Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel canım.
kizlar cok üzgünüm kilom 64.4 ve benim hic bir savunmam yok sporda yaptim aburcubur hic yemedim dengeli yedim yinede aldim cokcokcok üzgünüm kizlar ((((

üzülmemek elde olmuyor ama havalardan vucudlarda şaşkına döndü.

yarım saat sonra gelicem.

merhaba.misafirim vardi simdi gittiler hemen gelip menümü yazayim dedim
sabah
2 dilim ekmekle menemen
ögle
1 kase tavuklu sebze corbasi
aksam
1 kase tavuklu sebze corbasi 2 catal spagetti
Hani spor :)

Toplamda ekmek çok olmuyor mu ? Birgünde 4 dilim :26:

Maşallah canım,ben senden çok daha fazla kayıplar bekliyorum. Ramazan biraz hız kesmiş olabilir ama daha neler verecez biz burda
Tebrik ederim

Tamam canım sen nasıl istersen öyle yapalım,bi tuhaflık olursa kendi tartıa döndüğünde düzeltiriz nasıl olsa

Hani spor :)

Toplamda ekmek çok olmuyor mu ? Birgünde 4 dilim :26:

Maşallah canım,ben senden çok daha fazla kayıplar bekliyorum. Ramazan biraz hız kesmiş olabilir ama daha neler verecez biz burda
Tebrik ederim

cnm ben yazmayi unutuyorum her gün 30 dk egzersiz 45 dk yürüyüs ve 100 mekik yapiyorum yazmasamda bilin 2.5-3 lt su arti bitki caylari bunlari unuttugum icin yazmiyorum

bunlar bahane degil tabiki ama benim vvicdanim rahat ama kilo aldigimi gördükce emeklerim bosa gidiyor diye düsünüyorum

Kızlar ben dün gece yazarken eternoenmi topiği okuyordu ama hiçbişey demeden gitmiş.
Bugün onu listeye almayı düşünüyordum,bildirim yapar umarım.

Buarada burcezgi nerelerde? Görünmüyor sanki buara değil mi?

cnm ben yazmayi unutuyorum her gün 30 dk egzersiz 45 dk yürüyüs ve 100 mekik yapiyorum yazmasamda bilin 2.5-3 lt su arti bitki caylari bunlari unuttugum icin yazmiyorum

Aynı ben:)
Bende aynı şeyleri sürekli yaptığım için yazmayı unutuyorum

bunlar bahane degil tabiki ama benim vvicdanim rahat ama kilo aldigimi gördükce emeklerim bosa gidiyor diye düsünüyorum

Tatlım böyle düşünme,mutlaka bir yerde hata yapıyoruz.Yoksa sen gayet iyi besleniyorsun.
Bu konuyu eternoenmi'ye soralım geldiğinde,daha mantıklı bir açıklama getirecektir

Regl döneminde falan mısın acaba?

tfneyll (58,3/ / / % )
galanthus (71,3/ / / % )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / / / % )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % 1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )

kuzucum çok güzel vermişsin tebrik ederim.

tfneyll (58,3/ / / % )
galanthus (71,3/ / / % )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / / / % )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % -1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )YENİ ÜYE HEDEF:58
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )
Eternoenmi ( 68,4 / 68,1 / 0,3 / % 0,43 ) YENİ ÜYE HEDEF:63

Son düzenleme:

evt cnm soralim.Yok regl döneminde degilim daha 2 hafta var. Off bilmiyorum niye böyle oluyor normalde cok cabuk kilo verirdim 80 kg dan 64 e düstüm ama takildim artik aliyorum bide hicbirzaman sok diyet uygulamadim ,saglikli beslenmeye özen gösterdim, elimden geldigi kadar sporda yapmaya calistim, cocuklarlada aksama kadar kosturuyorum yinede gram oynamiyor kizlar bu hafta tek alan benim galiba cezam neyse cekmeyede raziyim ((

benim cikmam lazim 12 de kücük kizimi kresden alicam saat gelmis sonra zamanim olursa sonuclara bakmaya ugrarim bu arada 1 hafta ugrayamayabilirim ama cuma sabahi kilo bildirimi yaparim izin istiyorum 1 hafta toparlanmam lazim.yarin dügüne gidcez 1 hafta orda tatil yapmayi düsünüyorum cuma sabahi kesinlikle kilomu bildircem.

Peki canım şimdiden iyi tatiller,beslenmene dikkat et tatilde olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…