tfneyll (58,3/ 58,4 /-0,1 / % -0,17 )
galanthus (71,3/ 71,4 / -0,1 / % -0,14 )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / 65,4 / 0 / % 0 )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % -1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )YENİ ÜYE HEDEF:58
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )
Eternoenmi ( 68,4 / 68,1 / 0,3 / % 0,43 ) YENİ ÜYE HEDEF:63
4.TAKIM ORTALAMASI: 0,16
Herhalde sonuncu oluruz...
o zaman bir kötü haber de benden 79 idim salı günü,bugün 78,8 sadece 200 gr gitmiş
Hep bu sıcak hava yüzünden ama ,bir spora başlayabilsek alıp gideceğiz,1.oluruz ben inanıyorum.Çünkü ben sporla çok çabuk kilo veriyorum,benim gibi olan çoktur.Söz veriyorum takım arkadaşlarım elimden geleni yapacağım şu havalar birazcık serinlese...Korkuyorum çünkü sıcakta mazallah kalp krizi filan geçiririmYaşa bakmıyor biliyorsunuz böyle şeyler.
tfneyll (58,3/ 58,4 /-0,1 / % -0,17 )
galanthus (71,3/ 71,4 / -0,1 / % -0,14 )
kuzusununzuzusu (70 / 69,3 / 0,7 / % 1 )
burcezgi ( 65,4 / 65,4 / 0 / % 0 )
pegasus07 ( 63,7 / 64,4 / -0,7 % -1,09 )
gunesIM84 ( 83,8 / 83,2 / 0,6/ % 0,71 )YENİ ÜYE HEDEF:58
şuleoz ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / % 0,58 )
Eternoenmi ( 68,4 / 68,1 / 0,3 / % 0,43 ) YENİ ÜYE HEDEF:63
4.TAKIM ORTALAMASI: 0,16
Herhalde sonuncu oluruz...
o zaman bir kötü haber de benden 79 idim salı günü,bugün 78,8 sadece 200 gr gitmiş
Aynen canım haklısın bende aynı şeyden korkuyorum ama akşam saatlerinde yürüyüş iyi oluyor. Hafif tempolu,çok yorulmadan 1 saat yürümenin çok faydasını gördüm.Hep bu sıcak hava yüzünden ama ,bir spora başlayabilsek alıp gideceğiz,1.oluruz ben inanıyorum.Çünkü ben sporla çok çabuk kilo veriyorum,benim gibi olan çoktur.Söz veriyorum takım arkadaşlarım elimden geleni yapacağım şu havalar birazcık serinlese...Korkuyorum çünkü sıcakta mazallah kalp krizi filan geçiririmYaşa bakmıyor biliyorsunuz böyle şeyler.
Bu yarismada gruplarin dereceye girmesinin veya girememesinin sonuclari ne?
Haftaya kilo vermiş olacağına söz veren var mı
gunesIM84
Tatlım ben senden çok umutluyum,maşallah çok güzel menülerin var.
Takıma ve en önemlisi kendine çok şey katacağına inanıyorum,listede ilk haftandı,umarım burdan güzel sonuçlarla ayrılırsın
Günlük aldığım enerjiden 500 kalori azaltsam haftada yarım kilo eder, daha fazla vermenin sakıncalı olacağını düşünüyorum zaten, sonuçta her öğündetıka basa yiyen biri değilim :)Eternoenmi
Bu deneme sürecinde seni yeterince takımda göremediğimi düşünüyorum canım,
beslenme düzenin ve sporunla ilgili bişeyler oturtamadım kafamda.
Sen zaten neyi ne kadar yemen lazım daha iyi bilirsin ona laf yok:)) ama sanki daha fazlada verebiliriz gibi
Konun seninlede çok alakası var çünkü cumaya seni listeye alıyorum:))Biliyorum konunun şu an benle ilgisi yok ama burnumu sokmadan duramıyorumBen veririm eğer regl olacağım o sorun yaşatmazsa
teşekkür ederim canım... şimdi gaza geldim işte
inşallah haftaya hepimiz daha fazla vereceğiz.. ramazanın ilk haftası olduğu için böyle oldu bence..
bu hafta alışmış olacağız...
Keşke bunu dün listeye alınmadan söyleseydin canım,haftaya seni izine çıkardığımızda etkileyeceksin yinede.Günlük aldığım enerjiden 500 kalori azaltsam haftada yarım kilo eder, daha fazla vermenin sakıncalı olacağını düşünüyorum zaten, sonuçta her öğündetıka basa yiyen biri değilim :)
Ve sanırım önemli olan kilo veremesek de bulunduğumuz kiloyu korumak diye düşünüyorum :)
Hergün menü yazmak zoruma gidiyor açıkcası tembel bir insanım yalan yok
Yarın yine şehir dışından misafirlerimiz gelecek ve 1 ay bizdeler.. Bu durumda belki hiç giremeyebilirim, sporumu da yapamayabilirim, yediğime içtiğime her halukarda dikkat ederim ama bu kilo kaybettirecek kadar olamayabilir, çünkü bu bir ay içinde tatile de gideceğiz..
İsterseniz 1 aylığına beni saymayın takımda, ben yine vakit buldukça birşeyler paylaşırım fakat çoğu zaman vakit bulamam o kalabalığın içinde..
Eylülden itibaren çok iyi bir dönüş yapacağıma inanıyorum ama :)
Yok canım neden kızalım,hiç yemeden yapamıyorsan ye tabiki. Miktarına dikkat etmen yeterli,sen zaten dozunu ayarlarsın.Ben bugün kü menümü de paylaşayım
sabah
2 etimek
1 peynir
ara
1 tane salatalık
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
akşam
8 yk bulgur pilavı
salata
2 ekmek
kızlar bana kızmayın ben ekmek yemeden kilo veremiyorum .Daha önce çok denedim.Belli bir miktar yemem gerekiyor.
Haftaya hepimiz çok güzel zayıflıycaz merak etmeyin.Hadi bir silkelenin ve kendinize gelin.Kafanıza takmayın neden zayıflayamıyorum diye! Psikoloji gerçekten çok önemli ! Kafaya taktığımız an veremiyoruz maalesef,ama inanın 1.olacağımıza .Haydi bastırınn :)
Menümü paylaşmayı unuttum
Sahurda
çavdar ve kaşarla yağsız tost
domates
peynir
1 çay bardağı süt
iftarda
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık fasulye yemeği
biraz karpuz
ve maalesef dondurma yedim :/
2ltye yakın su
Sporum,
100 sopa ve 100 yan yaptım bu kadar oldu bugünlük
her şeyi okudum ama tek tek cevap yazamam şu an işteyim canım iş başvurum kabul edildi biğr kaç gündür bununla ugraşıyordum yazamadım. emreyle sürekli kavga ediyoruz moralim sıfır....
Çizelgende 61 de kaldı canım :)
Sonuç listeleri açıklanmadı henüz ama ben bi baktım şöyle,sondan derece yaparız.
Bu hafta neden böyle oldu kızlar,kimse doğru düzgün kilo verememiş,hatta almış.
Allahtan listeye yeni giren arkadaş biraz olsun toparladı.
tfneyll
Vermen gerekenler azaldıkça durum zorlaşıyor tatlım bunun farkındayım,sen artık çok daha düşük rakamlarla ilerleyeceksin. Artık önemli olan kilo almadan ilerlemen.
Haftada 500gram bile versen yeridir artık,şunun şurasında 4 kilo fazlan kalmış,bundan sonrası seni yoracak ama sabredersen hepsiiii gidecek :)
Rakam istediği kadar düşük olsun önemli değil,yeterki her hafta bi öncekinden biraz daha eksik ol. Düğününe kadar istediğin kiloya ulaşmana hiç engel yok
galanthus
Tatlım tatil sana yaramadı galiba,ben tartıda sorun yaşadığını düşünüyorum. Eve döndüğünde,hem beslenme düzenin hem sporun hemde tartıdaki sorun çözüiecek ve eminim çok daha güzel sonuçlar alacaksın. Dönüş ne zaman ?
pegasus07
Ben aslında senin menülerinide sporunuda beğeniyorum canım,kilo vermemen için bir engel yok gibi. Neden böyle sonuç aldığını bende anlamıyorum,daha önce bundan daha az kalori mi alıyordun? Düşürdüğün halde neden kilo vermeyesin bilmiyorum.
Kaptanımız prensesperi çok az yediği halde kilo veremiyordu canım,doktora gidip tahlil yaptırdı.Hatta şuan bu yüzden takımda değil
Eğer birkaç hafta daha düzenli beslendiğin halde hiçbir kıpırdama olmazsa sende bir doktora görün derim ben.Sağlık herşeyden önemli.
gunesIM84
Tatlım ben senden çok umutluyum,maşallah çok güzel menülerin var.
Takıma ve en önemlisi kendine çok şey katacağına inanıyorum,listede ilk haftandı,umarım burdan güzel sonuçlarla ayrılırsın
şuleoz
Şulem belki düzgün bir tartıda bakılsa daha çok daha eksik çıkabilirdin,nedense içime öyle doğuyor...bence kilon daha az:))
Eternoenmi
Bu deneme sürecinde seni yeterince takımda göremediğimi düşünüyorum canım,
beslenme düzenin ve sporunla ilgili bişeyler oturtamadım kafamda.
Sen zaten neyi ne kadar yemen lazım daha iyi bilirsin ona laf yok:)) ama sanki daha fazlada verebiliriz gibi
Hadi haftaya hepimiz ekside olalım,öyle uçuk rakamlarla değil.Takımın kaçıncı olduğuda önemli değil,hepimizi hedefimize biraz daha yaklaşmış olalım yeter.
Kaybımız en fazla 1kilo olsun zaten,fazlasını veripte kendimizi hırpalamaya gerek yok.
Ben haftada bir kilo versem okula istediğim kiloda başlayabilirim,çok heyecanlanıyorum böyle düşününce
Etap 8.si olmuşuz,maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?