gelecekmiş aramıza.ben yakaldım onu:)
arya cok hos bencede kiz ne mayasi :)) yezda nasil ben cok severim iki kizimdada koymak istedim olmadi bak kismet sanymis :))))
yezda da cık.şey gibi oldu bu: hani anneler sandığında sevdiği bi eşyayıı takıyı saklar:yıllar sonra cıkarır sanaymış kısmet der ya onun gibi oldu:)
Merhabaa ben geldim :) Davetin için çook teşekkür ederim kuzusununzuzusu :) Sen kaptansın galiba ?

hoşgeldin canm benm.takım kaptanı şu an benm ama hamilelik sebeyle takımda olucam ama yarışmada olmuyacam.yarından itibaren kuzu kaptan.

kuzucuk eğer yarımcı olabılırsek bende yardımcı olabılırım

Kendi aramızda kontrol yaparız en azından canım burda olursan,çok sağol.
Zeynep yarın burdaymış zaten.sonuç listesini zeynebin kontrolünde yaparız :)

Merhabaa ben geldim :) Davetin için çook teşekkür ederim kuzusununzuzusu :) Sen kaptansın galiba ?
Hoşgeldin canım,sağlıklı kilo vermeler :)

Peki canım bakarız yarın beraber

Kız o kadar isim bulduk hiç beğenmiyon,en iyisi ne yap biliyor musun,
kaynananın adını koy herkes mutlu olur :))

Dün sana isim bakmak için forumu gezdim,bu konudan ne kadar dertli herkes,insana kendi doğurduğu bebeğe isim koymayı bile çok görüyorlar ya.
Buarada benim adım aslında emina,nufüs memuru sağolsun kendi bildiği gibi yazmış,hep değiştircem dedim ama baktım kimse sallamıyor hep emoş hep emoş :)
Orda yazanı değiştirsemde değiştirmesemde herkes bildiğini okuyor,pes ettim :)

19.07.2012

kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,yarım dilim ekmek,çay

ara
yeşil çay demleyip içine kayısılı form çay attım,başka türlü gitmiyor bu yeşil çay:)

öğle
3kaşık bulgur pilavı,2kaşık nohut,yoğurt

akşam

medine hurması ve yoğurt

:)))canm kaynanamın adı ZENNURE:))) kadın kendi adımı koydum die sinir olmuştu:)
küçücük çocuğada zennure diyememmmm hiç kusura bakmasın.
eşim 2.yi çok istedi o yüzden her şartımı kabul etti:) isim hakkı herşey benm istediğim gibi olacak.
ilkide öle oldu gerçi:)elif ece olsun dedim fikir değiştirmiştim onu kabul etmedi zeynep ece daha güzel dedi:)
bol bol fikir verin bana elbet bi tane içime sinecek.

tarcınlada güzel oluyor bence:)
güzel menü bebeğim süper bu hafta baya ekside olacağa benziyorsun.

Son düzenleme:
menümüde yazayım:
sabah:1 dilim çökelekli ekmek,1 dilim normal ekmek,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 lokma reçel,2 zeytin,salata
ara:türk kahvesi
ara:1 şeftali,1 kayısı
ara:1 çay bardağı kadar fındık ceviz ve hurma karışımı
öğle:yarım tabak makarna,yarım tabak patlıcan yoğurtlama,salata
ara:kızımdan 2 tanecik rondo tırtıkladım
akşam:2 galeta,1 kase çorba,1 kaşık makarna tırtıkladım

1600 kalori civarı yine kızlar
aslında öğleyi 5 te yedim yemiytcektim bi daha ama corbayı kendi elimle yaptım.kızımda galeta almış gelmiş marketten dayanamadım:)

kız ben sizin yazdığıız isimlerden:mina deffne,ozan,masal,ipek,nili çok beğendim.isim kağıdıma yazdım bilenem:)

Kural derken? Uzun zamandır gelemiyordum affedin :)

slm kizlar
zeynep zennureye cok güldüm kiz kadinda hakli simdi kendi adini koyarken cocuk kücük olmuyoda zennure derkenmi zor oluyo :)) ay sen cok yasa emi bunada kiz olursa annenin erken olursa babanin adini koy o zaman ne eder bilemem.
dila,yade,asrin bunlar aklima geldi erkek olursada abdülrezzak :))))

Kural derken? Uzun zamandır gelemiyordum affedin :)

hg enternoenmi ne isim ya yazarken yoruldum :))
kurallar her hafta cuma sabah erkenden kilo bildirimi yapmalisin cuma sabahi yapamiyorsan persembe aksamindan yapacaksin,2 hafta deneme süresi var 2. hafta listeye alinacaksin ve hepsinden öncede simdi kac kilosun ve hedef kilon nedir onu yazacaksin
saglikli kilo vermeler cnm

bu arada menüm
sabah
1 fincan yesil cay
1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates
ögle
1 kase corba
ara 2 seftali
aksam
avuc ici kadar haslanmis tavuk
salata
ince ve kücük bir dilim karpuz
spor
ögle 45 dk yürüyüs
30 dk basen egzersizi
aksamda mekik

Son 1 haftadir misafir vardi, 1 hafta sonra yine misafirler gelecek, hergun buraya gelip bildirim yapmam imkansiz olacak biraz :/
sabah tartildigimda 68.4tum, hedefim simdilik 63e inmek..

Kızlar merhaba farkındayım bir haftadıryokum İnternet'e giremiyorum sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum düşündüm taşındım sanırım takımdan çıkmam en iyisi ama kabul ederseniz bir buçuk ay sonra geri doneyim olur mü?

kızlar çok utanıyorum.. kaç gündür diyeti miyeti unuttum.... abimin bebeği oldu, ramazan için kayınvalideme yardıma gittim falan derken olan oldu.. gece sahurdan önce tartılıp yazarım:26::26::26::26: çok şişkinlik de var bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…