Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu leslie dediğiniz nedir?

olduğun yerde saatlerce yürüyormuş gibi spor yapıyorsun canım,,güzel bir video leslie kadının ismi ,, ben 3mil die bi programı var 55 dk onu yapıyorum ,, indirdiğim video hızlı kilo verdirici ve vücut şekillendrici ,,güzel terletiyor,,,,ben önceden evin içinde sağa sola koşuşturup duruyordum spor yapıcam diye başım dönüyordu resmen ama bu oldugun yerde step hareketlerile cok daha fazla işe yarıyor,,tavsiye ederim

sabah ve öğlen gayet güzel ,, akşam için düşüncelerinde güzel,,,menünde birtek moralin bozuk onu hiç begenmedm ,, neden öyle düşünüorsun ,,hergün tartılmıyorsun degilmi

sabah ve öğlen gayet güzel ,, akşam için düşüncelerinde güzel,,,menünde birtek moralin bozuk onu hiç begenmedm ,, neden öyle düşünüorsun ,,hergün tartılmıyorsun degilmi

yok cnm ya her gün tartilmiyorum zate tartimin pili bitti bu gun alicam ama pantolonum dar geldi ya aglamak istiyorum verecegime aliyorum heralde((

ben ciktim kizlar etrafi toparlim kizimi okuldan alip gidicem asama gelirim hadiyin muckkkkk

yok cnm ya her gün tartilmiyorum zate tartimin pili bitti bu gun alicam ama pantolonum dar geldi ya aglamak istiyorum verecegime aliyorum heralde((

olur öyle cnm belki şişkinliğin falan vardır,hemen moralini bozma ltfn,,bak ben adet olucam bendede şişkinlik var,,hiç üzülme motivasyonunuda düşürme canımmm

menümü paylaşıyım

sabah
1 börek (ama inanın küçücük bir kare), açık çay

ara
maydonoz
salatalık ve keçi peyniri çok az üçünü karıştırdım yedim

öğlen
1kase mercimek çorba
2kaşık patates yemeği
1 tabak dolusu salata(maydonoz,domates ve salatalık)

ara
çok minik ekmek
1dilim salam,4zeytin,azcık peynir yedim...

akşam
bişi yemedim sadece zeytin attım ağzıma

bir avuç vişne,2 taze kayısı,1nektar yedim
1ltre su içtim, 2 bardak süt içtim

spor:30dk,leslie,15dkrumba,15 mekik,15 sağ oblik mekik,15 sol ablik mekik,15 bisiklet mekik,ters mekik,15 uzun kol mekik,15 geçit mekik,15 yarım mekik,15 dikey bacak mekik,30sn tahta duruş,15 eşek tekme sağ,15 eşek tekme sol, 15 kalça köprüsü,15 bacak uzuntısı,15ters tekme.15 kurbağ asansörü

vayya zahter zeyd sizdedemi var??adana da mıydın sen?kuru zahter mi tazesimi??,,ayrıca menün gayet güzel canım ,,kahvaltını da yamışsın süperr,,spor yapmadıysan bi yarım saat gül sana zahmet:)

Evet canım,yemek yedim sonunda,bide domates salatalık:)
Bugün kahvaltımıda düzgün yaptım:)

Kaan'da güzel isim,yanına bitane daha bulursak okda hoş olur bence baba adı :)
Ben sipariş verdim 2kızım bi oğlum olacak ya İpek,Defne ve Ozan istiyorum :) Özgür'ü de severim aslında.
Dur ben iyice araştırayım bunu :)

Beren adı beren saate olan antipatimle olumsuz etki uyandırıyor bende:)
Maşallah canım,ben cumadan beri yapamıyorum belim çok fena çok.

Aslında benim menümde artış var kız,hiç yemiyorudm nerdeyse,düzeliyorum :)

Anlaşılması zor ama sanırım güzel bir spor programı :)
evet hemen yolla hemen yolla
Kız ben sana onu yollamadım mıııı:26:

Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)
Sen sağlıklı beslenip sporunu yaptıktan sonra bırak yavaş yavaş gitsin kilolar.Sıkma sakın canını.

hiç sorma o sporu yapacam diye mahvoluyorum bide bişi fark ettim callen teyzenınde basenleri var... sen yolladın bi ara sevindim ben farklı bişi diye aynısıymış ama sonun da aldım akşam yaparımmmmmm

vayya zahter zeyd sizdedemi var??adana da mıydın sen?kuru zahter mi tazesimi??,,ayrıca menün gayet güzel canım ,,kahvaltını da yamışsın süperr,,spor yapmadıysan bi yarım saat gül sana zahmet:)

Evet canım,yemek yedim sonunda,bide domates salatalık:)
Bugün kahvaltımıda düzgün yaptım:)

Kaan'da güzel isim,yanına bitane daha bulursak okda hoş olur bence baba adı :)
Ben sipariş verdim 2kızım bi oğlum olacak ya İpek,Defne ve Ozan istiyorum :) Özgür'ü de severim aslında.
Dur ben iyice araştırayım bunu :)

Beren adı beren saate olan antipatimle olumsuz etki uyandırıyor bende:)
Maşallah canım,ben cumadan beri yapamıyorum belim çok fena çok.

Aslında benim menümde artış var kız,hiç yemiyorudm nerdeyse,düzeliyorum :)

Anlaşılması zor ama sanırım güzel bir spor programı :)
evet hemen yolla hemen yolla
Kız ben sana onu yollamadım mıııı:26:

Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)
Sen sağlıklı beslenip sporunu yaptıktan sonra bırak yavaş yavaş gitsin kilolar.Sıkma sakın canını.

hiç sorma o sporu yapacam diye mahvoluyorum bide bişi fark ettim callen teyzenınde basenleri var... sen yolladın bi ara sevindim ben farklı bişi diye aynısıymış ama sonun da aldım akşam yaparımmmmmm

Ama canım oda basen mi sankiii,ben 47 yaşında öyle fizikte olayımda o kadarcık basenin başımın üstünde yeri var :)

ya yazdıklarımıza noluyo bi sıkıntı var ama dikkat ediyorum ben alla alla
öle öle bi sorun var ama bnede cakamadım

Göbek yağlarını eriten egzersizler / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
tatlım bunlar o göbek hareketleri.bak senn içinde bu çok güzel:)

bence gayet sağlıklı olmuş.ya geçen mercimek corbasının kalorisine baktım.ne cok demiş öle kalori sepeti yediğime yiyeceğime pişman oldum
bol su diyolar ama yemedendde olmuyor gerçekten amaç bence kilo allmadan düzgün beslenmek olmalı.zaten emzirdiğin için baya bi efor sarfediyorsun.maşallah allah dahada bol göndersin kızının kısmetini.

verirsin tatlım cokta hareketlisin halbuki ama panik yapma bence bi iki hafta daha bekle olmadı bi sağlık kontrolünden geç yeni doğum yaptın kansızlık felan olabilir.

bak burçininde dediği gibi regl önceside olabilirsin.tek değilsin bizler varız zz unutma:)

bide bugün aklıma bi tane daha geldi DURU????
erkekte TOPRAK demişmiydim:)

Son düzenleme:
kızlar bugün günü erken kapattım:)

sabah:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir,2 rafadan yumurta,1 parca küflü çökelek,domates ve yarım dilim karpuz,1 lokma helva,1 zeytin
yaz yazda bitmedi
ara:2 dilim elma
ara:1 dilim güllaç
ara:10 tane kadar fındık,2 hurma
akşam:1 tabak kıymalı makarna
(evde yoğurtta sebzede yoktu böle idare ettim.akşam 9da ilaç içmeden önce 1 bardak süt içerim.

yediklerimin kalorisini hesapladım 1500 nerdeyse cok mu?

kızlar beğendiğim isimleri biriktirdim:)
oylama yapalım:
kız:masal,duru,beren,balım,defne,ipek,ıtır,nil
erkek:kaan alp,utku,toprak,kayra,tuna dinç,ozan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…