- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
bu gün ne böyle kimse yok herkes kendini spora mı verdi ne
menüm:
sabah 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase yogurt
öğlen: 1 kase dondurma
akşam: yarım kase çorba,
ve herşeyden 1 kaşıkla karışık bir tabak yaptım: taze fasülye, ıspanak, pilav, 4 köfte
biraz çok yemiş gibi dursam da fazla yemedim zaten bugün o kadar çok spor yaptım ki bir şey kalmadı vucudumda
spor: 1 saat leslie, callaneticsin sonuna kadar yaptım 50 dakikaydı sanırım. 40 dakika pilates yaptım bir de 15 dakika koştum yatmadan önce de yapabildiğim kadar mekik çekcem :)
su 2 litreden çok
Canım hiçbişey yolunda değil,dışardan müdehalelerle evde annem-babam-ablam-ben herkes birbiriyle ciddi sorunlar yaşıyor,evde dağılmaıdk yer kalmadı,çok canım sıkkın
Cuma-cumartesi tek lokma yemedim,sadc su içtim. Midem taş gibi,annem aç karnına ilaç içiyor,çok kötü durumdayım.
canm benm aile arasında olur böle şeyler.çabuk toparlanırsınız inşallah.bazen insanın en sevdiğine bile tahammülü kalmıyo doğru ama onlar bizim en sevdiklerimiz.kimse onlar gibi karşılıksız sevemez bizi.Canım hiçbişey yolunda değil,dışardan müdehalelerle evde annem-babam-ablam-ben herkes birbiriyle ciddi sorunlar yaşıyor,evde dağılmaıdk yer kalmadı,çok canım sıkkın
Cuma-cumartesi tek lokma yemedim,sadc su içtim. Midem taş gibi,annem aç karnına ilaç içiyor,çok kötü durumdayım.
tuzun kalorisi çok düşük olmasına rağmen neden az kullanılması öneriliyor?
hiç oruç tutamadım ben hala hastayım ya:/ ama buna ragmen iftarda çok yiyesim geliyor açilen iştah kesici tavsiyelere ihtiyacım var
aslı cok güzel acıklamış:iştah acıcı ve ödem yapıcı etkisi var.tuzsuz bi yemeği düşünsene nasıl iştah kesici midem zor alıyor ama öle istiyors zaten:)Tuzun direk alındığında kilo aldırma gibi bir durumu yok, sadece yaptığı etki buna neden oluyor. Her tuz vücudumuzda su tutuyor belli bir miktar ve şişkinliğe neden oluyor. Bir de iştah açıcı etkisi var :) Yani tuz kullandığın zaman değil sonrası için az kullanın deniliyor canım
Hızlı yemek yiyorsan " benim gibi" çok yemek yemen normal, yavaş yemeye çalışınca az yemek yiyorum ben :) Yok hızlı yemem diyorsan da doyurucu şeylerle başla yemeğe çorba sebze yemekleri gibi onları az yeriz, ama pilavla tatlıyla aman dur şunu önce yicem dersem pek tokluk hissi oluşturmuyorlar bence :)
haftasonu etkisi canm.spor hakkaten süper olmuş.iftar için bişey diyemicem cünkü gerçekten okadar çeşit arasında tutmak cok zor.ama en mantıklısı her birinden az az bi tabak alıp öncede salata sebze ve suyla şişmek diğerlerine az yer kalsın hatta:)bu gün ne böyle kimse yok herkes kendini spora mı verdi ne
menüm:
sabah 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase yogurt
öğlen: 1 kase dondurma
akşam: yarım kase çorba,
ve herşeyden 1 kaşıkla karışık bir tabak yaptım: taze fasülye, ıspanak, pilav, 4 köfte
biraz çok yemiş gibi dursam da fazla yemedim zaten bugün o kadar çok spor yaptım ki bir şey kalmadı vucudumda
spor: 1 saat leslie, callaneticsin sonuna kadar yaptım 50 dakikaydı sanırım. 40 dakika pilates yaptım bir de 15 dakika koştum yatmadan önce de yapabildiğim kadar mekik çekcem :)
su 2 litreden çok
dün giremedim
dün iftar:
1 kase çorba
4 kaşık semiz otu
yarım tavuk pirzola
2 kaşık pilav
az pide
salata
ara:
meyve
sahur
1 kase çorba
pide ve kahvaltılık
bugün öğlen adet oldum
öğle:
karpuz
4-5 hurma
pide
biraz sebze
iftar:
1 kepçe çorba
4 kaşık semiz otu
biraz pide
1 kaşık pilav
5-6 tane sarma
salata
şimdi meyve yicem.
sebze yapiyorum cnm bu benim yemegim kendime ayri pisiriyorum yani yagsiz yaptigim icin kendi yemeklerimi bi de aci ve az tuzlu.corbalarida genelde sebzeli yapip blendirdan geciriyorum yani her sekilde yiyolar sebzeyi :))hım keke rağmen süper olmuş senn ufaklıklar yemiyo die herakde pek sebze yapmıyosun?bide meyve eksik?ama kaçmak yok bunun için senialkışlıyorum:)
:
slm kizlar haftasonu yoktum ugrayamadim.hemen yediklerimi yazayim cok kötü gecti yemek yönünden(
cumartesi isvicredeydik bi arkadasin bebegi oldu onu görmeye gittik
sabah yarim haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
ögle yoldaydik bisey yemedim
aksam 1 porsiyon pirinc pilavi ve sebze
2 dilim pizza
1 kase cacik,salata
cayla birlikte 2 dilim kek
caydan sonra cerez ve karpuz
pazar günü de kresin yaz festi vardi
sabah kahvaltiyi orda yapacaktik
okula gittik 3 km yürüdük ve piknik yerine geldik
1 haslanmis yumurta,2 dilim peynir,domates salatalik daha sonra 3 km geri geldik okula
ögle hicbise yemedim
aksamada piknige gittik ekmeksiz et ve salata yedim ama cok fazla kosturdum adini bilmiyorum kizlarla biseye bindik tepeden kendimizi birakiyoruz sonra asagidan onu tutup tepeye kadar getirip tekrarliyorduk yaristik kizlarla cok fazla kosturdum ve yoruldum o da yediklerimi yakmistir heralde
slm kizlar haftasonu yoktum ugrayamadim.hemen yediklerimi yazayim cok kötü gecti yemek yönünden(
cumartesi isvicredeydik bi arkadasin bebegi oldu onu görmeye gittik
sabah yarim haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
ögle yoldaydik bisey yemedim
aksam 1 porsiyon pirinc pilavi ve sebze
2 dilim pizza
1 kase cacik,salata
cayla birlikte 2 dilim kek
caydan sonra cerez ve karpuz
pazar günü de kresin yaz festi vardi
sabah kahvaltiyi orda yapacaktik
okula gittik 3 km yürüdük ve piknik yerine geldik
1 haslanmis yumurta,2 dilim peynir,domates salatalik daha sonra 3 km geri geldik okula
ögle hicbise yemedim
aksamada piknige gittik ekmeksiz et ve salata yedim ama cok fazla kosturdum adini bilmiyorum kizlarla biseye bindik tepeden kendimizi birakiyoruz sonra asagidan onu tutup tepeye kadar getirip tekrarliyorduk yaristik kizlarla cok fazla kosturdum ve yoruldum o da yediklerimi yakmistir heralde
her şey güzele bağlansın inş canım.
canm benm aile arasında olur böle şeyler.çabuk toparlanırsınız inşallah.bazen insanın en sevdiğine bile tahammülü kalmıyo doğru ama onlar bizim en sevdiklerimiz.kimse onlar gibi karşılıksız sevemez bizi.
Kızlar , takımda izinliler dahil toplam kaç kişi var ?
Ben jillian micheal'in 30 day sheared programına başladım kızlar, 4 gün oldu bugün :) Ama mezura olmadıgı için alamıyorum ölçülerimi, yine de sıkılaşma belirgin gibi :)
Jillian en zoruydu diye hatırlıyorum forumda yapılan sporlar arasında, nasıl gerçekten zor mu ?
Bir sporculuk geçmişim var benim belki o yüzden çok zorlanmamışımdır bilmiyorum ama callan daha zor geldi bana açıkcası :) O yüzden jilliana başladım ve memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?