canım sen niyetli misin
Evet katılıyorum motive olmak içinde çok önemli :) Mümkün olduğunca burada olmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.
Tabii anlatırım hepinize :)
Haziranın ortalarında 70 kiloyu görünce başlama kararı aldım. Zaten yıl içerisinde tam 9 kilo almıştım, önceki yaz da diyetle 61e düşmüştüm ama her yıl unutarak kilo alıyorumBeslenme düzenimi kaçamaklarım olsada hep aynı tuttum, sabah kahvaltısı çok önemli ağır yemekleri yiceksem öğlen yedim ve akşamı hafif geçirmeye baktım. Spor olarakta bir 10 gün Leslie ile 4 - 5 mil yürüyordum. Ancak çabuk sıkılan biriyim sonra bir 15 gün kadar Slim in 6 yaptım ama ondan da sıkıldım Şimdi callanetics yapıyorum, 11 temmuzda başladım mümkün olduğunca aksatmamaya çalışıyorum. İşte bu serüvende buraya kadar 1aydan biraz daha fazla oldu ve 6 kilo verdim. Açıkcası daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum çok kaçamaklarım oldu. Buraya yazıcağımı bildiğim için kendimi daha iyi durdururum dedim ve 1 ayım var onuda burada geçirmek istiyorum.Eğer istediğim kiloya ulaşamazsam devam edicem ama 1 aydan fazla :)
Bir şey sormak istiyorum :) Nasıl akşamda dahil menünü paylaşabiliyorsun saat daha çok erken ? Yoksa dünün menüsü mü ya da öyle olacağı için mi yazdın yeni olduğum için sizin yaptığınız gibi yapmak istiyorum ondan sordum
Ben de callen yapıyorum, bazı hareketleri arttırdım 150-200 yapıyorum bazı hareketler 50de mola vermek zorunda kalıyorumAma önemli olan mola da versen 100 saniye bitene kadar uğraşmanmış :) Baya spor yapıyorsun tebrik ederim :) Bacak egzersizi olarak ne yapıyorsun ?
canm ertesi gün veya o gün geç saat gelebiliyorsak o gün yazıyoruz.eylül iş yerinde giriyor.o yüzden güündüzleri geliyor ve ertesi gün menüsünü yazıyor.
geçen hafta 83.2 bu hafta 84.5 sahura kalkmamın etkisi de var tabii.. sahurdan önce de 84.0 idi...o da akşam yemeğindendir değil mi??? biz şimdi iftardan hemen önce mi tartılacağız acaba
bu arada menüm
sabah
1 fincan yesil cay
1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates
ögle
1 kase corba
ara 2 seftali
aksam
avuc ici kadar haslanmis tavuk
salata
ince ve kücük bir dilim karpuz
spor
ögle 45 dk yürüyüs
30 dk basen egzersizi
aksamda mekik
Evet katılıyorum motive olmak içinde çok önemli :) Mümkün olduğunca burada olmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.
Haziranın ortalarında 70 kiloyu görünce başlama kararı aldım. Zaten yıl içerisinde tam 9 kilo almıştım, önceki yaz da diyetle 61e düşmüştüm ama her yıl unutarak kilo alıyorumBeslenme düzenimi kaçamaklarım olsada hep aynı tuttum, sabah kahvaltısı çok önemli ağır yemekleri yiceksem öğlen yedim ve akşamı hafif geçirmeye baktım. Spor olarakta bir 10 gün Leslie ile 4 - 5 mil yürüyordum. Ancak çabuk sıkılan biriyim sonra bir 15 gün kadar Slim in 6 yaptım ama ondan da sıkıldım Şimdi callanetics yapıyorum, 11 temmuzda başladım mümkün olduğunca aksatmamaya çalışıyorum. İşte bu serüvende buraya kadar 1aydan biraz daha fazla oldu ve 6 kilo verdim. Açıkcası daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum çok kaçamaklarım oldu. Buraya yazıcağımı bildiğim için kendimi daha iyi durdururum dedim ve 1 ayım var onuda burada geçirmek istiyorum.Eğer istediğim kiloya ulaşamazsam devam edicem ama 1 aydan fazla :)
Bir şey sormak istiyorum :) Nasıl akşamda dahil menünü paylaşabiliyorsun saat daha çok erken ? Yoksa dünün menüsü mü ya da öyle olacağı için mi yazdın yeni olduğum için sizin yaptığınız gibi yapmak istiyorum ondan sordum
Ben de callen yapıyorum, bazı hareketleri arttırdım 150-200 yapıyorum bazı hareketler 50de mola vermek zorunda kalıyorumAma önemli olan mola da versen 100 saniye bitene kadar uğraşmanmış :) Baya spor yapıyorsun tebrik ederim :) Bacak egzersizi olarak ne yapıyorsun ?
yok bebeğim değilim düşmesin die bebişim sabah akşamm ilaç alıyorum.yerini sağlamlaştırsın bende tutacam ama anşallah.
oy iyi tutunsun minnoşumuz.
Isterseniz beni haftaya alın ortalama bu hafta süper olmuş.bozmayayım.
bi önceki günün menüsünü paylaşıyor herkes yani bu menü benim dünkü menümbacak egzersizlerini netten araştırıyodum önce ama fayda temedi benim telefonumda androıd uygulaması var onun bıde marketi var ordan indirdim çok etliki hemde zorlayıcı eğer androıdse telefonun hemen ismini verebilirim tatlım bu arada yaş kaç neler yapıyorsun?
****4.TAKIM 266. ETAP****
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)HAMİLELİK SEBEBİYLE GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
tfneyll (58,9/ 58,3 / 0,6 / %1,02 )
estentenen(65,7/65,7/0/%0)GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
galanthus (71,9/ 71,3 / 0,6 / % 0,83 )
kuzusununzuzusu (71,9 / 70/ 1,9 / % 2,64 )
burcezgi (66,6/ 65,4 / 1,2 / % 1,8 )
pegasus07 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,78 )
şuleoz (64,2/67,9/-3,7/-%0,96 ) 260. ETAPTA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMIŞTI ALDIĞI KİLO YÜZDESİ 6'YA BÖLÜNDÜ
4.takım ortalaması:%0,76
KIZLAR LİSTENİN SON HALİ BUDUR Bİ KONTROL EDİN İSTERSENİZ.
bi önceki günün menüsünü paylaşıyor herkes yani bu menü benim dünkü menümbacak egzersizlerini netten araştırıyodum önce ama fayda temedi benim telefonumda androıd uygulaması var onun bıde marketi var ordan indirdim çok etliki hemde zorlayıcı eğer androıdse telefonun hemen ismini verebilirim tatlım bu arada yaş kaç neler yapıyorsun?
benimde android. verir misin uygulamanın adını.
Yok canım android kullanmıyorum, şu ana kadar anladığım kadarıyla sanırım en küçüğüm yada belki vardır benim gibi olan :) 17 yaşındayım, lise son senem işte, ders çalışmaya çalışıyorum genel olarakZorlu bir seneye güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. O nedenle burdayım çünkü dış görünüşüm beni çabuk etkiliyor.
dış görünüşün seni etkilemesin bence bu sende moral bozukluğu yapar ama bu demek değil ki azmini kaybet verirsin yaşın küçük anlamında değil bu durum moralini bozmasın tatlım sen kendini nasıl görmek istiyorsan o zamana kadar azmını sakın bırakma... bravo sana
O zaman güzel menüler bizi bekliyor:))hayatım tek dönmek zorunda kaldım. bavula sığmadılar:)
şuleoz (64,2/67,9/-3,7/-%0,96 ) 260. ETAPTA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMIŞTI ALDIĞI KİLO YÜZDESİ 6'YA BÖLÜNDÜ
KIZLAR LİSTENİN SON HALİ BUDUR Bİ KONTROL EDİN İSTERSENİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?