çok güzel canım.günaydıınn cuma güzelleri
önce bildirim yapayım sonra menümü yazayım..
geçen hafta 83.8
bu hafta 83.2 aldığımı geri vermişim yaniiii
hedef kilo 58
verilen kilo yüzdesi: 0,71
menüm
sahurda karatay kahvaltım ama 1 dilim kepek ekmeği ekledim hiç çekilmiyor ramazanda ekmeksiz
iftarda kabak, yoğurt biraz da tahin helvası
kizlar cok üzgünüm kilom 64.4 ve benim hic bir savunmam yok sporda yaptim aburcubur hic yemedim dengeli yedim yinede aldim cokcokcok üzgünüm kizlar((((
Hani spor :)merhaba.misafirim vardi simdi gittiler hemen gelip menümü yazayim dedim
sabah
2 dilim ekmekle menemen
ögle
1 kase tavuklu sebze corbasi
aksam
1 kase tavuklu sebze corbasi 2 catal spagetti
Toplamda ekmek çok olmuyor mu ? Birgünde 4 dilim :26:Merhaba güzel takımımm :)
Ben bugün de dünün hemen hemen aynısını yedim,hemen önce menümü paylaşayım
Sabah
2 ekmek
2 peynir
domates,salatalık
4 zeytin
ara
1 galeta
öğlen
8yk nohut
1 ekmek
1 kase yoğurt
akşam
8yk taze fasülye
1 kepçe domates çorbası
1 ekmek
günaydıınn cuma güzelleri
önce bildirim yapayım sonra menümü yazayım..
geçen hafta 83.8
bu hafta 83.2 aldığımı geri vermişim yaniiii
hedef kilo 58
verilen kilo yüzdesi: 0,71
menüm
sahurda karatay kahvaltım ama 1 dilim kepek ekmeği ekledim hiç çekilmiyor ramazanda ekmeksiz
iftarda kabak, yoğurt biraz da tahin helvası
günaydın arkadaşlar
satırarası bi memlekete gidicem demiştim ama bu kadar netten ayrı kalacağımı düşünmediğimden kaptanım kuzuma haber bırakmadım özür dilerim.
ve tartımı getiremedim annemin tartısının ise 2 kilo fazla tarttığını biliyorum.
bu tartıda 69 gördüm sabah.
haftaiçi 67,1 gelmiştim.
isterseniz 67.5 olarak alalım. içim rahat olsun.
Hani spor :)
Toplamda ekmek çok olmuyor mu ? Birgünde 4 dilim :26:
Maşallah canım,ben senden çok daha fazla kayıplar bekliyorum. Ramazan biraz hız kesmiş olabilir ama daha neler verecez biz burda
Tebrik ederim
cnm ben yazmayi unutuyorum her gün 30 dk egzersiz 45 dk yürüyüs ve 100 mekik yapiyorum yazmasamda bilin 2.5-3 lt su arti bitki caylari bunlari unuttugum icin yazmiyorum
bunlar bahane degil tabiki ama benim vvicdanim rahat ama kilo aldigimi gördükce emeklerim bosa gidiyor diye düsünüyorum
Tamam canım sen nasıl istersen öyle yapalım,bi tuhaflık olursa kendi tartıa döndüğünde düzeltiriz nasıl olsa
Tamam canım sen nasıl istersen öyle yapalım,bi tuhaflık olursa kendi tartıa döndüğünde düzeltiriz nasıl olsa
tfneyll (58,3/ / / % )
galanthus (71,3/ / / % )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / / / % )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % 1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )
Teşekkür ederim canım,hepberaber verelim inşallahkuzucum çok güzel vermişsin tebrik ederim.
Gecen hafta 68,4
Bu hafta 68,1
Aynı ben:)
Bende aynı şeyleri sürekli yaptığım için yazmayı unutuyorum
Tatlım böyle düşünme,mutlaka bir yerde hata yapıyoruz.Yoksa sen gayet iyi besleniyorsun.
Bu konuyu eternoenmi'ye soralım geldiğinde,daha mantıklı bir açıklama getirecektir
Regl döneminde falan mısın acaba?
tatlım hedef kaçtı?
benim cikmam lazim 12 de kücük kizimi kresden alicam saat gelmis sonra zamanim olursa sonuclara bakmaya ugrarim bu arada 1 hafta ugrayamayabilirim ama cuma sabahi kilo bildirimi yaparim izin istiyorum 1 hafta toparlanmam lazim.yarin dügüne gidcez 1 hafta orda tatil yapmayi düsünüyorum cuma sabahi kesinlikle kilomu bildircem.
63 ilk hedefim :)
Yarışmaya katılma isteğine dönüp baktım canım :)
Sonra 63'den daha mı az olsun istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?