hemen menümü yaziyorum
sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
ögle
2 kase corba
aksamda 1 kase corba yarim kase yogurt
spor
45 dk ögle 30 dk aksam üstü yürüyüs
30 dk basen egzersizi
hım keke rağmen süper olmuş senn ufaklıklar yemiyo die herakde pek sebze yapmıyosun?bide meyve eksik?ama kaçmak yok bunun için senibide okulda 1 dilim kek yedim onu unutmustum
bak menün çok güzel olmuş senden görmeye alıştığımız güzel menülerdenben de yazıyorum.. 3 günlük tozutmadan sonra bugün karataya döndüm.. bu da bana 600 grama maloldu
sahurda: karatay kahvaltım..
iftarda. 1 kase soğuk ayran aşı
1 tabak nohut
salata
sıcacık pideyi ve pilavı yemediğim için alkışşş
1 haftaya emeklerinin karşılığını alırsın tatlım çok kacırsan bile gündüz kaçırmana fırsat olmycak o yüzden ramazan kilo vermek içiin en uygun zaman bence:)tabi dikkat edildiği süreceiftar:
1 kase çorba
biraz pide
1 etli dolma
4 kaşık pilava eş gelecek kadar sarma
1 aşık yoğurt
iftar öncesi tartıldım 67.4 geldim.
sahurda da tartılıp en az ne zaman geldiğimi anlamaya çalışcam.
çok saol tatlım kontrol etmişsin.Ben kontrol ettim doğru gibi duruyor :)
Az kalsın menümü yazmayı unutuyorduum :)
Sahurda
Domates
peynir
2-3dilim salam
1 bardak süt
2 dilim çavdar ekmeği
İftarda
1 kase mercimek çorbası
2şer kaşık salata ve taze fasulye yemeği
1 dilim baklavaama diyabetik kalorisi düşüük :) kalorisi düşük olduğu kadar küçüktü zaten
Sporum;
Callanetics tamamladıım
2lt su
Gözün aydın canım,kilonla ilgili bi yorum yaptı mı
hemen menümü yaziyorum
sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
ögle
2 kase corba
aksamda 1 kase corba yarim kase yogurt
spor
45 dk ögle 30 dk aksam üstü yürüyüs
30 dk basen egzersizi
ben de yazıyorum.. 3 günlük tozutmadan sonra bugün karataya döndüm.. bu da bana 600 grama maloldu
sahurda: karatay kahvaltım..
iftarda. 1 kase soğuk ayran aşı
1 tabak nohut
salata
sıcacık pideyi ve pilavı yemediğim için alkışşş
iftar:
1 kase çorba
biraz pide
1 etli dolma
4 kaşık pilava eş gelecek kadar sarma
1 aşık yoğurt
iftar öncesi tartıldım 67.4 geldim.
sahurda da tartılıp en az ne zaman geldiğimi anlamaya çalışcam.
Az kalsın menümü yazmayı unutuyorduum :)
Sahurda
Domates
peynir
2-3dilim salam
1 bardak süt
2 dilim çavdar ekmeği
İftarda
1 kase mercimek çorbası
2şer kaşık salata ve taze fasulye yemeği
1 dilim baklavaama diyabetik kalorisi düşüük :) kalorisi düşük olduğu kadar küçüktü zaten
Sporum;
Callanetics tamamladıım
2lt su
evet önce menü:
sabah:1 dilim peynirle yapılmış tereyağlı yumurta,2 zeytin,domates,1 dilim karpuz,1 dilim peynir,1parça çökelek,2 galeta
ara:2 erik,1salatalık
ara:2 hurma
öğle:100 gr kadar kıyma,patlıcan yoğurtlama,yarım dilim ekmek,1 kase yoğurt
akşam:2 kaşık bulgur pilavı,2 küçük dilim lorlu börek,2 kaşık patlıcan yemeği,salata,1 kase yoğurt
ara:annemler yerken dayanamadım ufak bi dilim güllac
Zeynepcim dün evde çok tatsız eşyler oldu,yardım edemedim sana özür dilerim.
sorun değil tatlım iki ara bi dere hallettim.umarım herşey yolundadır?Zeynepcim dün evde çok tatsız eşyler oldu,yardım edemedim sana özür dilerim.
yavrum makarna ve dolma?dolmanın yanına bari corba yapaydın?ama az az yemişsin yinede güzel.slm kızlar ,,
sahur : bulgur pilavı yaptım kendime ,, yanına da 1 kase yoğurt ve közlenmiş patlıcan 1 dilim ekmek yedim ,,2 litreye yakında gece boyu su içtim ,,
emzirdiğim için bu kadar çok yedim bide hamilelikti doğumdu 2 senedir tutamıyordum ,, çok korktum sütüme bişi olucak diye ,, o yüzden bulgur pilavı iiçin özür , bu gece daha hafif bişiler yicem
iftar : 5 bardak su içtim önce , 1 tan patlıcan dolma , yarım tabak beyaz makarna , 1 kase salata , 1 tane samandağ biberi yedim çok küçücük ama miniminnacıkta ramazan pidesi yedm ,, spor yapamadım ama bol bol emzirdim ,, oruç oruç evi süpürdüm , banyoyu yıkadım falan falan yani
toplam da 1000 kalori almışım kızlarrrr biraz daha dikkat etmem lazım ,,,,,,
bu arada kızlar spor yapmaktan çok sıkıldım ya bunaldım iyice o yüzden callan hergün yapıcam ama leslie haftada 3 e indiricem sadece 1 hafta izin veriyorum kendme:26::26::26:
basen egzersizleri olarak napıyorsun menün de çok güzel olmuş şekerim....
bravo sana ve direncine tatlım....
çok güzel gidiyosun menülerine dikkat ediyosun tebrik ederim gayet güzel olmuş Allah kabul etsin
aslıcım bende çok severim salamı ama yememeye çalış en iyi dediğimiz markalarda bile bu aralar sorun var hoş değil miğde bulandırmak istemem menünde çok güzel canım sporun için
ye içinde kalmasın en azından tadını albörekler ekmek yoğurt iyice yemeğe başladın zeynepcim ne güzel oldu her besinden az az almışsın çok güzel olmuş bebişle beraber yiyin bol bol ama dikkat edin bide ben bi isim daha duydum çok hoşuma gitti "derin ışıltı" çok güzel bi isim olmuş...
kuzusununzuzusu umarım iyisindir seni kötü görmek istemem...
kızlar ya bu sabah bulantı ve göz kararmasıyla kalktım.başlıyor artık hamilelik
ilkinde sürekli bişeyler yiyerek bastırmıştım bulantımı.şimdi öle bişey yapmak istemiyoruum.en fazla 75 te doğuracam inşallah.kafya koydum.91 kiloyla kızımı doğurmuştum da:)sölemesi ayıp.
bana yemek dışnıda bulantımı geçiriecek öneriler lazım yardımlarınızı bekliyorum.
ben yengem için bakıyodum araştıyodum malesef evet yemek bunu şu şekilde diyet bizküvi yada o nesfıtle geçiriyodu
Diyetteki anneyi göre göre yavrucakta alışmış galetaya:) ne biliyor zilli o yaşta, ya,ısırasım geldi bak şimdi zaten çocuk sevesim var :))
8 defa gelmiş canım ,maşallah :)
Ve birde bol paylaşım :)
Güzelmiş canım maşallah
Kilo vereye devam etmek istiyorum ama paylaşımda bulunamıyorum mu diyorsun yksa diyeti mi bırakacaksın tatlım? Hani ablaya fotoğraf makinası aldıracaktık daha,devam etmenden yanaydım şahsen.
Canım sen çok güzel gidiyordun aslında,herkeste böyle günler oluyor zaman zaman,sen toparlarsın bence. Örnek menüler gösteriyordun bize,dönersin o haline:))
Tatlım cuma öğleye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,hergün menümüzü paylaşıyoruz,ne yedin ne kadar su içtin,nasıl-ne kadar spor yaptın vs.
En önemlisi bol bol paylaşım,diyetle ilgili bildiklerini,araştırıp öğrendiklerini paylaşırsan seviniriz.
Biz burda ordan burdan sohbette ediyoruz,mesela bu ara Zeynepece'nin bebeğine isim arıyoruz bak sende bul hadi bişeyler :)
Gözün aydın canım,kilonla ilgili bi yorum yaptı mı
Kız olur mu öyle şeeeey,millet paylaşım olsun diye ölüyor bizim kızda kota koyduracak:))
Bende 62 yi sadece hastalıktan kilo vediğimde görmüştüm,yüzüm solmuştu ama fizik güzeldi,bende o zamanki halimi istiyorum:) Yoksa senelerdir en az 64-65 oluyordum:)
Bak görecem bu yıl 62 yi:)
Aslında istediğimiz şey elimizin altında,sadece zamana bırakıp zaman kaybediyoruz o kadar,azıcık dişini sıksan neler neler oluyor.
Güzel bi fizik her zaman için güzel yemeklerden,dondurmalardan,tatlılardan,pastalardan daha çok mutluluk verir,değil mi:)
Kolay gelsin canımtebrik ederim
İnşallah canım. Ama yolum uzun takıma ihtiyacım var, hem seviyorum bizi.KUZU ŞİŞLİĞİN OLDUĞU GİBİ GİTMİŞ.BU HAFTA COK GÜZELDE BESLENDİN BU SONUCU HAKETMİŞTİN.
TFNYEL İSTİKRARLI Bİ ŞEKİLDE İLERLİYOSUN.ÇITIRRRRR FISTIKKKK Bİ GELİN OLACAKSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN.
ESTENTEN AYRILMA KARARI ALDI.UMARIM EN AZ ZARARLA ARAMIZA GERİ DÖNERSİN YADA CITIR LMURSUNDA TAKIMA İHTİYACIN KALMAZ.
BURÇEZGİ:SÜPERSİN SEN KISA ZAMANDA GÜZEL Bİ İŞ BAŞARDIN ŞU ANA KADAR GAYET İSTİKRARLIYDIN.KARAR VERMEK BAŞARMANIN YARISIDR.KARAR VERDİN VE FISTIK Bİ ANNE OLDUN.
PEGASUS:3 ÇOSUKLA SÜPER ANNECİM HEM COCUKLARA HEM EVE HEM BİZE YETŞİYORSUN TEBRİKLERRR.MÜKEMMELSİN.
GALANTHUS AŞK BÖCÜĞÜM TARTI FİYASKOSUNA RAĞMEN SENDE GAYET İİSİN.HAFTAYA COK DAHA İİ OLACAĞINI BİLİYORUM YARİNDEN ALDIĞIN MORAL VE ENERJİYLE
ŞULEM:ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR.YAKLAŞIK AYNI ZAMANDA GELMİŞTİK TAKIMA.BİRAZ SIKILDIĞIMIZ DOĞRU DİYET MODUNDAN.AMA KİLO ALMAYA MEYİLLİ İNSNLAR OLARAKTAN İPİN UCUNU BIRAKMA ŞANSIMIZ YOK.BİRAZ MOLA İİ GELMİŞTİR UMARIM.ŞİMDİ 60 KİLOYA VARANA KADAR YOLA DEVAM:)
Canım ablam hamileliğinde bulantısı olduğu zaman çok az bir şey beyaz leblebi var ya ondan yerdi. Dene diyeceğim ama bu kez yemek istemiyorum demiştinkızlar ya bu sabah bulantı ve göz kararmasıyla kalktım.başlıyor artık hamilelik
ilkinde sürekli bişeyler yiyerek bastırmıştım bulantımı.şimdi öle bişey yapmak istemiyoruum.en fazla 75 te doğuracam inşallah.kafya koydum.91 kiloyla kızımı doğurmuştum da:)sölemesi ayıp.
bana yemek dışnıda bulantımı geçiriecek öneriler lazım yardımlarınızı bekliyorum.
canm benm sevndm adımıza:)her zaman bekliyoruz.Yok canım diyeti bırakır mıyım hiç? :) Yavaş ilerliyorum ama bırakmaya da niyetim yok. Ablam zaten bu kez bırakmadan devam ettiğimi görünce tarih sınırını falan kaldırdı yeter ki kilo ver diyor.İnternete giremediğim, paylaşım yapamadığım için takımdan çıkmak istedim. Sizi zor duruma düşürmek istemiyorum çünkü canım. Ama bugün çok güzel bir haber aldım. Babam ani bir kararla internet bağlatacağını söyledi az önce.
İnşallah canım. Ama yolum uzun takıma ihtiyacım var, hem seviyorum bizi.
Canım ablam hamileliğinde bulantısı olduğu zaman çok az bir şey beyaz leblebi var ya ondan yerdi. Dene diyeceğim ama bu kez yemek istemiyorum demiştin
hımm keşke ekmke ve pilav yemsen dicem ama 2 catal almışsın ekmekte az yemişsin güzel olmuş ALlah kabul etsin.sahurda akşamki nohuttan yedim. salata ve çayla
iftarda ise fırında tavuk yemeği 1 tabak maalesef patatesliydisalata biraz ekmek 2 çatal pilav yedim..
sporda var meyvede ohhhh süper.Gün tekrarı gibi oldu biraz
Sahurda
Domates
Peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
İftarda
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
Biraz salata
İftardan yarım saat sonra meyve uyarıları üzerine karpuz yedim
2lt su
Sporum
Callanetics tamamladıım :)
Kızlar, bir şey sormam lazım. Sahurdan önce tartılınca normalden biraz fazla çıkıyorum, iftardan önce az çıkmam normal zaten daha gün içindeki öğünler tamamlanmamış oluyor. Acaba diyorum oruç tutarken kilo mu alıyorum farketmeden :18:
sorun değil tatlım iki ara bi dere hallettim.umarım herşey yolundadır?
tuzun kalorisi çok düşük olmasına rağmen neden az kullanılması öneriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?