Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldim yahu burdayım ,,kilomu da yazdım ama tekrar yazim 1,200 gitmiş , 65,4oo olmuşum canım ,tebrik ediyorum bu arada seni

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (58,9/ 58,3 / 0,6 / %1,01 )
estentenen(65,7/ )
galanthus (71,9/ 71,3 / 0,6 / % 0,83 )
kuzusununzuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ 65,4 / 1,2 / % 1,8 )
pegasus07 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,77 )

galanthus tebrikler

kuzusununzuzusu bravo sana

burcuezgi bak moral kaybetmeyince oluyo tebrik ederim

pegasus süpersin

menümü yazıp kaçıcam
sabah 30 dk leslie ve karın egzersiz yaptım

5 kayısı,1bardak süt
1rafadan yumurta,5 zeytin ,2dilim ekmek çok azcık keçi peyniri...

öğlen
2biber dolması
1tbk yeşil mercimek çorbası(şehriyeli)
1kase yoğurt

ara
1 şeftali

akşam
2 kabak dolması
1 dilim börek ama tavada ve yağsız peynirli
1bardak süt

30dk leslie,15 dk cardıo,15dk bacak egzersiz ,ve callen teyzeyle çalıştım... ben tam 100 snye yapamıyorum ya cnm acıyo

Tatlım 100'e kadar yapamıyorsan küçücük mola verip devam et,illaki toplamı 100 olsun :)
Kadında diyor zaten yrulursanız mola verebilirsiniz diye

kizlar ya bisey soracam 1 ay sonra kardesim evleniyor bende o zamana kadar 36 beden olmak istiyorum dukan diyetini düsünüyorum 1 aylik bir programi varmis daha tam arastirmadim ama ustten bi okudum,bende kitabida yok artik burda bulabilirmiyim bilmiyorum hani yapsammi faydasi olurmu size bi sorayim dedim.yapanlar varsan birazda aciklarsaniz sevinirim.yardim edersiniz demi?? :)))

Kız şule gelip gelip gidiyorsun,dönüyorum desen ya artık

dönsem iyi olacak demi?
şiştim zaten.
geleyim artık her gün kızlar.
>hepiniz çok güzel vermişsiniz bu hafta, tebrik ederim.
iftar sofranızda neler var yazın da ben de bi menü yapayım kendime göre.

Son düzenleme:

Son 1 haftadir misafir vardi, 1 hafta sonra yine misafirler gelecek, hergun buraya gelip bildirim yapmam imkansiz olacak biraz :/
sabah tartildigimda 68.4tum, hedefim simdilik 63e inmek..

geçen hafta 83.2 bu hafta 84.5 sahura kalkmamın etkisi de var tabii.. sahurdan önce de 84.0 idi... o da akşam yemeğindendir değil mi??? biz şimdi iftardan hemen önce mi tartılacağız acaba

dönsem iyi olacak demi?
şiştim zaten.
canm benm hoşgeldin.kaç gündür gelip gidiyorsun bekliyoruz seni herzaman:)
Zeynebim liste tamam,estentenen'ne yazalım?

canm geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.izin süresi uzun çnkü.

bu kadar şeyi sectim herbirne bişey yazdım.ama sayfa beni geri atttı sinir oldum tekrar yazmıyorummmm

pek bi dolmalı ama güzel menü.

Ben kesinlikle hayır diyorum canım,bir ay sonra ne fazla 4kilo vermiş olmalısın oda sağlıklı beslenerek. Dukan asla sağlıklı görünmüyor
Normal seyrinde ne kadar versen kardır canım,düğün sadece kendini salmaman için sebep olsun sana,erimek için hedef koyma:))

dönsem iyi olacak demi?
şiştim zaten.
Oleeeey :) Çok sevindim Şuleee,senide özledim kurabiyelerini böreklerinide

Peki sende ne yapıyoruz canım,aynı mı geçelim ?

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (58,9/ 58,3 / 0,6 / %1,01 )
estentenen(65,7/GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
galanthus (71,9/ 71,3 / 0,6 / % 0,83 )
kuzusununzuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ 65,4 / 1,2 / % 1,8 )
pegasus07 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,77 )

Zeynepcim Şule dönüyor:) listeye nasıl yansıtalım.
Şulecim sen ne zaman ,kaç kiloyla ayrılmıştın,şimdi kaçsın?

Evet katılıyorum motive olmak içinde çok önemli :) Mümkün olduğunca burada olmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.
Tabii anlatırım hepinize :)

Haziranın ortalarında 70 kiloyu görünce başlama kararı aldım. Zaten yıl içerisinde tam 9 kilo almıştım, önceki yaz da diyetle 61e düşmüştüm ama her yıl unutarak kilo alıyorum Beslenme düzenimi kaçamaklarım olsada hep aynı tuttum, sabah kahvaltısı çok önemli ağır yemekleri yiceksem öğlen yedim ve akşamı hafif geçirmeye baktım. Spor olarakta bir 10 gün Leslie ile 4 - 5 mil yürüyordum. Ancak çabuk sıkılan biriyim sonra bir 15 gün kadar Slim in 6 yaptım ama ondan da sıkıldım Şimdi callanetics yapıyorum, 11 temmuzda başladım mümkün olduğunca aksatmamaya çalışıyorum. İşte bu serüvende buraya kadar 1aydan biraz daha fazla oldu ve 6 kilo verdim. Açıkcası daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum çok kaçamaklarım oldu. Buraya yazıcağımı bildiğim için kendimi daha iyi durdururum dedim ve 1 ayım var onuda burada geçirmek istiyorum.Eğer istediğim kiloya ulaşamazsam devam edicem ama 1 aydan fazla :)

Bir şey sormak istiyorum :) Nasıl akşamda dahil menünü paylaşabiliyorsun saat daha çok erken ? Yoksa dünün menüsü mü ya da öyle olacağı için mi yazdın yeni olduğum için sizin yaptığınız gibi yapmak istiyorum ondan sordum

Ben de callen yapıyorum, bazı hareketleri arttırdım 150-200 yapıyorum bazı hareketler 50de mola vermek zorunda kalıyorum Ama önemli olan mola da versen 100 saniye bitene kadar uğraşmanmış :) Baya spor yapıyorsun tebrik ederim :) Bacak egzersizi olarak ne yapıyorsun ?

hayatım tek dönmek zorunda kaldım. bavula sığmadılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…