Bende Mersindeyim şekerim :)
Bu havalr bizi doğal olarak eritmeli aslında değil mi :)
Aynen canım,çoook haklısın.
Kızmadım bitanem:)
Bu kuralları ben yazmadım,iletiyorum sadece. :)
1 kaptan yardımcısı henüz yok,destek olabilecek bir gönüllü aranmakta :) ister misin?
Çok az canım çoook,geçmiş olsun...umarım miden düzelmiştir.
Zeynebim ben sizi çok merak ettim,hem sen hem burçin aynı anda yokoldunuz. Dedim ailede can sıkan bişeymi var acaba:26: Burçin gelmeyecek mi daha?
Kaçma canım kaçma,uyma sen o kötü örneklere :)
Şu dans işini aklıma iyi soktun,dru sen deneyim bende :)
kesinlikle katiliyorum sana eger devam etmek istemeyen varsa bastan gelmesin listeye alinip 2. hafta gelmiyorlar tabi bu bütün takimi etkiliyor lütfen biraz sorumluluklarimizi bilelim ...Kızlar yeni arkadaşlar davet ettim,
çünkü mecvur arkadaşlarımız mazeretiz şekilde devamsızlık yapıyorlar.
Paylaşım yapmamak diskalifiye sebebidir ve diskalifiye olmak birdaha yarışmalara girememek demektir.
Sadece cuma sabahı bildirim yapmaya gelen arkadaşlarımız yarın okur diye bugün yazıyorum.
Sonuçta takımın belli bir üye sayısı var,mevcut üyelerde katılım yapmıyorsa bana kırılmasınlar.
kesinlikle, bu sefer 60 olmadan bırakmıcam hatta 55 olsam bile iyi olur ama diyetisyenim 60 diyor :) sana geçmiş olsun bu arada, şimdi daha iyi misin?cok sevindim burda olmana.zaten her sey kafada bitiyor demi :)))
canım menün fena değil ama 3 ara öğün yap ondan metabolizman hızlanır. bir de akşam yediğin çok az bence 1 patates 1 dilim ekmek demek tamam ama yanında peynir yeseydin bari
kahvaltı
domates,peynir,zeytin,çay,1dilim ekmek
öğle
2kaşık bulgur pilavı,2kaşık patates,yoğurt
akşam
bol domates,1patates haşlama,1bardak çay
2saat yürüyüşsonunda bi ucundan başladım hareket etmeye
kahvaltı
domates,peynir,zeytin,çay,1dilim ekmek
öğle
2kaşık bulgur pilavı,2kaşık patates,yoğurt
akşam
bol domates,1patates haşlama,1bardak çay
2saat yürüyüşsonunda bi ucundan başladım hareket etmeye
kesinlikle, bu sefer 60 olmadan bırakmıcam hatta 55 olsam bile iyi olur ama diyetisyenim 60 diyor :) sana geçmiş olsun bu arada, şimdi daha iyi misin?
Aramıza hoşgeldin. Umarım hep birlikte vereceğiz kurtulacağız şu kilolardanMerhaba kizlarrrr
Ben 174 boyunda 76.2 kg 26 yasinda 2 yasinda bi erkek canavar annesiyim
Hamile kaldigimda 71 kg dim (ama m giyiyordum hani kemikleri iri derler ya benimki o hesap galiba. )
Doguma giderken 100 ustuydum.
Oglum 9 aylikken diyete basladigimda 92 kgdim
1.5 yil kadar bi surede bu kadar verebildim
Daha dogrusu ilk 5 ay verdim son bi yildir 78 sularinda geziyorum
Alip 80 leri goruyorum sonra 77 gordum mu saliyordum yelkenleri
Pisbogazim tatli canavariyim ama azimliyim 63 oliciiim
Esimle iddiaya girdik
İlk hedefim 70 ikinci 65 ikisinde de super hediyeler beni bekliyo cicisler
E adama da daral geldi vericem lakirdisindan motive etcek diye butcesini kevgire cevirmeye razi
70 79 da kizlarla sohbet ediyoruz ama fazla motivasyon goz cikarmaz diye solugu burda aldim
Kizlar gule gule demeden cikarsam canavarimdan sebeptir
O yuzden cat diye gelip cöt diye cikmak durumunda kalabiliyorum
Ama herzaman son yazdigimdan sonrasini okur cevaplarim.
Yanlis yazarsam teefondan yazdigim icindir
Mutlu ve kisa surede kilolarimizi vermemiz dilegiyle
Canım az oldu ama yiyemedim,hep sıkıntı hep sıkıntı:26:canım menün fena değil ama 3 ara öğün yap ondan metabolizman hızlanır. bir de akşam yediğin çok az bence 1 patates 1 dilim ekmek demek tamam ama yanında peynir yeseydin bari
Peki canım sen bilirsinmidem iyi simdi tskrlr sikintidan oluyor öyle.
sagol cnm ama gönüllü olmim ben bildigin gibi 3 afacanla ugrasiyorum o kadar zaman ayirabilirmiyim bilmiyorum sonra yüzüme gözüme bulasmasin. :)))
Aynen canım hem sıcaktan hem sıkıntıdan yemek gelmiyor içimdenaz yemissin kuzu valla sicaktan insanin canida istemez simdi ama böyle olursa metabolizma iyce yavasliyor sonra ne yesek kilo oluyor cnm: ayni sey benimde basimda simdi umarim normal düzenime döndügümde kilo almam(((
Merhaba kizlarrrr
Ben 174 boyunda 76.2 kg 26 yasinda 2 yasinda bi erkek canavar annesiyim
Hamile kaldigimda 71 kg dim (ama m giyiyordum hani kemikleri iri derler ya benimki o hesap galiba. )
Doguma giderken 100 ustuydum.
Oglum 9 aylikken diyete basladigimda 92 kgdim
1.5 yil kadar bi surede bu kadar verebildim
Daha dogrusu ilk 5 ay verdim son bi yildir 78 sularinda geziyorum
Alip 80 leri goruyorum sonra 77 gordum mu saliyordum yelkenleri
Pisbogazim tatli canavariyim ama azimliyim 63 oliciiim
Esimle iddiaya girdik
İlk hedefim 70 ikinci 65 ikisinde de super hediyeler beni bekliyo cicisler
E adama da daral geldi vericem lakirdisindan motive etcek diye butcesini kevgire cevirmeye razi
70 79 da kizlarla sohbet ediyoruz ama fazla motivasyon goz cikarmaz diye solugu burda aldim
Kizlar gule gule demeden cikarsam canavarimdan sebeptir
O yuzden cat diye gelip cöt diye cikmak durumunda kalabiliyorum
Ama herzaman son yazdigimdan sonrasini okur cevaplarim.
Yanlis yazarsam teefondan yazdigim icindir
Mutlu ve kisa surede kilolarimizi vermemiz dilegiyle
Anladim canimCanım az oldu ama yiyemedim,hep sıkıntı hep sıkıntı:26:
Peki canım sen bilirsinSenin tatildeki performansını boşken gösteremeyenler var,kendine haksızlık etme :)
Aynen canım hem sıcaktan hem sıkıntıdan yemek gelmiyor içimden
Aramıza hoşgeldin canım
Takım kurallarını paylaşırım yine ama çok sıkı kurallarımız yok aslında,sadece diyeti ve takımı bırakmamak diyelim kısaca :)
Hergün yediğini içtiğini,yaptığın sporu paylaşıp,diğer arkadaşların menülerine yorum yaparsan sevinirim.
Günde en az 5 mesaj diyoruz ama bu dediklerimizi yapınca zaten 5 az kalıyor.
2haftalık deneme sürecinde bol paylaşım yapar bizi bırakmazsan listedesin
Seni buralarda bol bol görmeyi isterim,umarım listeyede girersin canım.
Sağlıklı kilo vermeler...
Anladim canim
Yarindan itibaren menumu duEnlicm
Normalde oruc tutuyorum ama bugun malum donem nedeniyle normal beslenmeye dondum..
Uno lightimi aldiraym benimkine :)
ay kızlar işlerim çok yoğundu yazamadım öğlen 1 simit 1 bardak ayran (bugün evden getiremedim yemekhane de ramazan dolayısıyla kapalı)
15.30 ara öğününde de 2 tane ceviz yicem.
bugün bana fazlasıyla spor oldu yaa çok yoruldummm
bence kendini o kadar sıkma ölçülü yediğin sürece kilo verirsin. mesela oruç tutmuyosan yarın öğlen 1 simit 1 bardak ayran menün olsun benden sana izinDiyetisyen verdi valla sana da verirdi benim diyetisyenim hiçbişeyi kısıtlamıyor tabi ölçüsünde
Akşam: 4 kaşık kabak yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt. kızlar ben gezmeye çıkıyorum görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?