maşallah o zaman sana canım :)
Tatlım bencede bi diyetisyenle görüş,sana bir liste versin,asla yeem diyeceği şeyler vardır elbet. Mide bulantın için daha iyi bir yolda bulabilir.
Ebru şallı hamileyken acıktıkça kivi yiyorum diyordu:)
Callan'a ara mı veriliyor,ben bunu hiç duymamıştım:26:
Dolma sayısı biraz ok gibi,bide aynı gün makarna vaaaar çikolata vaaardikkat tatlım
selamlar...
sahurda kahvaltı yaptım. biraz pideyle
iftarda ise ıspanak, yoğurt, çorba ve karpuz vardı bu arada callaneticse devamm... 6 gün yapılıp 1 gün ara verildiği doğru. hatta bir gün yapıp bir gün yapmamak da mümkün..
ne olmus ya dünki mesajlar gitmis :))
tekrar yazim bari
bu siralar cok sik gelemiyorum cocuklardan dolayi ama her gün gelip menümü yazmaya gayret ediyorum
her gün 30 dk egzersiz ve mekik hareketleri yapiyorum
diyetimede dikkat ediyorum
sabah
1 kaynamis yumurta
2 lokma beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 fincan mate cayi
ögle
90 gr tonbaligi
1 kase sade sebze corbasi
ara
1 seftali
aksam
3 kasik tazefasülye
Kızlar deneme sürecindekilerde dahil herkes bana diyete başladığı tarihi,başlangıç kilosunu ve son kilosunu mesajla bildirebilir mi?
maşallah o zaman sana canım :)
Tatlım bencede bi diyetisyenle görüş,sana bir liste versin,asla yeem diyeceği şeyler vardır elbet. Mide bulantın için daha iyi bir yolda bulabilir.
Ebru şallı hamileyken acıktıkça kivi yiyorum diyordu:)
Callan'a ara mı veriliyor,ben bunu hiç duymamıştım:26:
Dolma sayısı biraz ok gibi,bide aynı gün makarna vaaaar çikolata vaaardikkat tatlım
Kızlar deneme sürecindekilerde dahil herkes bana diyete başladığı tarihi,başlangıç kilosunu ve son kilosunu mesajla bildirebilir mi?
Tatlım ne ekmeği kullanıyorsun ? makarna,dolma,çikolata aman dikkat bunlara :)
o kadar yersen zaten sadece kilon sabit kalır veremezsin, vermen için 200-300 kalori kadar az yemen gerek :) Zaten kilo verince alman gereken kalori miktarın azalıyor o zaman korumak için normal yiyorsun :)
Önceki gün oruç tutmaya kalktım,3öğün aldığım ilaçlar aksayınca dünyam tersine döndü resmen
doktorda çok kızdı,bundan sonra tutamıyorum maalesef,astım ilaçlarımı aksattım ve hemen nefes düzenim değişti.
Ramazandan sonra tutarsın diyorlar bide,sanki o zaman ilaçsız yapabilecem gibineyse...
Dünki menüm
sabah
erkenden 2-3bardak yeşil çay(demlerken içine kayısılı form çay atıyorum,çok iştah kesiyor bence bu:26:)
kahvaltı
yarım dilim ekmek,1-2 dilim köy peynir,çay
ara
kavun
öğle
bir kase makarna,bir kase yoğurt
sonrası yok,hep yattım...
1800 aslında çok değil, günlük normal yediğin şeyler 1800ü geçer bile, ama uzun zamandır diyet yapıyorsan daha azını almaya alışmış olabilirsin tabi :)
Ben yediğim ekmeği sürekli değiştiriyorum aslında,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,sürekli aynısını yiyince midem bir fena oluyoBu aralar tam tahıllı yiyorum
O zaman ben 1500 mü yapsam ki bilemedim şimdi :)
doğru yapıyorsun canım, diyetisyenler de sürekli değiştirin diyorlar farklı faydaları var demekki :) Beyaz olmasın da ne olursa olsun :)
Arada beyaz da oluyor :)
Artık daha az olacak ama takımıma zarar vermemem lazım
Kazanmalıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?