Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün sabah zeytin,peynir,domates,salatalık,1dilim ekmek ve çay vardı kahvaltımda

ikindi gibi
kuşbaşı yedim bol salatayla

bugün sabah yoldaydım maalesef 1pizza kılıklı poaça

öğleden sonra

en küçüğündeeeen pizza

canim arada nefsini köreltmek icin 1 parca caninin istedigi birseyler yiyebilirsin tabi asiriya kacirmadan
en azindan rüyanda pasta börek yerine beyaz atli prensini görürsün belki :)))

Benim öyle yasaklarım yok aslında canım, herşeyden yerim az az ama başladım mı duramıyorum şu son günlerde o yüzden yemesem daha iyi

Sahurda

2 dilim çavdar ekmeği
Domates
Yeşil zeytin
Peynir
1 tane hurma

İftarda

1 kase mercimek çorbası
2-3 kaşık yoğurt
Dünkü kabağın yarısı
2 tane hurma

2lt su

kızlar ben geldim geriye dönmeye yine zamanım yok kusura bakmayın ama artık burdayım yoğunluk gitti menülerimi paylaşıp size zaman ayırmaya başlıycam tekrardan tabi yine sıkıntı olacaktır fakat eskisi gibi burdayım sizleride çok özledimmm

Hergün son sanıyoruz ama yine bir işlem gerekiyor,dün yapılanların sonucunu bugün almaya gidecem.
Bir hastaneden sonuç alıp diğer hastanedeki doktora götürcem,bide biz ilçede oturuyoruz merkez uzak git-gel-git gel bi tuhaf olduk.
Umarım bugün bütün işlemler hayırlısıyla sonuçlanır. Anneciğimde gide gele daha beter oldu bu sıcakta,şu hastaneler hasta olmayanıda hasta ediyor vallahi.

Dün sabah domates,salatalık,peynir,zeytinli güzel kahvaltı yaptım

sonra bi ara türk kahvesi

gerisi yok...

akşam çok geç döndük ve direk yattım...çok yorgunum.

Bu hafta annemin sağlık sorunları nedeniyle çok ihmal ettim takımı,
ama maşallah kendi kendinize idare etmişsiniz
Kızlar bu ne böyleee,hiçkimse gelip bişe yazmıyor hepimizin birden mi işi çıktı anlamadımki...
Lütfen hemen kendimize gelelim

dün sahurda 2 yumurtalı kahvaltımı yaptım çorbayla.. ama ekmeği fazla kaçırdım sanırım hiç yemesem daha iyi olacak gibi:26::26::26:
iftarda ise salata ve türlü yedim.. akşama misafirlerim geldi 1 dilim sütlü irmik tatlısı yedim..
dün call yapamadım.. bugün devam

kızlar ben mecburi izin istiyorum :/ okul başlayana kadar eylül 30 dönecegim burda evde netim yok ve çalışıyorum zatne baskülüm de yok atrılamıyorum diyete devam tabi ama yazamıyorum pek o yüzdne kusura bakmayın :/

Benim 3 gündür bilgisayarımda sorun vardı.Yoksa geç de olsa gelip mutlaka bişeyler yazıyordum ama yazamadım.Bir aksilik olmazsa gece yine uğrayacağım :)

kola fazla olmus cnm börekte 1 tane olsaydi tadidndan yenmezdi o zaman :))
spor yapiyormusun cnm ?
akşamları çıkabilirsem yürüyorum işte.

:26::26::26::26:

anasının kızı işte. anneminyanındayım ya. ben yapmasam o yapıyor...
inşallah annnenin sonuçları iyi çıkar canım.
tartıma pek güvenmiyorum ama. idare edecez artık. bu akşam bi tartılayım.
haftaiçi güvendiğim bir tartıyı kullandım. cuma günü için yanılmadığımı gösterdi.

dün iftar

çorba
kabak
yoğurt
pide
salata
azcık pırasa turşusu

fındık
meyve
tatlı

sahur
çorba
kabak
yoğurt
pide

Fena dökülüyoruz kimsecikler yok.

Sabah

Kaşarlı yağsız tost
Biraz peynir
Yeşil zeytin

Öğle

Sandviç beyaz ekmekle
Kola

Akşam

1 kase mercimek çorbası

Hoş bir gün olmadı.

Sabah bildirim yapacağız biliyorum ama ben önceden kendi değerlendirmemi yapmak istiyorum. İlk hafta 1.2 kilo verdim ve zaten diyet sürecimde genel olarak haftada 0.7-1.5 arasında kilolar verdim hep, ama bu hafta dondurmalar,muhallebiler, kolalar, beyaz ekmekler açıkçası ne olsa kardır diyorum. Kilo aldığımı düşünmüyorum çünkü akşam yemeklerini kaçamaklardan sonra iyi tuttum. En azından dengelemeyi biraz başardığımı düşünüyorum ve yarım kilo en azından vermişimdir umarım diyorum yoksa çok kötü olacak bu hafta benim için. Sporu 1-2 defa yaptım o da felaket. Ve şu an çok fazla şişkinliğim var regl olmayı bekliyorum tartıdan önce olsam şu şişkinlikten kurtulsam bari diyordum ama o umudum da fos oldu.

Yarın sabah sonucu gördükten sonra da iyi bir ayar çekicem kendime diye düşünüyorum.

Yarın herkes buradayken söylemek istiyordum ama genelde siz benden daha erken kalktığınız için sabah çok erken burada oluyorsunuz. Bence takımda genel bir sorunumuz var. Şu son 2 güne bakarsanız bir sayfa bile doldurmaya baya zorlanmışız farkındaysanız. Bunun da kaçamaklarımıza etkisi var sadece ben değil herkes için geçerli bence. İlk haftamda genelde öğlende olsa bir iki kişi burda oluyordu menülerinizi görünce gaza geliyordum ya da biri yorum yapınca, bir şey söyleyince haklı diyip kendimi topluyordum. Ben bunun tüm takımca etkili olduğunu düşünüyorum :)

Mesaj sayılarımız çok az, genel bir liste yapılmadığı içinde bunun farkına geç varıyoruz. Biraz arada kaynıyor bu mesele gibi geliyor. Ben genelde yazmaya çalışıyorum geçen gün dışında o gün gelmeye fırsat bulamadım sadece 1 gün. Menülere, yazılanlara illa ki bir tebrik dahi olsa cesaretimizi arttırmak için yazılması gerektiğini düşünüyorum ki hep bunun için uğraştım :) Ama karşıdan da insan biraz bekliyor şu mesajlarım geceye kaldı onun dışında peş peşe mesajlar yazılıyor ve kendi kendime konuşuyormuşum gibi oluyorum dediğim gibi şu mesajlarımın dışında tabiiki gece kimseden bir şey beklemiyorum.

Ben fikrimi sunmak istedim sadece herkesin de bu konudaki fikrini paylaşıcağına eminim sadece biraz birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum :)

Aynen takım ruhundan aşırı uzağız

ben de menümü paylaşayım.
sabah
2 etimek
1 dilim peynir
domates salatalık

ara
1 armut

öğle
ızgara köfte 3 tane
4 kaşık patates püresi

akşam
4kaşık pilav
salata
bir de puding ,1 haftanın ödülünü verdim kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…