Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fazlalıklar azaldıkça veriş hızın düşüyor zaten canım,hepimizde böyle oluyor.
Artık başlardaki gibi hızlı hızlı gitmesini bekleme,ben yavaş yavaş vermekte bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Zaman zaman duraklamada olabiliyor,az yesende veremiyorsun. Çünkü kilo verelim diye almamız gerekenden çoook daha az kalori alıyoruz,sonra sanırım vücut ona alışıyor,eşiğini düşük tutuyor,e ondanda aşağısını alamayınca kilo veremiyoruz. Hiç bilimsel olmasada ben böyle düşünüyorum:)

Eternoenmi bizi aydınlatır mısın canım :))

Gayet bilimsel olarak açıklamışsın kuzusununzuzusu :)
Az enerji alındığında vücut bu enerjinin kendisine yetmesi için hızını yavaşlatıyor yani metabolizma hızımız düşüyor, özellikle şok diyetlerde bu daha fazla oluyor..
Bunu önlemek için kalori alımını yavaş yavaş 100-200 kalori civarında azaltmak en sağlıklısı, kilo verme durduğunda kaloriyi daha aşağı çekebiliriz böylece, şok diyetlerde ise kaloriyi daha aşağı çekmek zaten imkansız :)
Metabolizma hızının düşmesini engellemek için de diyeti bir yandan sporla desteklemek gerekiyor, kas kütlesi ne kadar artarsa metabolizma hızı da o kadar artar unutmamak lazım :)

Canım sen istediğini yapamazsan biz ne yapalım,gelirsin elbette oralarada :))
Hadi bize örnek ol

Ah kolay olsaydı, sürekli evde olmayınca, yemeklerini kendin hazırlamayınca çok zor oluyor gerçekten..
Bu yüzden kilo vermem hep uzun zamana yayılıyor benim, geçen seneden bu yana 5 kilo verdim ama artık daha hızlı olsun istiyorum, çok tembel bi insanım normalde ama bu sefer hırs yaptım spor falan
Umarım herkes dilediği kiloya ulaşır :)

Uzun süredir çok az yiyorum canım ya,o yüzden korkuyorum.
Ama kesinlikle isteğimin dışında gerçekleşiyor,mide bulantısından yiyemiyorum.
sonunda daha aşağıya çekemeyip yerimde saymaktan korkmuyor değilim.
Normal beslenmeye başladığımda kilo alma korkusuda var tabi,şuan 1500-1600 kaloriyle kilo verebilecek durumdayken şimdiki az beslenmeye vücudum alışırsa o kalori bu sefer bana kilo aldıracak kadar çok olacak değil mi:) off

Ben bilmem,senin çok fit olman lazım :))
Kendine faydası yok bana ne yapsın derler bak,ver hemen onları ver :)

Staj var bu sene, ondan tutuştum zaten

Evet hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra korumak için en fazla 500 kalori kadar artırman gerekiyor kalori miktarını, şu an 1000 kalori civarında alıyorsan 1200e falan çekmen gerekecek en az, ama bu da gerçekten çok az, yaş olarak enerjiyi fazla almamız gereken yaşlardayız çünkü :)

Kızlar galanthus ve burcezgi herhangi bişeyden bahsettiler mi bugün için?
Bu saate kadar oktan bildirim yaparlardı,bi sorun vrdıda ben mi hatırlamıyorum ya da gözden mi kaçırdım diyorum artık.

Tfneyll işinin yoğu olduğunu söylemişti,bi onun mazeretinden haberim var.

:)) umarım staja fıstık gibi başlarsın :)
Geçende göz doktoruna gittim lazer ameliyatı hakkında bilgi almak için,nasıl ısrar edip operasyonun mükemmeliğinden bashediyor görmen lazım.
Ama adam gözlüklü,madem bu kadar kesin sonuç alınıyor neden kendine faydası yok diye düşünüyor insan:)

Bide insanlar sağlıklı dilime girmek için değilde manken gibi olmak için diyetisyene gittiğinden karşısındada mükemmel birini görmek istiyor.
Halbuki diyetisyeninde minik bir göbeği,baseni vs olmasının ne sakıncası var:)
Ben gittiğimde bana bir diyet listesi vermek bile istemedi,gayet sağlıklısın gerek yok diyor ama ben eskisi gibi olmak istiyorum o ayrı:)
Kısacası senin işin zor:) insanların gözüne hitap etmeden güven kazanman zor olacak galiba,umarım işinde çok başarılı olursun

Tatlım, vücudumuz bazen korumaya geçiyor. Ve ona kilo verdirmek gerçekten zorlaşıyor. Herşeyi mükemmel yapsanda, vücudun su tutuyor olabilir- eğer öyleyse haftaya zaten fazlasıyla verirsin-, ya da sen düzenli sporumu yapıyorum demişsin kas kütlen artmış olabilir. Yani yaptıkların eninde sonunda karşılığını alırsın ya vücudun güzelleşir ya da haftaya oynar o tartı :)

Hepinizi tebrik ediyorum canlarım Haftaya daha iyilerini veriririz hep beraber inşallah :)

kızlar çok özür ama anca gelebildim kuzucum çok özür dilerim cnm ya kilom 58,400 üzgünüm kilo vremedim çok su içtim bide regl dönemindeyim belkide vermişimdir ama çıkan sonuç bu

süper bi menü bravo sana

gitmiş kilolar ne güzel

tfneyll (58,3/ 58,4 /-0,1 / % -0,17 )
galanthus (71,3/ / / % )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / / / % )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % 1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )YENİ ÜYE HEDEF:58
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )
Eternoenmi ( 68,4 / 68,1 / 0,3 / % 0,43 ) YENİ ÜYE HEDEF:63

Burcezgi en son 22 temmuzda girmiş foruma,memlekete gidecekti ama ne zaman gidecekti hatırlamıyorum.
Bu konuyla ilgili bi mesajını bulamadım,biliyorsunuz porblemliyim buara o yüzde gözden kaçırmış olabilirim diyorum.
Kilosunu aynı geçmeyi düşünüyorum,paylaşımda ve devamlılıkta sıkıntı yaşatmayan arkadaşlar oldukları için hem galanthus hem burcezgi için aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.
Mutlaka geçerli bi sebepleri vardır...

galanthus (71,3/ 71,3 / 0 / % 0 )
burcezgi ( 65,4 / 65,4 / 0 / % 0 )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % -1,09 )

4.TAKIM ORTALAMASI: 0,18

Burcezgi ve galanthus yokluğunda liste ve ortalama maalesef böyle...
Çıkmak zorunda olduğum için listeyi böyle bırakmak zorundayım.
Listeyi paylaşmasam galanthus veya burcezgi gelince düzeltip paylaşım alanında paylaşacak olan var mı? 16:30 a kadar bildirim yapılması gerekiyor.

kızlar hiçç zamnım yok kilom da berbat 71.4 hemen çıkmam gerek inş herşeyi detaylı anlatacagım

galanthus (71,3/ 71,4 / -0,1 / % -0,14 )

4.TAKIM ORTALAMASI: 0,16

Herhalde sonuncu oluruz...

galanthus (71,3/ 71,4 / -0,1 / % -0,14 )

4.TAKIM ORTALAMASI: 0,16

Herhalde sonuncu oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…