Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

midem iyi simdi tskrlr sikintidan oluyor öyle.
sagol cnm ama gönüllü olmim ben bildigin gibi 3 afacanla ugrasiyorum o kadar zaman ayirabilirmiyim bilmiyorum sonra yüzüme gözüme bulasmasin. :)))

kesinlikle katiliyorum sana eger devam etmek istemeyen varsa bastan gelmesin listeye alinip 2. hafta gelmiyorlar tabi bu bütün takimi etkiliyor lütfen biraz sorumluluklarimizi bilelim ...

canım menün fena değil ama 3 ara öğün yap ondan metabolizman hızlanır. bir de akşam yediğin çok az bence 1 patates 1 dilim ekmek demek tamam ama yanında peynir yeseydin bari

tubis ayni sorun bnedede var bu aralar sikintidan neredeyse hic bisey yiyemiyorum simdi senin dedigin gibi 3 ara 3 ana ögün yapsam kilo almazmiyim ???

az yemissin kuzu valla sicaktan insanin canida istemez simdi ama böyle olursa metabolizma iyce yavasliyor sonra ne yesek kilo oluyor cnm: ayni sey benimde basimda simdi umarim normal düzenime döndügümde kilo almam (((

az yemissin kuzu valla sicaktan insanin canida istemez simdi ama böyle olursa metabolizma iyce yavasliyor sonra ne yesek kilo oluyor cnm: ayni sey benimde basimda simdi umarim normal düzenime döndügümde kilo almam (((

Merhaba kizlarrrr

Ben 174 boyunda 76.2 kg 26 yasinda 2 yasinda bi erkek canavar annesiyim

Hamile kaldigimda 71 kg dim (ama m giyiyordum hani kemikleri iri derler ya benimki o hesap galiba . )
Doguma giderken 100 ustuydum.
Oglum 9 aylikken diyete basladigimda 92 kgdim
1.5 yil kadar bi surede bu kadar verebildim
Daha dogrusu ilk 5 ay verdim son bi yildir 78 sularinda geziyorum
Alip 80 leri goruyorum sonra 77 gordum mu saliyordum yelkenleri
Pisbogazim tatli canavariyim ama azimliyim 63 oliciiim
Esimle iddiaya girdik
İlk hedefim 70 ikinci 65 ikisinde de super hediyeler beni bekliyo cicisler
E adama da daral geldi vericem lakirdisindan motive etcek diye butcesini kevgire cevirmeye razi
70 79 da kizlarla sohbet ediyoruz ama fazla motivasyon goz cikarmaz diye solugu burda aldim

Kizlar gule gule demeden cikarsam canavarimdan sebeptir
O yuzden cat diye gelip cöt diye cikmak durumunda kalabiliyorum
Ama herzaman son yazdigimdan sonrasini okur cevaplarim.

Yanlis yazarsam teefondan yazdigim icindir

Mutlu ve kisa surede kilolarimizi vermemiz dilegiyle

Aramıza hoşgeldin. Umarım hep birlikte vereceğiz kurtulacağız şu kilolardan

pegasus çok geçmiş olsun canım hep birlikte incelecez inşallah

canım menün fena değil ama 3 ara öğün yap ondan metabolizman hızlanır. bir de akşam yediğin çok az bence 1 patates 1 dilim ekmek demek tamam ama yanında peynir yeseydin bari
Canım az oldu ama yiyemedim,hep sıkıntı hep sıkıntı:26:

midem iyi simdi tskrlr sikintidan oluyor öyle.
sagol cnm ama gönüllü olmim ben bildigin gibi 3 afacanla ugrasiyorum o kadar zaman ayirabilirmiyim bilmiyorum sonra yüzüme gözüme bulasmasin. :)))
Peki canım sen bilirsin Senin tatildeki performansını boşken gösteremeyenler var,kendine haksızlık etme :)

Aynen canım hem sıcaktan hem sıkıntıdan yemek gelmiyor içimden

Aramıza hoşgeldin canım
Takım kurallarını paylaşırım yine ama çok sıkı kurallarımız yok aslında,sadece diyeti ve takımı bırakmamak diyelim kısaca :)
Hergün yediğini içtiğini,yaptığın sporu paylaşıp,diğer arkadaşların menülerine yorum yaparsan sevinirim.
Günde en az 5 mesaj diyoruz ama bu dediklerimizi yapınca zaten 5 az kalıyor.
2haftalık deneme sürecinde bol paylaşım yapar bizi bırakmazsan listedesin
Seni buralarda bol bol görmeyi isterim,umarım listeyede girersin canım.
Sağlıklı kilo vermeler...

Anladim canim
Yarindan itibaren menumu duEnlicm
Normalde oruc tutuyorum ama bugun malum donem nedeniyle normal beslenmeye dondum..
Uno lightimi aldiraym benimkine :)

ay kızlar işlerim çok yoğundu yazamadım öğlen 1 simit 1 bardak ayran (bugün evden getiremedim yemekhane de ramazan dolayısıyla kapalı)

15.30 ara öğününde de 2 tane ceviz yicem.

bugün bana fazlasıyla spor oldu yaa çok yoruldummm

Anladim canim
Yarindan itibaren menumu duEnlicm
Normalde oruc tutuyorum ama bugun malum donem nedeniyle normal beslenmeye dondum..
Uno lightimi aldiraym benimkine :)

Ramazan dolayısıyla herkesin beslenme ve spor düzeni bozuldu zaten canım,kendine bir düzen oturtursun mutlaka.

Simit ve ayrana bayılırım ben yaa imitten çok gözümü korkuttular benim,yemiyorum uzun zamandır.

bence kendini o kadar sıkma ölçülü yediğin sürece kilo verirsin. mesela oruç tutmuyosan yarın öğlen 1 simit 1 bardak ayran menün olsun benden sana izin Diyetisyen verdi valla sana da verirdi benim diyetisyenim hiçbişeyi kısıtlamıyor tabi ölçüsünde

Peki :) Hem yarın cuma,tartıdan sonra ödül olsun bana :)

Akşam: 4 kaşık kabak yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt. kızlar ben gezmeye çıkıyorum görüşürüz :)

Bende haftaiçi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum valla içim rahat etsin :)

Kahvaltı

domates,peynir,zeytin,azıcık patates kızartması,1dilim ekmek

ara
türk kahvesi

ara
fındııık

akşam 5kaşık et kavurma,ayran

1saatten fazla yürüyüş

merhabalar

bugün tartılamadım

yarın sabahtartılcam
korkuyorumm
ramazanda hep kilo alırdım zaten vermeden geçirsem yeter diyorum kendime baktıkça

az yesem de çok geliyorrrr, ya da yediklerim gözüme az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…