Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım.. inşallah temiz çıkar sonuçları...
İrmik tatlısı masum bir kaçamak :) en azından sütlü tatlı,hem oruç tutuyorsun böyle küçük ödüllere ihtiyacın olur zaman zaman.dün sahurda 2 yumurtalı kahvaltımı yaptım çorbayla.. ama ekmeği fazla kaçırdım sanırım hiç yemesem daha iyi olacak gibi:26::26::26:
iftarda ise salata ve türlü yedim.. akşama misafirlerim geldi 1 dilim sütlü irmik tatlısı yedim..
dün call yapamadım.. bugün devam
Farkındayım canım zaten,gelemiyorsun hiç.kızlar ben mecburi izin istiyorum :/ okul başlayana kadar eylül 30 dönecegim burda evde netim yok ve çalışıyorum zatne baskülüm de yok atrılamıyorum diyete devam tabi ama yazamıyorum pek o yüzdne kusura bakmayın :/
Benim 3 gündür bilgisayarımda sorun vardı.Yoksa geç de olsa gelip mutlaka bişeyler yazıyordum ama yazamadım.Bir aksilik olmazsa gece yine uğrayacağım :)
Canım çok teşekkür ederimakşamları çıkabilirsem yürüyorum işte.
:26::26::26::26:
anasının kızı işte. anneminyanındayım ya. ben yapmasam o yapıyor...
inşallah annnenin sonuçları iyi çıkar canım.
tartıma pek güvenmiyorum ama. idare edecez artık. bu akşam bi tartılayım.
haftaiçi güvendiğim bir tartıyı kullandım. cuma günü için yanılmadığımı gösterdi.
Sahurda iftar gibi dolu sanki be şulem :)dün iftar
çorba
kabak
yoğurt
pide
salata
azcık pırasa turşusu
fındık
meyve
tatlı
sahur
çorba
kabak
yoğurt
pide
En kötüsü öğle galiba canım,hem beyaz ekmekli sandvi. hemde kola çok fenaaaFena dökülüyoruz kimsecikler yok.
Sabah
Kaşarlı yağsız tost
Biraz peynir
Yeşil zeytin
Öğle
Sandviç beyaz ekmekle
Kola
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Hoş bir gün olmadı.
Bende bugün kendime bi çeki düzen verecem canımSabah bildirim yapacağız biliyorum ama ben önceden kendi değerlendirmemi yapmak istiyorum. İlk hafta 1.2 kilo verdim ve zaten diyet sürecimde genel olarak haftada 0.7-1.5 arasında kilolar verdim hep, ama bu hafta dondurmalar,muhallebiler, kolalar, beyaz ekmekler açıkçası ne olsa kardır diyorum. Kilo aldığımı düşünmüyorum çünkü akşam yemeklerini kaçamaklardan sonra iyi tuttum. En azından dengelemeyi biraz başardığımı düşünüyorum ve yarım kilo en azından vermişimdir umarım diyorum yoksa çok kötü olacak bu hafta benim için. Sporu 1-2 defa yaptım o da felaket. Ve şu an çok fazla şişkinliğim var regl olmayı bekliyorum tartıdan önce olsam şu şişkinlikten kurtulsam bari diyordum ama o umudum da fos oldu.
Yarın sabah sonucu gördükten sonra da iyi bir ayar çekicem kendime diye düşünüyorum.
Yarın herkes buradayken söylemek istiyordum ama genelde siz benden daha erken kalktığınız için sabah çok erken burada oluyorsunuz. Bence takımda genel bir sorunumuz var. Şu son 2 güne bakarsanız bir sayfa bile doldurmaya baya zorlanmışız farkındaysanız. Bunun da kaçamaklarımıza etkisi var sadece ben değil herkes için geçerli bence. İlk haftamda genelde öğlende olsa bir iki kişi burda oluyordu menülerinizi görünce gaza geliyordum ya da biri yorum yapınca, bir şey söyleyince haklı diyip kendimi topluyordum. Ben bunun tüm takımca etkili olduğunu düşünüyorum :)
Mesaj sayılarımız çok az, genel bir liste yapılmadığı içinde bunun farkına geç varıyoruz. Biraz arada kaynıyor bu mesele gibi geliyor. Ben genelde yazmaya çalışıyorum geçen gün dışında o gün gelmeye fırsat bulamadım sadece 1 gün. Menülere, yazılanlara illa ki bir tebrik dahi olsa cesaretimizi arttırmak için yazılması gerektiğini düşünüyorum ki hep bunun için uğraştım :) Ama karşıdan da insan biraz bekliyor şu mesajlarım geceye kaldı onun dışında peş peşe mesajlar yazılıyor ve kendi kendime konuşuyormuşum gibi oluyorum dediğim gibi şu mesajlarımın dışında tabiiki gece kimseden bir şey beklemiyorum.
Ben fikrimi sunmak istedim sadece herkesin de bu konudaki fikrini paylaşıcağına eminim sadece biraz birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum :)
Haftanın ödülünü cuma tartısan sonra versek ya kendimize:) cuma-cumartesi ödül günü olsun :)ben de menümü paylaşayım.
sabah
2 etimek
1 dilim peynir
domates salatalık
ara
1 armut
öğle
ızgara köfte 3 tane
4 kaşık patates püresi
akşam
4kaşık pilav
salata
bir de puding ,1 haftanın ödülünü verdim kendime :)
bugün tartı günüüüü....
sahurda çorbamı içtim çayımı içtim menemen yedim...
iftarda tavuk ciğer ve salata vardı.. pideyi artık yemiycem. kepek ekmeği günde 1 dilim yiycem.. off yaa bayrama güya 79.9 olacaktım.:2::2: bu gidişle 83den inemiiycem aşağı
tam geldim diyorum seviniyorum yok yine bir sıkıntı çok yoğun ve çok yoruldum artık ben....kızlar nerelerdesiniz yahu merak ediyorum hepinizi kuzucuk kilommmmm
58,4 galiba yine duraklama dönemindeyim bune böle yahu pufffff
Selam.ben Pegasusun eltisiyim. O tatilde oldugu icin tlfon edip söylüyor ne yazacagimi, bende yaziyorum.Daha önceki mesajlarida onun araciligiyla yazdim.Bu Gün tarti günüymüs kilosunu bildirmek istiyom.
62.4
2 gün öncede yazdim kuzusununkuzusu Pegasus 1 hafta daha gelemiyor ama yine kilosunu bildirecek.
Hepinize iyi günler...
tfneyll (58,4/ 58,4 / 0 / % 0 )
galanthus (71,3/ 71,3 / 0 / % 0 ) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
kuzusununzuzusu (69,3 / 69 / 0,3 / % 0,43 )
burcezgi ( 65,4 / 65,4 / 0 / % 0 )
pegasus07 ( 64,4 / 62,4 / 2 / % 3,10 )
gunesIM84 ( 83,2 / / / % )
şuleoz ( 67,5 / / / % )
Eternoenmi ( 68,1 / 68,1 / 0 / % 0 ) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
Aslli (
rambosahika (
Aslı ve rambosahika
gecen cumaki kilonuzu ve hedefinizide belirtin oldu mu şekerlerim
ben de menümü paylaşayım.
sabah
2 etimek
1 dilim peynir
domates salatalık
ara
1 armut
öğle
ızgara köfte 3 tane
4 kaşık patates püresi
akşam
4kaşık pilav
salata
bir de puding ,1 haftanın ödülünü verdim kendime :)
ben aynı geçmek istiyorum. 67.5
şu tartıyla anlaşamıyoruz 68 çıkarıyor.2 eksiltsem 66. o da imkansız görünüyor.
aynı geçmek en iyisi.
haftaya nasıl çözcem şu tartı işini bilmiyorum.
bence de msj sayımı başlatmalıyız.
geçen haftaki kilo 83.2
bu haftaki kilo 83.0kaplumbağa hızı
fark yüzdesi %0.2
iftar:
çorba
fasulye
pilav(1-2 kaşık)
pide
2 atom(bazı yerlerde beze denen şeye benziyor. yumurta akından yapılıyor. çok seviyoorum. 1 tane yiyim diye herkese bi tane aldım ama ilk fırsatı değerlendirip birininkini yedim)
sahur
bol fasulye
ben de pideyi kaçırıyorum, diğer yemekleri az az yiyorum.artık pideye dikkat kesilcem.
canım ben de tartımı arada bir kontrol ederim. sen de yap istersen. ağırlığından emin olduğun bir şeyi mesela 1lt süt yarım lt su gibi ben 1 kiloluk dambıllarımı kullanıyorum... neyse işte onu tartıya koyup tartının eksik mi fazla mı tarttığını anlıyorum..sorun yok yani
tam geldim diyorum seviniyorum yok yine bir sıkıntı çok yoğun ve çok yoruldum artık ben....kızlar nerelerdesiniz yahu merak ediyorum hepinizi kuzucuk kilommmmm
58,4 galiba yine duraklama dönemindeyim bune böle yahu pufffff
gunesIM84 ( 83,2 / 83 / 0,2 / % 0,24 )
şuleoz ( 67,5 / 67,5 / 0 / % 0 )
Aslli (
rambosahika (
Canım pide iradeyi zorluyor gerçekten:)Hele bide akşam sıcak sıcak gelmez mi
Aç değilken bile insanın yiyesi geliyor,en iyi uzak durmak
gunesIM84 ( 83,2 / 83 / 0,2 / % 0,24 )
şuleoz ( 67,5 / 67,5 / 0 / % 0 )
Aslli (
rambosahika (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?