Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu gün ne böyle kimse yok herkes kendini spora mı verdi ne

menüm:
sabah 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase yogurt

öğlen: 1 kase dondurma

akşam: yarım kase çorba,
ve herşeyden 1 kaşıkla karışık bir tabak yaptım: taze fasülye, ıspanak, pilav, 4 köfte

biraz çok yemiş gibi dursam da fazla yemedim zaten bugün o kadar çok spor yaptım ki bir şey kalmadı vucudumda

spor: 1 saat leslie, callaneticsin sonuna kadar yaptım 50 dakikaydı sanırım. 40 dakika pilates yaptım bir de 15 dakika koştum yatmadan önce de yapabildiğim kadar mekik çekcem :)
su 2 litreden çok

Akşama verdiğin ağırlığı öğlene dağıtırsan daha iyi olur canım :) Malum akşam yediklerimiz diğer öğünlerin iki katı dönüyor amaaa bu spordan sonra hiç bişi denemez Ben yarısını bile yapamam vallahi bir günde

her şey güzele bağlansın inş canım.

dün giremedim
dün iftar:
1 kase çorba
4 kaşık semiz otu
yarım tavuk pirzola
2 kaşık pilav
az pide
salata

ara:
meyve

sahur
1 kase çorba
pide ve kahvaltılık

bugün öğlen adet oldum
öğle:
karpuz
4-5 hurma
pide
biraz sebze

iftar:
1 kepçe çorba
4 kaşık semiz otu
biraz pide
1 kaşık pilav
5-6 tane sarma
salata

şimdi meyve yicem.

canm benm aile arasında olur böle şeyler.çabuk toparlanırsınız inşallah.bazen insanın en sevdiğine bile tahammülü kalmıyo doğru ama onlar bizim en sevdiklerimiz.kimse onlar gibi karşılıksız sevemez bizi.
tuzun kalorisi çok düşük olmasına rağmen neden az kullanılması öneriliyor?

hiç oruç tutamadım ben hala hastayım ya:/ ama buna ragmen iftarda çok yiyesim geliyor açilen iştah kesici tavsiyelere ihtiyacım var

aslı cok güzel acıklamış:iştah acıcı ve ödem yapıcı etkisi var.tuzsuz bi yemeği düşünsene nasıl iştah kesici midem zor alıyor ama öle istiyors zaten:)
haftasonu etkisi canm.spor hakkaten süper olmuş.iftar için bişey diyemicem cünkü gerçekten okadar çeşit arasında tutmak cok zor.ama en mantıklısı her birinden az az bi tabak alıp öncede salata sebze ve suyla şişmek diğerlerine az yer kalsın hatta:)

güzel canm.ramazanda pasta börek aburcubur durumu olmuyor en azından.az az yemişsin

kızlar menü garip oldu bugün:)

sabah:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir,1 dilim karpuz
ara:1 dilim elma
öğle:1 kase corba
ara:1,5 dolma
ara:2 ikram bisküvi
araişmişmi die 1 küçük dilim börek
akşam:1 kase bamya,1 kase sebzeli tavuklu pilav,1 dilim börek,1 kase salata
ara:7-8 leblebi
ara:1 şeftali

Her seferinde biraz daha geç yapıyorum sporumu bakalım sonu ne olacak

Sahurda

Domates
Peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt

İftarda

1 tane hurma
Bir kase ayran çorbası
3 kaşık menemen

İftardan sonra biraz karpuz ve peynir

Sporum
Callanetics tamamladıım :)

2lt su tam olmadı ama hala içiyorum

slm kizlar haftasonu yoktum ugrayamadim.hemen yediklerimi yazayim cok kötü gecti yemek yönünden (
cumartesi isvicredeydik bi arkadasin bebegi oldu onu görmeye gittik
sabah yarim haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
ögle yoldaydik bisey yemedim
aksam 1 porsiyon pirinc pilavi ve sebze
2 dilim pizza
1 kase cacik,salata
cayla birlikte 2 dilim kek
caydan sonra cerez ve karpuz
pazar günü de kresin yaz festi vardi
sabah kahvaltiyi orda yapacaktik
okula gittik 3 km yürüdük ve piknik yerine geldik
1 haslanmis yumurta,2 dilim peynir,domates salatalik daha sonra 3 km geri geldik okula
ögle hicbise yemedim
aksamada piknige gittik ekmeksiz et ve salata yedim ama cok fazla kosturdum adini bilmiyorum kizlarla biseye bindik tepeden kendimizi birakiyoruz sonra asagidan onu tutup tepeye kadar getirip tekrarliyorduk yaristik kizlarla cok fazla kosturdum ve yoruldum o da yediklerimi yakmistir heralde

hım keke rağmen süper olmuş senn ufaklıklar yemiyo die herakde pek sebze yapmıyosun?bide meyve eksik?ama kaçmak yok bunun için senialkışlıyorum:)
:
sebze yapiyorum cnm bu benim yemegim kendime ayri pisiriyorum yani yagsiz yaptigim icin kendi yemeklerimi bi de aci ve az tuzlu.corbalarida genelde sebzeli yapip blendirdan geciriyorum yani her sekilde yiyolar sebzeyi :))

Kimsecikler yok yine

Cumartesi pek olmamış canım ama Pazar toplamışsın onu da

günaydın
akşam çiko yedim ya

sahur
kardeşim var bizde o nedenlen sahura kalkıyorum
1 kepçe çorba
1 lokma ekmek

sabah
3 kaşık menemen

öğle
4 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

cumatesi akşam dışında bir sıkıntı yok bende canım. motivasyonunu kaybetme sen çok azimlisin :) ben de böyleyim bu günlerde ama toparlamam gerektiğinin farkındayım ve toparlıyorum da

her şey güzele bağlansın inş canım.

Sağol canım

Tatlım bildiğin gibi bişey değil,küçük aile sorunları herzaman olur ama öyle değil,böyle yazarak anlatılacak bişeyde değil.
Kendimi ilk defa bu kadar kötü hissediyorum.

Cuma-cumartesi hiç bişe yemedim,dün teyzem zorla biraz patates kızartması yedirdi,zorla yediğimden midem bulandı.
Geçsin diye bi nane çayı içtim,hepsi bu kadar.

Kızlar , takımda izinliler dahil toplam kaç kişi var ?

tfneyll
galanthus
kuzusununzuzusu
burcezgi
pegasus07
suleoz

Bu kesin liste
deneme sürecindekiler sen,güneşim,eternoenmi ve bi kişi daha vardı sanki ya :)

estenteen dönecek gibi sanki,bilemedim:26:

Son düzenleme:
Ben jillian micheal'in 30 day sheared programına başladım kızlar, 4 gün oldu bugün :) Ama mezura olmadıgı için alamıyorum ölçülerimi, yine de sıkılaşma belirgin gibi :)

Gördüğüme göre kalori hesaplama yöntemini uygulayan var diyetinde, onlara yardımcı olabilmek adına böyle bir paylaşım yapayım dedim.
BMR- Basal Metabolic Rate- Bazal Metabolizma Hızı: Bazal metabolizma hızı kilo vermede bizim en büyük yardımcımız, çünkü gün içinde harcadığımız enerjinin çoğunu bu oluşturuyor. Aşağıda verdiğim denklem basit bir denklem, sizin metabolizma hızınızı kesin olarak vermiyor, metabolizma hızı sadece yaş, boy, cins ve ağırlığa bağlı değil ama bir fikir edinmek için en azından işe yarar.
Denklemle birlikte hesapladığınız kalori miktarı sizin günlük almanız gereken en en az kalori miktarını verir. Ki normalde bazal metabolizma hızına yakın bir kalori miktarı verilmez günlük diyette, daha fazlası verilir..
Aldığınız toplam kalorinin bazal metabolizma hızının altında olması durumunda vücutta yıkım olayları başlar, yani vücut depo edilen (yağ) enerjiyi kullanmak yerine, vücuttaki proteinleri (kas) yıkmaya başlar. Ve bir zamandan sonra kilo vermeniz durduğunda, kalori miktarını daha aşağı çekmeniz gerektiğinde daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz, vitamin mineral eksiklikleri gibi..
Çok şey yazıp kafanızı karıştırmak istemiyorum, olabildiğince kısa ve basit tutmaya çalıştım ama tabi daha konuşulacak çok şey var.. Merak ettiğiniz şeyleri cevaplayabilirim burada olabildiğim sürece :)
18-65 yaş arası yetişkinler için basitçe kalori hesaplamayı kullanıyorsanız 1900-1800 kaloriyle başlamanızı öneririm, kilo verme durduğunda 100-200 kalorilik bir azalış tekrar kilo vermenizi sağlayacaktır :)

Harris-Benedict Denklemi
BMR-Erkek= 66,5 + ( 13.75 x Ağırlık kg ) + ( 5,0 x Boy cm) – ( 6.77 x yaş )
BMR-Kadın= 655,1 + ( 9.56 x Ağırlık kg) + ( 1.85 x Boy cm) – ( 4.67 x yaş )

Bir sporculuk geçmişim var benim belki o yüzden çok zorlanmamışımdır bilmiyorum ama callan daha zor geldi bana açıkcası :) O yüzden jilliana başladım ve memnunum :)

Ben jillian'a bir iki bakmıştım çok zor gibiydi :44: Ben Callan yapıyorum, pelvis döngüleri ve karın egzersizleri sadece zorluyor beni, demekki kişiden kişiye değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…