- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
evt cnm soralim.Yok regl döneminde degilim daha 2 hafta var. Off bilmiyorum niye böyle oluyor normalde cok cabuk kilo verirdim 80 kg dan 64 e düstüm ama takildim artik aliyorum bide hicbirzaman sok diyet uygulamadim ,saglikli beslenmeye özen gösterdim, elimden geldigi kadar sporda yapmaya calistim, cocuklarlada aksama kadar kosturuyorum yinede gram oynamiyor kizlar bu hafta tek alan benim galiba cezam neyse cekmeyede raziyim((
Bi oralara geleyim de 57 ikinci hedefim olabilir :)
Fazlalıklar azaldıkça veriş hızın düşüyor zaten canım,hepimizde böyle oluyor.
Artık başlardaki gibi hızlı hızlı gitmesini bekleme,ben yavaş yavaş vermekte bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Zaman zaman duraklamada olabiliyor,az yesende veremiyorsun. Çünkü kilo verelim diye almamız gerekenden çoook daha az kalori alıyoruz,sonra sanırım vücut ona alışıyor,eşiğini düşük tutuyor,e ondanda aşağısını alamayınca kilo veremiyoruz. Hiç bilimsel olmasada ben böyle düşünüyorum:)
Eternoenmi bizi aydınlatır mısın canım :))
Canım sen istediğini yapamazsan biz ne yapalım,gelirsin elbette oralarada :))
Hadi bize örnek ol
Gayet bilimsel olarak açıklamışsın kuzusununzuzusu :)
Az enerji alındığında vücut bu enerjinin kendisine yetmesi için hızını yavaşlatıyor yani metabolizma hızımız düşüyor, özellikle şok diyetlerde bu daha fazla oluyor..
Bunu önlemek için kalori alımını yavaş yavaş 100-200 kalori civarında azaltmak en sağlıklısı, kilo verme durduğunda kaloriyi daha aşağı çekebiliriz böylece, şok diyetlerde ise kaloriyi daha aşağı çekmek zaten imkansız :)
Metabolizma hızının düşmesini engellemek için de diyeti bir yandan sporla desteklemek gerekiyor, kas kütlesi ne kadar artarsa metabolizma hızı da o kadar artar unutmamak lazım :)
Ah kolay olsaydı, sürekli evde olmayınca, yemeklerini kendin hazırlamayınca çok zor oluyor gerçekten..
Bu yüzden kilo vermem hep uzun zamana yayılıyor benim, geçen seneden bu yana 5 kilo verdim ama artık daha hızlı olsun istiyorum, çok tembel bi insanım normalde ama bu sefer hırs yaptım spor falan
Umarım herkes dilediği kiloya ulaşır :)
Uzun süredir çok az yiyorum canım ya,o yüzden korkuyorum.
Ama kesinlikle isteğimin dışında gerçekleşiyor,mide bulantısından yiyemiyorum.
sonunda daha aşağıya çekemeyip yerimde saymaktan korkmuyor değilim.
Normal beslenmeye başladığımda kilo alma korkusuda var tabi,şuan 1500-1600 kaloriyle kilo verebilecek durumdayken şimdiki az beslenmeye vücudum alışırsa o kalori bu sefer bana kilo aldıracak kadar çok olacak değil mi:) off
Ben bilmem,senin çok fit olman lazım :))
Kendine faydası yok bana ne yapsın derler bak,ver hemen onları ver :)
Staj var bu sene, ondan tutuştum zaten
Evet hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra korumak için en fazla 500 kalori kadar artırman gerekiyor kalori miktarını, şu an 1000 kalori civarında alıyorsan 1200e falan çekmen gerekecek en az, ama bu da gerçekten çok az, yaş olarak enerjiyi fazla almamız gereken yaşlardayız çünkü :)
evt cnm soralim.Yok regl döneminde degilim daha 2 hafta var. Off bilmiyorum niye böyle oluyor normalde cok cabuk kilo verirdim 80 kg dan 64 e düstüm ama takildim artik aliyorum bide hicbirzaman sok diyet uygulamadim ,saglikli beslenmeye özen gösterdim, elimden geldigi kadar sporda yapmaya calistim, cocuklarlada aksama kadar kosturuyorum yinede gram oynamiyor kizlar bu hafta tek alan benim galiba cezam neyse cekmeyede raziyim((
tfneyll (58,3/ / / % )
galanthus (71,3/ / / % )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / / / % )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % -1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )YENİ ÜYE HEDEF:58
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )
Eternoenmi ( 68,4 / 68,1 / 0,3 / % 0,43 ) YENİ ÜYE HEDEF:63
kuzucum çok güzel vermişsin tebrik ederim.
Merhaba güzel takımımm :)
Ben bugün de dünün hemen hemen aynısını yedim,hemen önce menümü paylaşayım
Sabah
2 ekmek
2 peynir
domates,salatalık
4 zeytin
ara
1 galeta
öğlen
8yk nohut
1 ekmek
1 kase yoğurt
akşam
8yk taze fasülye
1 kepçe domates çorbası
1 ekmek
günaydın arkadaşlar
satırarası bi memlekete gidicem demiştim ama bu kadar netten ayrı kalacağımı düşünmediğimden kaptanım kuzuma haber bırakmadım özür dilerim.
ve tartımı getiremedim annemin tartısının ise 2 kilo fazla tarttığını biliyorum.
bu tartıda 69 gördüm sabah.
haftaiçi 67,1 gelmiştim.
isterseniz 67.5 olarak alalım. içim rahat olsun.
tekrar yazıyım ben kilomu 58,400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?