Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım , 6 gün yapıp bir gün ara veriyoruz.

Evet kasların durumuna göre , dinlendirebiliyoruz :) Sadece 48saatten fazla ara verilmemesi gerekiyor.

ne olmus ya dünki mesajlar gitmis :))
tekrar yazim bari
bu siralar cok sik gelemiyorum cocuklardan dolayi ama her gün gelip menümü yazmaya gayret ediyorum
her gün 30 dk egzersiz ve mekik hareketleri yapiyorum
diyetimede dikkat ediyorum
sabah
1 kaynamis yumurta
2 lokma beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 fincan mate cayi
ögle
90 gr tonbaligi
1 kase sade sebze corbasi
ara
1 seftali
aksam
3 kasik tazefasülye

Güzel olmuş canım,mesajlar silinmiş ama ben çocuklarla ilgili yazdıklarını okumuştum kolay gelsin

Kızlar deneme sürecindekilerde dahil herkes bana diyete başladığı tarihi,başlangıç kilosunu ve son kilosunu mesajla bildirebilir mi?

canm diyetisyene deil ama doktora gittim ilaça dayanamdığımı 3 defa baş dönmesi yüzünden düştüğümü anlattım.bırakabilirsin dedi bebek şimdilik gayet iimiş keseden kafayı uzatmaya başlamış gördm.bide rahimdeki kanda azalmış.kalp atışlarıda yavaşça duyuluyor artık.düzgün yemek yiyorum dedim vitaminide istemediğimi söledim.
malesef burda edindiğim doktorumdan memnun deilim.eski doktorum bana hiç ilaç vermezdi vitammin bile olsa(
şimdi istanbula dönmeyi bekliyorum.dietisyen içinde jinekolog içinde.
bende bol bol elma ve şeftali yiyorum:))

menüm
sabah:1 dilim tost
ara:1 şeftali
ara:2 kaşık patatesli yumurta
ara:biraz pestil ve ceviz,kuzenimin zoruyla azcık tostt
öğle:dondurma
ara:1 şeftali bi salatalık
akşam:2 kaşık pilav,2 kaşık patlıcan yemeği,1 kase cacık,3 lokma ıspanaklı ekmek,4 kaşık corba
bugün sabah cıktım 6 gibi eve geldim öğlene kadar teyzemlerde boyuna yedirdiler o yüzden:))

Ben yediğim ekmeği sürekli değiştiriyorum aslında,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,sürekli aynısını yiyince midem bir fena oluyo Bu aralar tam tahıllı yiyorum

O zaman ben 1500 mü yapsam ki bilemedim şimdi :)

Canım bence ilaç kullanıyorsan sağılık önemli,hafife alma sakın.Ben de ilaç kullandığım için maalesef 2 senedir oruç tutamıyorum .Ama sağlığım gitse,kim bilir daha ne kötü sonuçlar ortaya çıkar.

doğru yapıyorsun canım, diyetisyenler de sürekli değiştirin diyorlar farklı faydaları var demekki :) Beyaz olmasın da ne olursa olsun :)

Bu arada ben çok geç internete vakit ayırabiliyorum,o yüzden hep peş peşe mesaj yazmak zorunda kalıyorum.Bugün yediklerimi de paylaşayım :)
(Ekmeklerim tam tahıllı bir süredir)

Sabah-
2 ekmek
2 peynir
domates,salatalık
1 çay kaşığı bal
(ben şeker uzun süredir kullanmadığım için,arada canım tatlı çekince,bal yada reçelle gidermeye çalışıyorum :) )

ara
1 kase yoğurt
(nane,kekik çok az da tuzla sos yapıyorum içine,değişik bir tat,sadece yoğurdun tadını pek beğenmiyorum çünkü )

öğlen
8yk nohut
1 ekmek

ara
2galeta

akşam
8yk taze fasülye
1 kepçe domates çorbası
1 ekmek

maalesef yine spor yapamadım,ama suyumu içtim :)
Bu haftalık spor konusunda izin istiyorum kızlar.Söz haftaya sporumu da yapacağım

Menümü de paylaşıyım :)

Sahurda

Domates
Peynir
1 çay bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği

İftarda

1 tane hurma
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık menemen
Biraz karpuz yedim

2ltye yakın su

Spor yapmadım Bu sıcak bana hiç yaramadıı

Kızlar bu arada ben tabi daha başlayamadım sıcaktan dolayı ama,zumba yapmayı düşünüyorum :)
Burda forumlarda okumuştum ve internette vidyolarını buldum.
Dvdye atıp televizyonun karşısında yapmayı düşünüyorum.

Daha önce yapıp fayda gören var mı aramızda,ilk mi olcam yoksa :)

kuzusununzuzusu isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için kuzusununzuzusu isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
bu nedenle buradan yazayım:
ben galiba 24 ya da en geç 25 mayısta geldim başlangıç kilom 78.9du su an 71lerdeyim o zaman hedefm 70ti ama şimdi 65e indirdim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…