Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın
akşam çiko yedim ya

sahur
kardeşim var bizde o nedenlen sahura kalkıyorum
1 kepçe çorba
1 lokma ekmek

sabah
3 kaşık menemen

öğle
4 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

akşam:dışardaydık
yarım kase kadar çorba
yarım porsiyon iskenderrr

canım dikkat et kendine. ne olursa olsun sağlıktan önemli değil. sen bunu yaşayarak da gördün az çok.

çok sağollasın.
benimde 1500 kadar çıktı.

Bu callan teyze çok yoruyor beni Hele bu sıcakta hiç çekilmez oldu

Menüm :)

Sahurda

Domates
Peynir
1 bardak süt
2 dilim çavdar ekmeği

İftarda

1 hurma
1 kase ayran çorbası
3 kaşık menemen
Dayanamadım biraz çiğköfte yedim ama kopardım bir lokmalık yedim sadece
Biraz karpuz&peynir.

Vee dolmaya , böreğe hayır dedim ! börek hala aklımda..

2ltye yakın su

Sporum
Callanetics tamamladım zorla da olsa

Son düzenleme:
sabah: 1 salatalık, 2 dilim kızarmış ekmek, çeçil peynir

ara 2 çizi bis
ara: 1 nektarin

öğle: 1 kase yoğurt

ara: yarım dilim pasta

akşam: 3 ızgara köfte, 3 kanat tavuk, biraz ekmek

Kesinlikle olmuştur canım, ben sayısal olarak değer almazsam olmaz o yüzden milim milim ölçüyorum Sen de ölçü almışmıydın? Gerçi callan teyze sağolsun ölçü olmadan da fark anlaşılıyor. Ama her gün aynaya bakman lazım :)

süper
indircem.

kesinlikle indir canım :) bence herkes bir kere olsun denemeli, bu kadar hızlı sonuç vericeğini düşünmemiştim.

sabah: 1 salatalık, 2 dilim kızarmış ekmek, çeçil peynir

ara 2 çizi bis
ara: 1 nektarin

öğle: 1 kase yoğurt

ara: yarım dilim pasta

akşam: 3 ızgara köfte, 3 kanat tavuk, biraz ekmek

Aslında güne çok güzel başlamışsın canım, ancak öğünleri mesela öğleni yoğurtla geçirince onun boşluğu da aradaki pastaya yığılmış. Ama bence pasta dışında o kadar da kötü değil :)

Son düzenleme:
kızlar menümü yazayım:
sabah:1 şeftali,yarım dilim ekmek,5 zeytin,1 dilim peynir
ara:1 dilim elma
öğle:1 dilim ekmek,1şeftali,1 dilim peynir
ara:1 çikolatalı bi sade krep
ara:1 kase corba,2 lokma ekmek
akşam:2 kaşık makarna.1 kaşık kabak,yarım kase yoğğurt,salata,3 lokma pide
ara:3 lokma gülaç,biraz kavun,bikç üzüm

bu arada takımdan zayıflayamam die ayrıldım ama bu hafta 1 kilo verdim:))

Son düzenleme:
Tüm gruplarda bugüne ait kayıtlar yok oldu

evet canm bende şimcik farkettim:)
bi gariplik var.
bu arada ben diyetisyene gitmiyorum.ama ne yiyip ne yememem gerektiğini biliyorum.bugün kuzenimi sınava calıştırdım gidemedim hastaneye.yarın gidecem inşallah.doktorum gerekli görürse bi diyetisyene gidecem

canm yaaa aklında kalmasaydı bi lokma alsaydın bari:)aferin sana yaaa

Menümü de paylaşayım, çok sıcak bir gündü :/

Sahur

Domates
Peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt

İftarda
1 kase ayran çorbası
1 tane hurma
1 kase sütlaç
2 tatlı kaşığı dondurma -tadına baktım gibi bişi oldu-

2ltye yakın su

Spor yapmadım, callan 6 gün yapılıp bir gün ara veriliyor çünkü :)

1.Günümün listesini ben de yazayım :)

sabah
2 ekmek
2 dilim beyaz peynie
5 zeytin

arada
1 tatlı kaşığı yağla salata yaptım sadece o

öğle
8yk makarna sosunu domatesle yaptım,çok az yağlı

akşam
3 orta boyda biber dolması
1 ekmek
1 kase de yoğurt

ara
dayanamadım ve minicik çikolatalar varya onlar 1 tane yedim :) 80 caloricik :)

2lt suyumu içtim

ama spor yapamadım,çok sıcak çünkü

bu arada benim metabolizmam 1600 çıktı ,sanırım daha fazla yemem gerekiyo :) bu tabi korkutuyo beni :) 1800 kalori çok değil mi nasıl yiyim ben o kadar

Tatlım ne ekmeği kullanıyorsun ? makarna,dolma,çikolata aman dikkat bunlara :)

bu arada benim metabolizmam 1600 çıktı ,sanırım daha fazla yemem gerekiyo :) bu tabi korkutuyo beni :) 1800 kalori çok değil mi nasıl yiyim ben o kadar

o kadar yersen zaten sadece kilon sabit kalır veremezsin, vermen için 200-300 kalori kadar az yemen gerek :) Zaten kilo verince alman gereken kalori miktarın azalıyor o zaman korumak için normal yiyorsun :)

Zeynepcim ve kuzucuk dünde yazmıştım ama bulamadım bana bu aralar izin verirmisiniz cuma kilo paylaşımı yapıcam ama menülere yorum yapamaya bilirim yine gelirim bakarım menü paylaşımıda yapamaya bilirim inanın bu ara hiç zamanım yok taşınıyoruz onun için ama burdayım

eylülcüm daha önce yazmıştım ama sanırım dün sorun vardı,yazdığım birçok mesaj çıkmadı.
Haber vermen yeter canım sen işlerini hallet biz burdayız,cuma sabahı bildirim yap ama olur mu?
Kolay gelsin

maşallah o zaman sana canım :)

Tatlım bencede bi diyetisyenle görüş,sana bir liste versin,asla yeem diyeceği şeyler vardır elbet. Mide bulantın için daha iyi bir yolda bulabilir.
Ebru şallı hamileyken acıktıkça kivi yiyorum diyordu:)

Callan'a ara mı veriliyor,ben bunu hiç duymamıştım:26:

Dolma sayısı biraz ok gibi,bide aynı gün makarna vaaaar çikolata vaaar dikkat tatlım

Önceki gün oruç tutmaya kalktım,3öğün aldığım ilaçlar aksayınca dünyam tersine döndü resmen
doktorda çok kızdı,bundan sonra tutamıyorum maalesef,astım ilaçlarımı aksattım ve hemen nefes düzenim değişti.
Ramazandan sonra tutarsın diyorlar bide,sanki o zaman ilaçsız yapabilecem gibi neyse...

Dünki menüm

sabah
erkenden 2-3bardak yeşil çay(demlerken içine kayısılı form çay atıyorum,çok iştah kesiyor bence bu:26:)

kahvaltı
yarım dilim ekmek,1-2 dilim köy peynir,çay

ara
kavun

öğle
bir kase makarna,bir kase yoğurt

sonrası yok,hep yattım...

selamlar...
sahurda kahvaltı yaptım. biraz pideyle
iftarda ise ıspanak, yoğurt, çorba ve karpuz vardı bu arada callaneticse devamm... 6 gün yapılıp 1 gün ara verildiği doğru. hatta bir gün yapıp bir gün yapmamak da mümkün..

1800 aslında çok değil, günlük normal yediğin şeyler 1800ü geçer bile, ama uzun zamandır diyet yapıyorsan daha azını almaya alışmış olabilirsin tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…