- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Bu arada her cuma sonuçlar kaç gibi paylaşılıp açıklanıyor ? :)
zeynep sen şimdi 1. sınıf mı okutacaksın. benim oğlum 66 aylık oluyor eylülde yani anasınıfına gitmeden 1. sınıfa gideceklerden.
kafam çok karışık.
bugün de bi pedagoga gittik. rahatlıkla gönderin diyor. onlara göre gerçek problemleri olanların dışında bu dönemdekiler de gidebilirmiş.
tam ikna olmadım tabi. kendi çocuğu olsa bu kadar rahat konuşur muydu?
sen ne dersin canım?
tatlım benmkiler 3.sınıfa geçtiler.zeynep sen şimdi 1. sınıf mı okutacaksın. benim oğlum 66 aylık oluyor eylülde yani anasınıfına gitmeden 1. sınıfa gideceklerden.
kafam çok karışık.
bugün de bi pedagoga gittik. rahatlıkla gönderin diyor. onlara göre gerçek problemleri olanların dışında bu dönemdekiler de gidebilirmiş.
tam ikna olmadım tabi. kendi çocuğu olsa bu kadar rahat konuşur muydu?
sen ne dersin canım?
selam kızlar.umarım yüzleriniz gülmüştür bugun tartıda
zeynebim listeleri hazırlayabilecekmisin?
canm liste hazır.bi kontrol edfersen sevnrm.bide vaktin varsa bi ara tüm takımların listelerine bakabilirmisin.ilk yapacam ya yardımcı olursan sevnrm
Bwn 0,78 çıkarıyorum canım,küçük bi fark ama sen bidaha bak istersen :)
bende de 0,76 çıktı canım
Öğlene kadar kendi listemizi hazırlamış oluyoruz,etpa sonuçları genelde akşam doğru açıklanıyor. Bütün listelerin hazırlanması için 16:30'a kadar vakit var.
Sonra görevli takım etap sonuç listesini açıklıyor. Bu hafta biz görevliyiz:)
Az zaman kalmış o zaman :) Kontrol ediyor musun listeleri tek tek ?
Kızlar aranızda oruçlu olanlar varsa, kilo almamak için sahur-iftar yemeklerini nasıl ayarlıyorsunuz? Ben sahurdan sonra 1-1,5 saat uyanık kalmaya çalışıyorum yemek yedikten sonra direk yatarsam dönüşü kötü oluyorAma akşam nasıl yapsam karar veremedim normalde 18 en geç 18.30da son yemeğimi yerim bakalım nasıl olacak.
dediğin gibi biraz geç uyumaya bak.tatlı da yemezsen kurtarırsın.bide ben bu ara şunu yapıyorum.önce corba,salata sebze en son canm isterse börek yada pilav.en sonra kaldığı içinde en az onlardan yiyorumm bide yemekte cok su içiyorum.
tatlım benmkiler 3.sınıfa geçtiler.
kendi öğrencilerimden örnekle anlatayım:
benm 68 aylık 2 öğrencim vardı.normali 72 dolanı alırlardı.ama bunlar o senenin aralık ayının çocukaları diye almışlar.
biri arda diğeri oğulcan.arda hiç anaokuluna gitmemiş.sadece oyuncaklarla oyunlarla büyümüş bi çocuk.hiç kural görmemiş kreşe felanda gitmediği için.o zeki bi çocuk olmasına rağmen okula adapte olamadı yazıda çok problem yaşadı okumada en son geçenlerden oldu.
oğulcan ise daha önce 2 sene anaokuluna gitmiş.fiziksel gelişimleride aynı.ama oğulcan kalemi öle bi güzel tutuyorduki şaşarsın.yazı benm yazımdan güzel.her ne kadar okula geçmiycem die diretsede diğer küçük olan 2 cocuk gibi sonra daha kolay uyum sağladı kurallara.ama ilk baş oda cok yordu sınıfa geçmedi felan.okumayada ilk geçenlerden.
kısacası çocuğun:bildiğim kadarıyla geçen sene kreşe gitti.kutlamaları felan vardı ordan hatırlıyorum.psikomotor becerilerinin gelişmesinde baya artısı olmuştur bunun.psikolojik olarkta okul ortamına uyum sağlayacağınıda düşünüyorum bundan dolayı.aile olarakta öğretmen anne ve eş olarak yardımcıda olabilirsiniz sosyokültürel çevreside müsait buna.bence başlayabilir.çünkü önümüzdeki sene 78 aylık olacak.diğerlerinin arasında cabuk sıkılabilir.
ayrca seminer döneminde aldığımız eğitime göre 1.dönem anaokulu gibi olacak.2.dönem yazı okumaya geçecek.sizin öğretmeninizde uyarsa buna tabi..ve müdürümüzün dediğine göre 66-72 ye ayrı bi sınıf yapılacak.
bi son olark ta geçen sene ki kreş öğretmenine danış bence şulem çocuğunun gelişimini o daha ii bilir.okula gitmeye uygun mu değilmi?
benm acımdan tek olumsuz olacak yönü ilk olacak biraz.ne yapacağımız tam olarak belli deil daha?
slm kizlar simdi geldim okulda sene sonu icin eglence vardi oraya gitmistik.sonuclara baktimda 2. gibi duruyoz heralde belli oldumu tam
kızlar listeye bi bakarmısın paylaşım alanına doğrumu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?