Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iş görüşmesine gittim bugun bütün gün dışardaydım topuklularlar akşama kadar gezdim ayaklarım berbat halde eve 11 bucukta geldim. gündüz sadeve 1 tane dondurma yedim iftarda arkadaşımlaydım

iftar:
1 kase çorba
2 parça ızgara tavuk salata ile birlikte 1 dilim ekmek.

haber vericem ben cuma gunu sadece yorum ve menü paylaşımı yapamaya bilirim umarım sende sorunlarını çözebilmişsindir dikkat edin kendinize öptüm hepinizi

selam kızlar.. iftara piknikteydik dün. güveç yedim bir tabak. biraz da cacık ve karpuz...
sahurda yine kahvaltı yaptım. ama avuç içi kadar pideyle.. karatayın ramazan torpili
bu arada geçen günkü mesajlar silinmiş.. callanetics 10. gün sonuçlarımı tekrar yazayım.. sonra yine burdan bakarım unutmayayım di mi
göğüs1 cm bel 2 cm basen 1 cm incelme

Menümü paylaşıyım

Sahurda

1 çay bardağı süt
Çavdar ekmeği ve kaşarla yağsız tost yaptım
Domates
Peynir

İftarda

1 hurma
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık taze fasulye -kızlar çok fazla yemek seçiyorum bu yüzden çok yemek seçeneğim yok :/ sevdiklerim çok kalorili olduğu için yiyemiyorum diğerlerini de midem kaldırmıyor-
1 haşlanmış mısırı 3e bölüp 1 parçasını yedim
1 tane elma

2lt su

Spor yapmadım, bu böyle devam etmemeli

Maşallah canıminşallah hep iyi haberlerini alırız bebişin

Ohhh yarasın :))

Mesaj olarak ben yollayamam ki,mesaj atamıyorum
Burdan yazıyım ama canım
24-temmuz salı
79
daha kilo vermedim 1 günde :)
Sağol canım :)

Kesinlikle haklısın canım ama aklım kalıyor işte,bi deneyim dedim elime yüzüme bulaştırdım.

Takıma geldiğimiz zaman mı yoksa daha da öncesi mi ? Evet bende buradan yazmak zorundayım özel mesaj atamıyorum henüz.
Takıma girdiğinde canım

Sıcaklar mahvetti değil mi,spor işkence oldu valla.

Canım iftarı ne güzel iradeli atlatıyorsun öyle,maşallah

Arada beyaz da oluyor :)
Artık daha az olacak ama takımıma zarar vermemem lazım
Kazanmalıyız :)
Süpersin

Daha önce takımda yapan arkadaşlar vardı canım,faydalı olduğunu söylüyorlardı Birde sen dene bakalım,faydasını görürsen bizde yaparız:)

Sildim mesajlarımı canım,ne ara dolmuş:)

Hayırdır cannım ne işi?

haber vericem ben cuma gunu sadece yorum ve menü paylaşımı yapamaya bilirim umarım sende sorunlarını çözebilmişsindir dikkat edin kendinize öptüm hepinizi
Bizde seni öpüyoruz canım,hadi işlerini bitir gel bekliyoruz

Bacakta değişiklik yok mu:26:

Kızlar oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıcak dimi ?

evet canım öyle olması gerekiyor..
Ben bu konuda serbest kalınması taraftarıyım,bi iftar öncesi bide sahur öncesi bakın,hangisi daha iyiyse ona karar veririz:)

Bencede böyle devam etmemeli,hemen kendine uygun bi spor bul canım

eternoenmi yarın listede olmanı istiyorum canım,13 temmuzda gelmişsin deneme süren doldu.
Paylaşım sıkıntısı yaşadık ama misafirlerin hatası değil mi

GüneşIM84, tatlım seninde deneme süren doluyor,yarın listedesin.
Sabah kilonu bildir olur mu? Ve hedefinle,geçen cumaki kilonuda

Son düzenleme:
merhaba.misafirim vardi simdi gittiler hemen gelip menümü yazayim dedim
sabah
2 dilim ekmekle menemen
ögle
1 kase tavuklu sebze corbasi
aksam
1 kase tavuklu sebze corbasi 2 catal spagetti

Merhaba güzel takımımm :)

Ben bugün de dünün hemen hemen aynısını yedim,hemen önce menümü paylaşayım

Sabah
2 ekmek
2 peynir
domates,salatalık
4 zeytin

ara
1 galeta

öğlen
8yk nohut
1 ekmek
1 kase yoğurt

akşam
8yk taze fasülye
1 kepçe domates çorbası
1 ekmek

Kızlaaaar
erkenden bildirim yapalım olur mu

Her 10-15günde bir farklı spora geçmekten sıkıldım çünkü çabuk sıkılıyorum Benim için farketmez zaten listeye henüz alınamayacağım için sadece başlangıç kilom belli olacak ama iftar öncesi çok daha az çıkıyorum oruç tutan arkadaşlara da o zaman tartılmalarını tavsiye ederim :)

Sağol canım :) İlk çorbayı içtiğimde bile felaket mide ağrısı yaşıyorum, çok su içtiğim için heralde 5-10dk içerisinde o beni hemen tıkıyor o nedenle az yiyebiliyorum.

Ben bu kadar az yesem ölürüm galiba

Alışkın olmadığın için öyle geliyor :) Ben gittikçe azalttım menülerimi ve şimdi sabitledim, sende azaltırsan aslında gereksiz yere yediğini doyduğunu farketmediğini alışkan olarak sürdürdüğünü farkedersin tatlım :)

Bu arada dua ediyorum hava soğusun diye :) inşallah haftaya hava biraz soğursa,artık spora başlamak istiyorum :)

İnşallah soğur, ben bile bıraktıysam sporumu hava sıcak demektir

kizlar cok üzgünüm kilom 64.4 ve benim hic bir savunmam yok sporda yaptim aburcubur hic yemedim dengeli yedim yinede aldim cokcokcok üzgünüm kizlar ((((

günaydıınn cuma güzelleri
önce bildirim yapayım sonra menümü yazayım..

geçen hafta 83.8
bu hafta 83.2 aldığımı geri vermişim yaniiii
hedef kilo 58
verilen kilo yüzdesi: 0,71

menüm
sahurda karatay kahvaltım ama 1 dilim kepek ekmeği ekledim hiç çekilmiyor ramazanda ekmeksiz
iftarda kabak, yoğurt biraz da tahin helvası

günaydın arkadaşlar

satırarası bi memlekete gidicem demiştim ama bu kadar netten ayrı kalacağımı düşünmediğimden kaptanım kuzuma haber bırakmadım özür dilerim.

ve tartımı getiremedim annemin tartısının ise 2 kilo fazla tarttığını biliyorum.

bu tartıda 69 gördüm sabah.

haftaiçi 67,1 gelmiştim.

isterseniz 67.5 olarak alalım. içim rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…