- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
canim arada nefsini köreltmek icin 1 parca caninin istedigi birseyler yiyebilirsin tabi asiriya kacirmadan
en azindan rüyanda pasta börek yerine beyaz atli prensini görürsün belki :)))
Birazdan çıkıp annemin sonuçlarını almaya gidecem,dua edin temiz çıksın:26:
akşamları çıkabilirsem yürüyorum işte.kola fazla olmus cnm börekte 1 tane olsaydi tadidndan yenmezdi o zaman :))
spor yapiyormusun cnm ?
Hani börekler valize sığmamıştıııı
Valla benim gelemeyişim kaçmaktan değil :)
Perşembe iftar öncesi ve cuma sahur öncesi bakıp hangisini isterseniz onu bildirin derim ben :) Yani size kalmış,sanırım her takım bunu kendi içinde çözdü.
Yarın herkes buradayken söylemek istiyordum ama genelde siz benden daha erken kalktığınız için sabah çok erken burada oluyorsunuz. Bence takımda genel bir sorunumuz var. Şu son 2 güne bakarsanız bir sayfa bile doldurmaya baya zorlanmışız farkındaysanız. Bunun da kaçamaklarımıza etkisi var sadece ben değil herkes için geçerli bence. İlk haftamda genelde öğlende olsa bir iki kişi burda oluyordu menülerinizi görünce gaza geliyordum ya da biri yorum yapınca, bir şey söyleyince haklı diyip kendimi topluyordum. Ben bunun tüm takımca etkili olduğunu düşünüyorum :)
Mesaj sayılarımız çok az, genel bir liste yapılmadığı içinde bunun farkına geç varıyoruz. Biraz arada kaynıyor bu mesele gibi geliyor. Ben genelde yazmaya çalışıyorum geçen gün dışında o gün gelmeye fırsat bulamadım sadece 1 gün. Menülere, yazılanlara illa ki bir tebrik dahi olsa cesaretimizi arttırmak için yazılması gerektiğini düşünüyorum ki hep bunun için uğraştım :) Ama karşıdan da insan biraz bekliyor şu mesajlarım geceye kaldı onun dışında peş peşe mesajlar yazılıyor ve kendi kendime konuşuyormuşum gibi oluyorum dediğim gibi şu mesajlarımın dışında tabiiki gece kimseden bir şey beklemiyorum.
Ben fikrimi sunmak istedim sadece herkesin de bu konudaki fikrini paylaşıcağına eminim sadece biraz birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?