Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm ertesi gün veya o gün geç saat gelebiliyorsak o gün yazıyoruz.eylül iş yerinde giriyor.o yüzden güündüzleri geliyor ve ertesi gün menüsünü yazıyor.

****4.TAKIM 266. ETAP****

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)HAMİLELİK SEBEBİYLE GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
tfneyll (58,9/ 58,3 / 0,6 / %1,02 )
estentenen(65,7/65,7/0/%0)GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
galanthus (71,9/ 71,3 / 0,6 / % 0,83 )
kuzusununzuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ 65,4 / 1,2 / % 1,8 )
pegasus07 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,78 )
şuleoz (64,2/67,9/-3,7/-%0,96 ) 260. ETAPTA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMIŞTI ALDIĞI KİLO YÜZDESİ 6'YA BÖLÜNDÜ
4.takım ortalaması:%0,76

Son düzenleme:
tartıldım:67.9 olmuşum

şu aşağıdakileri bi daha kontrol edeyim.

**4.takım 260. ETAP ** 8.6.2012

zeynepece2009 (68,4/69,4/-1,0/-%1,46)
suleoz(64,2/64,2/0/%0)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(80,3/81,2/-0,9/-%1,12)
tfneyll(59,9/61/-1,1/-1,83)
estentenen(68,3/68,3/0/%0)
galanthus (74,5/75,1/-0,6/-%0,80)
kuzusununkuzusu(64,8/74,8/-10,0/-%5,13)18 mayısta geri dönmek üzere ayrılmış.bu hafta geri döndü.3 e böldüm yüzdesini
4.Takim ortalaması:-%1,47

geçen hafta 83.2 bu hafta 84.5 sahura kalkmamın etkisi de var tabii.. sahurdan önce de 84.0 idi... o da akşam yemeğindendir değil mi??? biz şimdi iftardan hemen önce mi tartılacağız acaba

büyük ihtimalle ondan dolayıdır takma kafana

süper olmuş tatlım

bi önceki günün menüsünü paylaşıyor herkes yani bu menü benim dünkü menüm bacak egzersizlerini netten araştırıyodum önce ama fayda temedi benim telefonumda androıd uygulaması var onun bıde marketi var ordan indirdim çok etliki hemde zorlayıcı eğer androıdse telefonun hemen ismini verebilirim tatlım bu arada yaş kaç neler yapıyorsun?

****4.TAKIM 266. ETAP****

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)HAMİLELİK SEBEBİYLE GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
tfneyll (58,9/ 58,3 / 0,6 / %1,02 )
estentenen(65,7/65,7/0/%0)GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
galanthus (71,9/ 71,3 / 0,6 / % 0,83 )
kuzusununzuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ 65,4 / 1,2 / % 1,8 )
pegasus07 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,78 )
şuleoz (64,2/67,9/-3,7/-%0,96 ) 260. ETAPTA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMIŞTI ALDIĞI KİLO YÜZDESİ 6'YA BÖLÜNDÜ
4.takım ortalaması:%0,76

KIZLAR LİSTENİN SON HALİ BUDUR Bİ KONTROL EDİN İSTERSENİZ.

benimde android. verir misin uygulamanın adını.

KUZU ŞİŞLİĞİN OLDUĞU GİBİ GİTMİŞ.BU HAFTA COK GÜZELDE BESLENDİN BU SONUCU HAKETMİŞTİN.
TFNYEL İSTİKRARLI Bİ ŞEKİLDE İLERLİYOSUN.ÇITIRRRRR FISTIKKKK Bİ GELİN OLACAKSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN.
ESTENTEN AYRILMA KARARI ALDI.UMARIM EN AZ ZARARLA ARAMIZA GERİ DÖNERSİN YADA CITIR LMURSUNDA TAKIMA İHTİYACIN KALMAZ.
BURÇEZGİ:SÜPERSİN SEN KISA ZAMANDA GÜZEL Bİ İŞ BAŞARDIN ŞU ANA KADAR GAYET İSTİKRARLIYDIN.KARAR VERMEK BAŞARMANIN YARISIDR.KARAR VERDİN VE FISTIK Bİ ANNE OLDUN.
PEGASUS:3 ÇOSUKLA SÜPER ANNECİM HEM COCUKLARA HEM EVE HEM BİZE YETŞİYORSUN TEBRİKLERRR.MÜKEMMELSİN.
GALANTHUS AŞK BÖCÜĞÜM TARTI FİYASKOSUNA RAĞMEN SENDE GAYET İİSİN.HAFTAYA COK DAHA İİ OLACAĞINI BİLİYORUM YARİNDEN ALDIĞIN MORAL VE ENERJİYLE
ŞULEM:ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR.YAKLAŞIK AYNI ZAMANDA GELMİŞTİK TAKIMA.BİRAZ SIKILDIĞIMIZ DOĞRU DİYET MODUNDAN.AMA KİLO ALMAYA MEYİLLİ İNSNLAR OLARAKTAN İPİN UCUNU BIRAKMA ŞANSIMIZ YOK.BİRAZ MOLA İİ GELMİŞTİR UMARIM.ŞİMDİ 60 KİLOYA VARANA KADAR YOLA DEVAM:)

Son düzenleme:
zeynep sen şimdi 1. sınıf mı okutacaksın. benim oğlum 66 aylık oluyor eylülde yani anasınıfına gitmeden 1. sınıfa gideceklerden.
kafam çok karışık.
bugün de bi pedagoga gittik. rahatlıkla gönderin diyor. onlara göre gerçek problemleri olanların dışında bu dönemdekiler de gidebilirmiş.
tam ikna olmadım tabi. kendi çocuğu olsa bu kadar rahat konuşur muydu?
sen ne dersin canım?

bi önceki günün menüsünü paylaşıyor herkes yani bu menü benim dünkü menüm bacak egzersizlerini netten araştırıyodum önce ama fayda temedi benim telefonumda androıd uygulaması var onun bıde marketi var ordan indirdim çok etliki hemde zorlayıcı eğer androıdse telefonun hemen ismini verebilirim tatlım bu arada yaş kaç neler yapıyorsun?

Yok canım android kullanmıyorum, şu ana kadar anladığım kadarıyla sanırım en küçüğüm yada belki vardır benim gibi olan :) 17 yaşındayım, lise son senem işte, ders çalışmaya çalışıyorum genel olarak Zorlu bir seneye güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. O nedenle burdayım çünkü dış görünüşüm beni çabuk etkiliyor.

benimde android. verir misin uygulamanın adını.

android market
daily leg workout
daily butt workout

bunların ücretsiz olanlarını indire bilirsin devamıda var bunların ama tam ismi okunmuyor birini indirsen ilk girdiğinde altta zaten diğerleri var onada tıkladığında çıkıyor

dış görünüşün seni etkilemesin bence bu sende moral bozukluğu yapar ama bu demek değil ki azmini kaybet verirsin yaşın küçük anlamında değil bu durum moralini bozmasın tatlım sen kendini nasıl görmek istiyorsan o zamana kadar azmını sakın bırakma... bravo sana

sağol canım :) hem sağlam kafa sağlam vücutta bulunur

hayatım tek dönmek zorunda kaldım. bavula sığmadılar:)
O zaman güzel menüler bizi bekliyor:))

Bwn 0,78 çıkarıyorum canım,küçük bi fark ama sen bidaha bak istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…