- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Kesinlikle doğru canım ya valla haksızlık,hepimiz az az versek kesin derecedeydik.Pegasusa azıcık destek versek yeterdi :)takımımızın medarı iftiharı PEGASUS.
seni tebrik ediyorum.
kızlar haftaya hepimiz 0,5 kilo verelim en azından. ne dersiniz.pegasusa ayıp yani:)
Bundan sonrasını karlı çıkarki bayramın bayram olsun canım,vicdan azabı çekmeyesin:)malesef öyle. gece de yemek düzenünde yeniyor kuzucum bizim evde.
2 kaşık 2 kaşık alıyorum da pide derdimiz.
15 günü gitti artık yediklerime saycam son 15 günde de.
Dediğim gibi dün akşamda hepimizde bir moral eksikliği hep bir kaçamak durumu var. Takım ruhuna sahip çıkmamız gerekiyor böylece pegasus'un verdiği 2 kiloyada ihanet etmiş oluyoruz.
Geçen hafta : 62.9
Bugün : 62.7
Hedef kilom : 55
Haziranın 15i gibi başladığım diyet sürecimdeki en kötü haftamdı, umarım şişkinliğimin de etkisi vardırda haftaya fazlasıyla veririm.
Kesinlikle doğru canım ya valla haksızlık,hepimiz az az versek kesin derecedeydik.Pegasusa azıcık destek versek yeterdi :)
Bundan sonrasını karlı çıkarki bayramın bayram olsun canım,vicdan azabı çekmeyesin:)
Bende bayrama en az 2 kilo vermiş girmek istiyorum,3 olsada olur fena olmaz hani
Bazen böyle oluyor canım,bende genelde hep haftada 1 verdim ama bu hafta verdiğime bak,metabolizma öyle makina gibi ilerlemiyor galiba.
Ama olsun,bu hafta durakladıysa haftaya neden atağa geçmesinki
Aslında ben kilo almadığıma sevindim, çünkü biliyorsunuz oruçluyken hiçbir şey yiyemiyordum o kadar az yemekten sonra normal düzene geçince alırım diye düşünmüştüm. Allahtan kurtardım akşam yemekleriyle. Durması normal ama o kadar kaçamakla
Kızlar hadi hepimiz bayram için hedef belirleyelim.
Hedefimize ulaşmak için 2 haftamız var,zaten bayramda ziyaretler sayesinde illaki kaçamak olacak.
En azından bunu vicdanımız rahat yapalım:) Bayrama kadar elimizden geleni yapalım,insan hedefine ulaşınca moral buluyor gerçekten.
O gazla geriside geliyor ve kaçamk yapmak bile istemiyorsunuz,emeğinize yazık edemiyorsunuz.
Öyleyse önce emek verip bayram hedefimize ulaşalım sonrada onu koruyalım.
İstediğiniz şeyi giyebilmenin mutluluğu,istediğiniz şeyi yemenin mutluluğundan çoook daha büyük
Ben bayrama en fazla 67 kiloyla girmeyi hedefliyorum. 67,1 bile olsa becerememiş sayarım kendimi.
Kabul eden herkes hedefini bildirsin
Tam 2 hafta+1 gün var, keşke bugün daha az çıksaydım daha kendimden emin söylerdim bunları çok emin değilim. Ama küsaratları hiç sevmem yeter artık 60 olmak istiyorum !!
Canım ama şişkinliğin varsa ve haftaya onu atacaksan çoook daha güzel bir yüzde alacaksın demektir bu.
Bak ben bi hafta çok fazla çıktım ertesi hafta o şişlik gidince 1,9 eksildim.
Normalde bir hafta için nerdeyse 2 kilo vermek çok fazladır,bu önceki haftanın şişliğinden kaynaklanıyordu.
Bu hafta kilo alma değilde bir tıkanma olduğunu düşünüyorsan bu gelecek hafta için güzel bir işaret:) değerlendir derim
merhaba ,
beni davet etmişsiniz geldim :)
inşallah hep beraber güzel bir şekilde zayıflarız
ben 81 kiloyum hedefim 72
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var
yani bütün gün koşturuyorum ama verceğime kilo alıyorum
bu arada herkes iyimi, nasılsınız arkadaşlar?
bu arada bugün cuma bildirim yapmıyormusunuz ? ramazan nedeniylemi?
Bence zor değil canım,kesinlikle yapabilirsin sen.Yeterki iste,ha gayretbiliyorum çok zor ama bayramda 79.9 istiyorum.. istiyorum istiyorum
Hoşgeldin canımmerhaba ,
beni davet etmişsiniz geldim :)
inşallah hep beraber güzel bir şekilde zayıflarız
ben 81 kiloyum hedefim 72
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var
yani bütün gün koşturuyorum ama verceğime kilo alıyorum
bu arada herkes iyimi, nasılsınız arkadaşlar?
Yapıyoruz canım,şuan çok eksiğimiz kalmadı zaten beklediğimiz 1 arkadaş var. Listeyi paylaşmak içinde 16:30'a kadar vaktimiz var.bu arada bugün cuma bildirim yapmıyormusunuz ? ramazan nedeniylemi?
Canım eğer o şişkinlikse illaki gidecek,hadi 3-5 günde gitmesinde 1 hafta sürsün 2 hafta sürsün.Korktuğum şey bazen şişkinliklerim çok uzun sürebiliyor. Eğer birkaç gün içinde kurtulursam inanıyorumki bayrama istediğim sonucu alıcam. Evet kilo almadım ama kendimi sanki kilo almış, karnım büyümüş gibi hissediyorum işte ama biliyorum hepimiz istediğimizi alıcaz :)
sağol canım iyiyim hoşbuldum :)
yavaş yavaş öğrenicez bakalım çok meraklı oldum gelir gelmez :)
Doğru canım***7. TAKIM 268. ETAP***[/COLOR]
SAPHIRA (85.2 / 84.8 / 0.4 / %0.47)
nev81 (84.2 / 83.5 / 0.7 / %0.83)
İpekyol(74.1/73.9/0.2/% 0.27)
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6 / 61.6 / 0 / 0%)
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7/79.7/0/%0)
maviyeşil (64.6/64.4/0.2/0.31)
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,2) mezun üye geri döndü
7. Takım Ortalaması: % 1.28
selam fıstıklar onay alabilir miyim
***7. TAKIM 268. ETAP***[/COLOR]
SAPHIRA (85.2 / 84.8 / 0.4 / %0.47)
nev81 (84.2 / 83.5 / 0.7 / %0.83)
İpekyol(74.1/73.9/0.2/% 0.27)
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6 / 61.6 / 0 / 0%)
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7/79.7/0/%0)
maviyeşil (64.6/64.4/0.2/0.31)
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,2) mezun üye geri döndü
7. Takım Ortalaması: % 1.28
selam fıstıklar onay alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?