Bu leslie dediğiniz nedir?
slm kizlar.ay moralim hic yok ya sporumu yapiyorum yürüyorum cokta yemiyorum niye kilo veremiyorum ben ya((
yardm edin hizli kilo verdiren diyetleri yapmak istemiyorum ama bu gidisle baska caremde kalmayacak.1 ay sonra kardesimin dügünü var en azindan 60 olsaydim ya offfffff
sabah ve ögle menümü yazim aksamida gelirsem yazarim ögleden sonra kizimla carsiya cikacaz aksama anca gelirim.
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 fincan yesil cay
ögle
1 kase corba( sebze ve icine cok az bulgur koydum) ve 1 kase yogurt yiyip cikacam
aksamada salata yerim heralde daha belli degil
sabah ve öğlen gayet güzel ,, akşam için düşüncelerinde güzel,,,menünde birtek moralin bozukonu hiç begenmedm ,, neden öyle düşünüorsun ,,hergün tartılmıyorsun degilmi
yok cnm ya her gün tartilmiyorum zate tartimin pili bitti bu gun alicam ama pantolonum dar geldi ya aglamak istiyorum verecegime aliyorum heralde((
vayya zahter zeyd sizdedemi var??adana da mıydın sen?kuru zahter mi tazesimi??,,ayrıca menün gayet güzel canım ,,kahvaltını da yamışsın süperr,,spor yapmadıysan bi yarım saat gül sana zahmet:)
sorma canm annem böle geniş kahvaltı yapmayı cok sever sabahları bende onunla birlikte baya dolu dolu yiyorum.bi yandan ii oluyo çünkü hava cok sıcak sonra canm bişi yemek istemiyor.sebzem cevizim ve hurmayı menülerimde görmeden olmuyor.ii olur bebiş içinde.bu arada ben aralarda 2 dilim elma ve 2 kayısı yemiştim onları yazmamışım.
bbabamızın adı kaan kaan ege güzel olabilir.
hımm güzel en azından bugün ac gezmemişsin.ne zamandan beri gördğm en dolu menün
Maşallah canım,ben cumadan beri yapamıyorumgünaydınnnn canlar; bugün callanetics yapalı tam 5 gün oluyor,, ama ölçü almadım,,inceldiğimi hissediyorum resmen,,bel oyuntum fazla çıkmamıştı ama günden güne daha da derinleşiyor ,, bence bunu herkes yapmalı ,,bi 5 gün sonra 10 günlük ölçümü yazıcam size,,bide 19.proramda yazıcam ,, umarım sonuç şaşırtıcı güzellikte olur
(ölçümü 5. programımı yaptıktan sonra alıcam)
Aslında benim menümde artış var kız,hiç yemiyorudm nerdeyse,düzeliyorum :)canım evet o gün yoğurtla beslendim resmen ama çok rahattım sporda mükemmeldi sonun yürüyüşe gidemesemde leslie yada mekik felan yapıp mutlaka spor yapıyorum artık...
ay ne güzel çok hoş menü ben de türk kahvesine bayılıyorum az şekerli bol telveli ohhh mis gibisenin menülerinde bi azalmamı var?
Anlaşılması zor ama sanırım güzel bir spor programı :)menümü paylaşıyım
sabah
1 börek (ama inanın küçücük bir kare), açık çay
ara
maydonoz
salatalık ve keçi peyniri çok az üçünü karıştırdım yedim
öğlen
1kase mercimek çorba
2kaşık patates yemeği
1 tabak dolusu salata(maydonoz,domates ve salatalık)
ara
çok minik ekmek
1dilim salam,4zeytin,azcık peynir yedim...
akşam
bişi yemedim sadece zeytin attım ağzıma
bir avuç vişne,2 taze kayısı,1nektar yedim
1ltre su içtim, 2 bardak süt içtim
spor:30dk,leslie,15dkrumba,15 mekik,15 sağ oblik mekik,15 sol ablik mekik,15 bisiklet mekik,ters mekik,15 uzun kol mekik,15 geçit mekik,15 yarım mekik,15 dikey bacak mekik,30sn tahta duruş,15 eşek tekme sağ,15 eşek tekme sol, 15 kalça köprüsü,15 bacak uzuntısı,15ters tekme.15 kurbağ asansörü
Kız ben sana onu yollamadım mıııı:26:evet hemen yolla hemen yolla
Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)slm kizlar.ay moralim hic yok ya sporumu yapiyorum yürüyorum cokta yemiyorum niye kilo veremiyorum ben ya((
yardm edin hizli kilo verdiren diyetleri yapmak istemiyorum ama bu gidisle baska caremde kalmayacak.1 ay sonra kardesimin dügünü var en azindan 60 olsaydim ya offfffff
sabah ve ögle menümü yazim aksamida gelirsem yazarim ögleden sonra kizimla carsiya cikacaz aksama anca gelirim.
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 fincan yesil cay
ögle
1 kase corba( sebze ve icine cok az bulgur koydum) ve 1 kase yogurt yiyip cikacam
Evet canım,yemek yedim sonunda,bide domates salatalık:)
Bugün kahvaltımıda düzgün yaptım:)
Kaan'da güzel isim,yanına bitane daha bulursak okda hoş olur bence baba adı :)
Ben sipariş verdim 2kızım bi oğlum olacak yaİpek,Defne ve Ozan istiyorum :) Özgür'ü de severim aslında.
Dur ben iyice araştırayım bunu :)
Beren adı beren saate olan antipatimle olumsuz etki uyandırıyor bende:)
Maşallah canım,ben cumadan beri yapamıyorumbelim çok fena çok.
Aslında benim menümde artış var kız,hiç yemiyorudm nerdeyse,düzeliyorum :)
Anlaşılması zor ama sanırım güzel bir spor programı :)
Kız ben sana onu yollamadım mıııı:26:
Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)
Sen sağlıklı beslenip sporunu yaptıktan sonra bırak yavaş yavaş gitsin kilolar.Sıkma sakın canını.
vayya zahter zeyd sizdedemi var??adana da mıydın sen?kuru zahter mi tazesimi??,,ayrıca menün gayet güzel canım ,,kahvaltını da yamışsın süperr,,spor yapmadıysan bi yarım saat gül sana zahmet:)
sorma canm annem böle geniş kahvaltı yapmayı cok sever sabahları bende onunla birlikte baya dolu dolu yiyorum.bi yandan ii oluyo çünkü hava cok sıcak sonra canm bişi yemek istemiyor.sebzem cevizim ve hurmayı menülerimde görmeden olmuyor.ii olur bebiş içinde.bu arada ben aralarda 2 dilim elma ve 2 kayısı yemiştim onları yazmamışım.
bbabamızın adı kaan kaan ege güzel olabilir.
hımm güzel en azından bugün ac gezmemişsin.ne zamandan beri gördğm en dolu menün
Maşallah canım,ben cumadan beri yapamıyorumgünaydınnnn canlar; bugün callanetics yapalı tam 5 gün oluyor,, ama ölçü almadım,,inceldiğimi hissediyorum resmen,,bel oyuntum fazla çıkmamıştı ama günden güne daha da derinleşiyor ,, bence bunu herkes yapmalı ,,bi 5 gün sonra 10 günlük ölçümü yazıcam size,,bide 19.proramda yazıcam ,, umarım sonuç şaşırtıcı güzellikte olur
(ölçümü 5. programımı yaptıktan sonra alıcam)
Aslında benim menümde artış var kız,hiç yemiyorudm nerdeyse,düzeliyorum :)canım evet o gün yoğurtla beslendim resmen ama çok rahattım sporda mükemmeldi sonun yürüyüşe gidemesemde leslie yada mekik felan yapıp mutlaka spor yapıyorum artık...
ay ne güzel çok hoş menü ben de türk kahvesine bayılıyorum az şekerli bol telveli ohhh mis gibisenin menülerinde bi azalmamı var?
Anlaşılması zor ama sanırım güzel bir spor programı :)menümü paylaşıyım
sabah
ara
maydonoz
öğlen
1kase mercimek çorba
2kaşık patates yemeği
ara
çok minik ekmek
akşam
spor:30dk,leslie,15dkrumba,15 mekik,15 sağ oblik mekik,15 sol ablik mekik,15 bisiklet mekik,ters mekik,15 uzun kol mekik,15 geçit mekik,15 yarım mekik,15 dikey bacak mekik,30sn tahta duruş,15 eşek tekme sağ,15 eşek tekme sol, 15 kalça köprüsü,15 bacak uzuntısı,15ters tekme.15 kurbağ asansörü
Kız ben sana onu yollamadım mıııı:26:evet hemen yolla hemen yolla
Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)slm kizlar.ay moralim hic yok ya sporumu yapiyorum yürüyorum cokta yemiyorum niye kilo veremiyorum ben ya((
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 fincan yesil cay
ögle
hiç sorma o sporu yapacam diye mahvoluyorum bide bişi fark ettim callen teyzenınde basenleri var... sen yolladın bi ara sevindim ben farklı bişi diye aynısıymış ama sonun da aldım akşam yaparımmmmmm
öle öle bi sorun var ama bnede cakamadımya yazdıklarımıza noluyo bi sıkıntı var ama dikkat ediyorum ben alla alla
çocuklar gülsün diyehahahahahahahahasüpersin valla ,, hayatım valla şiddetle tavsiye ediyorum,,ben resmen çocuk gibi oldum ya vücudum falan genç kız gibi oldu yani eşim ''sanki başka birine bakıyorum ''diyor düşün artık ve o inanamıyordu ,benim iradesiz olduğumu düşünüyordu ,,haklıydı ama sonunda ben başardım ,,,çok mutluyum allahım ,, canım kuzusununkuzusu bana bi link göndermişti özelden gönderiyim istersen sana onu çok kolay iniyo
bence gayet sağlıklı olmuş.ya geçen mercimek corbasının kalorisine baktım.ne cok demiş öle kalori sepeti yediğime yiyeceğime pişman oldummenümü paylaşıyım
sabah
ara
maydonoz
öğlen
1kase mercimek çorba
2kaşık patates yemeği
ara
çok minik ekmek
akşam
bol su diyolar ama yemedendde olmuyor gerçekten amaç bence kilo allmadan düzgün beslenmek olmalı.zaten emzirdiğin için baya bi efor sarfediyorsun.maşallah allah dahada bol göndersin kızının kısmetini.dün bana çok dar olan bir bluzumu giydim... 5 gün sonra tam istediğim gibi olacak:):) callaneticsin en güzel yanı incelmek kilo vermene gerek olmaması... o yüzden diyetimi yaparken kasmayacağım kendimi.. dün biraz fazla kaçırdım misafirlikte ama ilk kez kızıma mama vermeden yatırdım.. sütüm bollaştı birden.. sanırım biraz da şekerli şeyler yediğim içindi.. çok su bile içmedim..
slm kizlar.ay moralim hic yok ya sporumu yapiyorum yürüyorum cokta yemiyorum niye kilo veremiyorum ben ya((
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 fincan yesil cay
ögle
bak burçininde dediği gibi regl önceside olabilirsin.tek değilsin bizler varız zz unutma:)yok cnm ya her gün tartilmiyorum zate tartimin pili bitti bu gun alicam ama pantolonum dar geldi ya aglamak istiyorum verecegime aliyorum heralde((
Evet canım,yemek yedim sonunda,bide domates salatalık:)
Bugün kahvaltımıda düzgün yaptım:)
Kaan'da güzel isim,yanına bitane daha bulursak okda hoş olur bence baba adı :)
Ben sipariş verdim 2kızım bi oğlum olacak yaİpek,Defne ve Ozan istiyorum :) Özgür'ü de severim aslında.
Dur ben iyice araştırayım bunu :)
Beren adı beren saate olan antipatimle olumsuz etki uyandırıyor bende:)
Maşallah canım,ben cumadan beri yapamıyorumbelim çok fena çok.
Aslında benim menümde artış var kız,hiç yemiyorudm nerdeyse,düzeliyorum :)
Anlaşılması zor ama sanırım güzel bir spor programı :)
Kız ben sana onu yollamadım mıııı:26:
Hiç öyle düşünme canım,metabolizma hızınla falan alakalıdır.Bence hızını kesmeden devam etmelisin. Hızlı kilo verdiren diyetlerden şiddetle uzak duruyoruz :)
Sen sağlıklı beslenip sporunu yaptıktan sonra bırak yavaş yavaş gitsin kilolar.Sıkma sakın canını.
kızlar ben bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok neden
bak burçininde dediği gibi regl önceside olabilirsin.tek değilsin bizler varız zz unutma:)
bide bugün aklıma bi tane daha geldi DURU????
erkekte TOPRAK demişmiydim:)
Evet canım Duru ismi çok güzel, benim arkadaşımın kızı oldu oda Duru Mekselina koydu (mekselina eshab-ı keyf ten :)
kızlar bugün günü erken kapattım:)
sabah:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir,2 rafadan yumurta,1 parca küflü çökelek,domates ve yarım dilim karpuz,1 lokma helva,1 zeytin
yaz yazda bitmedi
ara:2 dilim elma
ara:1 dilim güllaç
ara:10 tane kadar fındık,2 hurma
akşam:1 tabak kıymalı makarna
(evde yoğurtta sebzede yoktu böle idare ettim.akşam 9da ilaç içmeden önce 1 bardak süt içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?