- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
eylülcüm daha önce yazmıştım ama sanırım dün sorun vardı,yazdığım birçok mesaj çıkmadı.
Haber vermen yeter canım sen işlerini hallet biz burdayız,cuma sabahı bildirim yap ama olur mu?
Kolay gelsin
Kızlar oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıcak dimi ?
canm diyetisyene deil ama doktora gittim ilaça dayanamdığımı 3 defa baş dönmesi yüzünden düştüğümü anlattım.bırakabilirsin dedi bebek şimdilik gayet iimiş keseden kafayı uzatmaya başlamış gördm.bide rahimdeki kanda azalmış.kalp atışlarıda yavaşça duyuluyor artık.düzgün yemek yiyorum dedim vitaminide istemediğimi söledim.
malesef burda edindiğim doktorumdan memnun deilim.eski doktorum bana hiç ilaç vermezdi vitammin bile olsa(
şimdi istanbula dönmeyi bekliyorum.dietisyen içinde jinekolog içinde.
bende bol bol elma ve şeftali yiyorum:))
Ohhh yarasın :))menüm
sabah:1 dilim tost
ara:1 şeftali
ara:2 kaşık patatesli yumurta
ara:biraz pestil ve ceviz,kuzenimin zoruyla azcık tostt
öğle:dondurma
ara:1 şeftali bi salatalık
akşam:2 kaşık pilav,2 kaşık patlıcan yemeği,1 kase cacık,3 lokma ıspanaklı ekmek,4 kaşık corba
bugün sabah cıktım 6 gibi eve geldim öğlene kadar teyzemlerde boyuna yedirdiler o yüzden:))
Sağol canım :)Mesaj olarak ben yollayamam ki,mesaj atamıyorum
Burdan yazıyım ama canım
24-temmuz salı
79
daha kilo vermedim 1 günde :)
Kesinlikle haklısın canım ama aklım kalıyor işte,bi deneyim dedim elime yüzüme bulaştırdım.Canım bence ilaç kullanıyorsan sağılık önemli,hafife alma sakın.Ben de ilaç kullandığım için maalesef 2 senedir oruç tutamıyorum .Ama sağlığım gitse,kim bilir daha ne kötü sonuçlar ortaya çıkar.
Takıma girdiğinde canımTakıma geldiğimiz zaman mı yoksa daha da öncesi mi ? Evet bende buradan yazmak zorundayım özel mesaj atamıyorum henüz.
Sıcaklar mahvetti değil mi,spor işkence oldu valla.Bu arada ben çok geç internete vakit ayırabiliyorum,o yüzden hep peş peşe mesaj yazmak zorunda kalıyorum.Bugün yediklerimi de paylaşayım :)
(Ekmeklerim tam tahıllı bir süredir)
Sabah-
2 ekmek
2 peynir
domates,salatalık
1 çay kaşığı bal
(ben şeker uzun süredir kullanmadığım için,arada canım tatlı çekince,bal yada reçelle gidermeye çalışıyorum :) )
ara
1 kase yoğurt
(nane,kekik çok az da tuzla sos yapıyorum içine,değişik bir tat,sadece yoğurdun tadını pek beğenmiyorum çünkü )
öğlen
8yk nohut
1 ekmek
ara
2galeta
akşam
8yk taze fasülye
1 kepçe domates çorbası
1 ekmek
maalesef yine spor yapamadım,ama suyumu içtim :)
Bu haftalık spor konusunda izin istiyorum kızlar.Söz haftaya sporumu da yapacağım
Canım iftarı ne güzel iradeli atlatıyorsun öyle,maşallahMenümü de paylaşıyım :)
Sahurda
Domates
Peynir
1 çay bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
İftarda
1 tane hurma
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık menemen
Biraz karpuz yedim
2ltye yakın su
Spor yapmadımBu sıcak bana hiç yaramadıı
SüpersinArada beyaz da oluyor :)
Artık daha az olacak ama takımıma zarar vermemem lazım
Kazanmalıyız :)
Daha önce takımda yapan arkadaşlar vardı canım,faydalı olduğunu söylüyorlardıKızlar bu arada ben tabi daha başlayamadım sıcaktan dolayı ama,zumba yapmayı düşünüyorum :)
Burda forumlarda okumuştum ve internette vidyolarını buldum.
Dvdye atıp televizyonun karşısında yapmayı düşünüyorum.
Daha önce yapıp fayda gören var mı aramızda,ilk mi olcam yoksa :)
Sildim mesajlarımı canım,ne ara dolmuş:)kuzusununzuzusu isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için kuzusununzuzusu isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
bu nedenle buradan yazayım:
ben galiba 24 ya da en geç 25 mayısta geldim başlangıç kilom 78.9du su an 71lerdeyim o zaman hedefm 70ti ama şimdi 65e indirdim canımmm
Hayırdır cannım ne işi?iş görüşmesine gittim bugun bütün gün dışardaydım topuklularlar akşama kadar gezdim ayaklarım berbat halde eve 11 bucukta geldim. gündüz sadeve 1 tane dondurma yedim iftarda arkadaşımlaydım
iftar:
1 kase çorba
2 parça ızgara tavuk salata ile birlikte 1 dilim ekmek.
Bizde seni öpüyoruz canım,hadi işlerini bitir gel bekliyoruzhaber vericem ben cuma gunu sadece yorum ve menü paylaşımı yapamaya bilirim umarım sende sorunlarını çözebilmişsindir dikkat edin kendinize öptüm hepinizi
Bacakta değişiklik yok mu:26:selam kızlar.. iftara piknikteydik dün. güveç yedim bir tabak. biraz da cacık ve karpuz...
sahurda yine kahvaltı yaptım. ama avuç içi kadar pideyle.. karatayın ramazan torpili
bu arada geçen günkü mesajlar silinmiş.. callanetics 10. gün sonuçlarımı tekrar yazayım.. sonra yine burdan bakarım unutmayayım di mi
göğüs1 cm bel 2 cm basen 1 cm incelme
Kızlar oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıcak dimi ?
Ben bu konuda serbest kalınması taraftarıyım,bi iftar öncesi bide sahur öncesi bakın,hangisi daha iyiyse ona karar veririz:)evet canım öyle olması gerekiyor..
Menümü paylaşıyım
Sahurda
1 çay bardağı süt
Çavdar ekmeği ve kaşarla yağsız tost yaptım
Domates
Peynir
İftarda
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık taze fasulye -kızlar çok fazla yemek seçiyorum bu yüzden çok yemek seçeneğim yok :/ sevdiklerim çok kalorili olduğu için yiyemiyorum diğerlerini de midem kaldırmıyor-
1 haşlanmış mısırı 3e bölüp 1 parçasını yedim
1 tane elma
2lt su
Spor yapmadım, bu böyle devam etmemeli
merhaba.misafirim vardi simdi gittiler hemen gelip menümü yazayim dedim
sabah
2 dilim ekmekle menemen
ögle
1 kase tavuklu sebze corbasi
aksam
1 kase tavuklu sebze corbasi 2 catal spagetti
Maşallah canıminşallah hep iyi haberlerini alırız bebişin
Ohhh yarasın :))
Sağol canım :)
Kesinlikle haklısın canım ama aklım kalıyor işte,bi deneyim dedim elime yüzüme bulaştırdım.
Takıma girdiğinde canım
Sıcaklar mahvetti değil mi,spor işkence oldu valla.
Canım iftarı ne güzel iradeli atlatıyorsun öyle,maşallah
Süpersin
Daha önce takımda yapan arkadaşlar vardı canım,faydalı olduğunu söylüyorlardıBirde sen dene bakalım,faydasını görürsen bizde yaparız:)
Sildim mesajlarımı canım,ne ara dolmuş:)
Hayırdır cannım ne işi?
Bizde seni öpüyoruz canım,hadi işlerini bitir gel bekliyoruz
Bacakta değişiklik yok mu:26:
Ben bu konuda serbest kalınması taraftarıyım,bi iftar öncesi bide sahur öncesi bakın,hangisi daha iyiyse ona karar veririz:)
Bencede böyle devam etmemeli,hemen kendine uygun bi spor bul canım
Kızlaaaar
erkenden bildirim yapalım olur mu
Ben bu kadar az yesem ölürüm galiba
Bu arada dua ediyorum hava soğusun diye :) inşallah haftaya hava biraz soğursa,artık spora başlamak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?