Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüüm :)

Sahurda

Çavdar ekmeği ve kaşarla tost
domates
peynir
1 çay bardağı süt
bir tane çavdar ve çok az salata

iftardaa

4-5 kaşık bezelye yemeği
1 kase muhallebi
3 kaşık yoğurt
2 tane hurma
Yine dondurma yedim dayanamadım kuzu bana hakediyorsun falan deme kız bari de ben başka kaçamak yapmıyım

2lt su

Callan'ın karın-bel-bacak egzersizlerini yaptım sadece

Merhabalar etap 8.si takım arkadaşlarım :) Bu hafta sekizdik,haftaya ilk 3teyiz inanıyorummmm.Ama bizim takımın ortak yanları var farkında mısınız?

Ben mesela şunu farkettim; çoğumuz sıcaktan çok etkileniyoruz ve maalesef spor yapamıyoruz bu yüzden.Ben geçen diğer takımların sayfalarına biraz göz gezdirdim,hepsi maşallah sporuna devam ediyor..
Bu şu demek ancak,biz gerçekten farkında olmadan bir takım olmuşuz :)
Bu demek ki bayramdan sonra en garanti( hava baya normale gelir :) ) artık bizim sezonumuz başlar :)

Ben çok geç bakabiliyorum foruma bu arada,bu kusurumu görmezseniz sevinirim :) Bir de her yazılanı okumaya çalışıyorum ama
,herkese cevap yazamıyorum,pek bir yeniyim de forum aleminde,yanlış birşeylere basmaktan korkuyorum :)

Selamımı verdikten sonra menüme geçeyim

Öncelikle itiraf etmem gereken birşey var ki bugün sebze yemedim
Ailem oruç tutuyor ve iftarda tabi ki onların canı özel birşey isterse o yapılıyor :)
Bugün kahvaltılık tarzı birşeyler yedik ,yanında yine salatamı yedim ama,sebze yemeği eksikliğim oldu

sabah
2 etimek ( bir süre etimek yiyeceğim,değişiklik olsun diye)
2 dilim peynir
domates ,salatalık

ara
1 salatalık

öğlen
1 kase yoğurt
6yk bulgurpilavı

akşam
4-5 zeytin
salata
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir

şöyle bir baktım da özeleştirimi hemen yapayım :)
Çok sağlıksız bir gün geçirmişim
Yine beyaz peynir ve yoğurt biraz durumu kurtarmış :)

Bu arada kuzusununzuuzusu (doğru yazdım umarım :) ) dediğin doğru,katı şekilde birşeyleri kısıtlarsak,tamamen çıkartırsak diyetten olmaz ! Ama sınır koyarsak,azaltırsak,hem nefsimizi köreltmiş oluruz,hem tadını almış oluruz,hem kilo vermemize devam ederiz,hem de diyetten çabuk sıkılıp bıkmayız,uzun süreli devam ettirebiliriz!

Ben o yüzden sizlerden biraz daha rahat davranıyorum,amacım daha uzun süre çünkü,yolum sizden uzun

o yüzden ben abartmamak kaydıyla elbetteki :) salatama yağımı atıyorum,zaten tuz kullanma alışkanlığım yok,o yüzden yemeklerime tuz atmıyorum,bizde yapılan yemeklerde artık gelenekselleşen şey vardır 1 çorba kaşığı yağla pişirilir,öyle tencerenin dibi tamamen yağla kaplanmaz :) ve kaşık ucuyla tuz konur(evde kimsenin tuzla arası yok neyse ki) ama o ekmek mutlaka olur :) ama dediğim gibi sınırlı olarak var artık.Evet yeri geliyor beyaz da oluyor,diğerlerinden nefret etmemek için,değiştire değiştire yeme taraftarıyım.
Kısaca böyle işte benim diyet kavramım :)

Bu arada kızlar,regl döneminde kilo verdiğimiz belli olmaz,bu çok normaldir,çünkü vücudumuz 2-3 gün öncesi ile 3.-4.gününe kadar su tutar.Ancak şöyle de bir gerçek var,metabolizmamız en iyi bu dönemde çalışır,çünkü sürekli bir yapım halinde vücudumuz.İşte bu dönemde,hepimiz deliler gibi çikolata isteriz ama,birazcıkla yetinip,mümkün olduğunca rejime sadık kalarak bu dönemden çıkarsak,normalde verdiğimizden daha fazla kilo verme ihtimalimiz yüksektir.Yani bu durum bir avantajdır.E o kadar çile çekiyoruz,mükafatımız da olsun:)

Ama tabi tartı günü,bu dönemlere gelirse sıkıntı olabilir :) moral açısından :)

slm canlarım 3 gün aradan sonra pc başına oturabildim.geliyorum ama bişey yazaamadan geri yatağa atlıyodum..az kaldı 1 aya kadar toparlarım umarım kendimi
canmın istediği şeyi yemeye calışıyorum.kilo almamayada çalışıyorum.kızımı doğuralı 3 sene oldu ama cok cabuk unutmuşum zor olduğunu sanırımyoksa bi daha cesaret edemezdim sanırım:)
öpyrm hepinizi keyifli kilo vermelerrrr

canım benim üzülme aramız düzeldi.. ama ona bu kez malesef hak veriiyorum.. geçmişimle ilgili ben çok hata yaptım başlarda görmezden geldi, ama şimdi aramızlaki sevgi güçlendi ve beni daha fazla kıskanıyor o yüzden eskiden olanlar onu üzüyor.. oda böyle olsun istemiyor beni seviyor ama canı da yanıyor o yüzden alttan aldım şimdi çok iyiyiz maşalalh :)

iş yerinden yazıyorum kızlar ... şimdilik iş yeri de iyi gidiyor adette bitti, iş yüzünden spor yapamıyorum ama fırsat buldukça yapacağım artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
olsun onu gördükçe kendimle gurur duyuyorum düzeltiriz elbet değil mi yine yardım edermisin bana

bende söz veriyorum vericem bende gerçekten bak söz

aman ne güzel
Düzeltiriz tabiki canım
Sözünde gözümden kaçmadı :)))

iftar menümü yazıyorum..
bulgur pilavı cacık sebze yemeği biraz önce de kahve içtim azz şekerlii
Maşallah canım

Bu sefer kızıyorum zaten
sahurda tost yemişsin sonra yine çavdar.
iftarda muhallebi var ve arkasına dondurma,ama olmazki tüm kaçamaklar aynı anda
Olmadı bak bu,şurda 2gün içinde 2 dondurma 1 muhallebi çok fazla. Haftalık kaçamağı iki güne sığdırdın

Sorun olmaz canım istediğini yaz hepimize :)

Ben akşam yemeğinde o kadar ekmeği fazla buluyorum canım.
Tamam ihtiyacımız var onada ama sabah ve öğlen yesek sanırım daha doğru.Hadi olduki akşam yedik,bari 1 dilim olaydıııı

Her fırsatta gel canım özletme kendini

evet şistanbulda olacagım okul başlayana kadar malesef...

Bizi ihmal etmeyeceksin değil mi

Kahvaltı
zeytin,peynir,domates,salatalık,azıcık pide,çay

ara
türk kahvesi

17:00
1biber dolması,1kabak dolması,yoğurt

Ya ama regl dönemim yaklaşıyor ağrılarım başladı bile tutamıyorum kendimi Normalde nasıl beslendiğimi görüyorsunuz çok rahat tutarım kendimi yasaklara karşı ama bu sefer olmuyor Atlatsam şu dönemi de kurtulsam..

Ama o dönemi kaçamaksız atlatsan ne kadar karda olursun biliyor musuuuuun

Neden vaktin yok canım? Acelen ne:26:

Biliyorsunuz daha önce de söyledim, benim bu yıl üniversite hazırlık yılım yani lise son senem. 23 ağustostan itibaren dersanem başlıyor ve çok sıkı bir çalışma temposuna uyucam kilo almamaya çok çabalıcam malum okul-dersane çok bozuyor düzenimi ama en fazla koruyabilirim kilo verebiliceğimi sanmıyorum bu yıl içinde

-

Menüm

Sahurda

1 tane hurma
Çavdar ekmeği ve kaşarla yağsız tost
Domates
Peynir

İftarda

Yarım kase mercimek çorbası
2 tane hurma
4 kaşık sebze yemeği
1-2 kaşık yoğurt
Tavuk pirzolanın tadına baktım sadece çok çok az yedim

2lt su

Sporum,
Callanetics tamamladım !! 5 gündür verdiğim gereksiz moladan sonra kendimi topluyorum ne kaçamak ne sporsuz menü görmek istemiyorum

Bu da cezam olsun 100 sopa+100yan yapıyorum

Son düzenleme:
Ben bu saatlerde kendimi 'kadınlar klubü mahallesiinin,4.Takım sokağının sserserisi' gibi hissediyorum.Bir başıma forumdayım :)

Hemen menümü yazayım ,daha fazla serserilik etmeyeyim :)

Sabah
2 etimek
1 peynir
domates,salatalık

ara
1 şeftali

öğlen
2 ekmek
salata
4 köfte

ara
1 armut
1 şeftali
(meyveye hayır diyemiyorum :) )

akşam
1 kase çorba-domates
1 ekmek

ara
azcıcık dondurma :)

Canım ben bu sene evde sınava hazırlanmıştım.Başta herşey iyiydi,ne kilo aldım ne kilo verdim(o zamanlar tabi zayıftım) daha sonra bayram girdi araya ve ben ipin ucunu kaçırdım.Tabi ders çalışmalar devam ettiği sürece hiç hareketsiz bir yaşam sürdüm nerdeyse,maalesef o aldığım kilolar kaldı
Şimdi onları vermeye çalışıyorum.
Ders çalışma sürecinde ipin ucunu kaçırmazsan,kilo almazsın,ekstra spora gerek duymazsın bile,zaten çok yoruluyorsun koşturmacada.

Sürekli oturuyoruz, arada bir haftalık gezmelerimiz var onu da sınav sürecinde yapamıyoruz. Ben bu yıl sene içinde tam 9 kilo aldım

dün ki menümü yazayım sahur yok,

iftar: 1 kase çorba, 1 dolma, 1 yem kasık makarna.

suyum 1 bucuk litre spor yok ama bütün gün ayaktayım iş yerinde eve gderken 20 dakika yürümem gerekiyor dönüşte de öyle...

şu an şişliye taşındım internetim yoık orada sadece iş yerşinden girebilyorum zamnım oldukça biraz ihmal ediyor olabilirim sizi :/

slm kizlar kisa bir süreliginede olsa zaman bulup geldim.tatil iyi gidiyor yediklerime dikkat ediyorum spor pek yapamiyorum sadece yürüyüs tatil uzadi bu arada haftayada olmayabilirim hepinizi öptüm :))
bu günki menüm
sabah
1 fincan sekersiz ve sütsüz kahve
ögle
1 haslanmis yumurta 1 domates
aksam
1 parca izgara tavuk, salata,1 bardak meyvesuyu
aralarda yesil cay ve 5 i bir yerde cayi
cuma sabahi tekrar gelirim
bu arada net gitti msj geldimi bilmiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…