Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pegasus gelmiiiiiş

bi bakim dedim ne alemde sayfa ama pek ugrayan yok
bu arada gecmisten baktimda senin menülerde hep hazir seylerle dolu cnm disardanmi geciniyon bu aralar :))
disardaki gialarda ekmeksiz bile olsa cok kalorili cnm bayrama kadar hedef var demi dikkat edelim
bende bayrama kadar 60 diyorum bakalim umarim olur

günaydin güzeller
nasil gidiyor diyet isleri ??
bende normal gidiyor ama adet oldum umarim tartiya yansimaz
haftaya p.tesi geliyorum
öptüm hepinizi
Dört gözle bekliyorum aktif takım arkadaşımı :)

Keşke şu işin seni böyle alıkoymasaydıda burda kalabilseydin canım ya
özledik seni...

Canım herkesin bi işi var...tatil,iş yoğunluğu,sıcaklar,ramazan derken bi durgunluk oluştu maalesef.Bir yerden toplamak gerek,ben burdayım hadi sende dön :)

Hep dışarda geçindim bu ara:) az ve ekmezsiz yemeye dikkat ettim ama dediğin gibi hazır gıda işte,vicdanım rahat değil :)
Bayram hedefimde 67 inşallaaah

menülerin güzel g,d,yor takip ettiğim kadarıyla son günlerde ide işini çözdün sanırım.
regli oldukça daha kolay kilo verirsin bence.
su çok önemli tabi bi de emziriyorsan
bebişin kaç aylık?

kolay gelsin.
vücud harekete de alışıyor yediklerine dikkat et yine de.

kaç kolari alman gerekiyor. menün güzel meyve yok meyveli yoğurt idare eder diyelim.

dün akşamki menümde
çorba
kızarmış ekmek
reçel
bi tür yeşilik kavurması
salata-domates

sahur -teyze kızındaydık sahur gezmesi yaptık resmen ve çostuk
makarna
börek
tatlı
dolma

mutsuzmutlu birgün iftara misafirim var dedi ama kaç gündür yok:26:

dün gece forumda başka topiklere yazmış,mesele gelememek değil demekki.

Son düzenleme:
Kızlar ben 2 gündür uğrayamıyorum, bu böyle sürücek gibi kuzu senden izin istiyorum. Ne menülerim düzgün ne de vaktim var.

Günü kapadım ...

kahvaltı
domates,peynir,zeytin,1dilim tam buğday
ara
türk kahvesi
ara
maden suyu

öğle
1domates,1dilim peynir,yarım dilim ekmek

akşam
3kaşık bulgur pilavı,2kaşık sulu patates,salata,1kase yoğurt

Kızlar mazereti olan arkadaşlarımız var,tatil,iş yoğunluğu vs
Ama onlar gelmiyor diye hibir mazeret belirtmeden gelmeyenler var birde.
Neden uğramıyorsunuz çok merak ediyorum,gelemeyenler varsa bu kalanların daha çok aktif olmasını gerektirmez mi?
Zaten kimse yok bende gelmeyim derseniz kimse kalmaz.

Yeni arkadaşlar davet ettim,şu paylaşım konusunada dikkat ediyorum artık.
Sadece tfneyll iş yoğunluğundan
pegasus tatilde olduğundan gelemiyor,ki o bile çoğu kişiden daha fazla burda.
Başka mazeret belirten varda ben mi bilmiyorum?

Kızlar ben 2 gündür uğrayamıyorum, bu böyle sürücek gibi kuzu senden izin istiyorum. Ne menülerim düzgün ne de vaktim var.

Peki canım,sen bilirsin.
Belirli bi süre için mi izin istiyorsun yoksa belli olmaz mı diyorsun,cuma günü ona göre belirteyim.
Yinede cuma listesinde olacağından kilonu bildirirsen sevinirim.

Selam kızlar takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler.

Cumartesi diyetisyene gideceğim kontrolüm var her hafta cumartesi. Geçen hafta başladım. Kilom 87.5 çıkmıştı şuan 85.8 çıkıyor.

Sabah kalkınca 2 kuru kayısı ile bir bardak su içtim. Kahvaltıda ise diyetisyenin verdiği gibi yarım simit, 1 dilim beyaz peynir ve bol domates salatalık yedim.

Aramıza hoşgeldin canım

Nasıl güzel kilo vermişsin öyle,maşallah
Simiti diyetisyen mi verdi:26:Hep yasak listesine koyarlardı halbuki,ne güzelmiş :) ben bayılırım simite.
Biz hergün yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız sporu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Böylece günlük 5 mesaj zorunluluğunuda yerine getirmiş oluyoruz zaten.
Aslında çok sıkı kurallarımız yok,bol bol paylaşım ve diyete sadakat :)
Cumaları öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz canım,bu konuda hassas davranırsan çok sevinirim.
2 hafta deneme sürecin var,bu cuma kilo bildirimi yapıyorsun ve haftaya cuma listedesin. Tabi bu senin paylaşımlarınada bağlı.
Diyetisyen kontrolünde kilo vermen çok güzel,bizide yönlendirirsin belki :)

Sağlıklı,keyifli kilo vermeler diliyorum...

Simiti diyetisyen verdi evet. Kahvaltılarımı genelde işyerinde yaptığımı söyledim o da bana o zaman yarım simit yiyebilirsin ekmeğin yerine dedi. Sabahla öğlen arasında bir elma ile bir kutu(200 ml) light süt içtim (0.15 yağlı). Öğlen de az önce yemek yedim evden getirmiştim: 4 kaşık kabak yemeği (etsiz ve 1 kg kabak 1 yemek kaşığı yağ ile pişirildi) 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran.

Ya kuruyemiş bile verdi diyetisyen aslında sabah kalkınca kahvaltıdan önceki menüm: 1 hurma 1 ceviz 1 bardak su idi ama biraz kabızlık sorunu yaşadım ondan kayısı yedim bugün sabah

Hiç aç kalmıcak kadar güzel bir menün varmış canım,bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum aslında. Kilo veriş hızım düştü,zorlanmaya başladım.
Tabi sıcak yüzünden sporu bırakmanında etkisi büyük:26:

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları(7.takım) takipde olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

Son düzenleme:

Aslında bende önceden kalkar kalmaz kayısı yiyordum,kahvaltıda ekmek yerinede ceviz...Bu alışkanlıklarımı unuttum resmen.
Hergün en az bir saat yürüyüş,1 saat callanetics ve ek olarak plates yapıyordum. Kilo verişimin durmasında katkısı büyük tabi bunların.
Hemen bişeyleri değiştirmem gerekiyor.
Eliptik bisikletim var ama kalbüm duracak diyede korkuyrum vallahi:) Çok fena yoruyor o,havada fena zaten nefes daraltıyor,bilemedim ne yapsam.

Aslında bende önceden kalkar kalmaz kayısı yiyordum,kahvaltıda ekmek yerinede ceviz...Bu alışkanlıklarımı unuttum resmen.
Hergün en az bir saat yürüyüş,1 saat callanetics ve ek olarak plates yapıyordum. Kilo verişimin durmasında katkısı büyük tabi bunların.
Hemen bişeyleri değiştirmem gerekiyor.
Eliptik bisikletim var ama kalbüm duracak diyede korkuyrum vallahi:) Çok fena yoruyor o,havada fena zaten nefes daraltıyor,bilemedim ne yapsam.

Kalkınca menün bence haftada 1 gün 2 kuru kayısı+1 bardak su, 1 gün de 1 hurma+1ceviz+1bardak su olursa iyi olur. Ceviz+Hurma inanılmaz tok hissettiriyor. Bir de diyetisyen bana şimdilik spor yapma dedi, çünkü spor yağ hücrelerini küçültüyor ama sporu bırakınca o küçülen yağ hücreleri çok kısa bir zamanın içinde yeniden büyüyormuş. Bünye diyete alışıp kilo vermen durursa o zaman belki haftada 3 gün yürüyüş veririm ama şu an düzenli spor yapma sadece hareketli ol dedi mesela bir durak önce in yürü, 1 kat erken in asansörden merdiven çık, ev işi yap vs. gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…