- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
pegasus gelmiiiiiş
Dört gözle bekliyorum aktif takım arkadaşımı :)günaydin güzeller
nasil gidiyor diyet isleri ??
bende normal gidiyor ama adet oldum umarim tartiya yansimaz
haftaya p.tesi geliyorum
öptüm hepinizi
Keşke şu işin seni böyle alıkoymasaydıda burda kalabilseydin canım yakızlar ben geldim ama çıkmam gerk misafirlkteyz zaten bugun tok karna eczanade tartıldım 70.4 çıktı inşallah kilo almam hiç spor yapamıyorum ama 13 saat boyunca ayaktayım çalısıyorum o yuzden sanırım. hepinizi çok özl,üyorum kendinize ve bebeişlerimize iyi bakın öptum hepiniziii
bi bakim dedim ne alemde sayfa ama pek ugrayan yok
bu arada gecmisten baktimda senin menülerde hep hazir seylerle dolu cnm disardanmi geciniyon bu aralar :))
disardaki gialarda ekmeksiz bile olsa cok kalorili cnm bayrama kadar hedef var demi dikkat edelim
bende bayrama kadar 60 diyorum bakalim umarim olur
menülerin güzel g,d,yor takip ettiğim kadarıyla son günlerde ide işini çözdün sanırım.iyi akşamlar takımım
kaç gündür kızım sahura kadar ağlıyor yoruyor beni. onu spora sayıyorum:):)
iftarda çorba ve taze fasulye yedim.
sahurda ise akşamdan kalan kabakla yoğurt yemiştim.. sanırım regl olacağım şişkinlik var. doğumdan sonraki ilk reglim olacak bu.
bu aralar su içemiyorum pek maalesef:26::26:
kolay gelsin.kızlar ben geldim ama çıkmam gerk misafirlkteyz zaten bugun tok karna eczanade tartıldım 70.4 çıktı inşallah kilo almam hiç spor yapamıyorum ama 13 saat boyunca ayaktayım çalısıyorum o yuzden sanırım. hepinizi çok özl,üyorum kendinize ve bebeişlerimize iyi bakın öptum hepiniziii
kaç kolari alman gerekiyor. menün güzel meyve yok meyveli yoğurt idare eder diyelim.sabah
1 tost (kepek ekmeğinden)
1 dilim kaşarla
domates biber salatalık
ara
1 meyveli yoğurt
öğlen
1 ekmek
4 köfte
salata
akşam
taze fasülye 8 yemek kaşığı
1 kase yoğurt
yine kalorimi dolduramadım
dün akşamki menümde
çorba
kızarmış ekmek
reçel
bi tür yeşilik kavurması
salata-domates
sahur -teyze kızındaydık sahur gezmesi yaptık resmen ve çostuk
makarna
börek
tatlı
dolma
Kızlar ben 2 gündür uğrayamıyorum, bu böyle sürücek gibi kuzu senden izin istiyorum. Ne menülerim düzgün ne de vaktim var.
Selam kızlar takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Cumartesi diyetisyene gideceğim kontrolüm var her hafta cumartesi. Geçen hafta başladım. Kilom 87.5 çıkmıştı şuan 85.8 çıkıyor.
Sabah kalkınca 2 kuru kayısı ile bir bardak su içtim. Kahvaltıda ise diyetisyenin verdiği gibi yarım simit, 1 dilim beyaz peynir ve bol domates salatalık yedim.
Simiti diyetisyen verdi evet. Kahvaltılarımı genelde işyerinde yaptığımı söyledim o da bana o zaman yarım simit yiyebilirsin ekmeğin yerine dedi. Sabahla öğlen arasında bir elma ile bir kutu(200 ml) light süt içtim (0.15 yağlı). Öğlen de az önce yemek yedim evden getirmiştim: 4 kaşık kabak yemeği (etsiz ve 1 kg kabak 1 yemek kaşığı yağ ile pişirildi) 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran.Aramıza hoşgeldin canım
Nasıl güzel kilo vermişsin öyle,maşallah
Simiti diyetisyen mi verdi:26:Hep yasak listesine koyarlardı halbuki,ne güzelmiş :) ben bayılırım simite.
Biz hergün yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız sporu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Böylece günlük 5 mesaj zorunluluğunuda yerine getirmiş oluyoruz zaten.
Aslında çok sıkı kurallarımız yok,bol bol paylaşım ve diyete sadakat :)
Cumaları öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz canım,bu konuda hassas davranırsan çok sevinirim.
2 hafta deneme sürecin var,bu cuma kilo bildirimi yapıyorsun ve haftaya cuma listedesin. Tabi bu senin paylaşımlarınada bağlı.
Diyetisyen kontrolünde kilo vermen çok güzel,bizide yönlendirirsin belki :)
Sağlıklı,keyifli kilo vermeler diliyorum...
Simiti diyetisyen verdi evet. Kahvaltılarımı genelde işyerinde yaptığımı söyledim o da bana o zaman yarım simit yiyebilirsin ekmeğin yerine dedi. Sabahla öğlen arasında bir elma ile bir kutu(200 ml) light süt içtim (0.15 yağlı). Öğlen de az önce yemek yedim evden getirmiştim: 4 kaşık kabak yemeği (etsiz ve 1 kg kabak 1 yemek kaşığı yağ ile pişirildi) 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran.
Ya kuruyemiş bile verdi diyetisyen aslında sabah kalkınca kahvaltıdan önceki menüm: 1 hurma 1 ceviz 1 bardak su idi ama biraz kabızlık sorunu yaşadım ondan kayısı yedim bugün sabah
Simiti diyetisyen verdi evet. Kahvaltılarımı genelde işyerinde yaptığımı söyledim o da bana o zaman yarım simit yiyebilirsin ekmeğin yerine dedi. Sabahla öğlen arasında bir elma ile bir kutu(200 ml) light süt içtim (0.15 yağlı). Öğlen de az önce yemek yedim evden getirmiştim: 4 kaşık kabak yemeği (etsiz ve 1 kg kabak 1 yemek kaşığı yağ ile pişirildi) 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran.
Ya kuruyemiş bile verdi diyetisyen aslında sabah kalkınca kahvaltıdan önceki menüm: 1 hurma 1 ceviz 1 bardak su idi ama biraz kabızlık sorunu yaşadım ondan kayısı yedim bugün sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?