Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu hafta hemen hemen hepimizin bir mazereti vardı ve takımı ihmal ettik.
Kimi tatilde kiminin işi yoğun.
Zaten yaz aylarında yoğunluk genelde azalıyor.
Bende annemin sağlık sorunları nedeniyle bütün hafta şehirdışına gidip geldim,bi taraftanda belirsizliğin getirdiği can sıkıntısı vardı.
Evde sorunlarım olduğunuda söylemiştim,bugün evdeki son küs çiftte barıştı:) Allah göstermesin bidaha

Dün hastane işlerimizde şimdilik sonuçlandı,pazartesi yine gideceğiz ama sabahtan akşama kadar hastanede kalmamızı gerektiren tetkikler bitti çok şükür.Sonuç olarakra tedavisi olan rahatsızlıklar çıktı şükür,belli bi yaştan sonra bazı şeylere gözyummak gerekiyormuş maalesef.
Keşke hep biz hastalansakta annemiz babamız bizimle ilgilense,rollerin değişmesi ne kötüymüş

Sonuç olarak ben artık burdayım:)
Tamam herkesin bi nedeni var ama ben burda olmak zorundayım değil mi:)
Tek başımada yazsam hergün burda olucam Allahın izniyle,gelip katılan olursa sevinirim
Gelemeyen arkadaşlardan pegasus biliyorsunuz paylaşım konusunda asla sorun çıkarmazdı,şuan tatilde,eminim gelince burası yine dolu dolu olacak.
Tfneyll zaten bir dönem takımı nerdeyse tek başına götürüyordu:) iş yoğunluğu azaldığında yeniden eski enerjisiyle aramızda olacağından şüphem yok.
Hepiniz yeni olduğunuz için tanımıyorsunuz ama şule tatilden döndüğünde onunda nasıl katkıları olduğunu göreceksiniz.
Güneşim asllı ve rambosahikaya diyecek sözüm yok zaten,maşallahınız var:))
Burcezgi'yi merak ediyorum,umarım bir sıkıntısı yoktur. Zeynep uğrasa keşke,en azından ondan haber alırdık.
Bu sessiz kalışın mutlaka bir nedeni vardır ve umarım can sıkıcı bişe değildir.

Biryerden başlamak gerek,başlangıçta bana düşer tabi:)
Ben artık elimden geldiğince burdayım,katılımızı bekliyorum

takımımızın medarı iftiharı PEGASUS.
seni tebrik ediyorum.

kızlar haftaya hepimiz 0,5 kilo verelim en azından. ne dersiniz.pegasusa ayıp yani:)
Kesinlikle doğru canım ya valla haksızlık,hepimiz az az versek kesin derecedeydik.Pegasusa azıcık destek versek yeterdi :)

malesef öyle. gece de yemek düzenünde yeniyor kuzucum bizim evde.
2 kaşık 2 kaşık alıyorum da pide derdimiz.
15 günü gitti artık yediklerime saycam son 15 günde de.
Bundan sonrasını karlı çıkarki bayramın bayram olsun canım,vicdan azabı çekmeyesin:)
Bende bayrama en az 2 kilo vermiş girmek istiyorum,3 olsada olur fena olmaz hani

Bazen böyle oluyor canım,bende genelde hep haftada 1 verdim ama bu hafta verdiğime bak,metabolizma öyle makina gibi ilerlemiyor galiba.
Ama olsun,bu hafta durakladıysa haftaya neden atağa geçmesinki

Aslında ben kilo almadığıma sevindim, çünkü biliyorsunuz oruçluyken hiçbir şey yiyemiyordum o kadar az yemekten sonra normal düzene geçince alırım diye düşünmüştüm. Allahtan kurtardım akşam yemekleriyle. Durması normal ama o kadar kaçamakla

Kızlar hadi hepimiz bayram için hedef belirleyelim.

Hedefimize ulaşmak için 2 haftamız var,zaten bayramda ziyaretler sayesinde illaki kaçamak olacak.
En azından bunu vicdanımız rahat yapalım:) Bayrama kadar elimizden geleni yapalım,insan hedefine ulaşınca moral buluyor gerçekten.
O gazla geriside geliyor ve kaçamk yapmak bile istemiyorsunuz,emeğinize yazık edemiyorsunuz.
Öyleyse önce emek verip bayram hedefimize ulaşalım sonrada onu koruyalım.

İstediğiniz şeyi giyebilmenin mutluluğu,istediğiniz şeyi yemenin mutluluğundan çoook daha büyük

Ben bayrama en fazla 67 kiloyla girmeyi hedefliyorum. 67,1 bile olsa becerememiş sayarım kendimi.
Kabul eden herkes hedefini bildirsin

Evet canım haklısın,o az yeme olayı düzen bozuyor.
Hatırlarsan geçenlerde neredeyse hiçbişe yemiyordum.Buda sonrası için korkutuyordu beni.
Şuan az kilo vermemin nedenide bu zaten,bir dönem o kadar az yedimki şimdi normalin altında beslensemde çok daha az vermeye başladım
Ama ben bunuda kırarım,yaparım,veririm

Tam 2 hafta+1 gün var, keşke bugün daha az çıksaydım daha kendimden emin söylerdim bunları çok emin değilim. Ama küsaratları hiç sevmem yeter artık 60 olmak istiyorum !!

Tam 2 hafta+1 gün var, keşke bugün daha az çıksaydım daha kendimden emin söylerdim bunları çok emin değilim. Ama küsaratları hiç sevmem yeter artık 60 olmak istiyorum !!

Canım ama şişkinliğin varsa ve haftaya onu atacaksan çoook daha güzel bir yüzde alacaksın demektir bu.
Bak ben bi hafta çok fazla çıktım ertesi hafta o şişlik gidince 1,9 eksildim.
Normalde bir hafta için nerdeyse 2 kilo vermek çok fazladır,bu önceki haftanın şişliğinden kaynaklanıyordu.
Bu hafta kilo alma değilde bir tıkanma olduğunu düşünüyorsan bu gelecek hafta için güzel bir işaret:) değerlendir derim

merhaba ,
beni davet etmişsiniz geldim :)
inşallah hep beraber güzel bir şekilde zayıflarız
ben 81 kiloyum hedefim 72
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var
yani bütün gün koşturuyorum ama verceğime kilo alıyorum

bu arada herkes iyimi, nasılsınız arkadaşlar?

Korktuğum şey bazen şişkinliklerim çok uzun sürebiliyor. Eğer birkaç gün içinde kurtulursam inanıyorumki bayrama istediğim sonucu alıcam. Evet kilo almadım ama kendimi sanki kilo almış, karnım büyümüş gibi hissediyorum işte ama biliyorum hepimiz istediğimizi alıcaz :)

Hoşgeldin :)

Biz iyiyiz canım, cuma stresi var biraz üzerimizde sen nasılsın :)

bu arada bugün cuma bildirim yapmıyormusunuz ? ramazan nedeniylemi?

Yapıyoruz canım ama saatleri var ona göre bekliyoruz :)

biliyorum çok zor ama bayramda 79.9 istiyorum.. istiyorum istiyorum
Bence zor değil canım,kesinlikle yapabilirsin sen.Yeterki iste,ha gayret

Hoşgeldin canım
Ben mine,takım kaptanıyım. Mersindeyim,öğrenciyim.
Hep kilolumuydun yoksa birden mi aldın,ne yaptın ne ettin neler denedin :) 72 yüksek bir rakam değil mi hedef için,boyun kaç tatlım?

bu arada bugün cuma bildirim yapmıyormusunuz ? ramazan nedeniylemi?
Yapıyoruz canım,şuan çok eksiğimiz kalmadı zaten beklediğimiz 1 arkadaş var. Listeyi paylaşmak içinde 16:30'a kadar vaktimiz var.

Canım eğer o şişkinlikse illaki gidecek,hadi 3-5 günde gitmesinde 1 hafta sürsün 2 hafta sürsün.
Ama gidecek diyorsak gidecek,şişkinlikte kalmayacak kilolarda. Hedefimize istediğimiz gün ulaşmayalımda 2 ay geç ulaşalım,ne olacak sanki. Sonuçta kendi mutluluğumuzu engelliyoruz vallahi.
Birgün aynadaki görüntü bizi mutlu ettiğinde boşa harcadığımız günler için çük üzüleceğiz.
Hemen atağa geçmeli hemeeeen

sağol canım iyiyim hoşbuldum :)
yavaş yavaş öğrenicez bakalım çok meraklı oldum gelir gelmez :)

Öğrenmek iste yeterki canım,istediğin kadar soru sorabilirsin.
Ben sana belli başlı kurallarımızdan bahsedeyim.
Hergün yediğimizi içtiğimizi,sporumuzu paylaşıyoruz.Diğer arkadaşların menülerine yorum yapıyoruz,ters bişey görürsek uyarıyoruz,hatta kızıyoruz:)

Kilo vermekle ilgili edindiğimiz tecrübeleri paylaşıyoruz,araştırıp bulduğumuz yöntemleri,egzersizleri anlatıyoruz.
Kısacası ne biliyorsak ne öğreniyorsak ortaya döküp hepimizin faydalanmasını istiyoruz.
Aramıza hoşgeldin sende,sağlıklı keyifli kilo vermeler dilerim.

tfneyll (58,4/ 58,4 / 0 / % 0 )
galanthus (71,3/ 71,3 / 0 / % 0 ) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
kuzusununzuzusu (69,3 / 69 / 0,3 / % 0,43 )
burcezgi ( 65,4 / 65,4 / 0 / % 0 )
pegasus07 ( 64,4 / 62,4 / 2 / % 3,10 )
gunesIM84 ( 83,2 / 83 / 0,2 / % 0,24 )
şuleoz ( 67,5 / 67,5 / 0 / % 0 )
Eternoenmi ( 68,1 / 68,1 / 0 / % 0 ) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
Aslli (62,9 / 62,7/ 0,2 / % 0,31 ) YENİ ÜYE HEDEF: 55
rambosahika (

Eğer bildirim yapmazsa rambosahikayı listeye alamıcam maalesef,umarım saat dolmadan gelir.
Bilgisayarında sorun olduğunuda söylemişti gerçi,belki o yüzden gelemiyordur.
Biraz daha bekleyelim bakalım.

***7. TAKIM 268. ETAP***[/COLOR]

SAPHIRA (85.2 / 84.8 / 0.4 / %0.47)
nev81 (84.2 / 83.5 / 0.7 / %0.83)
İpekyol(74.1/73.9/0.2/% 0.27)
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6 / 61.6 / 0 / 0%)
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7/79.7/0/%0)
maviyeşil (64.6/64.4/0.2/0.31)
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,2) mezun üye geri döndü

7. Takım Ortalaması: % 1.28

selam fıstıklar onay alabilir miyim

Doğru canım
Ayrıcada maşallah tebrik ediyorum hepinizi

Doğru canım ayrıca mükemmel bir sonuç tebrikler

Ya kızlar ben sayfayı yazmak için açtım ama,internette iş aramaya dalmışım,saati farkedemedim ondan unuttum yazmayı hemen yazıyorum

geçen hafta 77.9 a kadar inmiştim fakat 2 gün önce maalesf regl dönemine girdim.O yüzden bugün 78.3 çıktım
Ama haftaya bu şişkinlik geçince kesin 2 kilo inerim :)
Yani aslında kilo verdiğime eminim ama maalesef bu döneme denk geldi o yüzden tartıya yansımadı
Bir de hedefim 60 inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…